vasilis1989
Νεοφερμένο μέλος
Ο vasilis1989 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.

23-10-15

19:47

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.767 μηνύματα.

23-10-15

22:58
Όντως τώρα; Αλήθεια, πόσο σοβαρά μπορείς να πάρεις ένα ... συμβόλαιο που γράφει «οφείλετε να γνωρίζεται»; Χώρια που απ' την τελευταία παράγραφο, μόνο ο τίτλος «οδηγίες για να μην μας βάλει πρόστιμο το ΙΚΑ» της λείπει!Σας φαίνεται κατι περίεργο?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vassilis498
Διακεκριμένο μέλος
Ο vassilis498 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 7.076 μηνύματα.

24-10-15

05:51
500 μεικτά δηλαδή κάνα 400άρι καθαρά;
άντε και καλή σταδιοδρομία!
άντε και καλή σταδιοδρομία!
N.F
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η N.F αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 306 μηνύματα.

25-10-15

18:02
Βασίλη μου σου εύχομαι ότι καλύτερο! Και εγώ είμαι καινούρια στο εργασιακό στίβο, αλλά σε σύντομο διάστημα έχω αλλάξει 2 δουλείες για αυτό σου λέω ότι δεν ισχύει αυτό που σου είπαν η αορίστου είναι μια αυτή η σύμβαση που υπέγραψες των 500 μεικτών μηναίως. Τώρα υπάρχει πιθανότητα να σου δώσουν τα υπόλοιπα 200 μαύρα ή να στα φάνε. Συνήθως όμως έτσι κάνουν επειδή πλέον φοβούνται να παίρνουν κάποιον μαύρα τον ασφαλίζουν λιγότερο από όσα παίρνει. Σε γενικές γραμμές πρόσεχε πολύ οι εργοδότες έχουν ξεσαλώσει και οι απατεώνες είναι πάμπολλοι. Για κάθε περίπτωση να πας να ρωτήσεις στο ΙΚΑ, μη ντρέπεσαι γιατί τα ασφαλιστικά αλλάζουν κάθε λίγο και λιγάκι.
Δεν πειράζει που δεν έχεις ξανασφαλιστεί θα σου πουν από την εταιρεία ακριβώς τι χαρτία να τους πας για να σε ασφαλίσουν.
Δεν πειράζει που δεν έχεις ξανασφαλιστεί θα σου πουν από την εταιρεία ακριβώς τι χαρτία να τους πας για να σε ασφαλίσουν.
Johnny15
Επιφανές μέλος
Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άεργος/η και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.746 μηνύματα.

19-12-16

13:10
Παιδιά πείτε ότι βρίσκω δουλειά, τι διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω αμέσως μετά; Δεν έχω πάρει ακόμα πτυχίο, πρέπει να πάω στην εφορία να το δηλώσω (επειδή θεωρούμαι προστατευόμενο μέλος) ή γίνεται όλο αυτό μόνο του και μου αφαιρούν το φόρο; Γενικά τι πρέπει να γνωρίζει κανείς πριν πιάσει δουλειά;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...