dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 12:04 Η dooo έγραψε: #21 16-03-07 12:04 Αρχική Δημοσίευση από Founes: ...σε κάποιο κανάλι της τηλεόρασης όμως??? Click για ανάπτυξη... δε διαφωνώ, αλλά νταξ. Δεν είναι εφορία (εκεί θα το έκανα με τα χίλια). Στη τελική, χαλάς αυτό το εύφορο συναίσθημα που σε διακατέχει και μόνο με τη σκέψη ότι θα φορέσεις νυφικό και θα κοιτάνε όλοι εσένα, φορ ε τσέιντζ Θα το δεις και όταν θα γίνεις νονός: οι γονείς του παιδιού θα σε κοιτάνε με ένα λυπημένο κουταβίστικο ύφος που θα ενδώσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 12:11 Ο Founes έγραψε: #22 16-03-07 12:11 αντίθετα πιστεύω οτι είναι πολύ χειρότερο να το βιώνεις αυτό στην εκκλησία παρά στην εφορία... σίγουρα θα ενδώσω αλλά θα το κάνω γήπεδο εκει μεσα...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 12:15 Η dooo έγραψε: #23 16-03-07 12:15 Αρχική Δημοσίευση από Founes: σίγουρα θα ενδώσω αλλά θα το κάνω γήπεδο εκει μεσα...!!! Click για ανάπτυξη... πλιζ, θέλω να έρθω κι εγώ να το δω . δε χρειάζεται να μου το ανταποδώσεις στο δικό μου γάμο, θα ξεχαστεί ο δικός μου και θα φωνάζει "γκολ" αντί για "i do". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 16:51 Η Resident Evil: #24 16-03-07 16:51 εγώ πάντως συμφωνώ με την underwater! είμαι που είμαι αλλού για αλλού σε σχέση με τη θρησκεία άμα μου κόψουν και το τζερτζελο για δημαρχείο γραμμή Φουνες ποια είναι η μπέμπα ??? [ότι θυμάμαι χαίρομαι εγώ!] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fourkaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Founes: ...σε κάποιο κανάλι της τηλεόρασης όμως??? Click για ανάπτυξη... δε διαφωνώ, αλλά νταξ. Δεν είναι εφορία (εκεί θα το έκανα με τα χίλια). Στη τελική, χαλάς αυτό το εύφορο συναίσθημα που σε διακατέχει και μόνο με τη σκέψη ότι θα φορέσεις νυφικό και θα κοιτάνε όλοι εσένα, φορ ε τσέιντζ Θα το δεις και όταν θα γίνεις νονός: οι γονείς του παιδιού θα σε κοιτάνε με ένα λυπημένο κουταβίστικο ύφος που θα ενδώσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 12:11 Ο Founes έγραψε: #22 16-03-07 12:11 αντίθετα πιστεύω οτι είναι πολύ χειρότερο να το βιώνεις αυτό στην εκκλησία παρά στην εφορία... σίγουρα θα ενδώσω αλλά θα το κάνω γήπεδο εκει μεσα...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 12:15 Η dooo έγραψε: #23 16-03-07 12:15 Αρχική Δημοσίευση από Founes: σίγουρα θα ενδώσω αλλά θα το κάνω γήπεδο εκει μεσα...!!! Click για ανάπτυξη... πλιζ, θέλω να έρθω κι εγώ να το δω . δε χρειάζεται να μου το ανταποδώσεις στο δικό μου γάμο, θα ξεχαστεί ο δικός μου και θα φωνάζει "γκολ" αντί για "i do". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 16:51 Η Resident Evil: #24 16-03-07 16:51 εγώ πάντως συμφωνώ με την underwater! είμαι που είμαι αλλού για αλλού σε σχέση με τη θρησκεία άμα μου κόψουν και το τζερτζελο για δημαρχείο γραμμή Φουνες ποια είναι η μπέμπα ??? [ότι θυμάμαι χαίρομαι εγώ!] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fourkaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
αντίθετα πιστεύω οτι είναι πολύ χειρότερο να το βιώνεις αυτό στην εκκλησία παρά στην εφορία... σίγουρα θα ενδώσω αλλά θα το κάνω γήπεδο εκει μεσα...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 12:15 Η dooo έγραψε: #23 16-03-07 12:15 Αρχική Δημοσίευση από Founes: σίγουρα θα ενδώσω αλλά θα το κάνω γήπεδο εκει μεσα...!!! Click για ανάπτυξη... πλιζ, θέλω να έρθω κι εγώ να το δω . δε χρειάζεται να μου το ανταποδώσεις στο δικό μου γάμο, θα ξεχαστεί ο δικός μου και θα φωνάζει "γκολ" αντί για "i do". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 16:51 Η Resident Evil: #24 16-03-07 16:51 εγώ πάντως συμφωνώ με την underwater! είμαι που είμαι αλλού για αλλού σε σχέση με τη θρησκεία άμα μου κόψουν και το τζερτζελο για δημαρχείο γραμμή Φουνες ποια είναι η μπέμπα ??? [ότι θυμάμαι χαίρομαι εγώ!] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Founes: σίγουρα θα ενδώσω αλλά θα το κάνω γήπεδο εκει μεσα...!!! Click για ανάπτυξη... πλιζ, θέλω να έρθω κι εγώ να το δω . δε χρειάζεται να μου το ανταποδώσεις στο δικό μου γάμο, θα ξεχαστεί ο δικός μου και θα φωνάζει "γκολ" αντί για "i do". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 16:51 Η Resident Evil: #24 16-03-07 16:51 εγώ πάντως συμφωνώ με την underwater! είμαι που είμαι αλλού για αλλού σε σχέση με τη θρησκεία άμα μου κόψουν και το τζερτζελο για δημαρχείο γραμμή Φουνες ποια είναι η μπέμπα ??? [ότι θυμάμαι χαίρομαι εγώ!] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
εγώ πάντως συμφωνώ με την underwater! είμαι που είμαι αλλού για αλλού σε σχέση με τη θρησκεία άμα μου κόψουν και το τζερτζελο για δημαρχείο γραμμή Φουνες ποια είναι η μπέμπα ??? [ότι θυμάμαι χαίρομαι εγώ!] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.