Κατέρρευσε η γέφυρα Key Bridge στη Βαλτιμόρη – Έπεσε πάνω της φορτηγό πλοίο

Grand Duchess

Επιφανές μέλος

Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.300 μηνύματα.
Μόλις είδα γέφυρα στην Αμερική να διαλύεται σα lego. Χριστέ μουυυυ

ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΕΙΔΑ, σοκαριστικο..
Δε θέλω να σκέφτομαι τι έβλεπαν οι άνθρωποι που διέσχιζαν με αυτοκίνητα.... Έγινε τόσο ακραία που και να έτρεξαν φουλ δεν προλάβαιναν. Ευτυχώς που έγινε αργά το βράδυ γιατί αν ήταν πρωί θα είχαν x5 θυματα

Δε θέλω να σκέφτομαι τι έβλεπαν οι άνθρωποι που διέσχιζαν με αυτοκίνητα.... Έγινε τόσο ακραία που και να έτρεξαν φουλ δεν προλάβαιναν. Ευτυχώς που έγινε αργά το βράδυ γιατί αν ήταν πρωί θα είχαν x5 θυματα
Απ' ό,τι διάβασα υπήρχαν επτά εργάτες και 3 με 4 ΙΧ, και ανασύρθηκαν 2 ζωντανοί, ενώ αναζητούν τουλάχιστον άλλους εφτά ανθρώπους.
Άμα γινόταν πρωί όχι απλά x5 τα θύματα, πολύ περισσότερα θα ήταν.
Πάντως μόνο που διαβάζω ότι υπάρχουν αυτοκίνητα βυθισμένα σφίγγεται η καρδιά μου.

Εφόσον έπεσε πλοίο πάνω δεν θα έπρεπε επιτόπου να την κλείσουν για έλεγχο ;

Διαλύθηκε στην κρούση ακαριαία
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

όχι απλά x5 τα θύματα
Σίγουρα!

Είχε θέμα με τη μηχανή λένε, αμα δειτε σβηνουν ολα τα φωτα στο πλοιο πριν προσκρούσει, μετά ανέκτησε τα φώτα αλλα έβγαζε μαύρο καπνό και προσπάθησαν να το βάλουν να κάνει πίσω και εξαιτίας αυτού έστριψε βγαίνοντας απο το κεντρικό κανάλι εξόδου πάνω στον πυλώνα.

Αυτες οι γεφυρες ετσι ειναι, αμα πέσει το ένα στήριγμα, φεύγει όλη η γέφυρα κάτω.

Μια γέφυρα τέτοιου μεγέθους πρέπει να αντέχει τέτοιες συγκρούσεις.

Μα αυτοματα εγινε.Μολις επεσε το πλοιο..γκρεμιστηκε η γεφυρα. ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ!Ακομα δεν ξερουν ποσοι οι νεκροι..ουτε καν οι αγνοουμενοι.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back