Mitsos The Great Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Βολίμες (Ζάκυνθος). Έχει γράψει 2.173 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2007 στις 20:23 Ο Mitsos The Great: #1 11-02-07 20:23 Συζητήσεις για την τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1 'Θα βρεις τον δασκαλό σου' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2007 στις 15:13 Η evouli έγραψε: #2 13-02-07 15:13 εγω δεν εχω να κανω κανενα σχολιο περα απο το οτι μου αρεσει και το παρακολουθω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Συζητήσεις για την τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1 'Θα βρεις τον δασκαλό σου' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2007 στις 15:13 Η evouli έγραψε: #2 13-02-07 15:13 εγω δεν εχω να κανω κανενα σχολιο περα απο το οτι μου αρεσει και το παρακολουθω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
εγω δεν εχω να κανω κανενα σχολιο περα απο το οτι μου αρεσει και το παρακολουθω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.