s_PAO_piata
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Paty
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
truffinho
Πολύ δραστήριο μέλος

σαφώς και θα μπορούσα και μου έχει τύχει δυστυχώς..Πραγματικά είναι πολύ άσχημο να συμβαίνει κάτι τέτοιο ιδικά όταν ο ένας από τους δυο έρωτες είναι και σχέση...Δε μπορώ να εξηγήσω πως συμβαίνει κάτι τέτοιο αλλά συμβαίνει...Αυτό που επίσης μου έχει τύχει είναι περίοδοι λειψανδρίας και περίοδοι πολλών ερώτων μαζί...τραγικό??
Δεν τα λέμε αυτά Πάτυ, αφού ξέρω ότι με θέλλλεις.
Πάντως είναι αλήθεια ότι τέτοιες περιπτώσεις υπάρχουν και το έχει πάθει και η κοπέλα μου, όταν ήταν να διαλέξει μεταξύ τριών (και δυστυχώς διάλεξε εμένα...)
underwater
Περιβόητο μέλος

deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος

(πλην ελαχίστων εξαιρέσεων......

Vkey
Επιφανές μέλος

Ενθουσιασμένη με 2 -3 4 κλπ ναι... Αλλά ο ενθουσιασμός μου κρατάει τόσο λίγο που μετά δεν θέλω κανέναν

princess is dead
Νεοφερμένο μέλος

DrStrangelove
Περιβόητο μέλος

άνετα!! Δυστυχώς (η ευτυχώς) οι πειρασμοί είναι πολλοί!! Αλλά να αγαπάς δύο άτομα
ταυτόχρονα..αυτό πραγματικά δε γίνεται!!..
'Ανετα να είσαι ερωτευμένη με δυο άτομα ή άνετα να ποθείς σεξουαλικά δυο άτομα ? 'Εχει τεράστια διαφορά. Να είσαι ερωτευμένος με δυο άτομα είναι τελείως αδύνατο.
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

'Ανετα να είσαι ερωτευμένη με δυο άτομα ή άνετα να ποθείς σεξουαλικά δυο άτομα ? 'Εχει τεράστια διαφορά. Να είσαι ερωτευμένος με δυο άτομα είναι τελείως αδύνατο.
Aυτό πιστεύω κι εγώ. Σεξουαλική χημεία μπορεί να έχω με πολλούς, αν ερωτευτώ όμως, είμαι ερωτευμένη μόνο με εκείνον.
Nana
Δραστήριο μέλος

Οπότε δεν παίζει...
Subject to change
e-steki.gr Founder

s_PAO_piata
Νεοφερμένο μέλος

zanin
Διάσημο μέλος

ναι συμφωνώ! και εμένα μου έχει συμβεί, αλλά δεν είναι τίποτα άλλο παρά ενθουσιασμός. αν τον άλλον τον αγαπάς, τότε δεν αφήνεις τον ενθουσιασμό σου να μεγαλώσει.Μπορείς να είσαι ερωτευμένος με ένα άτομο και παροδικά να "ενθουσιάζεσαι" με κάποιον άλλον και να σου περνάει πολύ γρήγορα. Να είσαι ερωτευμένος και με τους δύο δεν μου έχει συμβεί.
deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος

μα και ποτέ πάρα πολύ κανέναν...."
R.Kipling
mania
Επιφανές μέλος

crazyhelen
Διάσημο μέλος

Ενθουσιασμό και πόθο μου έχει τύχει να νιώσω για 2 άτομα ταυτόχρονα, έρωτα όμως όχι, ποτέ. Το μυαλό μου δεν είχε άλλη φαιά ουσία να σπαταλήσει για δεύτερο άτομο!

kleftra
Διάσημο μέλος

Θα συμφωνήσω με τη Βίκυ.
Ενθουσιασμό και πόθο μου έχει τύχει να νιώσω για 2 άτομα ταυτόχρονα, έρωτα όμως όχι, ποτέ.
Μια απο τα ίδια

soydelsur
Δραστήριο μέλος

Εγω νομιζω οτι μπορεί να εισαι ερωτευμενος με 2 ατομα.Αυτο μπορει να συμβει οταν τυχει να ξαναερωτευτεις καποιον που ησουν παλια ενω την ιδια στιγμη εισαι ερωτευμενος με το ατομο που εισαι μαζι αυτη τη στιγμη.
Aποκλείεται σπάω πιάτα

Δύο πράγματα συμβαίνουν:
α) Δεν είσαι και πολύ ερωτευμένος με αυτόν που είσαι μαζί αυτή τη στιγμή.απλά γουστάρεις ..

β) Δεν είσαι και πολύ ερωτευμένος με τον παλιό έρωτα, και ίσως ξύπνησαν αναμνήσεις, νοσταλγία, απωθημένα κλπ κλπ
Ο έρωτας είναι ένας και μοναδικός !τα υπόλοιπα είναι υποκατάστατα...

dooo
Διακεκριμένο μέλος

δεν έχει γενικότερα αλλά μη το κάνουμε θέμαΘα συμφωνήσω με τη Βίκυ.
Ενθουσιασμό και πόθο μου έχει τύχει να νιώσω για 2 άτομα ταυτόχρονα, έρωτα όμως όχι, ποτέ. Το μυαλό μου δεν είχε άλλη φαιά ουσία να σπαταλήσει για δεύτερο άτομο!![]()

+1

misslittledevil
Επιφανές μέλος

Θα συμφωνήσω με τη Βίκυ.
Ενθουσιασμό και πόθο μου έχει τύχει να νιώσω για 2 άτομα ταυτόχρονα, έρωτα όμως όχι, ποτέ. Το μυαλό μου δεν είχε άλλη φαιά ουσία να σπαταλήσει για δεύτερο άτομο!![]()
+1

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.