artemaki
Διάσημο μέλος

ειναι καλο να καθαριζεις συνεχεια την οθονη του υπολογιστη??

αντε πειτε και κανα ψουτ ψουτ(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chronis_25
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anarki
Διάσημο μέλος

Εγώ την καθαρίζω όποτε χρειάζεται, μια φορά το εξάμηνο κατά μέσο όρο.

chronis_25
Πολύ δραστήριο μέλος

Αν την καθαρίζεις με κατάλληλο υγρό και πανάκι, δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα. Υπάρχει αυτό για παράδειγμα: https://www.e-shop.gr/show_ana.phtml?id=ANA.PEL5003
Εγώ την καθαρίζω όποτε χρειάζεται, μια φορά το εξάμηνο κατά μέσο όρο.
Εγώ έχω ένα από το Πλαίσιο που είναι πολυκαθαριστικό για υπολογιστές και κάνει επίσης καλή δουλειά. (Ενημερωτικά πάντα

Anarki
Διάσημο μέλος

Πιστεύω πως ναι, μαλακό είναι.το swiffer κανει για τη σκονη στην οθονη;
Ναι υπάρχουν πάρα πολλά διαφορετικά, όλα την ίδια δουλειά κάνουν, παράδειγμα ήταν αυτό απο το eshopΕγώ έχω ένα από το Πλαίσιο που είναι πολυκαθαριστικό για υπολογιστές και κάνει επίσης καλή δουλειά. (Ενημερωτικά πάντα)

Unkown-User
Πολύ δραστήριο μέλος

Άσε τα ψέμματα, το ξέρουμε οτι τα παιρνεις απ το eshop για να τ κάνεις διαφήμιση.Πιστεύω πως ναι, μαλακό είναι.
Ναι υπάρχουν πάρα πολλά διαφορετικά, όλα την ίδια δουλειά κάνουν, παράδειγμα ήταν αυτό απο το eshop![]()
Crookshanks
Διάσημο μέλος

Το ίδιο είναι... Περίπου 1 φορά το μήνα την καθαρίζω, μπορεί να πάει και μια φορά το δίμηνο, αναλόγως. Η μητέρα μου μια φορά την καθάρισε με χαρτί κουζίνας και με έβγαλε έξω φρενών

domenica7
Πολύ δραστήριο μέλος

Devina
Τιμώμενο Μέλος

maraki
Δραστήριο μέλος

kpo7
Νεοφερμένο μέλος

Jfire
Δραστήριο μέλος

yozerehs
Τιμώμενο Μέλος

Καθαρίζω την οθόνη 2-4 φορές το χρόνο, ανάλογα με τα κέφια...:p
sophitian
Νεοφερμένο μέλος

https://www.letsbuy.gr/product_info.php?products_id=282
Βέβαια το έχω για την LCD TV κυρίως λόγω Playstation 3. Τον υπολογιστή 1 φορά το μήνα και αν. Πάντως ακουσα πως δεν πρέπει να βαζουμε AZAX σε LCD:nono:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RafAspa94
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drillgr
Νεοφερμένο μέλος

Οινοπνευμα!!?? Παλι καλα που δεν αφησε θολουρα... Να ηταν CRT με τζαμι να πεις οκ δεν πειραζει, αλλα οι tft δεν θελουν τπτ παρα μονο πανακι βρεγμενο με λιγο νερο και μετα καθαρισμο με πανακι απο γυαλια. Τελος.Την καθαρίζω πολύ συχνά με ένα ειδικό υγρό και πανάκι.Στην αρχή δεν ήξερα πως πρέπει να τη καθαρίζω και την έπλενα με οινόπνευμα και μπαμπάκι.Αφού δεν την κατέστρεψα πάλι καλά.
![]()
Οταν ειχα CRT μια φορα το χρονο την ανοιγα ολοκληρη και την καθαριζα και εσωτερικα, χαμος απο σκονη...
Απο την δημοσκοπηση λειπει η επιλογη "οποτε χρειαζεται"
mi3s
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.