Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 13 Μαΐου 2021 στις 09:25 Ο Μάξιμος έγραψε: #1 13-05-21 09:25 Ως, άνθρωποι σήμερα, πιστεύεται οτι γνωρίζουμε το σώμα μας; Και με αφορμή τα εμβόλια, γνωρίζετε πού επιδρούν τα εμβόλια; σε ποιο νευρικό σύστημα; το Συμπαθητικό ή το Παρασυμπαθητικό; μήπως και στα δύο; Υπάρχει και μια άλλη ερώτηση. Μήπως διαταράσσουν την ισορροπία του οργανισμού; soul Εκκολαπτόμενο μέλος Η soul δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 13 Μαΐου 2021 στις 09:39 Η soul έγραψε: #2 13-05-21 09:39 Αρχική Δημοσίευση από Μάξιμος: Ως, άνθρωποι σήμερα, πιστεύεται οτι γνωρίζουμε το σώμα μας; Click για ανάπτυξη... Κάπου πρόσφατα είχα διαβάσει ότι σήμερα μας είναι γνωστό μόλις το 2,5% από τα γονίδια που υπολογίζονται ότι περιέχει το DNA του ανθρώπου... Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 13 Μαΐου 2021 στις 09:44 Ο Μάξιμος έγραψε: #3 13-05-21 09:44 Αρχική Δημοσίευση από soul: Κάπου πρόσφατα είχα διαβάσει ότι σήμερα μας είναι γνωστό μόλις το 2,5% από τα γονίδια που υπολογίζονται ότι περιέχει το DNA του ανθρώπου... Click για ανάπτυξη... Η αφορμή για το συγκεκριμένο θέμα, είναι μία ερώτηση που έκανα πριν αρκετά χρόνια στην Γιατρό μου. Αν γνωρίζει ποιο σύστημα επηρεάζει κάποιο φαρμακευτικό σκεύασμα. Η απάντηση της <<αφοπλιστική>>. Δεν έχω πρόσβαση σε λεπτομέρειες. Δηλαδή, αυτά που είναι γραμμένα δεν αντιστοιχούν ή δεν λύνουν απορίες. Cortes Νεοφερμένο μέλος Η Cortes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 13 Μαΐου 2021 στις 11:23 Η Cortes έγραψε: #4 13-05-21 11:23 Αρχική Δημοσίευση από Μάξιμος: Η αφορμή για το συγκεκριμένο θέμα, είναι μία ερώτηση που έκανα πριν αρκετά χρόνια στην Γιατρό μου. Αν γνωρίζει ποιο σύστημα επηρεάζει κάποιο φαρμακευτικό σκεύασμα. Η απάντηση της <<αφοπλιστική>>. Δεν έχω πρόσβαση σε λεπτομέρειες. Δηλαδή, αυτά που είναι γραμμένα δεν αντιστοιχούν ή δεν λύνουν απορίες. Click για ανάπτυξη... Ενα φαρμακο δεν επιδρά απαραίτητα στο νευρικο σύστημα, ουτε τα εμβολια Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo Αλκης Κ. Cortes harry akritas fmarulezkd Eua5 Luke. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ως, άνθρωποι σήμερα, πιστεύεται οτι γνωρίζουμε το σώμα μας; Και με αφορμή τα εμβόλια, γνωρίζετε πού επιδρούν τα εμβόλια; σε ποιο νευρικό σύστημα; το Συμπαθητικό ή το Παρασυμπαθητικό; μήπως και στα δύο; Υπάρχει και μια άλλη ερώτηση. Μήπως διαταράσσουν την ισορροπία του οργανισμού;
soul Εκκολαπτόμενο μέλος Η soul δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 13 Μαΐου 2021 στις 09:39 Η soul έγραψε: #2 13-05-21 09:39 Αρχική Δημοσίευση από Μάξιμος: Ως, άνθρωποι σήμερα, πιστεύεται οτι γνωρίζουμε το σώμα μας; Click για ανάπτυξη... Κάπου πρόσφατα είχα διαβάσει ότι σήμερα μας είναι γνωστό μόλις το 2,5% από τα γονίδια που υπολογίζονται ότι περιέχει το DNA του ανθρώπου... Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 13 Μαΐου 2021 στις 09:44 Ο Μάξιμος έγραψε: #3 13-05-21 09:44 Αρχική Δημοσίευση από soul: Κάπου πρόσφατα είχα διαβάσει ότι σήμερα μας είναι γνωστό μόλις το 2,5% από τα γονίδια που υπολογίζονται ότι περιέχει το DNA του ανθρώπου... Click για ανάπτυξη... Η αφορμή για το συγκεκριμένο θέμα, είναι μία ερώτηση που έκανα πριν αρκετά χρόνια στην Γιατρό μου. Αν γνωρίζει ποιο σύστημα επηρεάζει κάποιο φαρμακευτικό σκεύασμα. Η απάντηση της <<αφοπλιστική>>. Δεν έχω πρόσβαση σε λεπτομέρειες. Δηλαδή, αυτά που είναι γραμμένα δεν αντιστοιχούν ή δεν λύνουν απορίες. Cortes Νεοφερμένο μέλος Η Cortes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 13 Μαΐου 2021 στις 11:23 Η Cortes έγραψε: #4 13-05-21 11:23 Αρχική Δημοσίευση από Μάξιμος: Η αφορμή για το συγκεκριμένο θέμα, είναι μία ερώτηση που έκανα πριν αρκετά χρόνια στην Γιατρό μου. Αν γνωρίζει ποιο σύστημα επηρεάζει κάποιο φαρμακευτικό σκεύασμα. Η απάντηση της <<αφοπλιστική>>. Δεν έχω πρόσβαση σε λεπτομέρειες. Δηλαδή, αυτά που είναι γραμμένα δεν αντιστοιχούν ή δεν λύνουν απορίες. Click για ανάπτυξη... Ενα φαρμακο δεν επιδρά απαραίτητα στο νευρικο σύστημα, ουτε τα εμβολια Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo Αλκης Κ. Cortes harry akritas fmarulezkd Eua5 Luke. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Μάξιμος: Ως, άνθρωποι σήμερα, πιστεύεται οτι γνωρίζουμε το σώμα μας; Click για ανάπτυξη... Κάπου πρόσφατα είχα διαβάσει ότι σήμερα μας είναι γνωστό μόλις το 2,5% από τα γονίδια που υπολογίζονται ότι περιέχει το DNA του ανθρώπου...
Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 13 Μαΐου 2021 στις 09:44 Ο Μάξιμος έγραψε: #3 13-05-21 09:44 Αρχική Δημοσίευση από soul: Κάπου πρόσφατα είχα διαβάσει ότι σήμερα μας είναι γνωστό μόλις το 2,5% από τα γονίδια που υπολογίζονται ότι περιέχει το DNA του ανθρώπου... Click για ανάπτυξη... Η αφορμή για το συγκεκριμένο θέμα, είναι μία ερώτηση που έκανα πριν αρκετά χρόνια στην Γιατρό μου. Αν γνωρίζει ποιο σύστημα επηρεάζει κάποιο φαρμακευτικό σκεύασμα. Η απάντηση της <<αφοπλιστική>>. Δεν έχω πρόσβαση σε λεπτομέρειες. Δηλαδή, αυτά που είναι γραμμένα δεν αντιστοιχούν ή δεν λύνουν απορίες. Cortes Νεοφερμένο μέλος Η Cortes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 13 Μαΐου 2021 στις 11:23 Η Cortes έγραψε: #4 13-05-21 11:23 Αρχική Δημοσίευση από Μάξιμος: Η αφορμή για το συγκεκριμένο θέμα, είναι μία ερώτηση που έκανα πριν αρκετά χρόνια στην Γιατρό μου. Αν γνωρίζει ποιο σύστημα επηρεάζει κάποιο φαρμακευτικό σκεύασμα. Η απάντηση της <<αφοπλιστική>>. Δεν έχω πρόσβαση σε λεπτομέρειες. Δηλαδή, αυτά που είναι γραμμένα δεν αντιστοιχούν ή δεν λύνουν απορίες. Click για ανάπτυξη... Ενα φαρμακο δεν επιδρά απαραίτητα στο νευρικο σύστημα, ουτε τα εμβολια Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από soul: Κάπου πρόσφατα είχα διαβάσει ότι σήμερα μας είναι γνωστό μόλις το 2,5% από τα γονίδια που υπολογίζονται ότι περιέχει το DNA του ανθρώπου... Click για ανάπτυξη... Η αφορμή για το συγκεκριμένο θέμα, είναι μία ερώτηση που έκανα πριν αρκετά χρόνια στην Γιατρό μου. Αν γνωρίζει ποιο σύστημα επηρεάζει κάποιο φαρμακευτικό σκεύασμα. Η απάντηση της <<αφοπλιστική>>. Δεν έχω πρόσβαση σε λεπτομέρειες. Δηλαδή, αυτά που είναι γραμμένα δεν αντιστοιχούν ή δεν λύνουν απορίες.
Cortes Νεοφερμένο μέλος Η Cortes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 13 Μαΐου 2021 στις 11:23 Η Cortes έγραψε: #4 13-05-21 11:23 Αρχική Δημοσίευση από Μάξιμος: Η αφορμή για το συγκεκριμένο θέμα, είναι μία ερώτηση που έκανα πριν αρκετά χρόνια στην Γιατρό μου. Αν γνωρίζει ποιο σύστημα επηρεάζει κάποιο φαρμακευτικό σκεύασμα. Η απάντηση της <<αφοπλιστική>>. Δεν έχω πρόσβαση σε λεπτομέρειες. Δηλαδή, αυτά που είναι γραμμένα δεν αντιστοιχούν ή δεν λύνουν απορίες. Click για ανάπτυξη... Ενα φαρμακο δεν επιδρά απαραίτητα στο νευρικο σύστημα, ουτε τα εμβολια
Αρχική Δημοσίευση από Μάξιμος: Η αφορμή για το συγκεκριμένο θέμα, είναι μία ερώτηση που έκανα πριν αρκετά χρόνια στην Γιατρό μου. Αν γνωρίζει ποιο σύστημα επηρεάζει κάποιο φαρμακευτικό σκεύασμα. Η απάντηση της <<αφοπλιστική>>. Δεν έχω πρόσβαση σε λεπτομέρειες. Δηλαδή, αυτά που είναι γραμμένα δεν αντιστοιχούν ή δεν λύνουν απορίες. Click για ανάπτυξη... Ενα φαρμακο δεν επιδρά απαραίτητα στο νευρικο σύστημα, ουτε τα εμβολια