Καλοκαίρι

neni

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η neni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 341 μηνύματα.
Από πότε αλλάζουμε την τάξη μας κάτω από το avatar? Από το καλοκαίρι ή από την αρχή της σχολικής χρονιάς? (άντε, δε θα γράψω επιτέλους ότι πάω δευτέρα???:P):D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

chris_90

Διάσημο μέλος

Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα.
Πολλοι την εχουν αλλαξει ηδη! (Κι εγω εβαλα επιτελους το "αποφοιτος" :D)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Sulfur

Νεοφερμένο μέλος

Η Sulfur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθητής/τρια. Έχει γράψει 75 μηνύματα.
Λογικα Απο τον Σεπτεμβρη με την νεα σχολικη χρονιά!!!!;)

neni

Εκκολαπτόμενο μέλος

Αυτό πρέπει να το ξεκαθαρίσουμε για όλους. Καλά, οι απόφοιτοι ας το βάζουν από τώρα, αφού σταμάτησαν το σχολείο. Μήπως να πει τη γνώμη του και ο admin?

Guest 292010

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Eγω την αλλαξα

Krou

Περιβόητο μέλος

Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα.
Οταν τελειωνει η ταξη ειναι καλυτερο, σκεφτειτε πχ τους αποφοιτους, οταν τελειωνει το σχολειο δεν ειναι πια μαθητες, δε στεκει να εχουν ακομα Γ' Λυκειου στο προφιλ αφου τελειωσαν!

Guest 292010

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
ασε που νιωθεις και ωραια οταν το αλλαζεις!χιχιιχ
:xixi:

maraki

Δραστήριο μέλος

Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 732 μηνύματα.
Ναι και εγώ την έχω αλλάξει ήδη.Το Σεπτέμβρη θα πάω α λυκείου. Να το συμφωνήσουμε όλοι να την αλλάξουμε για να μν υπάρχουν παρεξηγήσεις.

kavazis

Νεοφερμένο μέλος

Ο kavazis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 51 μηνύματα.
Ε ναι ρε αφού περάσατε δεν έχει νόημα να αφήσετε την παλιά

miv

Επιφανές μέλος

Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα.
Βασικά έχω μπει με τα μπούνια (όπως και άλλοι) στην ύλη της Γ' Λυκείου. Στην ουσία είμαι μαθητής Γ' Λυκείου πνεύματι και σώματι. Μάλιστα, οι καθηγητές μου προκειμένου να με μπάσουν ακόμη πιο πολύ, τη Β' Λυκείου την αποκαλούν "πέρσι". :P
Ε, οπότε είναι λίγο χαζό να αφήσω Β' Λυκείου. Το άλλαξα ήδη από τότε που τέλειωσα με τις εξετάσεις.

neni

Εκκολαπτόμενο μέλος

Καλά, λοιπόν... Β' Γυμνασίου!!!! :D:D:D:D

mitsaras7

Νεοφερμένο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κατούνα (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 56 μηνύματα.
Μολις το αλλαζω:D

Elisavet21

Δραστήριο μέλος

Η Ελίσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 504 μηνύματα.
Άλλαξα και εγώ!! Γ' Γυμνασίου παρακαλώ!!!!!! :D
Ωραίο βασικά θα ήταν να άλλαζε αυτόματα... Με την έναρξη της νέας σχολικής χρόνιας! Αλλά να μου πεις ίσως μερικοί να έμεναν στην ίδια τάξη. But it's ok! Δε με χαλάει και τώρα! :)

qwertyuiop

Διάσημο μέλος

Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Μαθητής/τρια και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.880 μηνύματα.
εγώ στον αγιασμό θα το αλλάξω...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...