Vivicoolgirl
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
timonierhs
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 781029
Επισκέπτης

Vivicoolgirl
Νεοφερμένο μέλος

Και εγώ που νόμιζα οτι είναι η Νέα Υόρκη!Αν μου δινοταν η ευκαιρια φυσικα και θα πηγαινα να ζησω. Πολλοι στην Ελλαδα τη σνομπαρουν την Αμερικη, χωρις να ξερω γιατι, αλλα αν ειχαν τη δυνατοτητα οι περισσοτεροι θα πηγαιναν, πιστευω. Ο μονος ανασταλτικος παραγοντας ειναι η οικογενεια που εισαι αναγκασμενος να αφησεις πισω. Η ιδανικοτερη πολιτεια για μενα ειναι η Καλιφορνια γιατι ειναι σχετικα πιο κοντα σ αυτο που αποκαλουμε american dream...
lydiatav
Νεοφερμένο μέλος

christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

Ψαραδέλλη
Διάσημο μέλος

Θα προτιμούσα, όμως, τις πιο country περιοχές.
Αν μου δοθεί η ευκαιρία ποτέ, έχω φύγει με χίλια.
Vivicoolgirl
Νεοφερμένο μέλος

Texas,Tennessee,ροντέο τέτοια φάση δηλαδή!Τρέχοντας.Η αγαπημένη μου χώρα. Σε οποιαδήποτε πολιτεία. Δε με νοιάζει.
Θα προτιμούσα, όμως, τις πιο country περιοχές.
Αν μου δοθεί η ευκαιρία ποτέ, έχω φύγει με χίλια.

το άλλο άκρο! Τροπικά η αρκτικά! Μαρέσουν όμως!Xαβαη η Αλασκα!!!
μια χαρά!Illinois (συγκεκριμένα Naperville, είναι το ιδανικό μέρος για δουλειά και οικογένεια), Texas (γιατί ο boyfriend θα βρει εύκολα δουλειά εκεί και έχουν καλούς νόμους για οπλοφορία) και γενικά σε οποιοδήποτε προάστειο κοντά σε μεγάλη πόλη.

Αυτό θα πεί τεκμηριωμένη απάντηση!!!Αν μου δινοταν η ευκαιρια φυσικα και θα πηγαινα να ζησω. Πολλοι στην Ελλαδα τη σνομπαρουν την Αμερικη, χωρις να ξερω γιατι, αλλα αν ειχαν τη δυνατοτητα οι περισσοτεροι θα πηγαιναν, πιστευω. Ο μονος ανασταλτικος παραγοντας ειναι η οικογενεια που εισαι αναγκασμενος να αφησεις πισω. Η ιδανικοτερη πολιτεια για μενα ειναι η Καλιφορνια γιατι ειναι σχετικα πιο κοντα σ αυτο που αποκαλουμε american dream...

τυχεράκια!!!!Ναι, θα ζούσα γιατί έχω και συγγενείς εκεί.

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Ωστόσο, ρεαλιστικά, τόσοι Αμερικάνοι είναι άνεργοι ή δουλεύουν για εξευτελιστικούς μισθούς. Τι θα έπρεπε να είναι αυτό που να με κάνει να πιστεύω ότι αυτή η χώρα περιμένει έμενα για να καλύψω την οποιαδήποτε θέση εργασίας;
Ιδικά για μέρη όπως η Νέα Υόρκη, με την εγκληματικότητα τους, δεν θα το ήθελα με τίποτα.
Αλλά και σε μέρη ήσυχα πάλι δεν θα ήθελα. Σε άλλες χώρες της Ευρώπης και φρικάρουμε με την νοοτροπία ζωής, που να προσαρμοστώ σε κάτι τόσο ξένο;
christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

Οσον αφορά την ανεργία, δεν έχει καμία σχέση με την Ελλάδα. Εκεί δεν υπάρχει σε τόσο μεγάλο βαθμό, όπως επίσης υπάρχει μια βασική αξιοκρατία άγνωστη στην Ελλάδα. Οι υποδομές είναι δεκαετίες μπροστά σε σύγκριση με εμάς...Επίσης ακόμα και με τον βασικό μισθό μπορείς να ζήσεις αξιοπρεπώς, με την προϋπόθεση να μην μένεις σε κεντρικό σημείο. Τα προάστεια (30 λεπτά από το κέντρο της μεγάλης πόλης) έχουν φθηνά ενοίκια και μπορείς άνετα να πηγαινοέρχεσαι στην δουλειά.
Σχετικά με την εγκληματικότητα, ο νόμος προστατεύει το θύμα. Οχι όπως εδώ που προστατεύει τον εγκληματία. Αν κάποιος κλέφτης μπει έστω στην αυλή σου, έχεις το δικαίωμα να τον πυροβολήσεις. Εδώ και σπίτι σου να μπει, να σε βιάσει, να σε δείρει, να σε κλέψει, έτσι και τον πυροβολήσεις/σκοτώσεις θα πας φυλακή. Επίσης στην Νέα Υόρκη που όλοι την έχουμε στο μυαλό μας σαν το CSI, θα εκπλαγείτε με διάφορα περιστατικά τιμιότητας. Να ξεχνάει γυναίκα πιστωτική σε κεντρικό κατάστημα self service και να μην την κλέβει κανένας, να αφήνουν πορτοφόλια/τσάντες και όταν γυρνάνε να είναι ακόμα εκεί, πράγματα που στην Ελλάδα απλά δεν γίνονται.
Οπως επίσης εκεί ξεχάστε τις λαμογιές, θα σας πιάσουν. Δεν πα να είσαι διάσημος, να έχεις κονέ, να να να...θα σε πιάσουν. Ισως την γλιτώσεις με πρόστιμο αντί για φυλακή, να την βγάλεις καθαρή δεν υπάρχει πέριπτωση.
Πατρεύς
Περιβόητο μέλος

the_truth
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ναι πολυ κακως που στην Ελλαδα δεν υπαρχει το δικαιωμα οπλοφοριας και δεν εχουμε γινει το κωλοχανειο που ειναι οι ΗΠΑ οπου καθε ψυχακι κουβαλαει οπλο και πυροβολει αδιακριτως και η εγκληματικοτητα ειναι η μεγαλυτερη του κοσμου.Την πρωτια την εχει το Τεξας. https://en.wikipedia.org/wiki/United_States_incarceration_rateΣχετικά με την εγκληματικότητα, ο νόμος προστατεύει το θύμα. Οχι όπως εδώ που προστατεύει τον εγκληματία. Αν κάποιος κλέφτης μπει έστω στην αυλή σου, έχεις το δικαίωμα να τον πυροβολήσεις.
christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

Vivicoolgirl
Νεοφερμένο μέλος

Xaris SSSS
Διάσημο μέλος

Οι λόγοι για τους οποίους θα πήγαινα θα ήταν: αξιοκρατία, μισθοί που αντικατοπτρίζουν την δουλειά που παράγεις και φυσικά για να φύγω από το μπουρδέλο που λέγεται Ελλάδα.
Παρόλα αυτά θα προτιμούσα να ζω σε μια ευρωπαϊκή χώρα κυρίως επειδή στις ΗΠΑ αν δεν δουλεύεις δεν έχεις δικαίωμα να χρησιμοποιήσεις νοσοκομεία, αυτό με φοβίζει λίγο...

mindcircus
Περιβόητο μέλος

Ελεγα για χώρες πως θα μπορούσα να ζήσω κι όταν τα επισκέφτηκα, άλλαξα γνώμη

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Alma Libre
Επιφανές μέλος

Ξέρω οτι είναι μια ιδιαίτερα ρατσιστική πολιτεία, παρ'όλα αυτά εδώ και 3-4 χρόνια δεν έχω αλλάξει γνώμη.
Θυμάμαι μια μέρα που είχε έρθει η θεία μου απο τη Γαλλία και με ρώταγε που θέλω να μείνω όταν μεγαλώσω και της είπα "Στο Μαϊάμι..."
Μ'αρέσει το τοπίο-κυρίως οι παραλίες.
Δε ξέρω για ποιο λόγο ακριβώς θέλω να πάω να μείνω εκεί.

anisixos
Εκκολαπτόμενο μέλος

Loreley
Περιβόητο μέλος

Έχω συγγενείς στην Καλιφόρνια, αλλά θα μου άρεσε περισσότερο να μένω στην πολιτεία του Texas.

Μ'αρέσουν και οι Αμερικάνοι, είναι ακομπλεξάριστοι σε κάποια πράγματα και γενικά είναι πολύ ότι να 'ναι και τρελιάρηδες.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.