Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.059 μηνύματα.

12-04-25

01:42
Ποιο είναι το πιο καλό σιρόπι για βήχα (οχι ξηρό);
Λέω για bisolvon, αν και κάτι μου λένε ότι η δράση των αποχρεμπτικών αμφισβητείται.
Αυτή τη φορά δεν είναι για μένα
Λέω για bisolvon, αν και κάτι μου λένε ότι η δράση των αποχρεμπτικών αμφισβητείται.
Αυτή τη φορά δεν είναι για μένα

12-04-25

09:40
Ποτέ δε με έχει βοηθήσει σιρόπι για βήχα. Όλα χαζομάρες είναι για να νομίζεις ότι κάτι κάνεις ενώ στην πραγματικότητα απλά βγάζεις φλέγματα ή μύξες και περνάει με τον καιρό. Καλύτερα να τρως μέλι έτσι σκέτο μια κουταλιά να κατεβαίνουν τα φλέγματα.Ποιο είναι το πιο καλό σιρόπι για βήχα (οχι ξηρό);
Αυτή τη φορά δεν είναι για μένα![]()
rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.115 μηνύματα.

12-04-25

10:18
Ποιο είναι το πιο καλό σιρόπι για βήχα (οχι ξηρό);
εγγύηση
κάνω πάντα παραγωγικούς σε σημείο που είχα κάποτε θέματα με ιγμορίτιδα
το συγκεκριμένο είναι και για τα 2, δηλαδή και για ξηρό και για παραγωγικό.
Τσαγακια πολλά, μαζί εννοείται.
αν έχει και μύξες καλή πλύση της μύτης, φύσημα τακτικό και σπρέι αν βάζει έχει συγκεκριμένο τρόπο, κάπου το έχω γράφει αναλυτικά πρέπει να το βρω αν θες
άκουσε τη χαζό νοσηλεύτρια και παρτο !!

Έχει χάλια γεύση, αλλά κάνει δουλειάαααα

περαστικά
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.004 μηνύματα.

12-04-25

10:32
Για αποχρεπτικο οι πνευμονολογοι χρησιμοποιουν τα φακελακια trebon σε νερο.Ποιο είναι το πιο καλό σιρόπι για βήχα (οχι ξηρό);
Τα αντιβηχικά τωρα ειναι θεμα...και η αποτελεσματιοτητα ειναι αμφιβολη.
Σε επιμονο αλλα μαλλον ξηρο βηχα το συνιστώμενο ειναι το sinecot...αλλα και παλι δεν ειναι σιγουρο.
Στην οικογενεια οταν ειχαν επιμονο βηχα δοκιμασαμε και το bisolvon αλλα δεν εκανε τιποτα.
Aυτα που εδωσαν μαλλον λυση ηταν το oktonio φυτικο και το bisolvon φυτικο.
Το okronio κανει δουλεια αλλα εχει ασχημη γευση που σε κανει να μην το θελεις.
Και τα δυο ειναι καπου στα 8€
Υποθετω οτι μαλλον τετοια εποχη ο βηχας ειναι ξηρος.
rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.115 μηνύματα.

12-04-25

10:59
Τα έχω δοκιμάσει όλα αυτά χρόνια και μόνο το grin tuss μου έχει δώσει ουσιαστικά αποτελέσματαΓια αποχρεπτικο οι πνευμονολογοι χρησιμοποιουν τα φακελακια trebon σε νερο.
Τα αντιβηχικά τωρα ειναι θεμα...και η αποτελεσματιοτητα ειναι αμφιβολη.
Σε επιμονο αλλα μαλλον ξηρο βηχα το συνιστώμενο ειναι το sinecot...αλλα και παλι δεν ειναι σιγουρο.
Στην οικογενεια οταν ειχαν επιμονο βηχα δοκιμασαμε και το bisolvon αλλα δεν εκανε τιποτα.
Aυτα που εδωσαν μαλλον λυση ηταν το oktonio φυτικο και το bisolvon φυτικο.
Το okronio κανει δουλεια αλλα εχει ασχημη γευση που σε κανει να μην το θελεις.
Και τα δυο ειναι καπου στα 8€
Υποθετω οτι μαλλον τετοια εποχη ο βηχας ειναι ξηρος.
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.059 μηνύματα.

12-04-25

11:00
Θα βγω μετά να το πάρω, ελπίζω να βρίσκεται εύκολα στα φαρμακεία.Τα έχω δοκιμάσει όλα αυτά χρόνια και μόνο το grin tuss μου έχει δώσει ουσιαστικά αποτελέσματα

Από το τίποτα.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.004 μηνύματα.

12-04-25

11:08
Οκ ευχομαι να κανει δουλεια σε πολλους.Τα έχω δοκιμάσει όλα αυτά χρόνια και μόνο το grin tuss μου έχει δώσει ουσιαστικά αποτελέσματα
Εγω απ αυτα που ειπα δεν εχω καμια προσωπικη εμπειρια οτι με ειπαν αυτοι που φροντισα...Και το oktonio που εχει γευση ουστ ,ουτε που το δοκιμασα ετσι με ειπαν
rafaela11
Περιβόητο μέλος

12-04-25

11:14
ναι θα το βρεις μην ανησυχείςΘα βγω μετά να το πάρω, ελπίζω να βρίσκεται εύκολα στα φαρμακεία.
Από το τίποτα.
Luludaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.513 μηνύματα.

12-04-25

11:52
Τρίβεις τζιντζερ.... 3εκατοστα..το βράζεις για 5 λεπτά.. και το πίνεις.
Μαγεία.. ηρεμεί τον βήχα τρελα
Disclaimer : καιει και καιει και τα παχακια
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

12-04-25

12:02
Τι μου θυμισες τωρα?Τρίβεις τζιντζερ.... 3εκατοστα..το βράζεις για 5 λεπτά.. και το πίνεις.
Στο πειραια εχουμε τον asso καλο μαγαζι και μοναδικο για ξηρους καρπους.
Παω να παρω πραματα και και τα κοριτσια εκει ειναι ''ζαχαρη'' και λενε τι να κερασουμε..?παρε οτι θες.
Ε και παω στα αποξηραμενα και παιρνω ενα τζιντερ και δαγκωνω αφοβα..ακομα τρεχω απο το καψιμο.
E οτι καιει το στομα δεν ειναι και καλο...και τα παχακια καιγονται κυριως με ozempic
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.