mixalakis7491
Νεοφερμένο μέλος

Πληροφοριακα παίρνω klaricid clarithromycin
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mixalakis7491
Νεοφερμένο μέλος

Youki
Πολύ δραστήριο μέλος

Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

Συνέχισε 3-4 μέρες την ίδια θεραπεία και θα σου περάσει.Οι περισσοτεροι πιστευω εχετε περασει ιγμοριτιδα που προκαλει πολυ πονο, χθες πηγα και αγορασα τα φαρμακα της ιγμοριτιδας κανονικα αλλα απο οτι φενετε το δεξιο ρουθουνι μου εχει φραξει για τα καλα, και δεν μπορω να φυσηξω την μυτη μου γιατι ειναι βουλωμενη, χρησιμοποιησα θαλασινο νερο αλλα και παλι τιποτα ξερετε καμια καλή λύση γιατι δεν την αντεχω αυτη την κατασταση.Χρειαζομαι μια λυση να χαλαρόσω την μυτη μου να την καθαρίσω μια και καλή.
Πληροφοριακα παίρνω klaricid clarithromycin
Το πολύ πολύ να στην κόψουν.

ΑΛΛΑ οποιοδηποτε σκευασμα με εφεδρινη η ψευδοεφεδρινη καθως και το ροναλ ειναι καλες μεσοπροθεσμες λυσεις (για 2-3 μερες το πολυ)
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

Επειδή και μένα με ταλαιπωρεί κάθε τόσο η ιγμορίτιδα έχω πάντα το ρινικό αποσυμφορητικό Otrivin. (στο ψυγείο μου όπου και τώρα το βρήκα

Χορηγείται και χωρίς ιατρική συνταγή και το βάζεις 3 φορές τη μέρα. Θα δεις τεράστια αλλαγή, μεσα σε 1 λεπτό έχουν ανοίξει τα ρουθούνια σου, αλλά δεν κρατάει για πολύ.
Είναι ό,τι πρέπει, αλλά μην το παρακάνεις(μην ξεπεράσεις δλδ τις 4 φορές τη μέρα) γιατί θα μουδιάσει όλη σου η μύτη, δοκιμασμένο

flyer
Εκκολαπτόμενο μέλος

αυτα λειτουργουν συστελοντας τα τριχοειδη αγγεια του βλενογονου της μυτης.
παρατεταμενη χρηση οδηγει σε ανοχη και εξαρτηση απο την ουσια η διακοπη της οποια προκαλει μια παθηση που ονομαζεται rhinitis medicamentosa (φαρμακολογικη ρινητιδα στα ελληνικα?). Ητοι λογο μειωσης των σχετικων ανδρενεργικων υποδοχεων στη μυτη υπαρχει μονιμη αγγειοδιαστολη και συμφοριση της μυτης.
ΕΠΙΣΙΣ χρονια χρηση προκαλει υποξια και κατ επεκταση καταστροφη του βλενογονου (ακριβως οπως η κοκαινη παρεπιπτοντος)
ΠΟΤΕ για πανω απο 4-5 μερες αυτα
mixalakis7491
Νεοφερμένο μέλος

gantalf
Νεοφερμένο μέλος

Ταλαιπωρούμαι και εγώ με ιγμορίτιδα και γενικά μπούκωμα της μύτης.. Η ιγμορίτιδα φεύγει εύκολα με μία αντιβίωση αλλά το μπούκωμα στην μύτη είναι το δύσκολο και ιδίως όταν έχεις συνηθίσει σε διάφορα σπρέϋ όπως otrivin κλπ. Δυστυχώς είναι και πολύ διεγερτικά, σήμερα θα προσπαθήσω να περάσω το βράδυ χωρίς κάποιο σπρέϋ προσπαθώντας έτσι να βοηθήσω την μύτη μου να δουλέψει ξανά.
Το fusiomer είναι νεράκι, δεν κάνει τίποτα σε μένα (όσον αφορά το μπούκωμα) αλλά το otrivin κάνει θαύματα.. Πρέπει να κοπεί όμως μαχαίρι..
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.