Monsieur Νεοφερμένο μέλος Η Monsieur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 21:47 Η Monsieur έγραψε: #1 15-10-25 21:47 Μ'αρέσουν πολύ ταινίες στυλ Κυριακάτικο ξύπνημα του Κακογιάννη Ή Αλίμονο στους νέους , Μια ζωή την έχουμε κοκ Αλλά και ξένες, άλλου είδους. Περιμένω προτάσεις touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.423 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2025 στις 15:46 Η touvlo έγραψε: #2 16-10-25 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Monsieur: Μ'αρέσουν πολύ ταινίες στυλ Κυριακάτικο ξύπνημα του Κακογιάννη Ή Αλίμονο στους νέους , Μια ζωή την έχουμε κοκ Αλλά και ξένες, άλλου είδους. Περιμένω προτάσεις Click για ανάπτυξη... πού υπάρχουν αυτές του Χορν; amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.114 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2025 στις 16:48 Η amarelia έγραψε: #3 16-10-25 16:48 12 angry men, την λατρεύω αυτήν την ταινία, πραγματικά είναι ενα αριστούργημα Monsieur Νεοφερμένο μέλος Η Monsieur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2025 στις 19:53 Η Monsieur έγραψε: #4 16-10-25 19:53 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: πού υπάρχουν αυτές του Χορν; Click για ανάπτυξη... Μπορείς να τις βρεις στο youtube ή στο ertflix δωρεάν Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.772 μηνύματα. 26 λεπτά πριν Η Himela έγραψε: #5 26 λεπτά πριν Ξαφνιάστηκα που βρήκα ένα σάιτ που έχει νόμιμα ιρανικές ταινίες, σειρές και ντοκιμαντέρ με ελληνικούς υποτίτλους. Έχω μια πολύ μεγάλη αγάπη για τον τρόπο που κάνουν ταινίες οι Ιρανοί, αυτές οι λίγες που έχω βρει και δει μού έχουν μείνει στο μυαλό. Μου αρέσει τόσο πολύ που επικεντρώνονται στον ανθρώπινο παράγοντα, σε απλές καθημερινές ιστορίες κι όχι τα εφέ του Χόλιγουντ. Για όποιον ενδιαφέρεται: https://iranflix.gr/ Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angelikaaa vas 78 Sosstoss johnsala touvlo Gvisbinis Kate1914 charmander iew Scandal Monsieur taketrance Wonderkid Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μ'αρέσουν πολύ ταινίες στυλ Κυριακάτικο ξύπνημα του Κακογιάννη Ή Αλίμονο στους νέους , Μια ζωή την έχουμε κοκ Αλλά και ξένες, άλλου είδους. Περιμένω προτάσεις
touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.423 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2025 στις 15:46 Η touvlo έγραψε: #2 16-10-25 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Monsieur: Μ'αρέσουν πολύ ταινίες στυλ Κυριακάτικο ξύπνημα του Κακογιάννη Ή Αλίμονο στους νέους , Μια ζωή την έχουμε κοκ Αλλά και ξένες, άλλου είδους. Περιμένω προτάσεις Click για ανάπτυξη... πού υπάρχουν αυτές του Χορν; amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.114 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2025 στις 16:48 Η amarelia έγραψε: #3 16-10-25 16:48 12 angry men, την λατρεύω αυτήν την ταινία, πραγματικά είναι ενα αριστούργημα Monsieur Νεοφερμένο μέλος Η Monsieur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2025 στις 19:53 Η Monsieur έγραψε: #4 16-10-25 19:53 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: πού υπάρχουν αυτές του Χορν; Click για ανάπτυξη... Μπορείς να τις βρεις στο youtube ή στο ertflix δωρεάν Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.772 μηνύματα. 26 λεπτά πριν Η Himela έγραψε: #5 26 λεπτά πριν Ξαφνιάστηκα που βρήκα ένα σάιτ που έχει νόμιμα ιρανικές ταινίες, σειρές και ντοκιμαντέρ με ελληνικούς υποτίτλους. Έχω μια πολύ μεγάλη αγάπη για τον τρόπο που κάνουν ταινίες οι Ιρανοί, αυτές οι λίγες που έχω βρει και δει μού έχουν μείνει στο μυαλό. Μου αρέσει τόσο πολύ που επικεντρώνονται στον ανθρώπινο παράγοντα, σε απλές καθημερινές ιστορίες κι όχι τα εφέ του Χόλιγουντ. Για όποιον ενδιαφέρεται: https://iranflix.gr/ Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angelikaaa vas 78 Sosstoss johnsala touvlo Gvisbinis Kate1914 charmander iew Scandal Monsieur taketrance Wonderkid Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Monsieur: Μ'αρέσουν πολύ ταινίες στυλ Κυριακάτικο ξύπνημα του Κακογιάννη Ή Αλίμονο στους νέους , Μια ζωή την έχουμε κοκ Αλλά και ξένες, άλλου είδους. Περιμένω προτάσεις Click για ανάπτυξη... πού υπάρχουν αυτές του Χορν;
amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.114 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2025 στις 16:48 Η amarelia έγραψε: #3 16-10-25 16:48 12 angry men, την λατρεύω αυτήν την ταινία, πραγματικά είναι ενα αριστούργημα Monsieur Νεοφερμένο μέλος Η Monsieur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2025 στις 19:53 Η Monsieur έγραψε: #4 16-10-25 19:53 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: πού υπάρχουν αυτές του Χορν; Click για ανάπτυξη... Μπορείς να τις βρεις στο youtube ή στο ertflix δωρεάν Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.772 μηνύματα. 26 λεπτά πριν Η Himela έγραψε: #5 26 λεπτά πριν Ξαφνιάστηκα που βρήκα ένα σάιτ που έχει νόμιμα ιρανικές ταινίες, σειρές και ντοκιμαντέρ με ελληνικούς υποτίτλους. Έχω μια πολύ μεγάλη αγάπη για τον τρόπο που κάνουν ταινίες οι Ιρανοί, αυτές οι λίγες που έχω βρει και δει μού έχουν μείνει στο μυαλό. Μου αρέσει τόσο πολύ που επικεντρώνονται στον ανθρώπινο παράγοντα, σε απλές καθημερινές ιστορίες κι όχι τα εφέ του Χόλιγουντ. Για όποιον ενδιαφέρεται: https://iranflix.gr/ Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angelikaaa vas 78 Sosstoss johnsala touvlo Gvisbinis Kate1914 charmander iew Scandal Monsieur taketrance Wonderkid Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Monsieur Νεοφερμένο μέλος Η Monsieur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2025 στις 19:53 Η Monsieur έγραψε: #4 16-10-25 19:53 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: πού υπάρχουν αυτές του Χορν; Click για ανάπτυξη... Μπορείς να τις βρεις στο youtube ή στο ertflix δωρεάν Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.772 μηνύματα. 26 λεπτά πριν Η Himela έγραψε: #5 26 λεπτά πριν Ξαφνιάστηκα που βρήκα ένα σάιτ που έχει νόμιμα ιρανικές ταινίες, σειρές και ντοκιμαντέρ με ελληνικούς υποτίτλους. Έχω μια πολύ μεγάλη αγάπη για τον τρόπο που κάνουν ταινίες οι Ιρανοί, αυτές οι λίγες που έχω βρει και δει μού έχουν μείνει στο μυαλό. Μου αρέσει τόσο πολύ που επικεντρώνονται στον ανθρώπινο παράγοντα, σε απλές καθημερινές ιστορίες κι όχι τα εφέ του Χόλιγουντ. Για όποιον ενδιαφέρεται: https://iranflix.gr/ Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από touvlo: πού υπάρχουν αυτές του Χορν; Click για ανάπτυξη... Μπορείς να τις βρεις στο youtube ή στο ertflix δωρεάν
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.772 μηνύματα. 26 λεπτά πριν Η Himela έγραψε: #5 26 λεπτά πριν Ξαφνιάστηκα που βρήκα ένα σάιτ που έχει νόμιμα ιρανικές ταινίες, σειρές και ντοκιμαντέρ με ελληνικούς υποτίτλους. Έχω μια πολύ μεγάλη αγάπη για τον τρόπο που κάνουν ταινίες οι Ιρανοί, αυτές οι λίγες που έχω βρει και δει μού έχουν μείνει στο μυαλό. Μου αρέσει τόσο πολύ που επικεντρώνονται στον ανθρώπινο παράγοντα, σε απλές καθημερινές ιστορίες κι όχι τα εφέ του Χόλιγουντ. Για όποιον ενδιαφέρεται: https://iranflix.gr/
Ξαφνιάστηκα που βρήκα ένα σάιτ που έχει νόμιμα ιρανικές ταινίες, σειρές και ντοκιμαντέρ με ελληνικούς υποτίτλους. Έχω μια πολύ μεγάλη αγάπη για τον τρόπο που κάνουν ταινίες οι Ιρανοί, αυτές οι λίγες που έχω βρει και δει μού έχουν μείνει στο μυαλό. Μου αρέσει τόσο πολύ που επικεντρώνονται στον ανθρώπινο παράγοντα, σε απλές καθημερινές ιστορίες κι όχι τα εφέ του Χόλιγουντ. Για όποιον ενδιαφέρεται: https://iranflix.gr/