iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2011 στις 17:06 Ο iJohnnyCash: #1 14-10-11 17:06 Ψάχνω bars στην Θεσσαλνονίκη με live μουσική σκηνή. Δεν ενδιαφέρομαι για μπουζούκια () και γενικότερα ψάχνω κάτι σε πιο alternative μουσική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anastasia_1 Νεοφερμένο μέλος Η anastasia_1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φιλόλογος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 33 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2011 στις 00:11 Η anastasia_1: #2 16-10-11 00:11 είναι ένα μαγαζί που λέγεται spitimou groundfloor .την αλλη κυριακη παίζουν live οι killinnosense. δες εδω πληροφοριες https://www.e-go.gr/music/article.asp?catid=17517&subid=2&pubid=128799711 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2011 στις 17:23 Ο iJohnnyCash: #3 16-10-11 17:23 Χμ, εκτός από αυτό; Βασικά με ενδιαφέρουν κυρίως οι μέρες Παρασκευή & Σάββατο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anastasia_1 Νεοφερμένο μέλος Η anastasia_1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φιλόλογος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 33 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2011 στις 18:21 Η anastasia_1: #4 16-10-11 18:21 απο οσο ξερω, διαφορα μαγαζια στην βαλαωριτου ...αλλα επειδη δεν ειμαι σιγουρη, γιατι δεν εχω πολυ καιρο που μετακομισα απο την πατρα εδω, αν μαθω θα σου πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Βανίλια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 933 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2011 στις 20:32 Η Iliaki έγραψε: #5 16-10-11 20:32 Αρχική Δημοσίευση από anastasia_1: απο οσο ξερω, διαφορα μαγαζια στην βαλαωριτου ...αλλα επειδη δεν ειμαι σιγουρη, γιατι δεν εχω πολυ καιρο που μετακομισα απο την πατρα εδω, αν μαθω θα σου πω Click για ανάπτυξη... Με live μουσική? Είσαι σίγουρη? Εγώ νομίζω δεν έχω δει κανένα ή το πολύ ένα απ'όσο θυμάμαι. Ξέρω ένα μαγαζί που παίζει τέτοια μουσική, λέγεται Απειραμόρια αλλά είναι κάπου χωμένο, και δεν θυμάμαι που Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2011 στις 20:42 Η kaleidoscope: #6 16-10-11 20:42 Πέμπτες και Παρασκευές το trottoir στην παραλία έχει live jazz αν δεν κάνω λάθος. Την Παρασκευή ήμουν εκεί, έπαιζε ένας καθηγητής μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anastasia_1 Νεοφερμένο μέλος Η anastasia_1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φιλόλογος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 33 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 01:05 Η anastasia_1: #7 17-10-11 01:05 Αρχική Δημοσίευση από Iliaki: Με live μουσική? Είσαι σίγουρη? Εγώ νομίζω δεν έχω δει κανένα ή το πολύ ένα απ'όσο θυμάμαι. Ξέρω ένα μαγαζί που παίζει τέτοια μουσική, λέγεται Απειραμόρια αλλά είναι κάπου χωμένο, και δεν θυμάμαι που Click για ανάπτυξη... οχι δεν ειμαι σιγουρη..παιζει να ειναι ομως προς εκεινη την περιοχη(δεν την ξερω καλα ακομα την περιοχη εκει, αλλα καπου εκει μεσα στα στενακια εχει ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 01:11 Η Eileen έγραψε: #8 17-10-11 01:11 Αυτό με την jazz πρέπει να είναι πολύ ωραίο! Παρακαλούνται οι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης με γνώση σε αυτό το θέμα να μας βοηθήσουν επειγόντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 11:43 Ο iJohnnyCash: #9 17-10-11 11:43 Να γιατί πάω πάω το e-steki, ζήτησα λίγο πιο alternative μου δώσατε Jazz! e-steki Rulez! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 11:57 Η Θάλεια έγραψε: #10 17-10-11 11:57 Alternative λέγοντας; Εγώ ξέρω το Καφωδείο πίσω από το παλιό Δημαρχείο που έχει κάθε βράδυ μετά τις 9.30 lives με έντεχνο και ροκ. Για όσους δεν ξέρουν, το Καφωδείο είναι μπυραρία με ωραία διακόσμηση. https://www.kafodeio.gr/main.php Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vradipous1 Νεοφερμένο μέλος Ο vradipous1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2011 στις 12:44 Ο vradipous1: #11 23-11-11 12:44 ήμουν φοιτητής 5 χρόνια στή θεσσαλονίκη..Ένα καλό μέρος ήταν το Malt n Jazz( https://www.maltandjazz.gr/ ) παίζουν κιόλας κατά διαστήματα και διάφορα συγκροτήματα...ωραίος χώρος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Zelina rafaela11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ψάχνω bars στην Θεσσαλνονίκη με live μουσική σκηνή. Δεν ενδιαφέρομαι για μπουζούκια () και γενικότερα ψάχνω κάτι σε πιο alternative μουσική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anastasia_1 Νεοφερμένο μέλος Η anastasia_1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φιλόλογος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 33 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2011 στις 00:11 Η anastasia_1: #2 16-10-11 00:11 είναι ένα μαγαζί που λέγεται spitimou groundfloor .την αλλη κυριακη παίζουν live οι killinnosense. δες εδω πληροφοριες https://www.e-go.gr/music/article.asp?catid=17517&subid=2&pubid=128799711 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2011 στις 17:23 Ο iJohnnyCash: #3 16-10-11 17:23 Χμ, εκτός από αυτό; Βασικά με ενδιαφέρουν κυρίως οι μέρες Παρασκευή & Σάββατο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anastasia_1 Νεοφερμένο μέλος Η anastasia_1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φιλόλογος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 33 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2011 στις 18:21 Η anastasia_1: #4 16-10-11 18:21 απο οσο ξερω, διαφορα μαγαζια στην βαλαωριτου ...αλλα επειδη δεν ειμαι σιγουρη, γιατι δεν εχω πολυ καιρο που μετακομισα απο την πατρα εδω, αν μαθω θα σου πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Βανίλια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 933 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2011 στις 20:32 Η Iliaki έγραψε: #5 16-10-11 20:32 Αρχική Δημοσίευση από anastasia_1: απο οσο ξερω, διαφορα μαγαζια στην βαλαωριτου ...αλλα επειδη δεν ειμαι σιγουρη, γιατι δεν εχω πολυ καιρο που μετακομισα απο την πατρα εδω, αν μαθω θα σου πω Click για ανάπτυξη... Με live μουσική? Είσαι σίγουρη? Εγώ νομίζω δεν έχω δει κανένα ή το πολύ ένα απ'όσο θυμάμαι. Ξέρω ένα μαγαζί που παίζει τέτοια μουσική, λέγεται Απειραμόρια αλλά είναι κάπου χωμένο, και δεν θυμάμαι που Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2011 στις 20:42 Η kaleidoscope: #6 16-10-11 20:42 Πέμπτες και Παρασκευές το trottoir στην παραλία έχει live jazz αν δεν κάνω λάθος. Την Παρασκευή ήμουν εκεί, έπαιζε ένας καθηγητής μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anastasia_1 Νεοφερμένο μέλος Η anastasia_1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φιλόλογος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 33 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 01:05 Η anastasia_1: #7 17-10-11 01:05 Αρχική Δημοσίευση από Iliaki: Με live μουσική? Είσαι σίγουρη? Εγώ νομίζω δεν έχω δει κανένα ή το πολύ ένα απ'όσο θυμάμαι. Ξέρω ένα μαγαζί που παίζει τέτοια μουσική, λέγεται Απειραμόρια αλλά είναι κάπου χωμένο, και δεν θυμάμαι που Click για ανάπτυξη... οχι δεν ειμαι σιγουρη..παιζει να ειναι ομως προς εκεινη την περιοχη(δεν την ξερω καλα ακομα την περιοχη εκει, αλλα καπου εκει μεσα στα στενακια εχει ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 01:11 Η Eileen έγραψε: #8 17-10-11 01:11 Αυτό με την jazz πρέπει να είναι πολύ ωραίο! Παρακαλούνται οι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης με γνώση σε αυτό το θέμα να μας βοηθήσουν επειγόντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 11:43 Ο iJohnnyCash: #9 17-10-11 11:43 Να γιατί πάω πάω το e-steki, ζήτησα λίγο πιο alternative μου δώσατε Jazz! e-steki Rulez! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 11:57 Η Θάλεια έγραψε: #10 17-10-11 11:57 Alternative λέγοντας; Εγώ ξέρω το Καφωδείο πίσω από το παλιό Δημαρχείο που έχει κάθε βράδυ μετά τις 9.30 lives με έντεχνο και ροκ. Για όσους δεν ξέρουν, το Καφωδείο είναι μπυραρία με ωραία διακόσμηση. https://www.kafodeio.gr/main.php Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vradipous1 Νεοφερμένο μέλος Ο vradipous1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2011 στις 12:44 Ο vradipous1: #11 23-11-11 12:44 ήμουν φοιτητής 5 χρόνια στή θεσσαλονίκη..Ένα καλό μέρος ήταν το Malt n Jazz( https://www.maltandjazz.gr/ ) παίζουν κιόλας κατά διαστήματα και διάφορα συγκροτήματα...ωραίος χώρος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Zelina rafaela11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
είναι ένα μαγαζί που λέγεται spitimou groundfloor .την αλλη κυριακη παίζουν live οι killinnosense. δες εδω πληροφοριες https://www.e-go.gr/music/article.asp?catid=17517&subid=2&pubid=128799711 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2011 στις 17:23 Ο iJohnnyCash: #3 16-10-11 17:23 Χμ, εκτός από αυτό; Βασικά με ενδιαφέρουν κυρίως οι μέρες Παρασκευή & Σάββατο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anastasia_1 Νεοφερμένο μέλος Η anastasia_1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φιλόλογος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 33 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2011 στις 18:21 Η anastasia_1: #4 16-10-11 18:21 απο οσο ξερω, διαφορα μαγαζια στην βαλαωριτου ...αλλα επειδη δεν ειμαι σιγουρη, γιατι δεν εχω πολυ καιρο που μετακομισα απο την πατρα εδω, αν μαθω θα σου πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Βανίλια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 933 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2011 στις 20:32 Η Iliaki έγραψε: #5 16-10-11 20:32 Αρχική Δημοσίευση από anastasia_1: απο οσο ξερω, διαφορα μαγαζια στην βαλαωριτου ...αλλα επειδη δεν ειμαι σιγουρη, γιατι δεν εχω πολυ καιρο που μετακομισα απο την πατρα εδω, αν μαθω θα σου πω Click για ανάπτυξη... Με live μουσική? Είσαι σίγουρη? Εγώ νομίζω δεν έχω δει κανένα ή το πολύ ένα απ'όσο θυμάμαι. Ξέρω ένα μαγαζί που παίζει τέτοια μουσική, λέγεται Απειραμόρια αλλά είναι κάπου χωμένο, και δεν θυμάμαι που Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2011 στις 20:42 Η kaleidoscope: #6 16-10-11 20:42 Πέμπτες και Παρασκευές το trottoir στην παραλία έχει live jazz αν δεν κάνω λάθος. Την Παρασκευή ήμουν εκεί, έπαιζε ένας καθηγητής μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anastasia_1 Νεοφερμένο μέλος Η anastasia_1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φιλόλογος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 33 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 01:05 Η anastasia_1: #7 17-10-11 01:05 Αρχική Δημοσίευση από Iliaki: Με live μουσική? Είσαι σίγουρη? Εγώ νομίζω δεν έχω δει κανένα ή το πολύ ένα απ'όσο θυμάμαι. Ξέρω ένα μαγαζί που παίζει τέτοια μουσική, λέγεται Απειραμόρια αλλά είναι κάπου χωμένο, και δεν θυμάμαι που Click για ανάπτυξη... οχι δεν ειμαι σιγουρη..παιζει να ειναι ομως προς εκεινη την περιοχη(δεν την ξερω καλα ακομα την περιοχη εκει, αλλα καπου εκει μεσα στα στενακια εχει ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 01:11 Η Eileen έγραψε: #8 17-10-11 01:11 Αυτό με την jazz πρέπει να είναι πολύ ωραίο! Παρακαλούνται οι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης με γνώση σε αυτό το θέμα να μας βοηθήσουν επειγόντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 11:43 Ο iJohnnyCash: #9 17-10-11 11:43 Να γιατί πάω πάω το e-steki, ζήτησα λίγο πιο alternative μου δώσατε Jazz! e-steki Rulez! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 11:57 Η Θάλεια έγραψε: #10 17-10-11 11:57 Alternative λέγοντας; Εγώ ξέρω το Καφωδείο πίσω από το παλιό Δημαρχείο που έχει κάθε βράδυ μετά τις 9.30 lives με έντεχνο και ροκ. Για όσους δεν ξέρουν, το Καφωδείο είναι μπυραρία με ωραία διακόσμηση. https://www.kafodeio.gr/main.php Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vradipous1 Νεοφερμένο μέλος Ο vradipous1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2011 στις 12:44 Ο vradipous1: #11 23-11-11 12:44 ήμουν φοιτητής 5 χρόνια στή θεσσαλονίκη..Ένα καλό μέρος ήταν το Malt n Jazz( https://www.maltandjazz.gr/ ) παίζουν κιόλας κατά διαστήματα και διάφορα συγκροτήματα...ωραίος χώρος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Zelina rafaela11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χμ, εκτός από αυτό; Βασικά με ενδιαφέρουν κυρίως οι μέρες Παρασκευή & Σάββατο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anastasia_1 Νεοφερμένο μέλος Η anastasia_1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φιλόλογος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 33 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2011 στις 18:21 Η anastasia_1: #4 16-10-11 18:21 απο οσο ξερω, διαφορα μαγαζια στην βαλαωριτου ...αλλα επειδη δεν ειμαι σιγουρη, γιατι δεν εχω πολυ καιρο που μετακομισα απο την πατρα εδω, αν μαθω θα σου πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Βανίλια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 933 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2011 στις 20:32 Η Iliaki έγραψε: #5 16-10-11 20:32 Αρχική Δημοσίευση από anastasia_1: απο οσο ξερω, διαφορα μαγαζια στην βαλαωριτου ...αλλα επειδη δεν ειμαι σιγουρη, γιατι δεν εχω πολυ καιρο που μετακομισα απο την πατρα εδω, αν μαθω θα σου πω Click για ανάπτυξη... Με live μουσική? Είσαι σίγουρη? Εγώ νομίζω δεν έχω δει κανένα ή το πολύ ένα απ'όσο θυμάμαι. Ξέρω ένα μαγαζί που παίζει τέτοια μουσική, λέγεται Απειραμόρια αλλά είναι κάπου χωμένο, και δεν θυμάμαι που Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2011 στις 20:42 Η kaleidoscope: #6 16-10-11 20:42 Πέμπτες και Παρασκευές το trottoir στην παραλία έχει live jazz αν δεν κάνω λάθος. Την Παρασκευή ήμουν εκεί, έπαιζε ένας καθηγητής μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anastasia_1 Νεοφερμένο μέλος Η anastasia_1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φιλόλογος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 33 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 01:05 Η anastasia_1: #7 17-10-11 01:05 Αρχική Δημοσίευση από Iliaki: Με live μουσική? Είσαι σίγουρη? Εγώ νομίζω δεν έχω δει κανένα ή το πολύ ένα απ'όσο θυμάμαι. Ξέρω ένα μαγαζί που παίζει τέτοια μουσική, λέγεται Απειραμόρια αλλά είναι κάπου χωμένο, και δεν θυμάμαι που Click για ανάπτυξη... οχι δεν ειμαι σιγουρη..παιζει να ειναι ομως προς εκεινη την περιοχη(δεν την ξερω καλα ακομα την περιοχη εκει, αλλα καπου εκει μεσα στα στενακια εχει ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 01:11 Η Eileen έγραψε: #8 17-10-11 01:11 Αυτό με την jazz πρέπει να είναι πολύ ωραίο! Παρακαλούνται οι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης με γνώση σε αυτό το θέμα να μας βοηθήσουν επειγόντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 11:43 Ο iJohnnyCash: #9 17-10-11 11:43 Να γιατί πάω πάω το e-steki, ζήτησα λίγο πιο alternative μου δώσατε Jazz! e-steki Rulez! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 11:57 Η Θάλεια έγραψε: #10 17-10-11 11:57 Alternative λέγοντας; Εγώ ξέρω το Καφωδείο πίσω από το παλιό Δημαρχείο που έχει κάθε βράδυ μετά τις 9.30 lives με έντεχνο και ροκ. Για όσους δεν ξέρουν, το Καφωδείο είναι μπυραρία με ωραία διακόσμηση. https://www.kafodeio.gr/main.php Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vradipous1 Νεοφερμένο μέλος Ο vradipous1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2011 στις 12:44 Ο vradipous1: #11 23-11-11 12:44 ήμουν φοιτητής 5 χρόνια στή θεσσαλονίκη..Ένα καλό μέρος ήταν το Malt n Jazz( https://www.maltandjazz.gr/ ) παίζουν κιόλας κατά διαστήματα και διάφορα συγκροτήματα...ωραίος χώρος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Zelina rafaela11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
απο οσο ξερω, διαφορα μαγαζια στην βαλαωριτου ...αλλα επειδη δεν ειμαι σιγουρη, γιατι δεν εχω πολυ καιρο που μετακομισα απο την πατρα εδω, αν μαθω θα σου πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Βανίλια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 933 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2011 στις 20:32 Η Iliaki έγραψε: #5 16-10-11 20:32 Αρχική Δημοσίευση από anastasia_1: απο οσο ξερω, διαφορα μαγαζια στην βαλαωριτου ...αλλα επειδη δεν ειμαι σιγουρη, γιατι δεν εχω πολυ καιρο που μετακομισα απο την πατρα εδω, αν μαθω θα σου πω Click για ανάπτυξη... Με live μουσική? Είσαι σίγουρη? Εγώ νομίζω δεν έχω δει κανένα ή το πολύ ένα απ'όσο θυμάμαι. Ξέρω ένα μαγαζί που παίζει τέτοια μουσική, λέγεται Απειραμόρια αλλά είναι κάπου χωμένο, και δεν θυμάμαι που Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2011 στις 20:42 Η kaleidoscope: #6 16-10-11 20:42 Πέμπτες και Παρασκευές το trottoir στην παραλία έχει live jazz αν δεν κάνω λάθος. Την Παρασκευή ήμουν εκεί, έπαιζε ένας καθηγητής μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anastasia_1 Νεοφερμένο μέλος Η anastasia_1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φιλόλογος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 33 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 01:05 Η anastasia_1: #7 17-10-11 01:05 Αρχική Δημοσίευση από Iliaki: Με live μουσική? Είσαι σίγουρη? Εγώ νομίζω δεν έχω δει κανένα ή το πολύ ένα απ'όσο θυμάμαι. Ξέρω ένα μαγαζί που παίζει τέτοια μουσική, λέγεται Απειραμόρια αλλά είναι κάπου χωμένο, και δεν θυμάμαι που Click για ανάπτυξη... οχι δεν ειμαι σιγουρη..παιζει να ειναι ομως προς εκεινη την περιοχη(δεν την ξερω καλα ακομα την περιοχη εκει, αλλα καπου εκει μεσα στα στενακια εχει ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 01:11 Η Eileen έγραψε: #8 17-10-11 01:11 Αυτό με την jazz πρέπει να είναι πολύ ωραίο! Παρακαλούνται οι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης με γνώση σε αυτό το θέμα να μας βοηθήσουν επειγόντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 11:43 Ο iJohnnyCash: #9 17-10-11 11:43 Να γιατί πάω πάω το e-steki, ζήτησα λίγο πιο alternative μου δώσατε Jazz! e-steki Rulez! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 11:57 Η Θάλεια έγραψε: #10 17-10-11 11:57 Alternative λέγοντας; Εγώ ξέρω το Καφωδείο πίσω από το παλιό Δημαρχείο που έχει κάθε βράδυ μετά τις 9.30 lives με έντεχνο και ροκ. Για όσους δεν ξέρουν, το Καφωδείο είναι μπυραρία με ωραία διακόσμηση. https://www.kafodeio.gr/main.php Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vradipous1 Νεοφερμένο μέλος Ο vradipous1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2011 στις 12:44 Ο vradipous1: #11 23-11-11 12:44 ήμουν φοιτητής 5 χρόνια στή θεσσαλονίκη..Ένα καλό μέρος ήταν το Malt n Jazz( https://www.maltandjazz.gr/ ) παίζουν κιόλας κατά διαστήματα και διάφορα συγκροτήματα...ωραίος χώρος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Zelina rafaela11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από anastasia_1: απο οσο ξερω, διαφορα μαγαζια στην βαλαωριτου ...αλλα επειδη δεν ειμαι σιγουρη, γιατι δεν εχω πολυ καιρο που μετακομισα απο την πατρα εδω, αν μαθω θα σου πω Click για ανάπτυξη... Με live μουσική? Είσαι σίγουρη? Εγώ νομίζω δεν έχω δει κανένα ή το πολύ ένα απ'όσο θυμάμαι. Ξέρω ένα μαγαζί που παίζει τέτοια μουσική, λέγεται Απειραμόρια αλλά είναι κάπου χωμένο, και δεν θυμάμαι που Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2011 στις 20:42 Η kaleidoscope: #6 16-10-11 20:42 Πέμπτες και Παρασκευές το trottoir στην παραλία έχει live jazz αν δεν κάνω λάθος. Την Παρασκευή ήμουν εκεί, έπαιζε ένας καθηγητής μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anastasia_1 Νεοφερμένο μέλος Η anastasia_1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φιλόλογος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 33 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 01:05 Η anastasia_1: #7 17-10-11 01:05 Αρχική Δημοσίευση από Iliaki: Με live μουσική? Είσαι σίγουρη? Εγώ νομίζω δεν έχω δει κανένα ή το πολύ ένα απ'όσο θυμάμαι. Ξέρω ένα μαγαζί που παίζει τέτοια μουσική, λέγεται Απειραμόρια αλλά είναι κάπου χωμένο, και δεν θυμάμαι που Click για ανάπτυξη... οχι δεν ειμαι σιγουρη..παιζει να ειναι ομως προς εκεινη την περιοχη(δεν την ξερω καλα ακομα την περιοχη εκει, αλλα καπου εκει μεσα στα στενακια εχει ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 01:11 Η Eileen έγραψε: #8 17-10-11 01:11 Αυτό με την jazz πρέπει να είναι πολύ ωραίο! Παρακαλούνται οι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης με γνώση σε αυτό το θέμα να μας βοηθήσουν επειγόντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 11:43 Ο iJohnnyCash: #9 17-10-11 11:43 Να γιατί πάω πάω το e-steki, ζήτησα λίγο πιο alternative μου δώσατε Jazz! e-steki Rulez! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 11:57 Η Θάλεια έγραψε: #10 17-10-11 11:57 Alternative λέγοντας; Εγώ ξέρω το Καφωδείο πίσω από το παλιό Δημαρχείο που έχει κάθε βράδυ μετά τις 9.30 lives με έντεχνο και ροκ. Για όσους δεν ξέρουν, το Καφωδείο είναι μπυραρία με ωραία διακόσμηση. https://www.kafodeio.gr/main.php Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vradipous1 Νεοφερμένο μέλος Ο vradipous1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2011 στις 12:44 Ο vradipous1: #11 23-11-11 12:44 ήμουν φοιτητής 5 χρόνια στή θεσσαλονίκη..Ένα καλό μέρος ήταν το Malt n Jazz( https://www.maltandjazz.gr/ ) παίζουν κιόλας κατά διαστήματα και διάφορα συγκροτήματα...ωραίος χώρος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Zelina rafaela11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πέμπτες και Παρασκευές το trottoir στην παραλία έχει live jazz αν δεν κάνω λάθος. Την Παρασκευή ήμουν εκεί, έπαιζε ένας καθηγητής μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anastasia_1 Νεοφερμένο μέλος Η anastasia_1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φιλόλογος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 33 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 01:05 Η anastasia_1: #7 17-10-11 01:05 Αρχική Δημοσίευση από Iliaki: Με live μουσική? Είσαι σίγουρη? Εγώ νομίζω δεν έχω δει κανένα ή το πολύ ένα απ'όσο θυμάμαι. Ξέρω ένα μαγαζί που παίζει τέτοια μουσική, λέγεται Απειραμόρια αλλά είναι κάπου χωμένο, και δεν θυμάμαι που Click για ανάπτυξη... οχι δεν ειμαι σιγουρη..παιζει να ειναι ομως προς εκεινη την περιοχη(δεν την ξερω καλα ακομα την περιοχη εκει, αλλα καπου εκει μεσα στα στενακια εχει ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 01:11 Η Eileen έγραψε: #8 17-10-11 01:11 Αυτό με την jazz πρέπει να είναι πολύ ωραίο! Παρακαλούνται οι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης με γνώση σε αυτό το θέμα να μας βοηθήσουν επειγόντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 11:43 Ο iJohnnyCash: #9 17-10-11 11:43 Να γιατί πάω πάω το e-steki, ζήτησα λίγο πιο alternative μου δώσατε Jazz! e-steki Rulez! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 11:57 Η Θάλεια έγραψε: #10 17-10-11 11:57 Alternative λέγοντας; Εγώ ξέρω το Καφωδείο πίσω από το παλιό Δημαρχείο που έχει κάθε βράδυ μετά τις 9.30 lives με έντεχνο και ροκ. Για όσους δεν ξέρουν, το Καφωδείο είναι μπυραρία με ωραία διακόσμηση. https://www.kafodeio.gr/main.php Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vradipous1 Νεοφερμένο μέλος Ο vradipous1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2011 στις 12:44 Ο vradipous1: #11 23-11-11 12:44 ήμουν φοιτητής 5 χρόνια στή θεσσαλονίκη..Ένα καλό μέρος ήταν το Malt n Jazz( https://www.maltandjazz.gr/ ) παίζουν κιόλας κατά διαστήματα και διάφορα συγκροτήματα...ωραίος χώρος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Zelina rafaela11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Iliaki: Με live μουσική? Είσαι σίγουρη? Εγώ νομίζω δεν έχω δει κανένα ή το πολύ ένα απ'όσο θυμάμαι. Ξέρω ένα μαγαζί που παίζει τέτοια μουσική, λέγεται Απειραμόρια αλλά είναι κάπου χωμένο, και δεν θυμάμαι που Click για ανάπτυξη... οχι δεν ειμαι σιγουρη..παιζει να ειναι ομως προς εκεινη την περιοχη(δεν την ξερω καλα ακομα την περιοχη εκει, αλλα καπου εκει μεσα στα στενακια εχει ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 01:11 Η Eileen έγραψε: #8 17-10-11 01:11 Αυτό με την jazz πρέπει να είναι πολύ ωραίο! Παρακαλούνται οι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης με γνώση σε αυτό το θέμα να μας βοηθήσουν επειγόντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 11:43 Ο iJohnnyCash: #9 17-10-11 11:43 Να γιατί πάω πάω το e-steki, ζήτησα λίγο πιο alternative μου δώσατε Jazz! e-steki Rulez! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 11:57 Η Θάλεια έγραψε: #10 17-10-11 11:57 Alternative λέγοντας; Εγώ ξέρω το Καφωδείο πίσω από το παλιό Δημαρχείο που έχει κάθε βράδυ μετά τις 9.30 lives με έντεχνο και ροκ. Για όσους δεν ξέρουν, το Καφωδείο είναι μπυραρία με ωραία διακόσμηση. https://www.kafodeio.gr/main.php Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vradipous1 Νεοφερμένο μέλος Ο vradipous1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2011 στις 12:44 Ο vradipous1: #11 23-11-11 12:44 ήμουν φοιτητής 5 χρόνια στή θεσσαλονίκη..Ένα καλό μέρος ήταν το Malt n Jazz( https://www.maltandjazz.gr/ ) παίζουν κιόλας κατά διαστήματα και διάφορα συγκροτήματα...ωραίος χώρος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Zelina rafaela11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αυτό με την jazz πρέπει να είναι πολύ ωραίο! Παρακαλούνται οι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης με γνώση σε αυτό το θέμα να μας βοηθήσουν επειγόντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 11:43 Ο iJohnnyCash: #9 17-10-11 11:43 Να γιατί πάω πάω το e-steki, ζήτησα λίγο πιο alternative μου δώσατε Jazz! e-steki Rulez! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 11:57 Η Θάλεια έγραψε: #10 17-10-11 11:57 Alternative λέγοντας; Εγώ ξέρω το Καφωδείο πίσω από το παλιό Δημαρχείο που έχει κάθε βράδυ μετά τις 9.30 lives με έντεχνο και ροκ. Για όσους δεν ξέρουν, το Καφωδείο είναι μπυραρία με ωραία διακόσμηση. https://www.kafodeio.gr/main.php Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vradipous1 Νεοφερμένο μέλος Ο vradipous1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2011 στις 12:44 Ο vradipous1: #11 23-11-11 12:44 ήμουν φοιτητής 5 χρόνια στή θεσσαλονίκη..Ένα καλό μέρος ήταν το Malt n Jazz( https://www.maltandjazz.gr/ ) παίζουν κιόλας κατά διαστήματα και διάφορα συγκροτήματα...ωραίος χώρος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Zelina rafaela11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Να γιατί πάω πάω το e-steki, ζήτησα λίγο πιο alternative μου δώσατε Jazz! e-steki Rulez! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 11:57 Η Θάλεια έγραψε: #10 17-10-11 11:57 Alternative λέγοντας; Εγώ ξέρω το Καφωδείο πίσω από το παλιό Δημαρχείο που έχει κάθε βράδυ μετά τις 9.30 lives με έντεχνο και ροκ. Για όσους δεν ξέρουν, το Καφωδείο είναι μπυραρία με ωραία διακόσμηση. https://www.kafodeio.gr/main.php Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vradipous1 Νεοφερμένο μέλος Ο vradipous1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2011 στις 12:44 Ο vradipous1: #11 23-11-11 12:44 ήμουν φοιτητής 5 χρόνια στή θεσσαλονίκη..Ένα καλό μέρος ήταν το Malt n Jazz( https://www.maltandjazz.gr/ ) παίζουν κιόλας κατά διαστήματα και διάφορα συγκροτήματα...ωραίος χώρος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Alternative λέγοντας; Εγώ ξέρω το Καφωδείο πίσω από το παλιό Δημαρχείο που έχει κάθε βράδυ μετά τις 9.30 lives με έντεχνο και ροκ. Για όσους δεν ξέρουν, το Καφωδείο είναι μπυραρία με ωραία διακόσμηση. https://www.kafodeio.gr/main.php Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vradipous1 Νεοφερμένο μέλος Ο vradipous1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2011 στις 12:44 Ο vradipous1: #11 23-11-11 12:44 ήμουν φοιτητής 5 χρόνια στή θεσσαλονίκη..Ένα καλό μέρος ήταν το Malt n Jazz( https://www.maltandjazz.gr/ ) παίζουν κιόλας κατά διαστήματα και διάφορα συγκροτήματα...ωραίος χώρος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ήμουν φοιτητής 5 χρόνια στή θεσσαλονίκη..Ένα καλό μέρος ήταν το Malt n Jazz( https://www.maltandjazz.gr/ ) παίζουν κιόλας κατά διαστήματα και διάφορα συγκροτήματα...ωραίος χώρος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.