Guest 186240 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Νοεμβρίου 2017 στις 21:47 Ο Guest 186240: #2.021 06-11-17 21:47 Αρχική Δημοσίευση από klean: Δεν ισχύει αυτό, αλλά θεωρώντας το αληθές για οικονομία, θα είχες την ίδια αντιμετώπιση απέναντι σε straight ζευγάρια που φασώνονται κλπ μπροστά σου; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Himela: Και για να το επεκτείνω, θα ένιωθες το ίδιο για δυο κοπέλες που φιλιόντουσαν μπροστά σου; Γιατί κι αυτές gay είναι, άσχετα αν για τους άντρες αυτή η εικόνα είναι hot. Click για ανάπτυξη... That awkward moment όταν κάνεις ερωτήσεις πιο προβοκατορικες και από εκείνες του Πορτοσάλτε για να ταμπελοποιήσεις κάποιον ως ομοφοβικό αλλά η απάντηση του άλλου είναι legit Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.299 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2017 στις 22:05 Η Himela έγραψε: #2.022 06-11-17 22:05 Αρχική Δημοσίευση από Dimitris S: That awkward moment όταν κάνεις ερωτήσεις πιο προβοκατορικες και από εκείνες του Πορτοσάλτε για να ταμπελοποιήσεις κάποιον ως ομοφοβικό αλλά η απάντηση του άλλου είναι legit Click για ανάπτυξη... Και τι περίμενες να πει; Ναι τις λεσβίες γουστάρω να τις βλέπω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. harry akritas Διάσημο μέλος Ο harry akritas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.099 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2017 στις 16:46 Ο harry akritas: #2.023 07-11-17 16:46 Αρχική Δημοσίευση από Panos188: Φίλε μου πάντως πολύ αποκρυσταλλωμένες απόψεις έχεις για 17 χρονών σκατό που είσαι. Click για ανάπτυξη... Πού είδες άποψη; Το ότι δεν μου αρέσει αισθητικά κάτι δεν είναι άποψη, γούστο είναι. Αρχική Δημοσίευση από Panos188: Ωραία σήκω και φύγε, κακό σε μένα θα κάνεις; Click για ανάπτυξη... Δεν κάνω κακό σε κανέναν, αυτό είναι που δεν καταλαβαίνετε. Αρχική Δημοσίευση από Himela: Και τι περίμενες να πει; Ναι τις λεσβίες γουστάρω να τις βλέπω; Click για ανάπτυξη... Αφού ήσουν τόσο υποψιασμένη για την απάντηση, δεν έπρεπε να θεωρήσεις άσκοπο να ρωτήσεις; Oh wait... Ναι ρε Δημήτρη και συ, σιγά μην παραδεχτώ δημόσια ότι είμαι ομοφοβικός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 190013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Νοεμβρίου 2017 στις 21:23 Ο Guest 190013: #2.024 07-11-17 21:23 Αρχική Δημοσίευση από Dimitris S: That awkward moment όταν κάνεις ερωτήσεις πιο προβοκατορικες και από εκείνες του Πορτοσάλτε για να ταμπελοποιήσεις κάποιον ως ομοφοβικό αλλά η απάντηση του άλλου είναι legit Click για ανάπτυξη... Χάρη αγόρι μου διέκρινες προσπάθειά μου να σε ταμπελοποιήσω; Θέλω σαφή απάντηση γιατί κι εγώ μπορώ να πετάω μπούρδες από το κεφάλι μου που δεν μπορούν αυστηρά να διαψευσθούν. Αλλά θα μείνω εκεί, Δημήτρη. Η ερώτηση ήταν ουσιώδης και με κάλυψε η απάντησή του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 7 Νοεμβρίου 2017 Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Νοεμβρίου 2017 στις 23:10 Ο Guest 892943: #2.025 07-11-17 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Dimitris S: That awkward moment όταν κάνεις ερωτήσεις πιο προβοκατορικες και από εκείνες του Πορτοσάλτε για να ταμπελοποιήσεις κάποιον ως ομοφοβικό αλλά η απάντηση του άλλου είναι legit Click για ανάπτυξη... Ναι, λες και δε θα 'χει δει ποτέ λεσβιακή τσόντα κι εσύ. Αρχική Δημοσίευση από harry akritas: Πού είδες άποψη; Το ότι δεν μου αρέσει αισθητικά κάτι δεν είναι άποψη, γούστο είναι. Δεν κάνω κακό σε κανέναν, αυτό είναι που δεν καταλαβαίνετε. Click για ανάπτυξη... Απλά μικρέ, το "σηκώνομαι και φεύγω" δε δείχνει ωριμότητα. Δηλαδή εκεί που μπορεί να κάθεσαι τώρα ή σε λίγο καιρό με κανέναν φίλο σου και πίνεις το ποτό σου και δεις ένα ζευγάρι αντρών στο μαγαζί, πιο κοντά μεταξύ τους από το συνηθισμένο, θα σηκωθείς και θα φύγεις; Δε φαίνεται λογικό. Δηλαδή από τα 30 άτομα που είναι στο μαγαζί, εσένα το μυαλό σου θα πάει και θα κολλήσει εκεί κι όχι στη συζήτηση που θα έχεις με τον φίλο σου ή στο γκομενάκι στη γωνία που σε κοιτάζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.094 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2017 στις 14:12 Ο Scandal έγραψε: #2.026 08-11-17 14:12 Εμένα από την άλλη, αυτή η σεμνοτυφία σε ζευγαράκια, είτε gay είτε str8 που (γλωσσο)φιλιούνται σε δημόσιο χώρο, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί υφίσταται. Ήμουν στο μετρό τις προάλλες και δίπλα μου ήταν ένα αγοράκι κι ένα κοριτσάκι, έφηβοι, πρόσχαρα παιδιά και το αγοράκι όλο φίλαγε το κοριτσάκι, στο στόμα, στο πρόσωπο, στο λαιμό και χαχαχα και χουχουχου, σε σημείο να σκέφτομαι ότι την έχει γεμίσει σάλια σαν γλειφιτζούρι, αλλά δεν βρήκα λόγο να ενοχληθώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2017 στις 14:15 Ο Johnny15 έγραψε: #2.027 08-11-17 14:15 Μπράβο σου. Ο καθένας έχει διαφορετικά γούστα και διαφορετική αισθητική. Ποιος να το ήξερε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2017 στις 00:17 Η Ερις έγραψε: #2.028 09-11-17 00:17 Xμμ, είδα πολύ γρήγορα τι έχει ειπωθεί και έχω να σχολιάσω το εξής: [FONT="]με πλησίασε ένας ντόπιος και μου είπε αυστηρά «ρε φίλε, γίνεται να μην κουνιέσαι σαν το φίδι μπροστά μου;», τον έβαλα όμως εύκολα στη θέση του, ρωτώντας τον αν αυτό τον καυλώνει! Πηγή[/FONT] Click για ανάπτυξη... Eίναι μια πολύ λογική εξήγηση για πολλές αντιδράσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. joannaroller Νεοφερμένο μέλος Η joannaroller αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2017 στις 20:12 Η joannaroller: #2.029 09-11-17 20:12 παιδια τουλαχιστον ας σταματησουν να φερονται λες και ολοι ασχολουνται μαζι τους... υπαρχουν και αλλα θεματα για συζητηση σε αυτον τον κοσμο περα απο αυτο. εχω βαρεθει τα ιδια και τα ιδια.....εχει ξεφτηλιστει το θεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.306 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2017 στις 22:16 Η Πουπουλίνα: #2.030 09-11-17 22:16 Αγαπητοί χρήστες καλησπέρα. Με ομόφωνη απόφαση της ΟΔ,το θέμα κλειδώνεται. Απο το 2005,έχουν αλλάξει πάρα πολλά. Δεν είναι δυνατόν να ζητάμε γνώμη ,να κρίνουμε ανθρώπους και προσωπικότητες για μια καθαρά προσωπική επιλογή.Που δεν αφορά κανέναν.Εννοείται όταν δεν αφορά παράνομη πράξη. Το παρών νήμα δεν έχει νόημα ύπαρξης,και εκτός των άλλων αποτελεί εκ των πραγμάτων βήμα προσβολής , ρατσισμού και ομοφοβικών σχολίων.Κάτι που όχι μόνο παραβιάζει την ευρωπαϊκή και ελληνική πλέον νομοθεσία,αλλά και τους όρους χρήσης και του πνεύμα του site μας. Εχουν αλλάξει κατά πολύ τα πράγματα απο το 2005. Θα μπορούσαμε ποτέ να αφήσουμε ένα θέμα με τίτλο:''Ποιά η γνώμη σας για τους μαύρους''; Κάτι ανάλογο συμβαίνει και εδώ.Δεν είναι δυνατόν πλέον να παραμένει ένα θέμα που ζητάει την γνώμη για τους ομοφυλόφιλους. Το παρών μήνυμα θα μπορούσε να είναι πολύ μεγάλο,αλλά όποιος δεν καταλαβαίνει τα αυτονόητα,σίγουρα δεν θα καταλάβει και τα περισσότερα λόγια. Να είστε καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 100 101 102 First Προηγούμενη 102 από 102 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 102 από 102 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 40 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal touvlo iren chester20080 Μήτσος10 Esperos1 Vicky13 Wonderkid Εριφύλη User2350 camil Joji Freddys Lathy charmander giannhs2001 Αλκης Κ. spring day Hetfield Libertus Cookie_Monster louminis billie perrakis Deviance Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από klean: Δεν ισχύει αυτό, αλλά θεωρώντας το αληθές για οικονομία, θα είχες την ίδια αντιμετώπιση απέναντι σε straight ζευγάρια που φασώνονται κλπ μπροστά σου; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Himela: Και για να το επεκτείνω, θα ένιωθες το ίδιο για δυο κοπέλες που φιλιόντουσαν μπροστά σου; Γιατί κι αυτές gay είναι, άσχετα αν για τους άντρες αυτή η εικόνα είναι hot. Click για ανάπτυξη... That awkward moment όταν κάνεις ερωτήσεις πιο προβοκατορικες και από εκείνες του Πορτοσάλτε για να ταμπελοποιήσεις κάποιον ως ομοφοβικό αλλά η απάντηση του άλλου είναι legit Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.299 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2017 στις 22:05 Η Himela έγραψε: #2.022 06-11-17 22:05 Αρχική Δημοσίευση από Dimitris S: That awkward moment όταν κάνεις ερωτήσεις πιο προβοκατορικες και από εκείνες του Πορτοσάλτε για να ταμπελοποιήσεις κάποιον ως ομοφοβικό αλλά η απάντηση του άλλου είναι legit Click για ανάπτυξη... Και τι περίμενες να πει; Ναι τις λεσβίες γουστάρω να τις βλέπω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. harry akritas Διάσημο μέλος Ο harry akritas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.099 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2017 στις 16:46 Ο harry akritas: #2.023 07-11-17 16:46 Αρχική Δημοσίευση από Panos188: Φίλε μου πάντως πολύ αποκρυσταλλωμένες απόψεις έχεις για 17 χρονών σκατό που είσαι. Click για ανάπτυξη... Πού είδες άποψη; Το ότι δεν μου αρέσει αισθητικά κάτι δεν είναι άποψη, γούστο είναι. Αρχική Δημοσίευση από Panos188: Ωραία σήκω και φύγε, κακό σε μένα θα κάνεις; Click για ανάπτυξη... Δεν κάνω κακό σε κανέναν, αυτό είναι που δεν καταλαβαίνετε. Αρχική Δημοσίευση από Himela: Και τι περίμενες να πει; Ναι τις λεσβίες γουστάρω να τις βλέπω; Click για ανάπτυξη... Αφού ήσουν τόσο υποψιασμένη για την απάντηση, δεν έπρεπε να θεωρήσεις άσκοπο να ρωτήσεις; Oh wait... Ναι ρε Δημήτρη και συ, σιγά μην παραδεχτώ δημόσια ότι είμαι ομοφοβικός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 190013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Νοεμβρίου 2017 στις 21:23 Ο Guest 190013: #2.024 07-11-17 21:23 Αρχική Δημοσίευση από Dimitris S: That awkward moment όταν κάνεις ερωτήσεις πιο προβοκατορικες και από εκείνες του Πορτοσάλτε για να ταμπελοποιήσεις κάποιον ως ομοφοβικό αλλά η απάντηση του άλλου είναι legit Click για ανάπτυξη... Χάρη αγόρι μου διέκρινες προσπάθειά μου να σε ταμπελοποιήσω; Θέλω σαφή απάντηση γιατί κι εγώ μπορώ να πετάω μπούρδες από το κεφάλι μου που δεν μπορούν αυστηρά να διαψευσθούν. Αλλά θα μείνω εκεί, Δημήτρη. Η ερώτηση ήταν ουσιώδης και με κάλυψε η απάντησή του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 7 Νοεμβρίου 2017 Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Νοεμβρίου 2017 στις 23:10 Ο Guest 892943: #2.025 07-11-17 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Dimitris S: That awkward moment όταν κάνεις ερωτήσεις πιο προβοκατορικες και από εκείνες του Πορτοσάλτε για να ταμπελοποιήσεις κάποιον ως ομοφοβικό αλλά η απάντηση του άλλου είναι legit Click για ανάπτυξη... Ναι, λες και δε θα 'χει δει ποτέ λεσβιακή τσόντα κι εσύ. Αρχική Δημοσίευση από harry akritas: Πού είδες άποψη; Το ότι δεν μου αρέσει αισθητικά κάτι δεν είναι άποψη, γούστο είναι. Δεν κάνω κακό σε κανέναν, αυτό είναι που δεν καταλαβαίνετε. Click για ανάπτυξη... Απλά μικρέ, το "σηκώνομαι και φεύγω" δε δείχνει ωριμότητα. Δηλαδή εκεί που μπορεί να κάθεσαι τώρα ή σε λίγο καιρό με κανέναν φίλο σου και πίνεις το ποτό σου και δεις ένα ζευγάρι αντρών στο μαγαζί, πιο κοντά μεταξύ τους από το συνηθισμένο, θα σηκωθείς και θα φύγεις; Δε φαίνεται λογικό. Δηλαδή από τα 30 άτομα που είναι στο μαγαζί, εσένα το μυαλό σου θα πάει και θα κολλήσει εκεί κι όχι στη συζήτηση που θα έχεις με τον φίλο σου ή στο γκομενάκι στη γωνία που σε κοιτάζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.094 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2017 στις 14:12 Ο Scandal έγραψε: #2.026 08-11-17 14:12 Εμένα από την άλλη, αυτή η σεμνοτυφία σε ζευγαράκια, είτε gay είτε str8 που (γλωσσο)φιλιούνται σε δημόσιο χώρο, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί υφίσταται. Ήμουν στο μετρό τις προάλλες και δίπλα μου ήταν ένα αγοράκι κι ένα κοριτσάκι, έφηβοι, πρόσχαρα παιδιά και το αγοράκι όλο φίλαγε το κοριτσάκι, στο στόμα, στο πρόσωπο, στο λαιμό και χαχαχα και χουχουχου, σε σημείο να σκέφτομαι ότι την έχει γεμίσει σάλια σαν γλειφιτζούρι, αλλά δεν βρήκα λόγο να ενοχληθώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2017 στις 14:15 Ο Johnny15 έγραψε: #2.027 08-11-17 14:15 Μπράβο σου. Ο καθένας έχει διαφορετικά γούστα και διαφορετική αισθητική. Ποιος να το ήξερε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2017 στις 00:17 Η Ερις έγραψε: #2.028 09-11-17 00:17 Xμμ, είδα πολύ γρήγορα τι έχει ειπωθεί και έχω να σχολιάσω το εξής: [FONT="]με πλησίασε ένας ντόπιος και μου είπε αυστηρά «ρε φίλε, γίνεται να μην κουνιέσαι σαν το φίδι μπροστά μου;», τον έβαλα όμως εύκολα στη θέση του, ρωτώντας τον αν αυτό τον καυλώνει! Πηγή[/FONT] Click για ανάπτυξη... Eίναι μια πολύ λογική εξήγηση για πολλές αντιδράσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. joannaroller Νεοφερμένο μέλος Η joannaroller αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2017 στις 20:12 Η joannaroller: #2.029 09-11-17 20:12 παιδια τουλαχιστον ας σταματησουν να φερονται λες και ολοι ασχολουνται μαζι τους... υπαρχουν και αλλα θεματα για συζητηση σε αυτον τον κοσμο περα απο αυτο. εχω βαρεθει τα ιδια και τα ιδια.....εχει ξεφτηλιστει το θεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.306 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2017 στις 22:16 Η Πουπουλίνα: #2.030 09-11-17 22:16 Αγαπητοί χρήστες καλησπέρα. Με ομόφωνη απόφαση της ΟΔ,το θέμα κλειδώνεται. Απο το 2005,έχουν αλλάξει πάρα πολλά. Δεν είναι δυνατόν να ζητάμε γνώμη ,να κρίνουμε ανθρώπους και προσωπικότητες για μια καθαρά προσωπική επιλογή.Που δεν αφορά κανέναν.Εννοείται όταν δεν αφορά παράνομη πράξη. Το παρών νήμα δεν έχει νόημα ύπαρξης,και εκτός των άλλων αποτελεί εκ των πραγμάτων βήμα προσβολής , ρατσισμού και ομοφοβικών σχολίων.Κάτι που όχι μόνο παραβιάζει την ευρωπαϊκή και ελληνική πλέον νομοθεσία,αλλά και τους όρους χρήσης και του πνεύμα του site μας. Εχουν αλλάξει κατά πολύ τα πράγματα απο το 2005. Θα μπορούσαμε ποτέ να αφήσουμε ένα θέμα με τίτλο:''Ποιά η γνώμη σας για τους μαύρους''; Κάτι ανάλογο συμβαίνει και εδώ.Δεν είναι δυνατόν πλέον να παραμένει ένα θέμα που ζητάει την γνώμη για τους ομοφυλόφιλους. Το παρών μήνυμα θα μπορούσε να είναι πολύ μεγάλο,αλλά όποιος δεν καταλαβαίνει τα αυτονόητα,σίγουρα δεν θα καταλάβει και τα περισσότερα λόγια. Να είστε καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 100 101 102 First Προηγούμενη 102 από 102 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 102 από 102 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 40 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal touvlo iren chester20080 Μήτσος10 Esperos1 Vicky13 Wonderkid Εριφύλη User2350 camil Joji Freddys Lathy charmander giannhs2001 Αλκης Κ. spring day Hetfield Libertus Cookie_Monster louminis billie perrakis Deviance Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Dimitris S: That awkward moment όταν κάνεις ερωτήσεις πιο προβοκατορικες και από εκείνες του Πορτοσάλτε για να ταμπελοποιήσεις κάποιον ως ομοφοβικό αλλά η απάντηση του άλλου είναι legit Click για ανάπτυξη... Και τι περίμενες να πει; Ναι τις λεσβίες γουστάρω να τις βλέπω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
harry akritas Διάσημο μέλος Ο harry akritas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.099 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2017 στις 16:46 Ο harry akritas: #2.023 07-11-17 16:46 Αρχική Δημοσίευση από Panos188: Φίλε μου πάντως πολύ αποκρυσταλλωμένες απόψεις έχεις για 17 χρονών σκατό που είσαι. Click για ανάπτυξη... Πού είδες άποψη; Το ότι δεν μου αρέσει αισθητικά κάτι δεν είναι άποψη, γούστο είναι. Αρχική Δημοσίευση από Panos188: Ωραία σήκω και φύγε, κακό σε μένα θα κάνεις; Click για ανάπτυξη... Δεν κάνω κακό σε κανέναν, αυτό είναι που δεν καταλαβαίνετε. Αρχική Δημοσίευση από Himela: Και τι περίμενες να πει; Ναι τις λεσβίες γουστάρω να τις βλέπω; Click για ανάπτυξη... Αφού ήσουν τόσο υποψιασμένη για την απάντηση, δεν έπρεπε να θεωρήσεις άσκοπο να ρωτήσεις; Oh wait... Ναι ρε Δημήτρη και συ, σιγά μην παραδεχτώ δημόσια ότι είμαι ομοφοβικός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 190013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Νοεμβρίου 2017 στις 21:23 Ο Guest 190013: #2.024 07-11-17 21:23 Αρχική Δημοσίευση από Dimitris S: That awkward moment όταν κάνεις ερωτήσεις πιο προβοκατορικες και από εκείνες του Πορτοσάλτε για να ταμπελοποιήσεις κάποιον ως ομοφοβικό αλλά η απάντηση του άλλου είναι legit Click για ανάπτυξη... Χάρη αγόρι μου διέκρινες προσπάθειά μου να σε ταμπελοποιήσω; Θέλω σαφή απάντηση γιατί κι εγώ μπορώ να πετάω μπούρδες από το κεφάλι μου που δεν μπορούν αυστηρά να διαψευσθούν. Αλλά θα μείνω εκεί, Δημήτρη. Η ερώτηση ήταν ουσιώδης και με κάλυψε η απάντησή του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 7 Νοεμβρίου 2017 Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Νοεμβρίου 2017 στις 23:10 Ο Guest 892943: #2.025 07-11-17 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Dimitris S: That awkward moment όταν κάνεις ερωτήσεις πιο προβοκατορικες και από εκείνες του Πορτοσάλτε για να ταμπελοποιήσεις κάποιον ως ομοφοβικό αλλά η απάντηση του άλλου είναι legit Click για ανάπτυξη... Ναι, λες και δε θα 'χει δει ποτέ λεσβιακή τσόντα κι εσύ. Αρχική Δημοσίευση από harry akritas: Πού είδες άποψη; Το ότι δεν μου αρέσει αισθητικά κάτι δεν είναι άποψη, γούστο είναι. Δεν κάνω κακό σε κανέναν, αυτό είναι που δεν καταλαβαίνετε. Click για ανάπτυξη... Απλά μικρέ, το "σηκώνομαι και φεύγω" δε δείχνει ωριμότητα. Δηλαδή εκεί που μπορεί να κάθεσαι τώρα ή σε λίγο καιρό με κανέναν φίλο σου και πίνεις το ποτό σου και δεις ένα ζευγάρι αντρών στο μαγαζί, πιο κοντά μεταξύ τους από το συνηθισμένο, θα σηκωθείς και θα φύγεις; Δε φαίνεται λογικό. Δηλαδή από τα 30 άτομα που είναι στο μαγαζί, εσένα το μυαλό σου θα πάει και θα κολλήσει εκεί κι όχι στη συζήτηση που θα έχεις με τον φίλο σου ή στο γκομενάκι στη γωνία που σε κοιτάζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.094 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2017 στις 14:12 Ο Scandal έγραψε: #2.026 08-11-17 14:12 Εμένα από την άλλη, αυτή η σεμνοτυφία σε ζευγαράκια, είτε gay είτε str8 που (γλωσσο)φιλιούνται σε δημόσιο χώρο, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί υφίσταται. Ήμουν στο μετρό τις προάλλες και δίπλα μου ήταν ένα αγοράκι κι ένα κοριτσάκι, έφηβοι, πρόσχαρα παιδιά και το αγοράκι όλο φίλαγε το κοριτσάκι, στο στόμα, στο πρόσωπο, στο λαιμό και χαχαχα και χουχουχου, σε σημείο να σκέφτομαι ότι την έχει γεμίσει σάλια σαν γλειφιτζούρι, αλλά δεν βρήκα λόγο να ενοχληθώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2017 στις 14:15 Ο Johnny15 έγραψε: #2.027 08-11-17 14:15 Μπράβο σου. Ο καθένας έχει διαφορετικά γούστα και διαφορετική αισθητική. Ποιος να το ήξερε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2017 στις 00:17 Η Ερις έγραψε: #2.028 09-11-17 00:17 Xμμ, είδα πολύ γρήγορα τι έχει ειπωθεί και έχω να σχολιάσω το εξής: [FONT="]με πλησίασε ένας ντόπιος και μου είπε αυστηρά «ρε φίλε, γίνεται να μην κουνιέσαι σαν το φίδι μπροστά μου;», τον έβαλα όμως εύκολα στη θέση του, ρωτώντας τον αν αυτό τον καυλώνει! Πηγή[/FONT] Click για ανάπτυξη... Eίναι μια πολύ λογική εξήγηση για πολλές αντιδράσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. joannaroller Νεοφερμένο μέλος Η joannaroller αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2017 στις 20:12 Η joannaroller: #2.029 09-11-17 20:12 παιδια τουλαχιστον ας σταματησουν να φερονται λες και ολοι ασχολουνται μαζι τους... υπαρχουν και αλλα θεματα για συζητηση σε αυτον τον κοσμο περα απο αυτο. εχω βαρεθει τα ιδια και τα ιδια.....εχει ξεφτηλιστει το θεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.306 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2017 στις 22:16 Η Πουπουλίνα: #2.030 09-11-17 22:16 Αγαπητοί χρήστες καλησπέρα. Με ομόφωνη απόφαση της ΟΔ,το θέμα κλειδώνεται. Απο το 2005,έχουν αλλάξει πάρα πολλά. Δεν είναι δυνατόν να ζητάμε γνώμη ,να κρίνουμε ανθρώπους και προσωπικότητες για μια καθαρά προσωπική επιλογή.Που δεν αφορά κανέναν.Εννοείται όταν δεν αφορά παράνομη πράξη. Το παρών νήμα δεν έχει νόημα ύπαρξης,και εκτός των άλλων αποτελεί εκ των πραγμάτων βήμα προσβολής , ρατσισμού και ομοφοβικών σχολίων.Κάτι που όχι μόνο παραβιάζει την ευρωπαϊκή και ελληνική πλέον νομοθεσία,αλλά και τους όρους χρήσης και του πνεύμα του site μας. Εχουν αλλάξει κατά πολύ τα πράγματα απο το 2005. Θα μπορούσαμε ποτέ να αφήσουμε ένα θέμα με τίτλο:''Ποιά η γνώμη σας για τους μαύρους''; Κάτι ανάλογο συμβαίνει και εδώ.Δεν είναι δυνατόν πλέον να παραμένει ένα θέμα που ζητάει την γνώμη για τους ομοφυλόφιλους. Το παρών μήνυμα θα μπορούσε να είναι πολύ μεγάλο,αλλά όποιος δεν καταλαβαίνει τα αυτονόητα,σίγουρα δεν θα καταλάβει και τα περισσότερα λόγια. Να είστε καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 100 101 102 First Προηγούμενη 102 από 102 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 102 από 102 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 40 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal touvlo iren chester20080 Μήτσος10 Esperos1 Vicky13 Wonderkid Εριφύλη User2350 camil Joji Freddys Lathy charmander giannhs2001 Αλκης Κ. spring day Hetfield Libertus Cookie_Monster louminis billie perrakis Deviance Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Panos188: Φίλε μου πάντως πολύ αποκρυσταλλωμένες απόψεις έχεις για 17 χρονών σκατό που είσαι. Click για ανάπτυξη... Πού είδες άποψη; Το ότι δεν μου αρέσει αισθητικά κάτι δεν είναι άποψη, γούστο είναι. Αρχική Δημοσίευση από Panos188: Ωραία σήκω και φύγε, κακό σε μένα θα κάνεις; Click για ανάπτυξη... Δεν κάνω κακό σε κανέναν, αυτό είναι που δεν καταλαβαίνετε. Αρχική Δημοσίευση από Himela: Και τι περίμενες να πει; Ναι τις λεσβίες γουστάρω να τις βλέπω; Click για ανάπτυξη... Αφού ήσουν τόσο υποψιασμένη για την απάντηση, δεν έπρεπε να θεωρήσεις άσκοπο να ρωτήσεις; Oh wait... Ναι ρε Δημήτρη και συ, σιγά μην παραδεχτώ δημόσια ότι είμαι ομοφοβικός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 190013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Νοεμβρίου 2017 στις 21:23 Ο Guest 190013: #2.024 07-11-17 21:23 Αρχική Δημοσίευση από Dimitris S: That awkward moment όταν κάνεις ερωτήσεις πιο προβοκατορικες και από εκείνες του Πορτοσάλτε για να ταμπελοποιήσεις κάποιον ως ομοφοβικό αλλά η απάντηση του άλλου είναι legit Click για ανάπτυξη... Χάρη αγόρι μου διέκρινες προσπάθειά μου να σε ταμπελοποιήσω; Θέλω σαφή απάντηση γιατί κι εγώ μπορώ να πετάω μπούρδες από το κεφάλι μου που δεν μπορούν αυστηρά να διαψευσθούν. Αλλά θα μείνω εκεί, Δημήτρη. Η ερώτηση ήταν ουσιώδης και με κάλυψε η απάντησή του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 7 Νοεμβρίου 2017 Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Νοεμβρίου 2017 στις 23:10 Ο Guest 892943: #2.025 07-11-17 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Dimitris S: That awkward moment όταν κάνεις ερωτήσεις πιο προβοκατορικες και από εκείνες του Πορτοσάλτε για να ταμπελοποιήσεις κάποιον ως ομοφοβικό αλλά η απάντηση του άλλου είναι legit Click για ανάπτυξη... Ναι, λες και δε θα 'χει δει ποτέ λεσβιακή τσόντα κι εσύ. Αρχική Δημοσίευση από harry akritas: Πού είδες άποψη; Το ότι δεν μου αρέσει αισθητικά κάτι δεν είναι άποψη, γούστο είναι. Δεν κάνω κακό σε κανέναν, αυτό είναι που δεν καταλαβαίνετε. Click για ανάπτυξη... Απλά μικρέ, το "σηκώνομαι και φεύγω" δε δείχνει ωριμότητα. Δηλαδή εκεί που μπορεί να κάθεσαι τώρα ή σε λίγο καιρό με κανέναν φίλο σου και πίνεις το ποτό σου και δεις ένα ζευγάρι αντρών στο μαγαζί, πιο κοντά μεταξύ τους από το συνηθισμένο, θα σηκωθείς και θα φύγεις; Δε φαίνεται λογικό. Δηλαδή από τα 30 άτομα που είναι στο μαγαζί, εσένα το μυαλό σου θα πάει και θα κολλήσει εκεί κι όχι στη συζήτηση που θα έχεις με τον φίλο σου ή στο γκομενάκι στη γωνία που σε κοιτάζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.094 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2017 στις 14:12 Ο Scandal έγραψε: #2.026 08-11-17 14:12 Εμένα από την άλλη, αυτή η σεμνοτυφία σε ζευγαράκια, είτε gay είτε str8 που (γλωσσο)φιλιούνται σε δημόσιο χώρο, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί υφίσταται. Ήμουν στο μετρό τις προάλλες και δίπλα μου ήταν ένα αγοράκι κι ένα κοριτσάκι, έφηβοι, πρόσχαρα παιδιά και το αγοράκι όλο φίλαγε το κοριτσάκι, στο στόμα, στο πρόσωπο, στο λαιμό και χαχαχα και χουχουχου, σε σημείο να σκέφτομαι ότι την έχει γεμίσει σάλια σαν γλειφιτζούρι, αλλά δεν βρήκα λόγο να ενοχληθώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2017 στις 14:15 Ο Johnny15 έγραψε: #2.027 08-11-17 14:15 Μπράβο σου. Ο καθένας έχει διαφορετικά γούστα και διαφορετική αισθητική. Ποιος να το ήξερε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2017 στις 00:17 Η Ερις έγραψε: #2.028 09-11-17 00:17 Xμμ, είδα πολύ γρήγορα τι έχει ειπωθεί και έχω να σχολιάσω το εξής: [FONT="]με πλησίασε ένας ντόπιος και μου είπε αυστηρά «ρε φίλε, γίνεται να μην κουνιέσαι σαν το φίδι μπροστά μου;», τον έβαλα όμως εύκολα στη θέση του, ρωτώντας τον αν αυτό τον καυλώνει! Πηγή[/FONT] Click για ανάπτυξη... Eίναι μια πολύ λογική εξήγηση για πολλές αντιδράσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. joannaroller Νεοφερμένο μέλος Η joannaroller αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2017 στις 20:12 Η joannaroller: #2.029 09-11-17 20:12 παιδια τουλαχιστον ας σταματησουν να φερονται λες και ολοι ασχολουνται μαζι τους... υπαρχουν και αλλα θεματα για συζητηση σε αυτον τον κοσμο περα απο αυτο. εχω βαρεθει τα ιδια και τα ιδια.....εχει ξεφτηλιστει το θεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.306 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2017 στις 22:16 Η Πουπουλίνα: #2.030 09-11-17 22:16 Αγαπητοί χρήστες καλησπέρα. Με ομόφωνη απόφαση της ΟΔ,το θέμα κλειδώνεται. Απο το 2005,έχουν αλλάξει πάρα πολλά. Δεν είναι δυνατόν να ζητάμε γνώμη ,να κρίνουμε ανθρώπους και προσωπικότητες για μια καθαρά προσωπική επιλογή.Που δεν αφορά κανέναν.Εννοείται όταν δεν αφορά παράνομη πράξη. Το παρών νήμα δεν έχει νόημα ύπαρξης,και εκτός των άλλων αποτελεί εκ των πραγμάτων βήμα προσβολής , ρατσισμού και ομοφοβικών σχολίων.Κάτι που όχι μόνο παραβιάζει την ευρωπαϊκή και ελληνική πλέον νομοθεσία,αλλά και τους όρους χρήσης και του πνεύμα του site μας. Εχουν αλλάξει κατά πολύ τα πράγματα απο το 2005. Θα μπορούσαμε ποτέ να αφήσουμε ένα θέμα με τίτλο:''Ποιά η γνώμη σας για τους μαύρους''; Κάτι ανάλογο συμβαίνει και εδώ.Δεν είναι δυνατόν πλέον να παραμένει ένα θέμα που ζητάει την γνώμη για τους ομοφυλόφιλους. Το παρών μήνυμα θα μπορούσε να είναι πολύ μεγάλο,αλλά όποιος δεν καταλαβαίνει τα αυτονόητα,σίγουρα δεν θα καταλάβει και τα περισσότερα λόγια. Να είστε καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 100 101 102 First Προηγούμενη 102 από 102 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 102 από 102 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 40 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal touvlo iren chester20080 Μήτσος10 Esperos1 Vicky13 Wonderkid Εριφύλη User2350 camil Joji Freddys Lathy charmander giannhs2001 Αλκης Κ. spring day Hetfield Libertus Cookie_Monster louminis billie perrakis Deviance Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Dimitris S: That awkward moment όταν κάνεις ερωτήσεις πιο προβοκατορικες και από εκείνες του Πορτοσάλτε για να ταμπελοποιήσεις κάποιον ως ομοφοβικό αλλά η απάντηση του άλλου είναι legit Click για ανάπτυξη... Χάρη αγόρι μου διέκρινες προσπάθειά μου να σε ταμπελοποιήσω; Θέλω σαφή απάντηση γιατί κι εγώ μπορώ να πετάω μπούρδες από το κεφάλι μου που δεν μπορούν αυστηρά να διαψευσθούν. Αλλά θα μείνω εκεί, Δημήτρη. Η ερώτηση ήταν ουσιώδης και με κάλυψε η απάντησή του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Νοεμβρίου 2017 στις 23:10 Ο Guest 892943: #2.025 07-11-17 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Dimitris S: That awkward moment όταν κάνεις ερωτήσεις πιο προβοκατορικες και από εκείνες του Πορτοσάλτε για να ταμπελοποιήσεις κάποιον ως ομοφοβικό αλλά η απάντηση του άλλου είναι legit Click για ανάπτυξη... Ναι, λες και δε θα 'χει δει ποτέ λεσβιακή τσόντα κι εσύ. Αρχική Δημοσίευση από harry akritas: Πού είδες άποψη; Το ότι δεν μου αρέσει αισθητικά κάτι δεν είναι άποψη, γούστο είναι. Δεν κάνω κακό σε κανέναν, αυτό είναι που δεν καταλαβαίνετε. Click για ανάπτυξη... Απλά μικρέ, το "σηκώνομαι και φεύγω" δε δείχνει ωριμότητα. Δηλαδή εκεί που μπορεί να κάθεσαι τώρα ή σε λίγο καιρό με κανέναν φίλο σου και πίνεις το ποτό σου και δεις ένα ζευγάρι αντρών στο μαγαζί, πιο κοντά μεταξύ τους από το συνηθισμένο, θα σηκωθείς και θα φύγεις; Δε φαίνεται λογικό. Δηλαδή από τα 30 άτομα που είναι στο μαγαζί, εσένα το μυαλό σου θα πάει και θα κολλήσει εκεί κι όχι στη συζήτηση που θα έχεις με τον φίλο σου ή στο γκομενάκι στη γωνία που σε κοιτάζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.094 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2017 στις 14:12 Ο Scandal έγραψε: #2.026 08-11-17 14:12 Εμένα από την άλλη, αυτή η σεμνοτυφία σε ζευγαράκια, είτε gay είτε str8 που (γλωσσο)φιλιούνται σε δημόσιο χώρο, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί υφίσταται. Ήμουν στο μετρό τις προάλλες και δίπλα μου ήταν ένα αγοράκι κι ένα κοριτσάκι, έφηβοι, πρόσχαρα παιδιά και το αγοράκι όλο φίλαγε το κοριτσάκι, στο στόμα, στο πρόσωπο, στο λαιμό και χαχαχα και χουχουχου, σε σημείο να σκέφτομαι ότι την έχει γεμίσει σάλια σαν γλειφιτζούρι, αλλά δεν βρήκα λόγο να ενοχληθώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2017 στις 14:15 Ο Johnny15 έγραψε: #2.027 08-11-17 14:15 Μπράβο σου. Ο καθένας έχει διαφορετικά γούστα και διαφορετική αισθητική. Ποιος να το ήξερε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2017 στις 00:17 Η Ερις έγραψε: #2.028 09-11-17 00:17 Xμμ, είδα πολύ γρήγορα τι έχει ειπωθεί και έχω να σχολιάσω το εξής: [FONT="]με πλησίασε ένας ντόπιος και μου είπε αυστηρά «ρε φίλε, γίνεται να μην κουνιέσαι σαν το φίδι μπροστά μου;», τον έβαλα όμως εύκολα στη θέση του, ρωτώντας τον αν αυτό τον καυλώνει! Πηγή[/FONT] Click για ανάπτυξη... Eίναι μια πολύ λογική εξήγηση για πολλές αντιδράσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. joannaroller Νεοφερμένο μέλος Η joannaroller αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2017 στις 20:12 Η joannaroller: #2.029 09-11-17 20:12 παιδια τουλαχιστον ας σταματησουν να φερονται λες και ολοι ασχολουνται μαζι τους... υπαρχουν και αλλα θεματα για συζητηση σε αυτον τον κοσμο περα απο αυτο. εχω βαρεθει τα ιδια και τα ιδια.....εχει ξεφτηλιστει το θεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.306 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2017 στις 22:16 Η Πουπουλίνα: #2.030 09-11-17 22:16 Αγαπητοί χρήστες καλησπέρα. Με ομόφωνη απόφαση της ΟΔ,το θέμα κλειδώνεται. Απο το 2005,έχουν αλλάξει πάρα πολλά. Δεν είναι δυνατόν να ζητάμε γνώμη ,να κρίνουμε ανθρώπους και προσωπικότητες για μια καθαρά προσωπική επιλογή.Που δεν αφορά κανέναν.Εννοείται όταν δεν αφορά παράνομη πράξη. Το παρών νήμα δεν έχει νόημα ύπαρξης,και εκτός των άλλων αποτελεί εκ των πραγμάτων βήμα προσβολής , ρατσισμού και ομοφοβικών σχολίων.Κάτι που όχι μόνο παραβιάζει την ευρωπαϊκή και ελληνική πλέον νομοθεσία,αλλά και τους όρους χρήσης και του πνεύμα του site μας. Εχουν αλλάξει κατά πολύ τα πράγματα απο το 2005. Θα μπορούσαμε ποτέ να αφήσουμε ένα θέμα με τίτλο:''Ποιά η γνώμη σας για τους μαύρους''; Κάτι ανάλογο συμβαίνει και εδώ.Δεν είναι δυνατόν πλέον να παραμένει ένα θέμα που ζητάει την γνώμη για τους ομοφυλόφιλους. Το παρών μήνυμα θα μπορούσε να είναι πολύ μεγάλο,αλλά όποιος δεν καταλαβαίνει τα αυτονόητα,σίγουρα δεν θα καταλάβει και τα περισσότερα λόγια. Να είστε καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 100 101 102 First Προηγούμενη 102 από 102 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 102 από 102 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 40 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal touvlo iren chester20080 Μήτσος10 Esperos1 Vicky13 Wonderkid Εριφύλη User2350 camil Joji Freddys Lathy charmander giannhs2001 Αλκης Κ. spring day Hetfield Libertus Cookie_Monster louminis billie perrakis Deviance Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Dimitris S: That awkward moment όταν κάνεις ερωτήσεις πιο προβοκατορικες και από εκείνες του Πορτοσάλτε για να ταμπελοποιήσεις κάποιον ως ομοφοβικό αλλά η απάντηση του άλλου είναι legit Click για ανάπτυξη... Ναι, λες και δε θα 'χει δει ποτέ λεσβιακή τσόντα κι εσύ. Αρχική Δημοσίευση από harry akritas: Πού είδες άποψη; Το ότι δεν μου αρέσει αισθητικά κάτι δεν είναι άποψη, γούστο είναι. Δεν κάνω κακό σε κανέναν, αυτό είναι που δεν καταλαβαίνετε. Click για ανάπτυξη... Απλά μικρέ, το "σηκώνομαι και φεύγω" δε δείχνει ωριμότητα. Δηλαδή εκεί που μπορεί να κάθεσαι τώρα ή σε λίγο καιρό με κανέναν φίλο σου και πίνεις το ποτό σου και δεις ένα ζευγάρι αντρών στο μαγαζί, πιο κοντά μεταξύ τους από το συνηθισμένο, θα σηκωθείς και θα φύγεις; Δε φαίνεται λογικό. Δηλαδή από τα 30 άτομα που είναι στο μαγαζί, εσένα το μυαλό σου θα πάει και θα κολλήσει εκεί κι όχι στη συζήτηση που θα έχεις με τον φίλο σου ή στο γκομενάκι στη γωνία που σε κοιτάζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.094 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2017 στις 14:12 Ο Scandal έγραψε: #2.026 08-11-17 14:12 Εμένα από την άλλη, αυτή η σεμνοτυφία σε ζευγαράκια, είτε gay είτε str8 που (γλωσσο)φιλιούνται σε δημόσιο χώρο, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί υφίσταται. Ήμουν στο μετρό τις προάλλες και δίπλα μου ήταν ένα αγοράκι κι ένα κοριτσάκι, έφηβοι, πρόσχαρα παιδιά και το αγοράκι όλο φίλαγε το κοριτσάκι, στο στόμα, στο πρόσωπο, στο λαιμό και χαχαχα και χουχουχου, σε σημείο να σκέφτομαι ότι την έχει γεμίσει σάλια σαν γλειφιτζούρι, αλλά δεν βρήκα λόγο να ενοχληθώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2017 στις 14:15 Ο Johnny15 έγραψε: #2.027 08-11-17 14:15 Μπράβο σου. Ο καθένας έχει διαφορετικά γούστα και διαφορετική αισθητική. Ποιος να το ήξερε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2017 στις 00:17 Η Ερις έγραψε: #2.028 09-11-17 00:17 Xμμ, είδα πολύ γρήγορα τι έχει ειπωθεί και έχω να σχολιάσω το εξής: [FONT="]με πλησίασε ένας ντόπιος και μου είπε αυστηρά «ρε φίλε, γίνεται να μην κουνιέσαι σαν το φίδι μπροστά μου;», τον έβαλα όμως εύκολα στη θέση του, ρωτώντας τον αν αυτό τον καυλώνει! Πηγή[/FONT] Click για ανάπτυξη... Eίναι μια πολύ λογική εξήγηση για πολλές αντιδράσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. joannaroller Νεοφερμένο μέλος Η joannaroller αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2017 στις 20:12 Η joannaroller: #2.029 09-11-17 20:12 παιδια τουλαχιστον ας σταματησουν να φερονται λες και ολοι ασχολουνται μαζι τους... υπαρχουν και αλλα θεματα για συζητηση σε αυτον τον κοσμο περα απο αυτο. εχω βαρεθει τα ιδια και τα ιδια.....εχει ξεφτηλιστει το θεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.306 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2017 στις 22:16 Η Πουπουλίνα: #2.030 09-11-17 22:16 Αγαπητοί χρήστες καλησπέρα. Με ομόφωνη απόφαση της ΟΔ,το θέμα κλειδώνεται. Απο το 2005,έχουν αλλάξει πάρα πολλά. Δεν είναι δυνατόν να ζητάμε γνώμη ,να κρίνουμε ανθρώπους και προσωπικότητες για μια καθαρά προσωπική επιλογή.Που δεν αφορά κανέναν.Εννοείται όταν δεν αφορά παράνομη πράξη. Το παρών νήμα δεν έχει νόημα ύπαρξης,και εκτός των άλλων αποτελεί εκ των πραγμάτων βήμα προσβολής , ρατσισμού και ομοφοβικών σχολίων.Κάτι που όχι μόνο παραβιάζει την ευρωπαϊκή και ελληνική πλέον νομοθεσία,αλλά και τους όρους χρήσης και του πνεύμα του site μας. Εχουν αλλάξει κατά πολύ τα πράγματα απο το 2005. Θα μπορούσαμε ποτέ να αφήσουμε ένα θέμα με τίτλο:''Ποιά η γνώμη σας για τους μαύρους''; Κάτι ανάλογο συμβαίνει και εδώ.Δεν είναι δυνατόν πλέον να παραμένει ένα θέμα που ζητάει την γνώμη για τους ομοφυλόφιλους. Το παρών μήνυμα θα μπορούσε να είναι πολύ μεγάλο,αλλά όποιος δεν καταλαβαίνει τα αυτονόητα,σίγουρα δεν θα καταλάβει και τα περισσότερα λόγια. Να είστε καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 100 101 102 First Προηγούμενη 102 από 102 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 102 από 102 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 40 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal touvlo iren chester20080 Μήτσος10 Esperos1 Vicky13 Wonderkid Εριφύλη User2350 camil Joji Freddys Lathy charmander giannhs2001 Αλκης Κ. spring day Hetfield Libertus Cookie_Monster louminis billie perrakis Deviance Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εμένα από την άλλη, αυτή η σεμνοτυφία σε ζευγαράκια, είτε gay είτε str8 που (γλωσσο)φιλιούνται σε δημόσιο χώρο, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί υφίσταται. Ήμουν στο μετρό τις προάλλες και δίπλα μου ήταν ένα αγοράκι κι ένα κοριτσάκι, έφηβοι, πρόσχαρα παιδιά και το αγοράκι όλο φίλαγε το κοριτσάκι, στο στόμα, στο πρόσωπο, στο λαιμό και χαχαχα και χουχουχου, σε σημείο να σκέφτομαι ότι την έχει γεμίσει σάλια σαν γλειφιτζούρι, αλλά δεν βρήκα λόγο να ενοχληθώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2017 στις 14:15 Ο Johnny15 έγραψε: #2.027 08-11-17 14:15 Μπράβο σου. Ο καθένας έχει διαφορετικά γούστα και διαφορετική αισθητική. Ποιος να το ήξερε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2017 στις 00:17 Η Ερις έγραψε: #2.028 09-11-17 00:17 Xμμ, είδα πολύ γρήγορα τι έχει ειπωθεί και έχω να σχολιάσω το εξής: [FONT="]με πλησίασε ένας ντόπιος και μου είπε αυστηρά «ρε φίλε, γίνεται να μην κουνιέσαι σαν το φίδι μπροστά μου;», τον έβαλα όμως εύκολα στη θέση του, ρωτώντας τον αν αυτό τον καυλώνει! Πηγή[/FONT] Click για ανάπτυξη... Eίναι μια πολύ λογική εξήγηση για πολλές αντιδράσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. joannaroller Νεοφερμένο μέλος Η joannaroller αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2017 στις 20:12 Η joannaroller: #2.029 09-11-17 20:12 παιδια τουλαχιστον ας σταματησουν να φερονται λες και ολοι ασχολουνται μαζι τους... υπαρχουν και αλλα θεματα για συζητηση σε αυτον τον κοσμο περα απο αυτο. εχω βαρεθει τα ιδια και τα ιδια.....εχει ξεφτηλιστει το θεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.306 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2017 στις 22:16 Η Πουπουλίνα: #2.030 09-11-17 22:16 Αγαπητοί χρήστες καλησπέρα. Με ομόφωνη απόφαση της ΟΔ,το θέμα κλειδώνεται. Απο το 2005,έχουν αλλάξει πάρα πολλά. Δεν είναι δυνατόν να ζητάμε γνώμη ,να κρίνουμε ανθρώπους και προσωπικότητες για μια καθαρά προσωπική επιλογή.Που δεν αφορά κανέναν.Εννοείται όταν δεν αφορά παράνομη πράξη. Το παρών νήμα δεν έχει νόημα ύπαρξης,και εκτός των άλλων αποτελεί εκ των πραγμάτων βήμα προσβολής , ρατσισμού και ομοφοβικών σχολίων.Κάτι που όχι μόνο παραβιάζει την ευρωπαϊκή και ελληνική πλέον νομοθεσία,αλλά και τους όρους χρήσης και του πνεύμα του site μας. Εχουν αλλάξει κατά πολύ τα πράγματα απο το 2005. Θα μπορούσαμε ποτέ να αφήσουμε ένα θέμα με τίτλο:''Ποιά η γνώμη σας για τους μαύρους''; Κάτι ανάλογο συμβαίνει και εδώ.Δεν είναι δυνατόν πλέον να παραμένει ένα θέμα που ζητάει την γνώμη για τους ομοφυλόφιλους. Το παρών μήνυμα θα μπορούσε να είναι πολύ μεγάλο,αλλά όποιος δεν καταλαβαίνει τα αυτονόητα,σίγουρα δεν θα καταλάβει και τα περισσότερα λόγια. Να είστε καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 100 101 102 First Προηγούμενη 102 από 102 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 102 από 102 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 40 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal touvlo iren chester20080 Μήτσος10 Esperos1 Vicky13 Wonderkid Εριφύλη User2350 camil Joji Freddys Lathy charmander giannhs2001 Αλκης Κ. spring day Hetfield Libertus Cookie_Monster louminis billie perrakis Deviance Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μπράβο σου. Ο καθένας έχει διαφορετικά γούστα και διαφορετική αισθητική. Ποιος να το ήξερε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2017 στις 00:17 Η Ερις έγραψε: #2.028 09-11-17 00:17 Xμμ, είδα πολύ γρήγορα τι έχει ειπωθεί και έχω να σχολιάσω το εξής: [FONT="]με πλησίασε ένας ντόπιος και μου είπε αυστηρά «ρε φίλε, γίνεται να μην κουνιέσαι σαν το φίδι μπροστά μου;», τον έβαλα όμως εύκολα στη θέση του, ρωτώντας τον αν αυτό τον καυλώνει! Πηγή[/FONT] Click για ανάπτυξη... Eίναι μια πολύ λογική εξήγηση για πολλές αντιδράσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. joannaroller Νεοφερμένο μέλος Η joannaroller αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2017 στις 20:12 Η joannaroller: #2.029 09-11-17 20:12 παιδια τουλαχιστον ας σταματησουν να φερονται λες και ολοι ασχολουνται μαζι τους... υπαρχουν και αλλα θεματα για συζητηση σε αυτον τον κοσμο περα απο αυτο. εχω βαρεθει τα ιδια και τα ιδια.....εχει ξεφτηλιστει το θεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.306 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2017 στις 22:16 Η Πουπουλίνα: #2.030 09-11-17 22:16 Αγαπητοί χρήστες καλησπέρα. Με ομόφωνη απόφαση της ΟΔ,το θέμα κλειδώνεται. Απο το 2005,έχουν αλλάξει πάρα πολλά. Δεν είναι δυνατόν να ζητάμε γνώμη ,να κρίνουμε ανθρώπους και προσωπικότητες για μια καθαρά προσωπική επιλογή.Που δεν αφορά κανέναν.Εννοείται όταν δεν αφορά παράνομη πράξη. Το παρών νήμα δεν έχει νόημα ύπαρξης,και εκτός των άλλων αποτελεί εκ των πραγμάτων βήμα προσβολής , ρατσισμού και ομοφοβικών σχολίων.Κάτι που όχι μόνο παραβιάζει την ευρωπαϊκή και ελληνική πλέον νομοθεσία,αλλά και τους όρους χρήσης και του πνεύμα του site μας. Εχουν αλλάξει κατά πολύ τα πράγματα απο το 2005. Θα μπορούσαμε ποτέ να αφήσουμε ένα θέμα με τίτλο:''Ποιά η γνώμη σας για τους μαύρους''; Κάτι ανάλογο συμβαίνει και εδώ.Δεν είναι δυνατόν πλέον να παραμένει ένα θέμα που ζητάει την γνώμη για τους ομοφυλόφιλους. Το παρών μήνυμα θα μπορούσε να είναι πολύ μεγάλο,αλλά όποιος δεν καταλαβαίνει τα αυτονόητα,σίγουρα δεν θα καταλάβει και τα περισσότερα λόγια. Να είστε καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 100 101 102 First Προηγούμενη 102 από 102 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 102 από 102 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 40 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal touvlo iren chester20080 Μήτσος10 Esperos1 Vicky13 Wonderkid Εριφύλη User2350 camil Joji Freddys Lathy charmander giannhs2001 Αλκης Κ. spring day Hetfield Libertus Cookie_Monster louminis billie perrakis Deviance Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Xμμ, είδα πολύ γρήγορα τι έχει ειπωθεί και έχω να σχολιάσω το εξής: [FONT="]με πλησίασε ένας ντόπιος και μου είπε αυστηρά «ρε φίλε, γίνεται να μην κουνιέσαι σαν το φίδι μπροστά μου;», τον έβαλα όμως εύκολα στη θέση του, ρωτώντας τον αν αυτό τον καυλώνει! Πηγή[/FONT] Click για ανάπτυξη... Eίναι μια πολύ λογική εξήγηση για πολλές αντιδράσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
joannaroller Νεοφερμένο μέλος Η joannaroller αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2017 στις 20:12 Η joannaroller: #2.029 09-11-17 20:12 παιδια τουλαχιστον ας σταματησουν να φερονται λες και ολοι ασχολουνται μαζι τους... υπαρχουν και αλλα θεματα για συζητηση σε αυτον τον κοσμο περα απο αυτο. εχω βαρεθει τα ιδια και τα ιδια.....εχει ξεφτηλιστει το θεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.306 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2017 στις 22:16 Η Πουπουλίνα: #2.030 09-11-17 22:16 Αγαπητοί χρήστες καλησπέρα. Με ομόφωνη απόφαση της ΟΔ,το θέμα κλειδώνεται. Απο το 2005,έχουν αλλάξει πάρα πολλά. Δεν είναι δυνατόν να ζητάμε γνώμη ,να κρίνουμε ανθρώπους και προσωπικότητες για μια καθαρά προσωπική επιλογή.Που δεν αφορά κανέναν.Εννοείται όταν δεν αφορά παράνομη πράξη. Το παρών νήμα δεν έχει νόημα ύπαρξης,και εκτός των άλλων αποτελεί εκ των πραγμάτων βήμα προσβολής , ρατσισμού και ομοφοβικών σχολίων.Κάτι που όχι μόνο παραβιάζει την ευρωπαϊκή και ελληνική πλέον νομοθεσία,αλλά και τους όρους χρήσης και του πνεύμα του site μας. Εχουν αλλάξει κατά πολύ τα πράγματα απο το 2005. Θα μπορούσαμε ποτέ να αφήσουμε ένα θέμα με τίτλο:''Ποιά η γνώμη σας για τους μαύρους''; Κάτι ανάλογο συμβαίνει και εδώ.Δεν είναι δυνατόν πλέον να παραμένει ένα θέμα που ζητάει την γνώμη για τους ομοφυλόφιλους. Το παρών μήνυμα θα μπορούσε να είναι πολύ μεγάλο,αλλά όποιος δεν καταλαβαίνει τα αυτονόητα,σίγουρα δεν θα καταλάβει και τα περισσότερα λόγια. Να είστε καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 100 101 102 First Προηγούμενη 102 από 102 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 102 από 102 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
παιδια τουλαχιστον ας σταματησουν να φερονται λες και ολοι ασχολουνται μαζι τους... υπαρχουν και αλλα θεματα για συζητηση σε αυτον τον κοσμο περα απο αυτο. εχω βαρεθει τα ιδια και τα ιδια.....εχει ξεφτηλιστει το θεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.306 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2017 στις 22:16 Η Πουπουλίνα: #2.030 09-11-17 22:16 Αγαπητοί χρήστες καλησπέρα. Με ομόφωνη απόφαση της ΟΔ,το θέμα κλειδώνεται. Απο το 2005,έχουν αλλάξει πάρα πολλά. Δεν είναι δυνατόν να ζητάμε γνώμη ,να κρίνουμε ανθρώπους και προσωπικότητες για μια καθαρά προσωπική επιλογή.Που δεν αφορά κανέναν.Εννοείται όταν δεν αφορά παράνομη πράξη. Το παρών νήμα δεν έχει νόημα ύπαρξης,και εκτός των άλλων αποτελεί εκ των πραγμάτων βήμα προσβολής , ρατσισμού και ομοφοβικών σχολίων.Κάτι που όχι μόνο παραβιάζει την ευρωπαϊκή και ελληνική πλέον νομοθεσία,αλλά και τους όρους χρήσης και του πνεύμα του site μας. Εχουν αλλάξει κατά πολύ τα πράγματα απο το 2005. Θα μπορούσαμε ποτέ να αφήσουμε ένα θέμα με τίτλο:''Ποιά η γνώμη σας για τους μαύρους''; Κάτι ανάλογο συμβαίνει και εδώ.Δεν είναι δυνατόν πλέον να παραμένει ένα θέμα που ζητάει την γνώμη για τους ομοφυλόφιλους. Το παρών μήνυμα θα μπορούσε να είναι πολύ μεγάλο,αλλά όποιος δεν καταλαβαίνει τα αυτονόητα,σίγουρα δεν θα καταλάβει και τα περισσότερα λόγια. Να είστε καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αγαπητοί χρήστες καλησπέρα. Με ομόφωνη απόφαση της ΟΔ,το θέμα κλειδώνεται. Απο το 2005,έχουν αλλάξει πάρα πολλά. Δεν είναι δυνατόν να ζητάμε γνώμη ,να κρίνουμε ανθρώπους και προσωπικότητες για μια καθαρά προσωπική επιλογή.Που δεν αφορά κανέναν.Εννοείται όταν δεν αφορά παράνομη πράξη. Το παρών νήμα δεν έχει νόημα ύπαρξης,και εκτός των άλλων αποτελεί εκ των πραγμάτων βήμα προσβολής , ρατσισμού και ομοφοβικών σχολίων.Κάτι που όχι μόνο παραβιάζει την ευρωπαϊκή και ελληνική πλέον νομοθεσία,αλλά και τους όρους χρήσης και του πνεύμα του site μας. Εχουν αλλάξει κατά πολύ τα πράγματα απο το 2005. Θα μπορούσαμε ποτέ να αφήσουμε ένα θέμα με τίτλο:''Ποιά η γνώμη σας για τους μαύρους''; Κάτι ανάλογο συμβαίνει και εδώ.Δεν είναι δυνατόν πλέον να παραμένει ένα θέμα που ζητάει την γνώμη για τους ομοφυλόφιλους. Το παρών μήνυμα θα μπορούσε να είναι πολύ μεγάλο,αλλά όποιος δεν καταλαβαίνει τα αυτονόητα,σίγουρα δεν θα καταλάβει και τα περισσότερα λόγια. Να είστε καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.