American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.835 μηνύματα.

10-06-23

23:01
Κατά την διάρκεια των ετών πολλές γυναικείες φωνές έχουν χαρακτηριστεί ως αγγελικές λόγω της τεράστιας έκτασης που έχουν. Ποια θεωρείτε την καλύτερη τραγουδίστρια όλων των εποχών και γιατί;;
Εγώ θα πω ότι μερικές από τις καλύτερες φωνές που υπήρξαν ποτέ είναι οι εξής:
•Adele
•Celine Dion
•Mariah Carey
•Whitney Houston.
Εγώ θα πω ότι μερικές από τις καλύτερες φωνές που υπήρξαν ποτέ είναι οι εξής:
•Adele
•Celine Dion
•Mariah Carey
•Whitney Houston.
еще один пророк р...
Νεοφερμένο μέλος
Ο еще один пророк р... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 35 μηνύματα.

20-08-24

10:53
Lisa Gerrard (Dead Can Dance)
ή
Elizabeth Fraser (Cocteau Twins)
ή
Elizabeth Fraser (Cocteau Twins)
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.005 μηνύματα.

20-08-24

14:30
Ολες οι αναφερομενες ειναι ανεπαναληπτες φωναρες και καλλιτεχναρες και τις ακουω... εκτος μαντονας ( την Βarbara ..φωνη βελουδο... ξεχασαν)
Αλλα Βικη Μοσχολιου.
Αλλα Βικη Μοσχολιου.
GeorgePap2003
Διάσημο μέλος
Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.105 μηνύματα.

20-08-24

15:35
Ελληνίδα για μένα η καλύτερη είναι η Τζένη Βάνου
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.835 μηνύματα.

20-08-24

15:49
Οι καλύτερες φωνές στην ιστορία με μεγάλη διαφορά. Την περίοδο 1990-2000 οι συγκεκριμένες δίδαξαν το τι σημαίνει ποιοτική μουσική.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.005 μηνύματα.

20-08-24

15:50
εξαιρετικη φωνη ...ταξιδιαρικη. στα εύθυμα ομως... στα λυπηρα με στεναχωράειΕλληνίδα για μένα η καλύτερη είναι η Τζένη Βάνου
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Μιας και πιασαμε το διεθνες μουσικο στερεωμα 2 μονο φωνες δεν μπορουν να επανανηφθουν και ειναι αντρικες ...και οι στις δυο ομως δεν τους δωθηκαν τραγουδια να πουν..κατι πολυ λιγα..ακομα και ο λατρεμενος μου αντρεα μποτσελι δεν τους φτανει.
Elvis Presley
Tom Jones
A ξεχασα και γαλλος enrico macias
KleinosBrekias
Δραστήριο μέλος
Ο Μητσαρας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Άεργος/η και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 525 μηνύματα.

20-08-24

19:14
Εξαιρετικα ταλαντουχες ολες οι καλλιτεχνιδες στη λιστα σου , Αμερικανε Οικονομολογε .
Μεσα σε αυτη τη λιστα , θα προσθετα το αηδονι Μαρια Καλλας και την αγεραστη Κυριακη Παπαδοπουλου aka Μαρινελλα .
Μεσα σε αυτη τη λιστα , θα προσθετα το αηδονι Μαρια Καλλας και την αγεραστη Κυριακη Παπαδοπουλου aka Μαρινελλα .
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.059 μηνύματα.

10-01-25

09:05
The Vocal Trinity
Queen of Power Ballad - Céline Dion
The Voice - Whitney Houston
Songbird Supreme - Mariah Carey

touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.896 μηνύματα.

10-01-25

09:19
Ελευθερία Αρβανιτάκη
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

10-01-25

09:44
charmander
Δραστήριο μέλος
Ο charmander αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 685 μηνύματα.

10-01-25

09:51
Η Μαντώ από τα 90s

10-01-25

09:54
Τζένη Βάνου και Ρένα Κουμιώτη θα έλεγα.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

10-01-25

10:20
Eνταξει οι αλλες 2 ειναι αστερια αλλα η carey τι ? επειδη βγαζει παραξενες ψηλες..The Vocal Trinity![]()
![]()
Queen of Power Ballad - Céline Dion![]()
The Voice - Whitney Houston![]()
Songbird Supreme - Mariah Carey![]()
View attachment 143549
και οχι τιποτα αλλα μου αφησαν το στραβομυτικο αιδονι απ εξω.
American Economist
Επιφανές μέλος

10-01-25

10:25
Eνταξει οι αλλες 2 ειναι αστερια αλλα η carey τι ? επειδη βγαζει παραξενες ψηλες..
και οχι τιποτα αλλα μου αφησαν το στραβομυτικο αιδονι απ εξω.
Η Mariah στο prime της (1990-1999) δεν την έφτανε κάνεις. Η φωνή της είχε μεγαλύτερη έκταση σε σχέση με την Celine και την Whitney.
Μερικά παραδείγματα.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

10-01-25

10:41
Περι ορεξεως οτι του ταιριαζει του καθενος.Η Mariah στο prime της (1990-1999) δεν την έφτανε κάνεις. Η φωνή της είχε μεγαλύτερη έκταση σε σχέση με την Celine και την Whitney.
Μερικά παραδείγματα.
Εκταση εχει η γυναικα αλλα τις λοιπουν εκεινες οι αρμονικες που θα ριξουν ζαχαρη στην ψυχη.... μπολικη ζαχαρη...με γρατζουνάει... αυτα για τα δικα μου τα αυτια.
American Economist
Επιφανές μέλος

10-01-25

20:18
Λοιπόν εντελώς τυχαία σήμερα ανακάλυψα στην βιβλιοθήκη με τα CD (ναι έχουμε) 3 album της Mariah Carey. Από ότι έμαθα τα αγόραζε ο πατέρας μου την δεκαετία του 1990 καθώς του άρεσε η Mariah σαν τραγουδίστρια. Μάλιστα το ένα το είχε αγοράσει από την Ασία, όταν ζούσε εκεί για επαγγελματικούς λόγους.
@Scandal
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.990 μηνύματα.

10-01-25

20:37
Μία ήταν Η φωνή. Η Μαρία Κάλλας. Ό,τι πιο απόκοσμο και μαγικό έχω ακούσει ποτέ!
Δεν γίνεται να έβγαζε τέτοιες νότες, απλά δεν γίνεται

Δεν γίνεται να έβγαζε τέτοιες νότες, απλά δεν γίνεται

Azur
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.120 μηνύματα.

10-01-25

20:38
Επιτέλους κάποιος το 'πε, γιατί θα καράφλιαζαΜία ήταν Η φωνή. Η Μαρία Κάλλας. Ό,τι πιο απόκοσμο και μαγικό έχω ακούσει ποτέ!
Δεν γίνεται να έβγαζε τέτοιες νότες, απλά δεν γίνεται![]()

Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.990 μηνύματα.

10-01-25

20:40
Η γυναίκα ήταν από άλλον πλανήτη. Ωραίες φωνές υπάρχουν, θεϊκές όμως μόνο εκείνη!Επιτέλους κάποιος το 'πε, γιατί θα καράφλιαζα![]()
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.059 μηνύματα.

10-01-25

20:40
Εγώ την ανακάλυψα το 2005 που έβαλα internet. Εν τω μεταξύ είχα μια ανάμνηση από μικρό παιδί τη whistle της Mariah στα 90s, αλλά δεν ήξερα ποια ήταν ούτε θυμόμουν συγκεκριμένο τραγούδι. Πρέπει να την είχα ακούσει πολύ πολύ μικρός, το 1989 γεννήθηκα.Λοιπόν εντελώς τυχαία σήμερα ανακάλυψα στην βιβλιοθήκη με τα CD (ναι έχουμε) 3 album της Mariah Carey. Από ότι έμαθα τα αγόραζε ο πατέρας μου την δεκαετία του 1990 καθώς του άρεσε η Mariah σαν τραγουδίστρια. Μάλιστα το ένα το είχε αγοράσει από την Ασία, όταν ζούσε εκεί για επαγγελματικούς λόγους.
@Scandal
View attachment 143580
View attachment 143581
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 64 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- johnsala
- giannhs2001
- American Economist
- taketrance
- Scandal
- Μήτσος10
- Ilma
- touvlo
- rafaela11
- A350
- Reader
- gegeorgiou90
- iew
- Unboxholics
- Kate1914
- charmander
- Memetchi
- Jack of Spades
- AggelikiGr
- Εριφύλη
- J.Cameron
- bibliofagos
- despoina13
- Hecticism
- еще один пророк р...
- GeorgePap2003
- Joji
- Dr. Gl. Luminous
- P.Dam.
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.