Οκ λοιπόν..
Κατηγορία κωμωδία
(ας είναι καλά η αφηρημάδα μου)
Πέρυσι το καλοκαίρι ετοίμαζα βαλίτσα για τις διακοπές μου. ΝΑΑΑΑΑ μια βαλίτσα!
Πάιρνω το τρένο για Πειραία, αφού στο δρόμο πήγα να γκρεμοτσακιστώ από το βάρος, έσερνα μετά κόπων και βασάνων το θηρίο που είχα ετοιμάσει βρίζοντας συνεχώς με ύφος "εμμ ήθελες και ολόκληρη γκουμούτσα, που θα πας μαρή πια;!"
Καταφέρνω και φτάνω Πειραία. Κάνω μια στάση στο περίπτερο έξω απ΄το σταθμό για τα απαραίτητα σταυρόλεξα για το ταξίδι και συνεχίζω!
Περνάω την πεζογέφυρα και συνεχίιιιιζω .. είναι μακριά παναθεμά το και το καραβι για Κρήτη.. και συνεχίιιζω!
Χτυπάει το τηλέφωνο.. το σηκώνω κιουρία!
μπλα μπλα κανα 5 λεπτο και ακούγεται:
"Μήπως μωρέ να σε κλείσω; Είσαι και στο δρόμο μη σε καθυστερώ"
εγώ:
"Όχιιιιιι βρε! Ίσα ίσα! Μου κρατάς και παρέα!"
από την άλλη πλευρά:
"Μα καλά, πως κουβαλάς τα πραγματά σου και κρατάς το κινητό ταυτόχρονα; Δε σε κουράζει η βαλίτσα;"
εγώ:
"Αμάν! Η βαλίτσα!!"
την είχα ξεχάσει η αθεόφοβη στο περίπτερο και είχα διασχίσει όοολο το λιμάνι. Αν δε μου το είχαν πει δε θα είχα πάρει χαμπάρι!

Η αλήθεια είναι ότι ένιωθα πιο ανάλαφρη, αλλά νόμιζα πως ήταν ψυχολογικό
Kατηγορία Ρομάντζο 
Είχα για 10 μήνες σχέση με τον ...Prince of Persia

Γιος πρώην υπουργού του Ιράν και μάνας ποιήτριας, από γονείς επαναστάτες και ο ίδιος η "ελπίδα", όπως θέλουν να λένε κάποιοι του Ιράν.
Τον γνώρισα στην Πλάκα και στην πλάκα.

Τους γονείς του τους δολοφόνησαν πριν από 10 χρόνια λόγω των δημοκρατικών και επαναστατικών τους αγώνων. Ο ίδιος πολιτικός πρόσφυγας για χρόνια στη Γερμανία.. η ζωή του ένα κρυφτοκυνηγητό.
Η είσοδος στο Ιράν του έχει απαγορευτεί και του επιτρέπουν να πηγαίνει μία φορά το χρόνο, στο μνημόσυνο των γονιών του, στο οποίο γίνονται διαδηλώσεις υπέρ της δημοκρατίας.
Ενώ είμασταν μαζί φυλακίστηκε στο Ιραν..
Μαζί του μου έφερε ένα υπέροχο δαχτυλίδι με περσικά ανάγλυφα πάνω που σημαίνουν :"ο θεός να προστατεύει αυτούς που αγαπώ", το οποίο του είχε δώσει μια γυναίκα, όταν τον αναγνώρισε ,που εκείνη τη μέρα είχε χάσει τον άντρα και τα παιδιά της απο βομβιστική επίθεση, λέγοντάς του :" ο θεός δεν κατάφερε να προστατεύσει τους δικούς μου, δώσ΄το σε όποιον αγαπάς για να προστατεύει εσένα."

( το λέω και ανατριχιάζω ακόμα)
Τον συνόδευσα σε συνεντεύξεις που έδωσε στη ΝΕΤ για το αφιέρωμα που έγινε για ΄κείνον και τους γονείς του.
Και εν τέλει χωρίσαμε γιατί μου πρότεινε να τον παντρευτώ και να πάμε να ζήσουμε σε ένα μικρό χωριό, όπου δε θα τον ξέρει κανείς και δε θα μπορεί να τον βρει κανείς.
Δεν μπορούσα να κάνω κάτι τέτοιο..

Τον αγαπάω ακόμα, είμαστε πολύ καλοί φίλοι και είναι ο ωραιότερος άνθρωπος που έχω γνωρίσει!