Nikoleta_Giann2003
Νεοφερμένο μέλος
Η Nikoleta_Giann2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Τρίπολη (Αρκαδία). Έχει γράψει 16 μηνύματα.
30-08-21
15:36
Γειά σας!έβγαλα τεχνητά νύχια και εκτός ότι μου έσπασαν τα νύχια τα φυσικά και κάποιο έβγαλε αίμα τώρα είναι πολύ κοντά και αδύναμα και ξεφλουδίζουν...έχετε να προτείνετε κάποια φτηνή σχετικά καλή θεραπεία νυχιων για να μακρύνουν και να σκληρύνουν?
Guest 890013
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
30-08-21
15:55
να μην ξανακάνεις τεχνητά.
Να μην περιμένεις θαυματα απο τη μια μερα στην αλλη, αφησε τα να ηρεμησουν ,βγαλε τα τεχνητα σε ινστιτουτο και ΟΧΙ μονη σου και απο εκει και περα θα επανελθουν.
Να κανεις διατροφη υψηλη σε πρωτεινες αν σπανε τα νυχια σου χωρις λογο και αφότου σταματησεις να τα ταλαιπωρεις
Να μην περιμένεις θαυματα απο τη μια μερα στην αλλη, αφησε τα να ηρεμησουν ,βγαλε τα τεχνητα σε ινστιτουτο και ΟΧΙ μονη σου και απο εκει και περα θα επανελθουν.
Να κανεις διατροφη υψηλη σε πρωτεινες αν σπανε τα νυχια σου χωρις λογο και αφότου σταματησεις να τα ταλαιπωρεις
Nikoleta_Giann2003
Νεοφερμένο μέλος
Η Nikoleta_Giann2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Τρίπολη (Αρκαδία). Έχει γράψει 16 μηνύματα.
30-08-21
16:03
Ναι εννοείται δεν ξανά κάνω τεχνητάνα μην ξανακάνεις τεχνητά.
30-08-21
16:58
Εγώ τα άφησα τα μεγαλώσουν και να δυναμωσουν με τον καιρο μόνα τους...περιπου 35 μέρες πήρε.
Nikoleta_Giann2003
Νεοφερμένο μέλος
30-08-21
17:24
Ξέρεις τι?το ένα μου έσπασε βαθιά και για αυτό έβγαζε αίμαΕγώ τα άφησα τα μεγαλώσουν και να δυναμωσουν με τον καιρο μόνα τους...περιπου 35 μέρες πήρε.
Guest 528707
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
30-08-21
17:30
Γειά σας!έβγαλα τεχνητά νύχια και εκτός ότι μου έσπασαν τα νύχια τα φυσικά και κάποιο έβγαλε αίμα τώρα είναι πολύ κοντά και αδύναμα και ξεφλουδίζουν...έχετε να προτείνετε κάποια φτηνή σχετικά καλή θεραπεία νυχιων για να μακρύνουν και να σκληρύνουν?
Να δεις το σίδηρο και το ασβέστιο σου και να τα αφήσεις να ξεκουραστούν .
Υπάρχει και λαδακι στο φαρμακείο ή θα ρωτήσεις ποδολογο που το βάζεις επιφανειακά .
Μην ξανακάνεις τζελ να προτιμάς το ημιμόνιμο.
Η αφαίρεση να μην γίνεται ποτέ με σβουρακι και το κυριότερο αν τα κάνεις δυο φορές να αφήνεις ένα δεκαήμερο να ξεκουράζονται και μετά τα ξανακάνεις .
Τόσα χρόνια αυτό κάνω και τα νύχια μου είναι κανονικά και χωρίς καμία φθορά .
Μεγαλώνουν και δεν σπάνε ποτέ .
Ολα είναι θέμα της τεχνητριας που εμπιστεύεσαι και φυσικά των προϊόντων που χρησιμοποιεί.
Μην πέφτεις στην παγίδα του φθηνού γιατί πολύ απλά θα έχεις τρομερό πρόβλημα με τα νύχια σου .
Άφησε τα τώρα να ξεκουραστούν και να ξαναεπανελθει η φυσικότητα τους γιατί φαντάζομαι θα είναι σαν τσιγαροχαρτα και θα σπάνε .
Αύξησε λιγάκι το μοσχάρι στο κρέας σου αυτή την περίοδο και τα λαχανικά και θα δεις σε ένα μήνα το πολύ θα είναι μια χαρά !
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Προσωπικές Συζητήσεις
Πολυμέσα - Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
Chat and Fun
iSchool