spurakos
Εκκολαπτόμενο μέλος

Και εχει να κανει με τον εγκεφαλο και γι'αυτο το εβαλα εδω :$ αν ειναι οφ τοπικ σορρυ :/
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MeltingGlass
Νεοφερμένο μέλος

μπορεις να πας στο γραφειο καποιου που ειναι δημοσιο και για εφηβους, ωστε να μην πληρωσεις επισκεψη.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
spurakos
Εκκολαπτόμενο μέλος

MeltingGlass
Νεοφερμένο μέλος

απλά με ενδιαφέρει η ψυχολογία και απότι ξέρω υπάρχουν πεδία που ασχολούνται με αυτά.
βιολογία; μπα, κοιτα, οι θετικοι επιστημονες ειναι λιγοτερο δεκτικοι σε τετοια θεματα. οι ψυχολογοι οχι, επειδη η επιστημη αυτη ειναι ακομα σε πρωιμο σταδιο. εχεις ακουστα για τον Γιουνγκ; αυτος ερευνησε διαφορα τετοια και δεχτηκε οτι μερικα πραγματα ειναι πραγματι παραφυσικα και η δεν μπορουμε ακομα η δε θα μπορεσουμε ποτε να τα εξηγησουμε επιστημονικα.
αν επιμενεις παντως να παρεις μια πιο "θετικη" γνωμη, ενας νευρολογος ισως θα μπορουσε να σε βοηθησει. η 6η αισθηση συνδεεται με το μυαλο,τα ενστικτα κι ολα αυτα, που σχετιζουνται με τα εγκεφαλικα κυτταρα, νευρα και τετοια.
ναι οκ, σιγουρα η 6η αισθηση ειναι καπως διαφορετικη απο οτι παρουσιαζουν οι ταινιες, αλλα οπως και να το κανεις ειναι η 6η αισθηση.... οι θετικοι απο οτι ξερω την αρνουνται, επισημα τουλαχιστον.
θες να μου πεις τι σκεφτηκες; με εχει φαει η περιεργεια.
talismans
Νεοφερμένο μέλος

Με αυτό το κομμάτι δεν έχουν σχέση ούτε βιολόγοι ούτε ψυχολόγοι.
Δεν ξέρω για πιο λόγο ρωτάς αλλά τα σημάδια της στα δείχνει ανά καιρούς και είτε τα βλέπεις και τα αισθάνεσαι ή όχι.
MeltingGlass
Νεοφερμένο μέλος

σου ειπα, απο περοεργεια ρωτησα, επειδη με ενδιαφερουν ολα αυτα τα "κρυφα" και μυστηρια. οκ αν δε θες να μου πεις, παντως δε θα σου εκλεβα το κοπυραιτ. :p δεν εχω τετοιες φιλοδοξιες εγω. παντως, ακομα κι αν περασει καιρος, ακομα και χρονια δλδ και μιλησεις με κπν η εστω ξεκαθαρισεις αυτο που σκεφτηκες, και δεν εχεις πια φοβο μη σε αντιγραψουν τελος παντων, γραψε μου τι ηταν, σε πλιζαρω! ακουγεται πλ ενδιαφερον και με εχει φαει η περιεργεια. αυτο ειναι ολο, ειλικρινα και τιμια.

αυτο ειναι τελειως λαθος, οι αισθησεις μας εξ οσων μπορουμε να συναγουμε ειναι καπου στις 19.
για παραδειγμα η αισθηση της ισοροπιας, της θεσης των ακρων μας, του ογκου των πνευμονων, της πληρωσης του στομαχου, η αισθηση του χρονου κτλ κτλ. Ολα αυτα ειναι αισθησεις.
θελω να καταληξω καπου βεβαια, στο οτι η "εκτη αισθηση" η οποια φανταζομαι αναφερεται σε καποιου ειδους παραφυσικη ενσυναισθηση η οτιδηποτε τετοιο ειναι απλα ενα παιδαριωδες κατασκευασμα ανθρωπων οι οποιοι πολυ απλα δεν γνωριζαν ΚΑΝ την συγχρωνη ανθρωπινη φυσιολογια.
και πως μπορεί κάποιος να μάθει να χρησιμοποιεί την τηλεπάθεια?
Παρε δυο μπλοτερ LSD. Εκει να δεις τηλεπαθεια που θα εχεις. Ολα θα κουνιουντε γυρω σου.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...