κερκος
Εκκολαπτόμενο μέλος

Το μακρυ και το κοντο ειναι αυτο που θα βοηθησει ομως. Αυτο που θελω να κανω ειναι ενα ομορφο και πετυχημενο ιστοτοπο. Και για να το πετυχω αυτο δε φτανουν μονο οι δικες μου ιδεες, καλο ειναι να δωσουν ολοι απο ενα χερακι. Δεν ειναι τοσο τραγικο. Οποιος δε θελει, κανενα προβλημαΑν αυτο που θες ειναι απλα να κανεις ενα blog, ουτος η αλλος δεν ειναι δυσκολο... Να κανεις ενα πετυχιμενο blog, δεν θα το πετυχεις επειδη θα σου πουν μερικοι το μακρυ τους και το κοντο τους
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ωραίο θα ήταν να φτιάξεις για τα γλωσσόφιλα και τέτοια.....
Γκουχου-Γκουχου. Μπορείς λίγο να μου εξηγήσεις την ιδέα σου;

Ειλικρινά τώρα, τι περιμένεις να δεις σε ένα τέτοιο blog δηλαδή;

anisixos
Εκκολαπτόμενο μέλος

Τεσπα, σκεφτηκα να το αλλαξω και σκεφτηκα τα εξης νικνειμ :
maxmax
max blogakis
stefanos blogakis
max monroy
Ποιο σας αρεσει; Καμια ιδεα;;
Σημείωση:
Τα μηνύματα 24 και 25 προέρχονται από το συγχωνευμένο θέμα "Νέο ψευδώνυμο για το μπλογκ μου".
spyroskaftanis
Δραστήριο μέλος

Ρε παιδια, δεν ξερω γιατι, αλλα τελευταια με προβληματιζει το ψευδωνυμο που εχω επιλεξει, το anisixos. Παροτι με αντιπροσωπευει και με εκφραζει σε μεγαλο βαθμο, το βλεπω σαν μια ταμπελα που εχω κολλησει και νιωθω οτι εχοντας αυτο το ψευδωνυμο αυθυποβαλομαι. Επισης, αναρωτιεμαι αν ειναι καλο να ειναι κανεις ανησυχος. Εσεις τι λετε; Τι σημαινει για εσας ανησυχος;
Τεσπα, σκεφτηκα να το αλλαξω και σκεφτηκα τα εξης νικνειμ :
maxmax
max blogakis
stefanos blogakis
max monroy
Ποιο σας αρεσει; Καμια ιδεα;;
Νομίζω ότι ανησυχείς για μικροπράγματα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KeepDreaming!
Δραστήριο μέλος

Ενώ ξεκινάω με χαρά να γράψω και μου έχει έρθει η έμπνευση, ξαφνικά την χάνω και αφήνω τη σκέψη μου στη μέση.Άκρως εκνευριστικό!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κανε ενα προσχεδιο πρωτα με τα βασικά σημεια για αναπτυξη. Κι οταν καθορισεις αυτά τα σημεια, σκεψου, αν εχεις καλυψεις καλα το θεμα σου ή παραμενουν κενα.Μ'αρέσει πάρα πολύ να γράφω κι έχω φτιάξει ένα blog με λίγες δημοσιεύσεις, αλλά παθαίνω το εξής...Κάθε φορά!
Ενώ ξεκινάω με χαρά να γράψω και μου έχει έρθει η έμπνευση, ξαφνικά την χάνω και αφήνω τη σκέψη μου στη μέση.Άκρως εκνευριστικό!![]()
spyroskaftanis
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.