cr 7
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mindcircus
Περιβόητο μέλος

Δηλωνει 12 τρομαρα του, οποτε θα μαι καλη

Βρε συ χρησιμοποιεις διαδικτυο και κινητο και δεν ξερεις τι ειναι η σιμ? Δεν παει το μυαλο σου οταν λεει καρτα, ζηταει καρτα τηλεφωνου? Δεν αφηνετε αυτα λεω γω να στρωθειτε στο διαβασμα?

Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος

cr 7
Δραστήριο μέλος

Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος

μήπως σου ζητάει microSD memory card?
Δεν έχω stick της cosmote και δεν ξέρω τι ακριβώς μπορεί να εννοεί ο ποιητής, γιατί δεν πάς από ένα Γερμανό/Cosmote shop να τους ρωτήσεις?
cr 7
Δραστήριο μέλος

είσαι σίγουρος ότι σου ζητάει κάρτα sim?
μήπως σου ζητάει microSD memory card?
Δεν έχω stick της cosmote και δεν ξέρω τι ακριβώς μπορεί να εννοεί ο ποιητής, γιατί δεν πάς από ένα Γερμανό/Cosmote shop να τους ρωτήσεις?
Οι οδηγίες γράφουν να τοποθετήσω την κάρτα sim ή usim ενεργοποιημένη.Και λογικά σε λίγο θα πάω στον γερμανό από εκεί που το πήρα δηλαδή.

Εδώ θα βρεις προγράμματα. Βάζω της cosmote γιατί τέτοιο στικάκι έχεις και συνήθως είναι κλειδωμένα για το συγκεκριμένο πάροχο μόνο.
Το στικάκι έχει μία υποδοχή όπου μπαίνει η σιμ πχ

blackgirl
Πολύ δραστήριο μέλος

cr 7
Δραστήριο μέλος

g1wrg0s
Επιφανές μέλος

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Και ξέρετε πόσο κάνει μια κάρτα sim?
Αν παρεις καρτοκινιτου κανει 5, και εχει μεσα 5ευρο ομιλιας.
Αλλιως αν κανεις συμβολεο (αυτο θα πρεπει να στο κανει καπιος γονιος) δεν πληρωνεις κατι στην ουσια, αλλα μετα σου ερχετε λογαριασμος καθε μηνα, οπως το σταθερο, αναλογα με της κλησεις που κανεις.
cr 7
Δραστήριο μέλος

Guest 541500
Επισκέπτης

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
D_G
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 541500
Επισκέπτης

Emilouko
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Έχεις κάποιο άλλη κάρτα sim, τουλάχιστον να διαπιστώσεις αν είναι πρόβλημα της συσκευής;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4
Επιφανές μέλος

Μήπως να τη βγάλεις από το κινητό και να τη ξαναβάλεις; Και εμένα μια φορά είχε χ στο σήμα για πολλές ώρες και όταν το έκανα αυτό ήταν οκ.. Το δοκίμασες;Ρε παιδιά εδώ και 2-3 ώρες δεν μου αναγνωρίζει το κινητό την κάρτα sim. Έχει πάνω το σηματάκι μαζί με ένα χ και δεν έχει καθόλου σήμα.Όταν πάω να πάρω τηλέφωνο μου λέει "Δεν έχετε εγγραφεί στο δίκτυο". Το ανοιγόκλεισα αρκετές φορές αλλά ακόμα το ίδιο.Την έχω αρκετά χρόνια.Μήπως δημιουργήθηκε κάποιο πρόβλημα ή λέτε στη συνέχεια να είναι εντάξει;

Αρχική Δημοσίευση από [B]Emilouko[/B]:Ρε παιδιά εδώ και 2-3 ώρες δεν μου αναγνωρίζει το κινητό την κάρτα sim. Έχει πάνω το σηματάκι μαζί με ένα χ και δεν έχει καθόλου σήμα.Όταν πάω να πάρω τηλέφωνο μου λέει "Δεν έχετε εγγραφεί στο δίκτυο". Το ανοιγόκλεισα αρκετές φορές αλλά ακόμα το ίδιο.Την έχω αρκετά χρόνια.Μήπως δημιουργήθηκε κάποιο πρόβλημα ή λέτε στη συνέχεια να είναι εντάξει;
Πήγαινε στον Γερμανό να το δουν και να σου πούν τι συμβαίνει, μάλλον πρόβλημα sim αλλά μπορεί να μήν είναι για πέταμα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.