Άγγελος
Επιφανές μέλος

αν δεν υπηρχαν οι γυναικες ποσα μαγαζια θα ειχαν κλεισει,ποσοι τομεις
ειδικα στα ρουχα πχ,,οι γυναικες ειναι πολυ καταναλωτικοτερες των ανδρων και εθιζονται στον καταναλωτισμο..
ολοκηροι οικονομικοι τομεις στηριζονται στις γυναικες,,
δεν θυμαμαι ομως αναλογα για τους ανδρες
και οι εταιριες προσπαθουν με νυχια και δοντια και μεσω καναλιων κλπ να κανουν τον ανδρα να αγορασει προιοντα ομορφιας ρουχα περισσοτερο
αλλα δεν βγαινει τελικα
οι ανδρες εθιζονται με γκατζετ ηλεκτρονικα κλπ,,αλλα αναγκαστικα πιο σπανια
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yperoxi
Δραστήριο μέλος

παντως η αγορα ξερει οτι οποιος ασχολειται με γυναικα και παιδι,βγαζει πολλα λεφτα
αν δεν υπηρχαν οι γυναικες ποσα μαγαζια θα ειχαν κλεισει,ποσοι τομεις
ειδικα στα ρουχα πχ,,οι γυναικες ειναι πολυ καταναλωτικοτερες των ανδρων και εθιζονται στον καταναλωτισμο..
ολοκηροι οικονομικοι τομεις στηριζονται στις γυναικες,,
δεν θυμαμαι ομως αναλογα για τους ανδρες
και οι εταιριες προσπαθουν με νυχια και δοντια και μεσω καναλιων κλπ να κανουν τον ανδρα να αγορασει προιοντα ομορφιας ρουχα περισσοτερο
αλλα δεν βγαινει τελικα
οι ανδρες εθιζονται με γκατζετ ηλεκτρονικα κλπ,,αλλα αναγκαστικα πιο σπανια
Δεν στηρίζονται κ τόσοι πολλοί τομείς! Οι εταιρείες καλλυντικών κυρίως στηρίζονται στις γυναίκες. Κ δεν θα το αρνηθώ: σίγουρα έχουν τεράστια κέρδη.
Οι άντρες είναι λιγότερο καταναλωτικοί, με την έννοια ότι καταναλώνουν μικρότερες ποσότητες. Έτσι είναι, καταναλώνουν πιο σπάνια κ προτιμούν γκατζετ, ηλεκτρονικά κλπ. Άρα: καταναλώνουν εξίσσου (από άποψη τιμής-κόστους) ή μπορεί κ περισσότερο .

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος
Επιφανές μέλος

Οι εταιρείες καλλυντικών κυρίως στηρίζονται στις γυναίκες. Κ δεν θα το αρνηθώ: σίγουρα έχουν τεράστια κέρδη.
η μοδα ρουχα κλπ..ειναι 90% γυναικες.
ολη η παγκοσμια βιομηχανια μοδας,πολυ χρημα.. προσπαθουν απεγνωσμενα να βαλουν και τους ανδρες στο παιχνιδι,,αυτο,αλλα δεν τραβαει με τιποτα,,μονο οι γκευ ανδρες μπαινουν..
οι γυναικες θελουν περισσοτερα προιοντα περιποιησης φροντιδας απο πλευρας υγειας μεχρι ομορφιας κλπ
αν περιμενανε οι βιομηχανιες καλυντικων και σαπουνιων σαμπουαν κλπ να ζησουν απο τους ανδρες θα ειχαν κλεισει απο καιρο
μονο κατι ξυραφια και after shave εχουν για ανδρες
μην πω για την κομμωτική κλπ,90% γυναικες παλι
οι διαφημισεις στην τηλεοραση,απευθυνονται 90% σε γυναικες ακομα και για ανδρικα προιοντα,,και οχι σε ανδρες..ποσα ανδρικα προιοντα βλεπουμ..ποσα γυναικεια.. απο σερβιετες με υπερηχητικα φτερα μεχρι βουρτσακια για βλεφαριδες καμηλας.
βασικα οι γυναικες εκ φυσεως λογω αναγκων -και λογω φροντιδας σπιτιου συχνα- ειναι πιο καταναλωτικα οντα..δεν ειναι κακο απαραιτητα,,απλα γεγονος
και απο οσο εχω δει σε ρευνες οι γυναικες ειναι πιο επιρρεπεις στον εθισμο στον καταναλωτισμο...
christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

Μετά έχουμε αυτό με τα παιδιά...οι γονείς νομίζουν ότι αμα ξοδεύουν μια περιουσία σε βλακείες για το παιδί τους, γίνονται καλοί γονείς. Κάπως εξιλεώνονται για τα λάθη τους και παρέχουν "ο,τι καλύτερο μπορούν" στα παιδιά. Εξ άλλου, "αφού όλα τα παιδιά το έχουν, το δικό μου να μην έχει?"
Αλλά στην ουσία, αυτά δεν είναι ούτε για τις γυναίκες, ούτε για τα παιδιά. Είναι για τους άλλους. Οι γυναίκες τα κάνουν όλα αυτά για τους άντρες (και για τις άλλες γυναίκες, μην έχει η Κικίτσα καλύτερη μπούκλα από τη δικιά μου) και στα παιδιά το κάνουν από κοινωνική πίεση.
Ceres Victoria
Πολύ δραστήριο μέλος

Ακόμα και όταν μπείτε σε ένα μαγαζί που πουλάει μπογιές θα δείτε ότι τα χρώματα απευθύνονται περισσότερο σε γυναίκες και όχι σε άντρες.
Ψαραδέλλη
Διάσημο μέλος

mindcircus
Περιβόητο μέλος

Mercury
Επιφανές μέλος

Αντίθετα ο άντρας καταναλώνει σπάνια,αλλά όταν καταναλώνει χαλάει 6 μηνιάτικα.
mindcircus
Περιβόητο μέλος

Νομίζω πως δεν είναι ότι οι γυναίκες καταναλώνουν πολύ,αλλά καταναλώνουν πιο συχνά.
Αντίθετα ο άντρας καταναλώνει σπάνια,αλλά όταν καταναλώνει χαλάει 6 μηνιάτικα.
Κολλησε ο εγκεφαλος μου

parafernalia
Περιβόητο μέλος

Αυτό που με στεναχωρεί είναι να καταναλώνει από μανία, απώλεια νοήματος και το κυριότερο να μην χαίρεται τα είδη που αγοράζει ή της χαρίζουν. Τόσα ωραία δώρα έχω κάνει σε πρώην - αρκετά τα πήραμε μαζί σε κοινό shopping - και ζήτημα να τα είδα μια φορά πάνω τους.

Ciela
Πολύ δραστήριο μέλος

το λεω γιατί εχω δει παρόμοια σκηνικά από την αλλη πλευρα. γενικά δε θελω να στεναχωρω τον αλλο και μετα αναρωτιεται τι συμβαινει

(ενταξει, για το κοινο shopping παω πασο)
parafernalia
Περιβόητο μέλος

αυτο το "τοσο ωραια δωρα εχω κανει σε πρωην" εισαι σιγουρος οτι τους αρεσαν;![]()
απόλυτα σίγουρος. 8) για να αγοράσω ένα δώρο σε μια γυναίκα, στην κυριολεξία αυτομαστιγώνομαι. θα έχουμε εξαντλήσει όλες τις βιτρίνες την περιοχής που εξετάζουμε, θα έχουμε αναζητήσει όλα τα 'κλικ' και πιθανούς συνδυασμούς και μετά μπαίνουμε για τη 'λυπητερή'.

ένα άλλο κακό όμως είναι να πέσεις σε έξυπνη πωλήτρια. πας για ένα που της έχεις κάνει δώρο και φεύγεις με δέκα σακούλες που έκανε δώρο στον εαυτό της.

mindcircus
Περιβόητο μέλος

απόλυτα σίγουρος. 8) για να αγοράσω ένα δώρο σε μια γυναίκα, στην κυριολεξία αυτομαστιγώνομαι. θα έχουμε εξαντλήσει όλες τις βιτρίνες την περιοχής που εξετάζουμε, θα έχουμε αναζητήσει όλα τα 'κλικ' και πιθανούς συνδυασμούς και μετά μπαίνουμε για τη 'λυπητερή'.
ένα άλλο κακό όμως είναι να πέσεις σε έξυπνη πωλήτρια. πας για ένα που της έχεις κάνει δώρο και φεύγεις με δέκα σακούλες που έκανε δώρο στον εαυτό της.![]()
...
Θεωρώ πλέον τα ψώνια παρέα με άνδρα σπάσιμο νεύρων και των δυο, εκτός αν πρόκειται για κάποια κοινη αγορά, κάτι που θ'αγοραστεί και για τους δυο.. Περαν οτι χάνω το μπαλανς, πλεόν είμαι της άποψης τι δουλειά έχει ο άνδρας να με βλέπει να προβάρω ή τι προβάρω, προτιμώ να το δει ''έτοιμο'' και φορεμένο... Φυσικά όταν είναι επιθυμητή η συμβουλή μου και μου χει ζητηθεί γνώμη, εκεί αλλάζει και πηγαίνω
parafernalia
Περιβόητο μέλος

...
Θεωρώ πλέον τα ψώνια παρέα με άνδρα σπάσιμο νεύρων και των δυο, εκτός αν πρόκειται για κάποια κοινη αγορά, κάτι που θ'αγοραστεί και για τους δυο.. Περαν οτι χάνω το μπαλανς, πλεόν είμαι της άποψης τι δουλειά έχει ο άνδρας να με βλέπει να προβάρω ή τι προβάρω, προτιμώ να το δει ''έτοιμο'' και φορεμένο... Φυσικά όταν είναι επιθυμητή η συμβουλή μου και μου χει ζητηθεί γνώμη, εκεί αλλάζει και πηγαίνω
Εμένα πάντως μου αρέσει ως ένα σημείο.

Απλά βλέπω περισσότερο το κοινωνικό στοιχείο, τη βόλτα, την παρέα, την αισθητική και λιγότερο το αντικείμενο.
Μου αρέσει να μου δίνουν συμβουλές, ειδικά όταν υπάρχει συναίσθημα, γιατί έτσι καταλαβαίνω καλύτερα τα ιδανικά του άλλου.
Αν χαθεί το μπάλανς, εκεί ναι, αρχίζει και κουράζει...
olga_serb
Εκκολαπτόμενο μέλος
wonderfool
Νεοφερμένο μέλος

Imadlak
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Backdrop
Δραστήριο μέλος

Όμως για να μην φαινόμαστε πάντα έμεις τα άπληστα πλάσματα αυτού του κόσμου, οι άντρες θα ψωνίσουν μία φορά, αλλά όταν το αποφασίσουν θα πρέπει να εξαφανιστούν όλες οι πιστωτικές του κόσμου!!!!!!!!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

gregory nub
Διάσημο μέλος

Πως είναι χαλαρωτικά όταν δεν πέφτει καρφίτσα στα εμπορικά; Πανηγύρι γίνεται. Να ταν ήσυχο μέρος να σε παραδεχόμουν.είναι πόροση τα ψώνια σε χαλαρώνουν![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.