akikos
Επιφανές μέλος
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.

03-12-20

23:05
Στην μια οθόνη θα έχω αυτό.
και στην άλλη θα τρολλαρω στο στέκι.

03-12-20

23:21
Κι εγώ πριν ένα μήνα είχα αγοράσει ένα crop top με φουσκωτά μανίκια και δαντέλα και ήμουν σε φάση "ο κόσμος να χαλάσει εγώ θα το βάλω". Πέρσυ αφού είχα αλλάξει χρόνο με τους δικούς μου κατέβηκα στο κέντρο σε σπίτι φίλων για χαρτιά, είχαμε περάσει πολύ ωραία. Και φέτος κάτι τέτοιο σκοπεύω να κάνω απλά με ελάχιστα άτομα, έτσι ίσα ίσα για το εορταστικό της υπόθεσης.Φέτος με την παρέα απ' τη σχολή τα κανονίσαμε: θα ντυθούμε, θα βαφτούμε, θα μαγειρέψουμε θα πάρουμε ποτάρες και θα κάνουμε ρεβεγιόν στο ζουμ. Δεν αγόρασα τζάμπα εγώ καινούριο φόρεμα τσάρλεστον-κρητικοπούλα.
Guest 254537
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

22-12-20

22:43
Κάπως έτσι σκέφτονται πολλοί κ ειλικρινά θα είμαστε κλεισμένοι για καιρό...Κι εγώ πριν ένα μήνα είχα αγοράσει ένα crop top με φουσκωτά μανίκια και δαντέλα και ήμουν σε φάση "ο κόσμος να χαλάσει εγώ θα το βάλω". Πέρσυ αφού είχα αλλάξει χρόνο με τους δικούς μου κατέβηκα στο κέντρο σε σπίτι φίλων για χαρτιά, είχαμε περάσει πολύ ωραία. Και φέτος κάτι τέτοιο σκοπεύω να κάνω απλά με ελάχιστα άτομα, έτσι ίσα ίσα για το εορταστικό της υπόθεσης.

22-12-20

23:07
Όχι ότι αφορά κανένα σας αλλά έχω επαφή με τρεις φίλους μου αποκλειστικά, που προσέχουν και η μόνη μου έξοδος είναι να κάνω βόλτες στην εξοχή που δεν υπάρχει ψυχή. Επίσης, αν ήθελα θα κατέβαινα κι εγώ κέντρο Θεσσαλονίκης με χίλιες δυο δικαιολογίες και θα συναντούσα τους υπόλοιπους φίλους μου και όποιον άλλον ήθελα. Αλλά βλέπεις δεν το κάνω.Κάπως έτσι σκέφτονται πολλοί κ ειλικρινά θα είμαστε κλεισμένοι για καιρό...
Γι αυτό τον λόγο πριν πετάξουμε την κακία μας, πόσο μάλλον για κάποιον που δεν γνωρίζουμε, είναι καλό να βάλουμε λίγο το καβουρδιστηρι μας να δουλέψει. Καλές γιορτές και σ'εσένα.
Guest 254537
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

22-12-20

23:47
γενικο συμπέρασμα ηταν,οχι ειδικοΌχι ότι αφορά κανένα σας αλλά έχω επαφή με τρεις φίλους μου αποκλειστικά, που προσέχουν και η μόνη μου έξοδος είναι να κάνω βόλτες στην εξοχή που δεν υπάρχει ψυχή. Επίσης, αν ήθελα θα κατέβαινα κι εγώ κέντρο Θεσσαλονίκης με χίλιες δυο δικαιολογίες και θα συναντούσα τους υπόλοιπους φίλους μου και όποιον άλλον ήθελα. Αλλά βλέπεις δεν το κάνω.
Γι αυτό τον λόγο πριν πετάξουμε την κακία μας, πόσο μάλλον για κάποιον που δεν γνωρίζουμε, είναι καλό να βάλουμε λίγο το καβουρδιστηρι μας να δουλέψει. Καλές γιορτές και σ'εσένα.
αμεσωςς να θιχτειτε εδω μεσα
Chem2000
Διάσημο μέλος
Η Chem2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.117 μηνύματα.

23-12-20

02:35
Εγώ σκοπεύω να ετοιμαστώ κανονικά για ρεβεγιόν,θα βαφτώ,θα βάλω τα καλά μου και θα διασκεδάσω στο σπίτι μου,παρέα με τους γονείς μου και το στην υγειά μας ρε παιδιά!ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...