Καταγγελία σοκ στο Παίδων "Αγία Σοφία": Τραυματιοφορέας κακοποιούσε σεξουαλικά παιδιά

fockos

Επιφανές μέλος

Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Νευρολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15,088 μηνύματα.
Σοκάρουν οι καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών από εργαζόμενο στο νοσοκομείο Παίδων "Αγία Σοφία", με την υπόθεση να είναι σε πλήρη εξέλιξη.


Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open, έχει ξεκινήσει έρευνα σε βάρος ενός τραυματιοφορέα του νοσοκομείου μετά από καταγγελία συναδέλφου του για ανάρμοστες πράξεις σεξουαλικού περιεχομένου σε βάρος ανήλικων παιδιών.
Έχει διαταχθεί και έχει γίνει ΕΔΕ και το πόρισμα δείχνει ότι υπάρχουν σοβαρότατες ενδείξεις για την τέλεση αυτής της ανάρμοστης συμπεριφοράς. Μάλιστα ο συγκεκριμένος εργαζόμενος έχει τεθεί σε αναστολή των καθηκόντων του από την περασμένη Πέμπτη και αύριο περνάει στο πειθαρχικό συμβούλιο.

Μόλις ολοκληρωθεί και το πειθαρχικό, οι φάκελοι από το πειθαρχικό όπως και της ΕΔΕ θα διαβιβαστούν στην εισαγγελία καθώς και στην υγειονομική περιφέρεια.

Το υπουργείο Υγείας είναι ενήμερο για το περιστατικό αυτό και η θέση του είναι ότι δεν θα πρέπει να υπάρχει καμία ανοχή σε τέτοια φαινόμενα.



 

αυγή όντος

Διάσημο μέλος

Ο Sniffing Joe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Οδηγός ταξί και μας γράφει απο Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2,006 μηνύματα.
Όλοι οι γιατροί τα ίδια είναι. Ειδικά για τους νευρολόγους έχω ακούσει τα χειρότερα.
 

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αφρική. Έχει γράψει 29,547 μηνύματα.
Τελευταία επεξεργασία:

akikos

Επιφανές μέλος

Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11,774 μηνύματα.
Σε τέτοιες περιπτώσεις παιδιά η καταγγελία δεν αρκεί. Θέλει παρακολούθηση από την αστυνομία και να τον πιάσουν κατά τη πράξη.

Δείτε καμιά αστυνομική σειρά να δείτε πως γίνεται η δουλειά.
 

fockos

Επιφανές μέλος

Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Νευρολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15,088 μηνύματα.
Έχω δηλώσει που δουλεύω (και τι ειδικότητα κάνω - δε γράφω απλός ιατρός- και μπορούν εύκολα οι εξωφορουμικοί να καταλάβουν ποιος είμαι... οπότε το τρολιν που κάνετε μπορεί να μου κάνει κακό στην ζωή μου. Δε κάνω αναφορά ουτε θέλω να τιμωρηθεί ο συμφορίτης απλά θέλω ο ίδιος να καταλάβει και να κάνει επεξεργασία το ποστ του.

Δε γνωρίζω τον άνθρωπο αυτό αν και έχω μάθει το όνομα του και ξέρω ότι δουλευε στο αιμοδυναμικό τμήμα. Εχτές στο παίδων ήταν γεμάτο κάμερες.....

Όσο αφορά η αιτία του κακού είναι η μονιμότητα του δημοσίου.... (όσο και αν είστε αντίθετοι με αυτό αυτή είναι η αιτία). Υπάρχουν μόνιμο προσωπικό που δε κάνει σωστα΄την δουλειά και είναι βολεμένο. πχ ένας γραμματείς που δε ξέρουν να χειρίζονται υπολογιστή.....
ενώ ανθρώπους οι οποίοι δικαιούνται θέσεις στο δημόσιο (πολλές φορές με προβλήματα ψυχολογικά πέρα τον σωματικό μπαίνουν σε αυτές τις θέσεις)... (τραυματιοφορείς).
Συνεπώς αντί οι δημοσιογράφοι να επιμένουν σε ένα μεμονωμένο πρόσωπο πρέπει να σχολιάσουν την πηγή του κακού που είναι το υπουργείο.


Δεν υπήρχε συγκάλυψη του γεγονότος και σωστά έγινε πρώτα ΕΔΕ (συνεπώς και ο διοικητής θεωρώ ήταν σωστός άσχετα αν θα το παραιτήσουν ή όχι... και κατά την γνώμη μου όσο και αν είστε αρνητικοί σωστα ενέργησε η ειδικευόμενη στο γεγονός.. διότι υπάρχει μαρτυρία πλέον και η καταγγελία είναι αξιόπιστη.

Εγώ αν ήμουν στην θέση της θα τον έπιανα και θα του έριχνα ξύλο.. (και ήταν μια λάθος ενέργεια).

Μετά από αυτό το λιγότερο που έχει να κάνει ο διοικητής και το διοικητικό συμβούλιο όπως και το υπουργείο υγείας είναι παραιτήσεις... είναι πολύ σοβαρό το θέμα και δυστυχώς για μια ακόμα φορά εξετάζεται μεμονωμένα....

πρόπερσι έγινε θέμα με τα εισαγγελικά στο οποίο πρακτικά δεν έγινε τπτ και αυτό κακοποίηση είναι ... αλλά όλοι σιωπούν.
 
Τελευταία επεξεργασία:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top