Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.061 μηνύματα.

07-02-22

00:46
Το είδα σε διαφήμιση στο facebook και μου άρεσε 

juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

07-02-22

01:08
Το "φάε φαγητό" μ' αρέσει πολύ 

Nick890
Επιφανές μέλος
Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.846 μηνύματα.

07-02-22

02:10
Μακριά από υδατάνθρακες όμως και ζάχαρη (είναι η τροφή των καρκινικών κυττάρων)Το "φάε φαγητό" μ' αρέσει πολύ![]()
Nelliel
Περιβόητο μέλος
Η Nelliel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.061 μηνύματα.

07-02-22

06:29
Το ποστ κάνει διακρίσεις. Άκου εκεί παίξε με ένα σκυλί. Δεν κατάλαβα, οι γάτες τι έχουν;
penelopenick
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Πηνελόπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 158 μηνύματα.

07-02-22

06:53
Εγώ θα πω δώσε χρόνο σε σένα. Καλώς η κακώς, όλοι οι μαθητές και φοιτητές, ειδικά στην τρίτη λυκείου αν επρόκειτο για πανελληνιες όπως και οι ενήλικες δίνουν το 100% του εαυτού τους σε διαβάσματα, δουλειές, υποχρεώσεις, άγχος, άλλους άνθρωπους κτλπ παραμελόντας τον εαυτό τους πλήρως. Κάνε κάτι που σε ευχαριστεί, βγεις έξω κάτσε λίγο μόνος (με προσοχή γιατι πολλά γίνονται), κάπνισε (δεν το προτείνω σε κανέναν τρόπος του λέγειν) κάνε κάτι καινούργιο. Αν δεν θες να βγεις με παρέα αλλά "πρέπει γιατι έχεις να τους δέις πολύ καιρό" όχι μην το κάνεις. Η βόλτα με τον εαυτό σου μπορεί να αποβεί πιο ουσιαστική. Εξάλλου,αν δεν τα βρείς με σένα πως θα βγεις έξω και θα κοινωνικοποιηθείς; Φυσικά και η βόλτα με φίλους, οικογένεια και γνωστούς βοηθά αλλά πρώτα εσύ. Γενικά παιδιά,η ζωή είναι πολύ μικρή και σαν μαθήτρια γ λυκείου, μέχρι τώρα δεν κατάλαβα ποτέ βγάζω το λύκειο αλλά και πόσο πολύ δεν με έχω καταλάβει,δεν έχω βρει ποια είμαι και τώρα το προσπαθώ. Κάντε το ίδιο, είστε οτι πιο πολύτιμο έχετε
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

07-02-22

09:05
Οι σύνθετοι υδατάνθρακες χρειάζονται, είναι απαραίτητοι στον οργανισμό. Όσο για την ζάχαρη, την αποφεύγω όσο μπορώ. Αντίθετα τρώω μέλι (ελάχιστο), πετιμέζι, χουρμάδες, σταφίδες, χαρουπαλευρο...Μακριά από υδατάνθρακες όμως και ζάχαρη (είναι η τροφή των καρκινικών κυττάρων)
Όσα πρέπει να γνωρίζετε για τους “καλούς” και τους “κακούς” υδατάνθρακες | onpharm.gr
Κάντε τις αγορές σας εύκολα, γρήγορα και οικονομικά στο online φαρμακείο μας
www.onpharm.gr
Nick890
Επιφανές μέλος
Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.846 μηνύματα.

07-02-22

10:25
Οπως θες ...εγω εσενα θελω να σε προστατεψωΟι σύνθετοι υδατάνθρακες χρειάζονται, είναι απαραίτητοι στον οργανισμό. Όσο για την ζάχαρη, την αποφεύγω όσο μπορώ. Αντίθετα τρώω μέλι (ελάχιστο), πετιμέζι, χουρμάδες, σταφίδες, χαρουπαλευρο...
Όσα πρέπει να γνωρίζετε για τους “καλούς” και τους “κακούς” υδατάνθρακες | onpharm.gr
Κάντε τις αγορές σας εύκολα, γρήγορα και οικονομικά στο online φαρμακείο μαςwww.onpharm.gr
Cancer as a metabolic disease: implications for novel therapeutics - PMC
Emerging evidence indicates that cancer is primarily a metabolic disease involving disturbances in energy production through respiration and fermentation. The genomic instability observed in tumor cells and all other recognized hallmarks of cancer ...

juste un instant
Επιφανές μέλος

07-02-22

10:28
Σου είπα πως ζάχαρη δεν τρώω. Μαρούλια και μπρόκολα είναι υδατάνθρακες και πολυ υγιεινοι μάλιστα. Θα τρώω πάντα.

Οι δυο κινήσεις που αυξάνουν την αντικαρκινική δράση των λαχανικών
Τα σταυρανθή λαχανικά φημίζονται για την αντικαρκινική τους δράση, υπάρχουν ωστόσο δυο τρόποι που επιτρέπουν σ' αυτά τα λαχανικά να απελευθερώσουν όλα τα φυτοθρεπτικά που εμποδίζουν την ανάπτυξη και εξέλιξη του καρκίνου
ygeiamou.gr
Μάξιμος
Διάσημο μέλος
Ο Μάξιμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα.

07-02-22

12:26
Αγιος Νεκτάριος: "ΓΝΩΘΙ ΣΑΥΤΟΝ".
Agaphbou
Περιβόητο μέλος
Η Αγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 5.302 μηνύματα.

07-02-22

14:37
Οπως θες ...εγω εσενα θελω να σε προστατεψω
View attachment 96079
Cancer as a metabolic disease: implications for novel therapeutics - PMC
Emerging evidence indicates that cancer is primarily a metabolic disease involving disturbances in energy production through respiration and fermentation. The genomic instability observed in tumor cells and all other recognized hallmarks of cancer ...www.ncbi.nlm.nih.gov
Αυτό που λέει στο άρθρο που έστειλες είναι πως εάν έχεις ήδη καρκίνο, τότε ο πολλαπλασιασμός των καρκινικών κυττάρων εντείνεται με τη γλυκόζη, όχι ότι η γλυκόζη προκαλεί καρκίνο. Η γλυκόζη είναι η χημική ουσία που μεταβολίζει ο οργανισμός για να παράγει ενέργεια και όταν δε λαμβάνεις καθόλου υδατάνθρακες, τότε ο οργανισμός σου διασπά λίπος και πρωτεΐνες για να τις μετατρέψει σε γλυκόζη. Η γλυκόζη δεν είναι κάτι που μπορείς να το αποφύγεις και να κάψεις κάτι άλλο.
Όσο για τη γλουταμίνη, είναι αμινοξύ (άρα προέρχεται από πρωτεΐνες) που παράγεται ΚΑΙ από τον οργανισμό μας και συμμετέχει στην πρωτεϊνοσυνθεση.
Στο ίδιο άρθρο που έστειλες, αναφέρει στις αιτίες καρκίνου τα εξής:
The path from normal cell physiology to malignant behavior, where all major cancer hallmarks are expressed, is depicted in Figure 3. Any unspecific condition that damages a cell’s respiratory capacity but is not severe enough to kill the cell can potentially initiate the path to a malignant cancer. Reduced respiratory capacity could arise from damage to any mitochondrial protein, lipid or mtDNA. Some of the many unspecific conditions that can diminish a cell’s respiratory capacity thus initiating carcinogenesis include inflammation, carcinogens, radiation (ionizing or ultraviolet), intermittent hypoxia, rare germline mutations, viral infections and age.

07-02-22

15:04
Άι καραμπα που λέει καί η @Gate4 , το γ@@@@@@ε πάλι το θέμα.
Λοιπόν, πάμε σε κάτι που όντως βοηθά επιστημονικά τη διάθεση, η οποία γυμναστική και ο χορός. Προσωπικά με κάνουν άλλον άνθρωπο. Επίσης με βοηθάει να παίρνω τηλέφωνο ένα δυο άτομα καιιιι να προσθέτω φρούτα/λαχανικά στα γεύματα μου
Λοιπόν, πάμε σε κάτι που όντως βοηθά επιστημονικά τη διάθεση, η οποία γυμναστική και ο χορός. Προσωπικά με κάνουν άλλον άνθρωπο. Επίσης με βοηθάει να παίρνω τηλέφωνο ένα δυο άτομα καιιιι να προσθέτω φρούτα/λαχανικά στα γεύματα μου
juste un instant
Επιφανές μέλος

07-02-22

15:08
Όταν λέει "παίξε με ένα μωρό", τι είδους μωρό εννοεί ο ποιητής;
...
Λοιπόν μια βόλτα στον ήλιο τώρα τον χειμώνα με ένα φίλο (τρώγοντας σοκολάτα) είναι απαραίτητη (στην φύση ακόμα καλύτερα, μια καλή κουβέντα το πρωί. Και ένα χαλαρωτικό ντουζ και τσάι το βράδυ.
Λοιπόν μια βόλτα στον ήλιο τώρα τον χειμώνα με ένα φίλο (τρώγοντας σοκολάτα) είναι απαραίτητη (στην φύση ακόμα καλύτερα, μια καλή κουβέντα το πρωί. Και ένα χαλαρωτικό ντουζ και τσάι το βράδυ.
Agaphbou
Περιβόητο μέλος
Η Αγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 5.302 μηνύματα.

07-02-22

16:32
On topic, tips για ένα καλύτερο mindset:
1. Συγυρισμένος και καθαρός χώρος. Δε χρειάζεται ολόκληρη φασίνα κάθε μέρα, αρκεί να έχετε αποθηκευτικούς χώρους (ντουλάπια, καλάθια, κουτάκια για μικροαντικείμενα), σχετικά μινιμαλ διακόσμηση (ευκολότερο καθάρισμα) και μια στο τόσο να χαρίζετε/πετάτε/πουλάτε/ανακυκλωνετε ό,τι δε χρησιμοποιείτε πλέον.
2. Δε χρειάζεται αυστηρή δίαιτα, αλλά τουλάχιστον η βάση της διατροφής σας να είναι υγιεινά σπιτικά γεύματα. Μείωση της ποσότητας αλκοόλ, νικοτίνης, ζάχαρης και κακού λίπους.
3. Σταθερός, επαρκής ύπνος. Έχουμε και αντίστοιχο θρεντ με tips αποκλειστικά για τον ύπνο για όσους πάσχουν από αϋπνία.
4. Να επιλέγετε με πολύ μεγάλη προσοχή τους ανθρώπους που έχετε γύρω σας. Παίζουν πολύ μεγαλύτερο ρόλο απ ό,τι πιστεύουμε. Γιγαντιαίο ρόλο.
5. Ποιοτικά ερεθίσματα. Καλό και το τρας για να γελάμε μία στο τόσο, αλλά η καθημερινή αποχαύνωση με ριαλιτι, ανούσιες ταινίες και εμπορική μουσική είναι το junk food του εγκεφάλου. Καλλιεργήστε το δικό σας γούστο στη μουσική, τις ταινίες και εν γένει την τέχνη. Διαβάστε κάτι που θα σας εγείρει τον προβληματισμό.
6. Debate με τον εαυτό μας. Για κάθε άποψη που έχετε ως τώρα σχηματίσει, προσπαθήστε στο μυαλό σας να βρείτε όλα τα επιχειρήματα της αντίθετης πλευράς. Κάθε φορά που διαφωνείτε με κάποιον, προσπαθήστε να μπείτε στη θέση του και να καταλάβετε γιατί πιστεύει όσα πιστεύει. Αντίστοιχα, προσπαθήστε να καταλάβετε εσείς γιατί έχετε τις απόψεις που έχετε και από ποια ψυχική σας ανάγκη πηγάζουν. Όλη αυτή η ενδοσκοπηση μακροπρόθεσμα θα αποδειχθεί απίστευτα ωφέλιμη, καθώς οξύνει την κριτικη μας ικανότητα και την ενσυναίσθησή μας, διευρύνει τους ορίζοντές μας και μας καθιστά περισσότερο διαλλακτικούς και ώριμους.
7. Βρείτε τον τρόπο εκγύμνασης που σας ταιριάζει. Αν η φυσική άσκηση σας βασανίζει χωρίς να σας αρέσει ταυτόχρονα, σημαίνει ότι δεν είναι για εσάς. Εμένα μου πήρε πολλά χρόνια μέχρι να δω ότι τελικά μου αρέσουν τα βάρη πιο πολύ απ όλα. Επίσης ό,τι γυμναστική κι αν κάνετε, συνδυάστε τη με stretching. Χρειαζόμαστε ασκήσεις ευλυγισίας και τεντώματος σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό απ' ό,τι νομίζουμε, ειδικά όσοι κάνουμε βάρη.
1. Συγυρισμένος και καθαρός χώρος. Δε χρειάζεται ολόκληρη φασίνα κάθε μέρα, αρκεί να έχετε αποθηκευτικούς χώρους (ντουλάπια, καλάθια, κουτάκια για μικροαντικείμενα), σχετικά μινιμαλ διακόσμηση (ευκολότερο καθάρισμα) και μια στο τόσο να χαρίζετε/πετάτε/πουλάτε/ανακυκλωνετε ό,τι δε χρησιμοποιείτε πλέον.
2. Δε χρειάζεται αυστηρή δίαιτα, αλλά τουλάχιστον η βάση της διατροφής σας να είναι υγιεινά σπιτικά γεύματα. Μείωση της ποσότητας αλκοόλ, νικοτίνης, ζάχαρης και κακού λίπους.
3. Σταθερός, επαρκής ύπνος. Έχουμε και αντίστοιχο θρεντ με tips αποκλειστικά για τον ύπνο για όσους πάσχουν από αϋπνία.
4. Να επιλέγετε με πολύ μεγάλη προσοχή τους ανθρώπους που έχετε γύρω σας. Παίζουν πολύ μεγαλύτερο ρόλο απ ό,τι πιστεύουμε. Γιγαντιαίο ρόλο.
5. Ποιοτικά ερεθίσματα. Καλό και το τρας για να γελάμε μία στο τόσο, αλλά η καθημερινή αποχαύνωση με ριαλιτι, ανούσιες ταινίες και εμπορική μουσική είναι το junk food του εγκεφάλου. Καλλιεργήστε το δικό σας γούστο στη μουσική, τις ταινίες και εν γένει την τέχνη. Διαβάστε κάτι που θα σας εγείρει τον προβληματισμό.
6. Debate με τον εαυτό μας. Για κάθε άποψη που έχετε ως τώρα σχηματίσει, προσπαθήστε στο μυαλό σας να βρείτε όλα τα επιχειρήματα της αντίθετης πλευράς. Κάθε φορά που διαφωνείτε με κάποιον, προσπαθήστε να μπείτε στη θέση του και να καταλάβετε γιατί πιστεύει όσα πιστεύει. Αντίστοιχα, προσπαθήστε να καταλάβετε εσείς γιατί έχετε τις απόψεις που έχετε και από ποια ψυχική σας ανάγκη πηγάζουν. Όλη αυτή η ενδοσκοπηση μακροπρόθεσμα θα αποδειχθεί απίστευτα ωφέλιμη, καθώς οξύνει την κριτικη μας ικανότητα και την ενσυναίσθησή μας, διευρύνει τους ορίζοντές μας και μας καθιστά περισσότερο διαλλακτικούς και ώριμους.
7. Βρείτε τον τρόπο εκγύμνασης που σας ταιριάζει. Αν η φυσική άσκηση σας βασανίζει χωρίς να σας αρέσει ταυτόχρονα, σημαίνει ότι δεν είναι για εσάς. Εμένα μου πήρε πολλά χρόνια μέχρι να δω ότι τελικά μου αρέσουν τα βάρη πιο πολύ απ όλα. Επίσης ό,τι γυμναστική κι αν κάνετε, συνδυάστε τη με stretching. Χρειαζόμαστε ασκήσεις ευλυγισίας και τεντώματος σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό απ' ό,τι νομίζουμε, ειδικά όσοι κάνουμε βάρη.
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.022 μηνύματα.

07-02-22

18:52
Εγώ λεβέντες και λεβεντισσες μου έχω να πω ένα πράγμα. Θέλετε καλή διάθεση; Προνόησαν κάποιοι με τα λαϊκά άσματα τους, όπως καλή ώρα ο Αθάνατος Μάρκος Βαμβακάρης, να μας δείξουν τον δρόμο της διάθεσης και της ευτυχίας και τι χρειαζόμεθα.
" σαν μαστουριασω και γίνω λιώμα από τη μαστουρα ξεχνώ όλα μου τα βάσανα και όλη μου τη σκοτουρα.
Με πίκρες και με βάσανα με προικισεν η φύση και όλα περνούν και χάνονται μόνο με το χασίσι ".
Θα προσθέσω όμως και εγώ, με ένα ποτήρι τσίπουρο σου φτιάχνει η διάθεση για τα καλά.
" σαν μαστουριασω και γίνω λιώμα από τη μαστουρα ξεχνώ όλα μου τα βάσανα και όλη μου τη σκοτουρα.
Με πίκρες και με βάσανα με προικισεν η φύση και όλα περνούν και χάνονται μόνο με το χασίσι ".
Θα προσθέσω όμως και εγώ, με ένα ποτήρι τσίπουρο σου φτιάχνει η διάθεση για τα καλά.

07-02-22

19:05
Από τότε που ξεκίνησε η κατρακύλα της ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας βγήκαν σαν τα σαλιγκάρια όταν βρέχει τέτοια άρθρα/εικόνες. Η διάθεση σου εξαρτάται αποκλειστικά από εσένα, αν δεν είσαι καλά φταις μόνο εσύ και πρέπει να βρεθεί λύση ατομικά για τον κάθε έναν-μία. Το πρόβλημα επικεντρώνεται στο άτομο και ποτέ στο περιβάλλον ενώ και τα δύο είναι σημαντικά. Με λίγα λόγια, δεν έχεις δουλειά; Τα βγάζεις δύσκολα πέρα; Δεν μπορείς να σπουδάσεις; Φάε σοκολάτα και συμβουλέψου έναν ειδικό, το περιβάλλον δεν παίζει κανέναν ρόλο.
BeatrixKiddo
Περιβόητο μέλος
Η BeatrixKiddo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.460 μηνύματα.

07-02-22

19:09
Εγω επίσης θα έβαζα σαν συν να βάζεις την μουσική που σε ευχαριστεί οταν κάνεις κατι που σε κουράζει η σε εξαντλεί είτε είναι δουλείες του σπιτιού είτε διάβασμα (για όσους μπορούν να συγκεντρωθούν φυσικά).
Και για την ενέργεια προσωπικά μου δίνει ενέργεια να βγαίνω βόλτα όταν έχει ηλιόλουστο καιρό και να κάθομαι να με 'χτυπάει' ο ήλιος για 10-15 λεπτά..να πάρω δηλαδή φυσική βιταμίνη D.
Και όταν νιώθετε στρεσαρισμένοι βάλτε ενα ποτηράκι κρασί να πιείτε...
Και για την ενέργεια προσωπικά μου δίνει ενέργεια να βγαίνω βόλτα όταν έχει ηλιόλουστο καιρό και να κάθομαι να με 'χτυπάει' ο ήλιος για 10-15 λεπτά..να πάρω δηλαδή φυσική βιταμίνη D.
Και όταν νιώθετε στρεσαρισμένοι βάλτε ενα ποτηράκι κρασί να πιείτε...

Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 12.083 μηνύματα.

07-02-22

19:44
Η Πακ ακολουθώντας αυτήν τη συμβουλή... κάθε μέρα,σχεδον,θα είναι κάπως έτσι:Και όταν νιώθετε στρεσαρισμένοι βάλτε ενα ποτηράκι κρασί να πιείτε...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 55 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.