ΚΤΕΛ ή τρένο για Αθήνα-Θεσσαλονίκη;

Jim_2004

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Jim_2004 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 919 μηνύματα.
Καλησπέρα σε όλους,
θέλω να πάω Αθήνα Θεσσαλονίκη αυθημερόν αυριο και προσπαθώ να αποφασίσω
Με ενδιαφέρει κυρίως το θέμα ασφάλειας (και δευτερευόντως χρόνος/κούραση), ξερω οτι προφανως το τραινο ειναι πιο γρηγορο.
Απλα με όσα έχουν συμβεί τα τελευταία χρόνια έχω δεύτερες σκέψεις για την ασφαλεια του. Από την άλλη, το ΚΤΕΛ είναι οδική μετακίνηση για πολλές ώρες.

Όσοι έχετε πρόσφατη εμπειρία:
ποιο θεωρείτε πιο ασφαλές σήμερα;
θα πηγαίνατε αυθημερόν με τρένο ή ΚΤΕΛ;

Εγώ είχα πάει Θεσσαλονίκη πέρυσι με το ΚΤΕΛ και είχα μείνει ικανοποιημένος. Ένα εξάωρο θα το φας (δεν ξέρω βέβαια σε τι φάση είναι τώρα τα μπλόκα και πόσο επηρεάζουν το ταξίδι).

Κτελ ασυζητητη.

Καταρχην δεν στηριζεις τους εγκλματιες.
ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΠΟΥΚΟΤΑΖ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ.
Και βεβαια ειναι πολυ πιο ασφαλες το λεωφορειο.
ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΤΡΑΙΝΟ ΛΕΜΕ.
ΜΑΚΡΙΑ.
Κια φωτακο...δενε χουν ολοι λεφτα...μπορεις να ξυπνησεις απο το ονειρο σου;
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

θεωρειται πιο επικινδυνο το κτελ?
Οχι βεβαια..εγω συνεχεια ταξιδευω με ΚΤΕΛ.
Το τραινο ειδικα στην ελλαδα ειναι απαγορευτικο μεχρι να γινει κατι.
Εδω και σε αλλες χωρες που εχουν μετρα ασφαλειας και παλι ηγινονται δυστυχηματα..βεβαια πολυ σπανια.
ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΟ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙς ΣΥΧΝΑ ΜΕ ΤΡΑΙΝΟ.
Κτελ.
Κια μην φοβασαι καθολου,.
Χρονια μετακινουμαι με κτελ.
Τωρα σταματησα που με βολευει το αυτοκινητο μου.

Κτελ θα προτεινα, χρησιμοποιώ κτελ τα τελευταία 12 χρονια συνέχεια γενικα. Ειδικά αν εισαι φοιτητής που έχεις την έκπτωση βγαινει πιο φθηνά, βγαλτο και με επιστροφή κατευθείαν. Επισης αν δεν κανω λαθος η κάρτα ISIC εχει 50% έκπτωση στα δρομολόγια αθηνα-θεσσ, οποτε αν πχ εισαι φοιτητής ομως δεν έχεις τοπο κατοικίας και σπουδων θεσσ και Αθήνα ώστε να δικαιούσαι 50% και έχεις μονο 25%, θα σε συνεφερε να βγάλεις ISIC με ενα εφάπαξ κόστος 20€ για την έκδοση της για ενα χρονο. Θελει μια δυο εργάσιμες να βγει τωρα δεν προλαβαίνεις για αύριο, απλά το λέω για μελλοντικά.

Κτελ θα προτεινα, χρησιμοποιώ κτελ τα τελευταία 12 χρονια συνέχεια γενικα. Ειδικά αν εισαι φοιτητής που έχεις την έκπτωση βγαινει πιο φθηνά, βγαλτο και με επιστροφή κατευθείαν. Επισης αν δεν κανω λαθος η κάρτα ISIC εχει 50% έκπτωση στα δρομολόγια αθηνα-θεσσ, οποτε αν πχ εισαι φοιτητής ομως δεν έχεις τοπο κατοικίας και σπουδων θεσσ και Αθήνα ώστε να δικαιούσαι 50% και έχεις μονο 25%, θα σε συνεφερε να βγάλεις ISIC με ενα εφάπαξ κόστος 20€ για την έκδοση της για ενα χρονο. Θελει μια δυο εργάσιμες να βγει τωρα δεν προλαβαίνεις για αύριο, απλά το λέω για μελλοντικά.
οκ ενταξει ευχαριστω πολυ θα το εχω υποψην εγω πιο πολυ φοβομουν λογω βροχης και τετοια, βεβαια ελπιζω το πρωι να ειναι καλυτερα

επισης τι ειναι αυτο που λεει (ΜΟ) και (ΜΑ)?

οκ ενταξει ευχαριστω πολυ θα το εχω υποψην εγω πιο πολυ φοβομουν λογω βροχης και τετοια, βεβαια ελπιζω το πρωι να ειναι καλυτερα

επισης τι ειναι αυτο που λεει (ΜΟ) και (ΜΑ)?
AISelect_20260121_201658_Chrome.jpg

ΜΟ σε αφήνει επι της Μοναστηριου στον σταθμό των τρένων ΝΣΣ πιο μεσα στην πόλη, όπου ειναι η αφετηρία του μετρό

ΜΑ ειναι ο κλασικός σταθμός κτελ στη Μενεμένη, πιο μακριά απο το κέντρο, ο γνωστός σταθμός Μακεδονία όπου ειναι ολα τα κτελ

Απο το Μακεδονία μετα πας με αστικο μεσα στην πόλη που θα θες να πας τελοσπαντων για τις δουλειές σου. Ενώ το ΜΟ θα σε βολεύει καλύτερα επειδη εισαι ηδη σχεδον κέντρο, οπου θα πάρεις κατευθείαν μετρό (ή άλλα αστικα, στα τρενα περνανε πολλά)

στο σταθμο θα τους πω τον αριθμο και θα τους δειξω ταυτοτητα μονο σωστα?
AISelect_20260121_201658_Chrome.jpg

ΜΟ σε αφήνει επι της Μοναστηριου στον σταθμό των τρένων ΝΣΣ πιο μεσα στην πόλη, όπου ειναι η αφετηρία του μετρό

ΜΑ ειναι ο κλασικός σταθμός κτελ στη Μενεμένη, πιο μακριά απο το κέντρο, ο γνωστός σταθμός Μακεδονία όπου ειναι ολα τα κτελ

Απο το Μακεδονία μετα πας με αστικο μεσα στην πόλη που θα θες να πας τελοσπαντων για τις δουλειές σου. Ενώ το ΜΟ θα σε βολεύει καλύτερα επειδη εισαι ηδη σχεδον κέντρο, οπου θα πάρεις κατευθείαν μετρό (ή άλλα αστικα, στα τρενα περνανε πολλά)
οκ και κατι τελευταιο πρεπει να παω λιγο νωριτερα να τους πω αριθμο και να δωσω ταυτοτητα ?

Στη Μοναστηριου ειναι το Κτελ Θεσσαλονικης, εκει κατεβα για να παρεις απευθειας μετρο. Απο οσο ξερω πρεπει να πας νωριτερα για να παρεις το εισιτηριο σε φυσικη μορφη.

στο σταθμο θα τους πω τον αριθμο και θα τους δειξω ταυτοτητα μονο σωστα?

οκ και κατι τελευταιο πρεπει να παω λιγο νωριτερα να τους πω αριθμο και να δωσω ταυτοτητα ?
Τι αριθμό και ταυτότητα; βγαλτο ηλεκτρονικά τωρα μεσω της σελίδας τους:

Το εισιτηριο σου έρχεται στο email σου σε μορφή pdf με QR code. Αν εισαι φοιτητής και δικαιούσαι έκπτωση μονο πάσο μαζι

Τι αριθμό και ταυτότητα; βγαλτο ηλεκτρονικά τωρα μεσω της σελίδας τους:

Το εισιτηριο σου έρχεται στο email σου σε μορφή pdf με QR code. Αν εισαι φοιτητής και δικαιούσαι έκπτωση μονο πάσο μαζι
ναι το εβγαλα απλα εβαλα λαθος mail μου ξεφυγε 1 γραμμα κατα λαθος και πηρα τηλεφωνο στα εκδοτηρια και λεει οτι αν πω τον αριθμο μου θα ειμαι ενταξει

ναι το εβγαλα απλα εβαλα λαθος mail μου ξεφυγε 1 γραμμα κατα λαθος και πηρα τηλεφωνο στα εκδοτηρια και λεει οτι αν πω τον αριθμο μου θα ειμαι ενταξει
Ε τωρα τι να σε πω, δεν τα κάνουμε αυτα.. Πες τους να σου το στείλουν στο σωστό, δε γίνεται; Βασικα οταν έκανες την πληρωμή, το εισιτηριο δεν στο εβγαλε επιπρόσθετα και στην οθόνη;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back