mindcircus
Περιβόητο μέλος

Μωρε τι βιβλιο σημερα! Η ζωη μου κινειται με τετοιους ρυθμους τα τελ χρονια που οχι βιβλιο δεν μπορω να γραψω, ουτε τη λιστα απο τα ψωνια για το σουπερ μαρκετ δε σημειωνω οπως πρέπει-παντα ξεχναω και κατι!
Κι επονται κι αλλααα!
Παντως υπαρχουν στιγμες-ελαχιστες βεβαια-που μενω μονη και εμπνεομαι, αλλα ενω καποτε προτιμουσα να γραφω τετοιες στιγμες, σημερα προτιμω να σκεφτομαι!
Ετσι ειναι η ζωη!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Italian dream...
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre
Επιφανές μέλος

Εγω είμαι μαζί σου 8)
Συγγραφείς ενωμένες ποτέ νικημένες.

GiorgosAsi
Δραστήριο μέλος

https://www.washingtonspeakers.com/speakers/speaker.cfm?SpeakerId=3821

Ο καθενας εχει μια ιστορια και ο καθενας μπορει να γραψει βιβλιο.Το θεμα ειναι ποιος πληρωνει για να διαβασει την ιστορια σου!![]()
Κανείς δεν ξεκίνησε να γράφει με αυτό το σκεπτικό, ποιος θα πληρώσει για να διαβάσει αυτά που θα γράψει.
GiorgosAsi
Δραστήριο μέλος

Η εμπορικοτητα ειναι η μεγιστη των αρετων
Δες λιακοπουλο που γραφει οτι κατω απο τη γη ζουν τα νεφελιμ και φυσικα ειναι καταξιωμενος τηλεσυγγραφεας.
ΥΓ Φαννυ την γοογλαρα,κουκλαρα η λιζ
Και φυσικα για να γραψεις πρωτα πρεπει να διαβαζεις

για να γραψεις αυτοβιογραφία , γνώμη μου πάντα πρέπει να 'χεις κατι ασυνήθιστο να πεις
Dias
Επιφανές μέλος

Εκτός αν έχεις πολύ δημιουργική φαντασία...για να γραψεις αυτοβιογραφία , γνώμη μου πάντα πρέπει να 'χεις κατι ασυνήθιστο να πεις

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Sommerfeld
Δραστήριο μέλος

Λοιπόν, μπορώ να πω ότι το topic με αφορά ιδιαιτερα γιατί το έχω σκεφτεί κυριολεχτικά ΑΠΕΙΡΕΣ φορές(και το έχω προπαθησει κιολας-άσχετα που γρηγορα βαριεμαι)να γράψω κάποιο βιβλίο! Από πάρα πολύ μικρός, νομίζω προς το τελος του δημοτικού όταν οι περισσότεροι βαριόντουσαν να γράψουν μια παραγραφο στην σχολική έκθεση εγώ το είχα μεράκι-και είχα σκεφτει και πολλά ενδιαφεροντα θεματα-να γραψω μια εκδοτικη επιτυχια τύπου Johan Rowling και Tolkien(ανέκαθεν είχα παρα πολύ καλή γραφή και πολύ καλή φαντασία και έμπνευση-θυμάμαι μια φορά μια εκθεση δημοτικου ειχε θεμα <<περιγράψτε μια ιστορία σας>> έστω και φανταστική και ενώ όλοι περιεγραφαν απλά, πεζά πραγματακια που γραφουν ολοι στο δημοτικο εγώ έγραψα ολοκληρη νουβελα για μια απαγωγη με χρηση χλωροφορμίου, ερευνα απο ντεντεκτιβς, την σωτηρία μου χάρις στο "τετραγωνο" μυαλό μου

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.