Scandal
Διαχειριστής

Και απο που περίμενες να καταλάβεις ότι είναι ομοφυλόφιλοι;;; Μήπως να ντυνόντουσαν με γυναικεία ρούχα ή να φαιρόντουσαν αντίστοιχα; Οποιοσδήποτε γύρω σου μπορεί να είναι ομοφυλόφιλος και να μη το ξέρεις... δε παίζει και τόσο η εμφάνιση.Αρχική Δημοσίευση από Rania :οχι σε κάτι παρόμοιο.Στην Ίο. Και αυτός ήταν μςρό αλλά και ο φίλος του
Αλλά τί να το κάνεις; Λούγκρες αν και δεν τους φαινότανε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rania
Νεοφερμένο μέλος

ʼσε και το έχω καταλάβει αυτό. Έίναι κάποιοι που φαίνονται άντες βαρβάτοι και τελικά......Αρχική Δημοσίευση από Petros :Και απο που περίμενες να καταλάβεις ότι είναι ομοφυλόφιλοι;;; Μήπως να ντυνόντουσαν με γυναικεία ρούχα ή να φαιρόντουσαν αντίστοιχα; Οποιοσδήποτε γύρω σου μπορεί να είναι ομοφυλόφιλος και να μη το ξέρεις... δε παίζει και τόσο η εμφάνιση.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
YoMaNaTiOn
Δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Rania :ʼσε και το έχω καταλάβει αυτό. Έίναι κάποιοι που φαίνονται άντες βαρβάτοι και τελικά......
...και τελικά ουυυυουυυυυ

Subject to change
e-steki.gr Founder

Αρχική Δημοσίευση από Petros :Και απο που περίμενες να καταλάβεις ότι είναι ομοφυλόφιλοι;;; Μήπως να ντυνόντουσαν με γυναικεία ρούχα ή να φαιρόντουσαν αντίστοιχα; Οποιοσδήποτε γύρω σου μπορεί να είναι ομοφυλόφιλος και να μη το ξέρεις... δε παίζει και τόσο η εμφάνιση.
Θα συμφωνήσω 100%. Οι περισσότεροι νομίζουν οτι θυληπρεπης=ομοφυλόφιλος αλλα στην πραγματικότητα δεν ισχύει ούτε συτό ούτε το αντίστροφο. Πάντως Ράνια διακρίνω ενα μένος κατά των ομοφυλόφιλων ανδρών ή είναι ιδέα μου?
Rania
Νεοφερμένο μέλος

Βρε εσύ δεν ξέρω αλλά τους έχει φοβηθεί το μάτι μου τους "άντρες".Τώρα το κάνουν και για την εμπειρία βλέπεις. Τόσα και τόσα ακούγονται. ʼλλες παντέύονται και πιάνουν τον άντρα τους με τον κουμπάρο. Αλλά μήπως έχουμε ξεφύγει λίγο από το θέμα.Αν είναι να ανοίξουμε άλλο topic για τους ομοφυλλόφιλους ¨)Αρχική Δημοσίευση από Michelle :Θα συμφωνήσω 100%. Οι περισσότεροι νομίζουν οτι θυληπρεπης=ομοφυλόφιλος αλλα στην πραγματικότητα δεν ισχύει ούτε συτό ούτε το αντίστροφο. Πάντως Ράνια διακρίνω ενα μένος κατά των ομοφυλόφιλων ανδρών ή είναι ιδέα μου?
Subject to change
e-steki.gr Founder

Scandal
Διαχειριστής

Rania: υπάρχουν ''βαρβάτοι'' ομοφυλόφιλοι και ''ξεβαρβάτοι''.
Ομοφυλόφιλοι δεν είναι μόνο οι άντρες (!) υπάρχουν και οι λεσβίες που μπορεί να είναι και περισσότερες απο τους gay... απλά στον άντρα είναι πολύ πιο εμφανές. ΠΧ αν δεις μια γυναίκα ντυμένη με τζιν παντελόνι και πουκάμισο, δε πρόκειται να πάει το μυαλό σου εκεί... επίσης μια γυναίκα μπορεί να το παίξει πολύ πιο εύκολα straight απο έναν άντρα (καταλαβαίνεται... είτε στο κρεβάτι, είτε στον έξω κόσμο). Το γεγονός ότι βγαίνουν τόσοι gay στη τηλεόραση και στις ειδήσεις και προκαλού σκάνδαλο (εννοώ κάτι διαδηλώσεις κτλ) και κάνουν όλα αυτά τα προκλητικά, δε σημαίνει πως όλοι είναι ίδιοι... τέτοιου είδους άτομα είναι λογικό να κατακρίνονται...
Εγώ που είμαι ομοφυλόφιλος, δεν αισθάνομαι τυχερός, ούτε μ' αρέσει, καθώς υπάρχουν όπως είπα πολλοί ρατσιστές γύρω μου... και κυρίως οι συγγενεί μου.

Subject to change
e-steki.gr Founder

Μπαι δε γουει προσωπικά έχω παρατηρήσει οτι όποιος είναι ρατσιστής με τους ομοφυλόφιλους συνήθως ειναι και ο τύπος του χαρακτήρα που αντιπάθω (κοινώς "καφρος") γι'αυτό το λόγο συνήθως όταν γνωρίζω νέα άτομα προσπαθώ να ανοίγω τέτοιο θέμα ώστε να δω τις απόψεις τους γι'αυτο. Για μένα ειναι ενα πολυ σημαντικό κριτήριο και μπορει να με κάνει να αντιπαθήσω κάποιον άν εχει πολυ ακραίες απόψεις για το θέμα. Παραδείγματος χάριν είχα κάνει άτομο block στο msn για κάτι μέρες επειδη είχαμε μια τέτοια συζήτηση και είδα οτι άνηκε στους ράτσιστες και ακόμα και όταν τον ξεμπλόκαρα δεν ξαναμιλήσαμε.
Vkey
Επιφανές μέλος

Scandal
Διαχειριστής

Είναι ένας απο τους σημαντικότερους παράγοντες...Αρχική Δημοσίευση από Vkey :ίσως φταίει και ο τρόπος προβολής από τα ΜΜΕ...
Vkey
Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Petros :Είναι ένας απο τους σημαντικότερους παράγοντες...
άλλος παράγοντας; Θα με ενδιέφερε η γνώμη σου....
Scandal
Διαχειριστής

ʼλλος παράγοντας είναι το ότι οι άνθρωποι βλέπουν κάτι διαφορετικό απο το συνηθισμένο και δε διστάζουν να το κατακρίνουν, ενώ αυτοί θεωρούν ότι είναι ''κανονικοί'' αντιμετωπίζουν τους άλλους διαφορετικά χωρίς να σκέφτονται πώς θα ήταν αν βρισκόντουσαν στη θέση τους. Νομίζουν ότι οι ίδιοι οι ομοφυλόφιλοι επέλεξαν να γίνουν αυτό που είναι... γενικά τους ρατσιστές τους χαρακτιρίζω ως ''στενόμυαλους''. Δε μπορώ να σκεφτώ άλλους παράγοντες αυτή τη στιγμή... αλλά κυρίως είναι τα MME... κάθεται ο κοσμάκης και βλέπει tv, και βλέποντας αυτά που βλέπει κρίνει. Αλλά κρίνει λάθος, γιατί ενώ δεν έχει γνωρίσει κάποιον ομοφλφλ δε μπορεί να συγκεντρώσει απο αλλού ''στοιχεία'' και να αναπτύξει πλήρη και σωστή άποψη για το θέμα.Αρχική Δημοσίευση από Vkey :άλλος παράγοντας; Θα με ενδιέφερε η γνώμη σου....
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από katerina :Δεν θεωρω την ομοφυλοφιλια "ανωμαλια" αλλα σεξουαλικη επιλογη. Δεν ξερω αν η ομοφυλοφιλια ειναι θεμα "μοδας" η γενετικο, αλλα πιστευω που καποιος ειναι ομοφυλοφιλος "συνειδητα" (χωρις να επηρεαζεται απο το 'κυμα bi' που υπαρχει, μαζευουμε εμπειριες και τα λοιπα δηθεν κατα τη γνωμη μου) πρεπει να ειναι απολυτα σεβαστος. Δεν μου αρεσει να βλεπω γυρω μου ομοφυλοφιλους να προκαλουν με τη συμπεριφορα τους, οπως δε θα μου αρεσε να βλεπω straight να προκαλουν..αλλιως ας κανουν ο,τι θελουν οι ανθρωποι.
Με κάλυψε ΑΠΟΛΥΤΑ αυτή η απάντηση. Είναι ακριβώς και η δική μου άποψη!
kleftra
Διάσημο μέλος

Γιάννης
Περιβόητο μέλος

gianakin
Εκκολαπτόμενο μέλος

Scandal
Διαχειριστής

Το περιβάλλον γύρω μου με δυσοκλεύει πολύ να το αποκαλύψω...
kleftra
Διάσημο μέλος

Το μπράβο,το δικό μου τουλάχιστον,αναφερόταν στο ότι το αποκάλυψες εδώ.Ακόμη και μέσα στην ανωνυμία είναι δύσκολη μια τέτοια απόφαση.Το "κουράγιο"που σου γράφω κόλλαγε στην αποκάλυψη που μοιραία κάποια στιγμή θα πρέπει να κάνεις στο περιβάλλον σου.Αρχική Δημοσίευση από Petros :Stop! Για να σας προλάβω... κάνετε λάθος... δε το έχω παραδεχτεί δημόσια.
Το περιβάλλον γύρω μου με δυσοκλεύει πολύ να το αποκαλύψω...
Scandal
Διαχειριστής

Δε νομίζω να τη κάνω ποτέ.Αρχική Δημοσίευση από kleftra :Το "κουράγιο"που σου γράφω κόλλαγε στην αποκάλυψη που μοιραία κάποια στιγμή θα πρέπει να κάνεις στο περιβάλλον σου.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 40 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.