Το έψαξα λίγο στο internet και διάβασα ότι στους τρόπους που μπορεί να σου χακάρει κάποιος το προφίλ είναι και το αν σου εγκαταστήσει με κάποιο τρόπο κάποιον ιό στον υπολογιστή σου και μετά έχει πρόσβαση σε e-mail κλπ. Δεν το ξέρω καλά το θέμα. Όντως τις τελευταίες εβδομάδες μου έχει εγκατασταθεί ένα qone8 στην αρχική σελίδα που δεν σβήνεται με τίποτα. Αυτός ο τρόπος από ό,τι μου είπαν λέγεται RAT.
Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να το αποτρέψω αυτό; Δεν θα ήθελα να διαγράψω το λογαριασμό μου, κάτι που δεν νομίζω να βοηθήσει αφού θα μπορέσουν να με ξανά χακάρουν, αν όντως έχει γίνει έτσι. Ένα format θα βοηθήσει; Ή κάποιο άλλο πρόγραμμα;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 209912
Επισκέπτης

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
g1wrg0s
Επιφανές μέλος

και αλλαξε κανενα κωδικο. Δε το κατεχω το αθλημα αλλα ειναι μια αρχη

https://www.facebook.com/help/www/162968940433354
και αλλαξε κανενα κωδικο. Δε το κατεχω το αθλημα αλλα ειναι μια αρχη
Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον! Το κοίταξα και αυτό, αλλά σβήνω τα cookies και δεν μου επιτρέπει το facebook Να χρησιμοποιήσω αυτή τη λειτουργία! Αλλά και πάλι, δεν μου φτάνει απλά να ξέρω πότε και αν μπαίνει κάποιος, αυτό το γνωρίζω, απλά θέλω να το σταματήσω!
g1wrg0s
Επιφανές μέλος

για την προληψη αυτου δοκιμασε να μην μπαινεις στο fb απο δημοσια wi fi. Δυσκολο αν εχεις smart phone αλλα πραγματικα αποφυγε το

δοκιμασες αλλαγη pass και ειδες παλι να μπαινουν ;
για την προληψη αυτου δοκιμασε να μην μπαινεις στο fb απο δημοσια wi fi. Δυσκολο αν εχεις smart phone αλλα πραγματικα αποφυγε το
Ναι, έκανα αλλαγή του κωδικού μου και σήμερα βρήκα πάλι νέα συνδεδεμένη συσκευή, θα το δοκιμάσω πάλι αύριο. Θέλω να δω αν θα ξανά μπουν, νομίζω πως με έχει χακάρει κάποιος γνωστός μου... :/
fmarulezkd
Πολύ δραστήριο μέλος

GiorgosAsi
Δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.