Mitsos The Great Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Βολίμες (Ζάκυνθος). Έχει γράψει 2.173 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2007 στις 15:27 Ο Mitsos The Great: #1 03-07-07 15:27 Έχετε κάποια πληροφορία εσείς? Έτσι άκουσα σε 5-6 σταθμούς στο ραδιόφωνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2007 στις 19:22 Η misslittledevil: #2 03-07-07 19:22 Το μονο που γνωριζω εγω, ειναι για το γνωστο "καθαρισμα" που τους πιανει καθε τοσο.. https://www.radiofono.gr/node/931 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mitsos The Great Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Βολίμες (Ζάκυνθος). Έχει γράψει 2.173 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2007 στις 22:35 Ο Mitsos The Great: #3 03-07-07 22:35 Δεν νομίζω έχει καμια σχέση με το θέμα αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Citylights Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Έχετε κάποια πληροφορία εσείς? Έτσι άκουσα σε 5-6 σταθμούς στο ραδιόφωνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2007 στις 19:22 Η misslittledevil: #2 03-07-07 19:22 Το μονο που γνωριζω εγω, ειναι για το γνωστο "καθαρισμα" που τους πιανει καθε τοσο.. https://www.radiofono.gr/node/931 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mitsos The Great Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Βολίμες (Ζάκυνθος). Έχει γράψει 2.173 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2007 στις 22:35 Ο Mitsos The Great: #3 03-07-07 22:35 Δεν νομίζω έχει καμια σχέση με το θέμα αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Το μονο που γνωριζω εγω, ειναι για το γνωστο "καθαρισμα" που τους πιανει καθε τοσο.. https://www.radiofono.gr/node/931 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mitsos The Great Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Βολίμες (Ζάκυνθος). Έχει γράψει 2.173 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2007 στις 22:35 Ο Mitsos The Great: #3 03-07-07 22:35 Δεν νομίζω έχει καμια σχέση με το θέμα αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δεν νομίζω έχει καμια σχέση με το θέμα αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.