mania
Επιφανές μέλος

Γιατί θα συγχωρούσατε και γιατί όχι το έτερον ήμισι;
Λοιπόν εγώ δεν συγχωρώ τον άντρα μου με άλλη γυναίκα, άν τον βρώ με άλλον άντρα θα τον κατανοήσω, θα τον χωρίσω και θα μήνουμε φίλοι άλλα η άλλη γυναίκα είναι για μένα προσβολή, πάλι θα έπερνε διαζήγιο άλλα μαζί θα έπερνε και μια τούφα άπο τα μαλλιά της και εκεινού θα του τον έκοβα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αν και γενικά, το λέω: για μένα άλλο η απιστία μιας βραδιάς (κι αυτή υπό συνθήκες, ειδικά αν έχει εκθέσει τη σχέση μας)
άλλο η παράλληλη σχέση.
Το δεύτερο είναι για μένα 99% χωρισμός...
Στη θέση σου θα τα είχα διαχωρίσει, στη δημοσκόπηση!
Ωραίο θέμα!

Αν πάλι τον έπιανα με άλλον... τι να πω, θα πληγωνόμουν, αλλά εκεί τίθεται και θέμα... το ήξερε τόσο καιρό και δε μου είχε πει ότι είναι ομο/αμφιφυλόφιλος;
Ή το ανακάλυψε και θέλει να το γυρίσει;
Ή όντως θέλει και άντρες και γυναίκες, οπότε για μένα είναι "απλά" απιστία;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

(Και ισχύει και για μένα ο διαχωρισμός που κάνει το Γιδάκι ανάμεσα σε σχέση μιας βραδιάς και σε παράλληλη σχέση).
mania
Επιφανές μέλος

Αν θέλει η διαχήρηση άς το άλλαξει άλλα νομίζω ότι το πιάσατε το νόημα της ερώτησης

Αλλά μετά, που θα καθίσετε να το συζητήσετε...
άλλο είναι να συνειδητοποιήσεις ότι ήταν μία στιγμή αδυναμίας με κάποια μικρή αφορμή, κι άλλο ότι καιρό τώρα αντλούσε κι έδινε αγάπη και σε άλλη...

Bill_1992
Περιβόητο μέλος

OxynteS
Πολύ δραστήριο μέλος

Α, μονο ένα... ωραία φωτό με το ζωντανο.

Hunter
Περιβόητο μέλος

δυο διαφορετικες γυναικες.......ακριβως το ιδιο λαθος εκανα και εκανα.......με απατησαν και εγω της συγχωρεσα.......αλλα απο σημερα καφρος.......και σε οποια αρεσει αυτο.
deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος

Εγώ είμαι υπέρ της ελευθερίας πάντα, δεν καταλαβαίνω γιατί δηλαδή θα πρέπει να απαιτούμε από κάποια ή κάποιον, να δεσμευτεί με αποκλειστικότητα σε κάτι;
Hunter
Περιβόητο μέλος

εγω πιστευω οτι η σχεση χτιζεται με εμπιστωσηνη πανω απο ολα, και τιποτα αλλο, εαν θες να πας να ξενοπηδηξεις κυριε.κυρια μου, αντε στο καλο, μην με τραβας απο το λουρι πισω σου και να μου κανεις την ψυχολογια σκατα καθε φορα.....ρε ουστ απο εδω
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος

Hunter
Περιβόητο μέλος

(τελικα πρεπει να εχω μεγαλο προβλημα)
για το Δαφνι με κοβω

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

underwater
Περιβόητο μέλος

Αν πήγαινε με άντρα πες ότι θα έλεγα "Ήθελε κάτι που εγώ δεν είχα. Πρακτικά όμως"!

OxynteS
Πολύ δραστήριο μέλος

Βασικά πιστεύω ότι πιο έυκολα θα δεχτεί το θέαμα της κοπέλας του με μια φίλη της ένας άντρας παρά να πιάσει η κοπέλα το αγόρι της με άλλον.
Vkey
Επιφανές μέλος

Για άντρα... μμμ... Ελπίζω να μην ήμουν εγώ η αιτία που το γύρισε καταρχάς

Σοβαρά τώρα αν είναι gay με κορόιδευε και η σχέση έτσι κι αλλιώς θα τέλειωνε ...απλά τέλειωσε μια ώρα νωρίτερα... Είναι bi οπότε και πάλι δεν μου κάνει κλικ να συνεχίσω... Δηλαδή συγνώμη...να αγχώνομαι μην με κερατώσει με γυναίκα...να αγχώνομαι και μην με κερατώσει με άντρα;

mania
Επιφανές μέλος

Για άντρα... μμμ... Ελπίζω να μην ήμουν εγώ η αιτία που το γύρισε καταρχάς![]()
Σοβαρά τώρα αν είναι gay με κορόιδευε και η σχέση έτσι κι αλλιώς θα τέλειωνε ...απλά τέλειωσε μια ώρα νωρίτερα... Είναι bi οπότε και πάλι δεν μου κάνει κλικ να συνεχίσω... Δηλαδή συγνώμη...να αγχώνομαι μην με κερατώσει με γυναίκα...να αγχώνομαι και μην με κερατώσει με άντρα;Απαπαπα
![]()
Ναί, ο λόγος που το άνοιξα είναι ένας γκέι φίλος μου που πάει με αραβωνιασμένους, ξέρεις πόσοι πάνε για γάμο και τον φωνάζουν για δουλειά; θα ήθελα πολλύ να ακούσω απόψεις γύρο απο αυτό το θέμα

deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος

Αλλά εγώ ειλικρινά εκνευρίζομαι, με όλους αυτούς που είναι πρόθυμοι να απατήσουν.....
Αν δεν είσαι διατεθειμένος να αφοσιωθείς ρε φίλε, μην το κάνεις το απονενοημένο.......
mania
Επιφανές μέλος

Ο φίλος σου Μάνια μου καλά κάνει και πάει....
Αλλά εγώ ειλικρινά εκνευρίζομαι, με όλους αυτούς που είναι πρόθυμοι να απατήσουν.....
Αν δεν είσαι διατεθειμένος να αφοσιωθείς ρε φίλε, μην το κάνεις το απονενοημένο.......
Εγώ το ξέρω εκείνοι που έχουν το μυαλό τους, είχαμε πετείχει κάποιον κάποτε με την κοπέλα του αγγαλίτσες φιλάκια γουτσου και μου λέει ο φίλος μου τον βλέπεις αυτόν; σε 2-3 μήνες παντρέυετε εχτές μαζί του είμουν με φώναξε για ένα γρήγορο, ειναι απο τους καλύτερους πελάτες μου....

Πές μου ποιος φτέει τώρα; η άμοιρη κοπέλα τι φτέει;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.