Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.

15-11-21

21:06
Γνωρίζει κάποιος πώς κάνουμε κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό από το μηχάνημα? όχι από το ΑΤΜ, από το άλλο που είναι μέσα στην τράπεζα και δεν χρειάζεται κάρτα
Guest 881237
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

15-11-21

21:11
Ναι πρέπει να έχεις τα χρήματα μαζί σου και τον αριθμό που θα τα καταθέσεις. Είναι πάρα πολύ εύκολο γενικά . Απλά πήγαινε και θα το βρεις. Αν έχεις απορία ρωτάς έναν υπάλληλοΓνωρίζει κάποιος πώς κάνουμε κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό από το μηχάνημα? όχι από το ΑΤΜ, από το άλλο που είναι μέσα στην τράπεζα και δεν χρειάζεται κάρτα
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.

15-11-21

21:37
αυτό είναι το ίδιο με το ΑΤΜ έτσι? απλά χωρίς κάρταΝαι πρέπει να έχεις τα χρήματα μαζί σου και τον αριθμό που θα τα καταθέσεις. Είναι πάρα πολύ εύκολο γενικά . Απλά πήγαινε και θα το βρεις. Αν έχεις απορία ρωτάς έναν υπάλληλο
Guest 881237
Επισκέπτης

15-11-21

21:38
Ναι και αυτό μηχάνημα είναι . Όχι δεν θέλει κάρτα . απαραίτητα Εγώ τα καταθέτω σε μετρητά.αυτό είναι το ίδιο με το ΑΤΜ έτσι? απλά χωρίς κάρτα
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

15-11-21

21:38
και εγώ βάζω το όνομα μου?Ναι και αυτό μηχάνημα είναι . Όχι δεν θέλει κάρτα . απαραίτητα Εγώ τα καταθέτω σε μετρητά.
Guest 881237
Επισκέπτης

15-11-21

21:39
Ναι .και εγώ βάζω το όνομα μου?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...