Rempeskes
Επιφανές μέλος
Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.044 μηνύματα.

02-01-13

14:20
εσεις οι δυο που γκρινιάζετε, τι ψηφίσατε το '96 και το '00? 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ψαραδέλλη
Διάσημο μέλος
Η Ψαραδέλλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.010 μηνύματα.

02-01-13

14:24
Τη συνείδησή μου καθαρή την έχω ρεμπεσκέ. Αυτά πες τα σε κανέναν άλλον.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rempeskes
Επιφανές μέλος
Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.044 μηνύματα.

02-01-13

14:29
Τη συνείδησή μου καθαρή την έχω ρεμπεσκέ. Αυτά πες τα σε κανέναν άλλον.

δε γινεται να εχεις καθαρη συνειδηση και να ειναι μονο τα τελευταία 3 χρονια που αγανακτείς
Ψαραδέλλη
Διάσημο μέλος
Η Ψαραδέλλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.010 μηνύματα.

02-01-13

14:41
Ρεμπεσκέ αυτό που κάνω τα 3 τελευταία χρόνια δε λέγεται αγανάκτηση.
Επιβεβαίωση λέγεται.
Επιβεβαίωση λέγεται.
Rempeskes
Επιφανές μέλος

02-01-13

14:53
Ρεμπεσκέ αυτό που κάνω τα 3 τελευταία χρόνια δε λέγεται αγανάκτηση.
Επιβεβαίωση λέγεται.
...διατηρουσες δλδ αμφιβολιες?

vassilis498
Διακεκριμένο μέλος
Ο vassilis498 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 7.076 μηνύματα.

02-01-13

14:54
...διατηρουσες δλδ αμφιβολιες?![]()
εις άτοπον απαγωγή. Ρίχνω νέα πασοκρατία για 10-20 χρόνια κι αν δω ότι πάμε για φούντο δε ξανά ψηφίζω. εγγυημένο

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...