Jim175
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Jim175 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα.

29-07-23

23:32
Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να αρχίσω γκράφιτι, είναι το μόνο είδος ζωγραφικής που μαρεσει, λατρεύω πολύχρωμες λέξεις και φάτσες που δεν βγάζουν νόημα με περίεργους γραφικούς χαρακτήρες, ξέρει κανείς πως να αρχίσω, υπάρχουν graffiti crews που μπορώ να πάω , έχει ασχοληθεί κανείς εδώ να μου πει κάποια συμβουλή?
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.040 μηνύματα.

29-07-23

23:48
Να αρχίσεις για αρχή τα σχέδια στο χαρτί μέχρι να είσαι σίγουρος και για αρχή να εξασκηθείς με απλά πράγματα όταν βγεις στο δρόμο. Θα καταλάβεις πως τα σπρέι δεν είναι ιδιαίτερα εύκολα στη χρήση τους στην αρχή. Ακόμα και για ένα απλό μονόχρωμο σύνθημα φαίνονται δύσκολα. Και το κυριότερο ελπίζω να γνωρίζεις τις διαφορές των spray cans. Τα low pressure είναι για σκιές/λεπτομέρειες. Θα τα χρειαστείς. Υπολόγισε σε 3 ευρώ περίπου το καθένα οπότε θα χρειαστείς ένα αρχικό κεφάλαιο για το χόμπυ σου.
Graffiti crews υπάρχουν όπως οι 1UP και διάφοροι άλλοι περιθωριακοί αλλά στη συντριπτική πλειονότητα για τέτοιου στυλ γκράφιτι δεν θα βρεις. Εσύ αυτό που θες είναι κάτι σε στυλ street bombing ταγκιές. Οι περισσότεροι τέτοιου στυλ είναι μόνοι τους, ορμάνε τα βράδια και αυτά τα ακαταλαβίστικα που δεν βγάζουν νόημα που λες είναι οι ταγκιές τους. Κάτι σαν ταυτότητα με την οποία μαρκάρουν την περιοχή.
Ως συμβουλή θα σε έλεγα να αποφεύγεις περιουσίες των ανθρώπων. Όχι ιδιωτικές κατοικίες. Σεβασμός. Αν θες να ξεδώσεις βάρα τα δημόσια κτήρια της κλεπτοκρατίας. Θα ήθελα πολύ να σε παρότρυνα για το αντίθετο και σε αυτή τη περίπτωση αλλά προσωπικά έχω μια πιο μηδενιστική αντίληψη πια. Αφού δεν μας σέβονται δεν θα τους σεβόμαστε.
Graffiti crews υπάρχουν όπως οι 1UP και διάφοροι άλλοι περιθωριακοί αλλά στη συντριπτική πλειονότητα για τέτοιου στυλ γκράφιτι δεν θα βρεις. Εσύ αυτό που θες είναι κάτι σε στυλ street bombing ταγκιές. Οι περισσότεροι τέτοιου στυλ είναι μόνοι τους, ορμάνε τα βράδια και αυτά τα ακαταλαβίστικα που δεν βγάζουν νόημα που λες είναι οι ταγκιές τους. Κάτι σαν ταυτότητα με την οποία μαρκάρουν την περιοχή.
Ως συμβουλή θα σε έλεγα να αποφεύγεις περιουσίες των ανθρώπων. Όχι ιδιωτικές κατοικίες. Σεβασμός. Αν θες να ξεδώσεις βάρα τα δημόσια κτήρια της κλεπτοκρατίας. Θα ήθελα πολύ να σε παρότρυνα για το αντίθετο και σε αυτή τη περίπτωση αλλά προσωπικά έχω μια πιο μηδενιστική αντίληψη πια. Αφού δεν μας σέβονται δεν θα τους σεβόμαστε.
Jim175
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Jim175 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα.

29-07-23

23:52
Να αρχίσεις για αρχή τα σχέδια στο χαρτί μέχρι να είσαι σίγουρος και για αρχή να εξασκηθείς με απλά πράγματα όταν βγεις στο δρόμο. Θα καταλάβεις πως τα σπρέι δεν είναι ιδιαίτερα εύκολα στη χρήση τους στην αρχή. Ακόμα και για ένα απλό μονόχρωμο σύνθημα φαίνονται δύσκολα. Και το κυριότερο ελπίζω να γνωρίζεις τις διαφορές των spray cans. Τα low pressure είναι για σκιές/λεπτομέρειες. Θα τα χρειαστείς. Υπολόγισε σε 3 ευρώ περίπου το καθένα οπότε θα χρειαστείς ένα αρχικό κεφάλαιο για το χόμπυ σου.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Εγώ έχω ασχοληθεί αλλά όχι σε καλλιτεχνική μορφή. Μόνο με συνθήματα.

Αυτό είναι το πρώτο μου σχέδιο στο χαρτί
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.040 μηνύματα.

29-07-23

23:54
Είναι αρκετά ωραίο. Θα χρειαστείς σίγουρα όπως βλέπω κόκκινο, μπλε και λαχανί low pressure spray cans για τις λεπτομέρειες και τα υπόλοιπα τα βαράς με κανονικό. Για αρχή βέβαια καλό είναι να δοκιμάσεις τυχαία τα σπρέι μέχρι να εξοικειωθείς με πόσο βγάζει το καθένα, πως να το χειρίζεσαι κλπ. Θέλει μια μαστοριά και αυτό.View attachment 119252
Αυτό είναι το πρώτο μου σχέδιο στο χαρτί
Α και ελπίζω να έχεις full face, κουκούλα. Αυτά είναι you know, some illegal stuff

Jim175
Πολύ δραστήριο μέλος

30-07-23

00:52
Τι συνθήματα? Οπαδικα? Γενικά τα γκράφιτι είναι ένας τρόπος αντίδρασης κιόλας, ειδικά στα μεγάλα πανεπιστήμια πιστεύω θα υπάρχουν πάρα πολλοί φοιτητές που θα κάνουν. 3 ευρώ εντάξει μια χαρά για αρχή 4-5 χρώματα θέλω και μετά βλέπουμε, 15€ περίπου δηλαδή.Να αρχίσεις για αρχή τα σχέδια στο χαρτί μέχρι να είσαι σίγουρος και για αρχή να εξασκηθείς με απλά πράγματα όταν βγεις στο δρόμο. Θα καταλάβεις πως τα σπρέι δεν είναι ιδιαίτερα εύκολα στη χρήση τους στην αρχή. Ακόμα και για ένα απλό μονόχρωμο σύνθημα φαίνονται δύσκολα. Και το κυριότερο ελπίζω να γνωρίζεις τις διαφορές των spray cans. Τα low pressure είναι για σκιές/λεπτομέρειες. Θα τα χρειαστείς. Υπολόγισε σε 3 ευρώ περίπου το καθένα οπότε θα χρειαστείς ένα αρχικό κεφάλαιο για το χόμπυ σου.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Εγώ έχω ασχοληθεί αλλά όχι σε καλλιτεχνική μορφή. Μόνο με συνθήματα.
fmarulezkd
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο fmarulezkd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.833 μηνύματα.

30-07-23

01:18
Τοίχους δεν εχει το σπίτι σου;
giannhs2001
Επιφανές μέλος

30-07-23

01:38
Ιδεολογικά θα έλεγα. Για την Μακεδονία έχω γράψει, για τα σπιτια που τα αρπάζουν οι τράπεζες και τέτοια.Τι συνθήματα? Οπαδικα?
Είναι ναι. Το ιδεατό βέβαια για εμένα είναι να μην χρειάζεται. Προφανώς και προτιμώ τον Νόμο και την Τάξη αλλά για εμένα όταν μετά από τόσους φόρους σου προσφέρουν προϊστορικές ετοιμόρροπες υποδομές, πόλεις εγκαταλελειμμένες στη μοίρα τους και αυτά τα ονομάζουν "περιουσία του λαού" τότε σόρρυ αλλά όχι, δεν είμαι υπέρ του σεβασμού τους. Όταν βανδαλίζεται κάτι καινούργιο και ωραίο τότε είμαι κατά. Για τα περισσότερα που είναι σκ@τ@ και έφαγαν τόσες μίζες για να τα κάνουν δεν θα τα λυπηθώ.Γενικά τα γκράφιτι είναι ένας τρόπος αντίδρασης κιόλας
Αν και πλέον τελευταίως προτιμάω να σβήνω αντεθνικά συνθήματα και τέτοια.
Καλά δικέ μου τα πανεπιστήμια είναι βόθρος. Στις τουαλέτες αν πας έχει χαθεί η επιφάνεια από τις ταγκιές με μπογιές, ανεξίτηλους ο,τι έχει ο καθένας τέλος πάντων. Οι πιο επικές ταγκομαχίες μεταξύ εθνικιστών και αναρχικών γίνονται στις τουαλέτες. Χαμός. Κρίμα που δεν έχω βγάλει καμμία φώτο.στα μεγάλα πανεπιστήμια πιστεύω θα υπάρχουν πάρα πολλοί φοιτητές που θα κάνουν.
Κάπου εκεί θα σου βγει.3 ευρώ εντάξει μια χαρά για αρχή 4-5 χρώματα θέλω και μετά βλέπουμε, 15€ περίπου δηλαδή.
Jim175
Πολύ δραστήριο μέλος

30-07-23

12:42
Ναι αλλά δε θα κάνω μέσα στο σπίτι μου προφανώςΤοίχους δεν εχει το σπίτι σου;
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.435 μηνύματα.

30-07-23

12:44
Παρε σπρει φλειμ που ειναι φτηνα(3 ευρω αμα θυμαμαι σωστα) και πηγαινε σε κανα εγκατελειμενο κτιριο να εισαι χαλαρος και πειραματισου και ζωγραφιζε στο χαρτι αρκετα.Θελει εξασκησηΣκέφτομαι πολύ σοβαρά να αρχίσω γκράφιτι, είναι το μόνο είδος ζωγραφικής που μαρεσει, λατρεύω πολύχρωμες λέξεις και φάτσες που δεν βγάζουν νόημα με περίεργους γραφικούς χαρακτήρες, ξέρει κανείς πως να αρχίσω, υπάρχουν graffiti crews που μπορώ να πάω , έχει ασχοληθεί κανείς εδώ να μου πει κάποια συμβουλή?
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα.

30-07-23

13:11
Το πρώτο μου γκράφιτι ήταν όταν με έβαλαν στο γυμνάσιο να ζωγραφίσω ο,τι θέλω στο σχολείο... Είχα κάνει την έναστρη νύχτα του Βαν Γκογκ, κάτι αρκετά δύσκολο για την τότε εμπειρία μου (ούτε σε χαρτί δεν είχα δοκιμάσει).. να αρχίσεις αν σου αρέσει! Είναι πολύ δημιουργικό, ειδικά αν εξασκηθείς και σου δίνουν και άδειες θα κάνεις πολύ ωραία πράγματα
Jim175
Πολύ δραστήριο μέλος

30-07-23

17:25
Ναι αν και εγώ δε θέλω τέτοιου στυλ γκράφιτι εγώ θέλω τα κλασσικά όπως αυτό που έστειλα πιο , τα άλλα είναι για κανονικούς ζωγράφους κάτι που δεν είμαι εδώ και δεν μαρεσει τόσο γενικά η κανονική ζωγραφικήΤο πρώτο μου γκράφιτι ήταν όταν με έβαλαν στο γυμνάσιο να ζωγραφίσω ο,τι θέλω στο σχολείο... Είχα κάνει την έναστρη νύχτα του Βαν Γκογκ, κάτι αρκετά δύσκολο για την τότε εμπειρία μου (ούτε σε χαρτί δεν είχα δοκιμάσει).. να αρχίσεις αν σου αρέσει! Είναι πολύ δημιουργικό, ειδικά αν εξασκηθείς και σου δίνουν και άδειες θα κάνεις πολύ ωραία πράγματα
Jim175
Πολύ δραστήριο μέλος

04-08-23

14:07
Συμφωνώ απόλυτα, όταν το άδικο γίνεται νόμος η αντίσταση γίνεται καθήκον. Πάντως νιώθω πολύ τυχερός που η σχολή είναι η πιο καθαρή της Αθήνας, όλες οι άλλες είναι κυριολεκτικά βόθροι μπροστά της, νιώθω ότι πηγαίνω σε κολλέγιο ώρες ώρεςΙδεολογικά θα έλεγα. Για την Μακεδονία έχω γράψει, για τα σπιτια που τα αρπάζουν οι τράπεζες και τέτοια.
Είναι ναι. Το ιδεατό βέβαια για εμένα είναι να μην χρειάζεται. Προφανώς και προτιμώ τον Νόμο και την Τάξη αλλά για εμένα όταν μετά από τόσους φόρους σου προσφέρουν προϊστορικές ετοιμόρροπες υποδομές, πόλεις εγκαταλελειμμένες στη μοίρα τους και αυτά τα ονομάζουν "περιουσία του λαού" τότε σόρρυ αλλά όχι, δεν είμαι υπέρ του σεβασμού τους. Όταν βανδαλίζεται κάτι καινούργιο και ωραίο τότε είμαι κατά. Για τα περισσότερα που είναι σκ@τ@ και έφαγαν τόσες μίζες για να τα κάνουν δεν θα τα λυπηθώ.
Αν και πλέον τελευταίως προτιμάω να σβήνω αντεθνικά συνθήματα και τέτοια.
Καλά δικέ μου τα πανεπιστήμια είναι βόθρος. Στις τουαλέτες αν πας έχει χαθεί η επιφάνεια από τις ταγκιές με μπογιές, ανεξίτηλους ο,τι έχει ο καθένας τέλος πάντων. Οι πιο επικές ταγκομαχίες μεταξύ εθνικιστών και αναρχικών γίνονται στις τουαλέτες. Χαμός. Κρίμα που δεν έχω βγάλει καμμία φώτο.
Κάπου εκεί θα σου βγει.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 47 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.