Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.701 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2025 στις 17:37 Ο Scandal έγραψε: #1 10-06-25 17:37 ️Τέλος στη λειτουργία του βάζει από σήμερα 10 Ιουνίου το Allou Fun Park, ενώ την ερχόμενη Δευτέρα 16 Ιουνίου κλείνει και το Kidom. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του πάρκου, στο τρίμηνο κλείσιμο του Allou Fun Park από τον Δήμο Ρέντη αποτέλεσε καθοριστικό πλήγμα για τη συνέχιση της λειτουργίας του σε μια κρίσιμη χρονική περίοδο αιχμής και κορύφωσης της επισκεψιμότητας. Πηγή: protothema.gr Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.046 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2025 στις 17:43 Ο Poirot έγραψε: #2 10-06-25 17:43 Πωπω RIP, μου έρχονται αναμνήσεις από τα παιδικά μου χρόνια. Καλά, δεν ήμουν και κανένα παράδειγμα θάρρους οπότε δεν είχα μπει σε πολλά, αλλά και πάλι. Κρίμα, αν και τα τελευταία χρόνια νιώθω ότι είχε μπει σε περίοδο παρακμής. Δεν ανανεωνόταν κιόλας. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.039 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2025 στις 17:45 Ο Skiyo έγραψε: #3 10-06-25 17:45 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: ️Τέλος στη λειτουργία του βάζει από σήμερα 10 Ιουνίου το Allou Fun Park, ενώ την ερχόμενη Δευτέρα 16 Ιουνίου κλείνει και το Kidom. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του πάρκου, στο τρίμηνο κλείσιμο του Allou Fun Park από τον Δήμο Ρέντη αποτέλεσε καθοριστικό πλήγμα για τη συνέχιση της λειτουργίας του σε μια κρίσιμη χρονική περίοδο αιχμής και κορύφωσης της επισκεψιμότητας. Πηγή: protothema.gr Click για ανάπτυξη... Έχω πάει φέτος το Μάρτιο και παλια πριν το κοβιντ το 2016 με το σχολείο μου, το 2016 προφανώς είχε παραπάνω κίνηση, όλα τα παιχνίδια άνοικτα, δοκίμασα όσα περισσότερα μπορούσα και καταλαβαίνες ότι είχε ζωντάνια. Φέτος το Μάρτιο πήγα με ένα παλιο συμμαθητή μου που πήγαμε μαζί και το 2016, καταλαβαίναμε ότι είναι ψιλονέκρο, τα μισά παιχνίδια κλείστα και απογοητεύτηκαμε. Οπότε δε μου έκανε εντύπωση η είδηση όταν έμαθα ότι κλείνει το Allou. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.701 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2025 στις 17:48 Ο Scandal έγραψε: #4 10-06-25 17:48 Κι εγώ μέχρι Λύκειο πήγαινα τακτικά. Και σποραδικά ως ενήλικας. Είναι μεγάλο πλήγμα στον τομέα της Αθηναϊκής ψυχαγωγίας καθώς δεν υπάρχει εφάμιλλο. Αλλά για να λέτε ότι δεν ανανεωνοταν και ότι είχε νεκρώσει... Ίσως να ήταν αφορμή οι 3 μήνες εκτός για να το πάρουν απόφαση. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.029 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2025 στις 17:56 Η Πουπουλίνα: #5 10-06-25 17:56 Να πουμε και την αληθεια τωρα που δεν λεει το αλλου..ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΤΙΓΚΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧ ΕΚΑΝΟΝΙΚΗ ΑΔΕΙΑ.Θυμαστε που πριν μερικους μηνες ειχε ειπωθει στος ειδησεις ναι; Ή δεν μπορσε να παρεια δεια η τον εφτυσαν οι πελατες. ΠΑΝΤΩΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ. ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ.Τι να λυπηθω; ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΑΡΑΒΑΤΕΣ ΠΟΥ ΡΙΣΚΑΡΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΠΑΙΔΙΩΝ; Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala thenutritionist Paragontas7000 fockos Natsuko Scandal taketrance Wonderkid A350 souli2002 charmander American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
️Τέλος στη λειτουργία του βάζει από σήμερα 10 Ιουνίου το Allou Fun Park, ενώ την ερχόμενη Δευτέρα 16 Ιουνίου κλείνει και το Kidom. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του πάρκου, στο τρίμηνο κλείσιμο του Allou Fun Park από τον Δήμο Ρέντη αποτέλεσε καθοριστικό πλήγμα για τη συνέχιση της λειτουργίας του σε μια κρίσιμη χρονική περίοδο αιχμής και κορύφωσης της επισκεψιμότητας. Πηγή: protothema.gr
Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.046 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2025 στις 17:43 Ο Poirot έγραψε: #2 10-06-25 17:43 Πωπω RIP, μου έρχονται αναμνήσεις από τα παιδικά μου χρόνια. Καλά, δεν ήμουν και κανένα παράδειγμα θάρρους οπότε δεν είχα μπει σε πολλά, αλλά και πάλι. Κρίμα, αν και τα τελευταία χρόνια νιώθω ότι είχε μπει σε περίοδο παρακμής. Δεν ανανεωνόταν κιόλας. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.039 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2025 στις 17:45 Ο Skiyo έγραψε: #3 10-06-25 17:45 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: ️Τέλος στη λειτουργία του βάζει από σήμερα 10 Ιουνίου το Allou Fun Park, ενώ την ερχόμενη Δευτέρα 16 Ιουνίου κλείνει και το Kidom. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του πάρκου, στο τρίμηνο κλείσιμο του Allou Fun Park από τον Δήμο Ρέντη αποτέλεσε καθοριστικό πλήγμα για τη συνέχιση της λειτουργίας του σε μια κρίσιμη χρονική περίοδο αιχμής και κορύφωσης της επισκεψιμότητας. Πηγή: protothema.gr Click για ανάπτυξη... Έχω πάει φέτος το Μάρτιο και παλια πριν το κοβιντ το 2016 με το σχολείο μου, το 2016 προφανώς είχε παραπάνω κίνηση, όλα τα παιχνίδια άνοικτα, δοκίμασα όσα περισσότερα μπορούσα και καταλαβαίνες ότι είχε ζωντάνια. Φέτος το Μάρτιο πήγα με ένα παλιο συμμαθητή μου που πήγαμε μαζί και το 2016, καταλαβαίναμε ότι είναι ψιλονέκρο, τα μισά παιχνίδια κλείστα και απογοητεύτηκαμε. Οπότε δε μου έκανε εντύπωση η είδηση όταν έμαθα ότι κλείνει το Allou. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.701 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2025 στις 17:48 Ο Scandal έγραψε: #4 10-06-25 17:48 Κι εγώ μέχρι Λύκειο πήγαινα τακτικά. Και σποραδικά ως ενήλικας. Είναι μεγάλο πλήγμα στον τομέα της Αθηναϊκής ψυχαγωγίας καθώς δεν υπάρχει εφάμιλλο. Αλλά για να λέτε ότι δεν ανανεωνοταν και ότι είχε νεκρώσει... Ίσως να ήταν αφορμή οι 3 μήνες εκτός για να το πάρουν απόφαση. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.029 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2025 στις 17:56 Η Πουπουλίνα: #5 10-06-25 17:56 Να πουμε και την αληθεια τωρα που δεν λεει το αλλου..ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΤΙΓΚΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧ ΕΚΑΝΟΝΙΚΗ ΑΔΕΙΑ.Θυμαστε που πριν μερικους μηνες ειχε ειπωθει στος ειδησεις ναι; Ή δεν μπορσε να παρεια δεια η τον εφτυσαν οι πελατες. ΠΑΝΤΩΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ. ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ.Τι να λυπηθω; ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΑΡΑΒΑΤΕΣ ΠΟΥ ΡΙΣΚΑΡΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΠΑΙΔΙΩΝ; Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala thenutritionist Paragontas7000 fockos Natsuko Scandal taketrance Wonderkid A350 souli2002 charmander American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πωπω RIP, μου έρχονται αναμνήσεις από τα παιδικά μου χρόνια. Καλά, δεν ήμουν και κανένα παράδειγμα θάρρους οπότε δεν είχα μπει σε πολλά, αλλά και πάλι. Κρίμα, αν και τα τελευταία χρόνια νιώθω ότι είχε μπει σε περίοδο παρακμής. Δεν ανανεωνόταν κιόλας.
Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.039 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2025 στις 17:45 Ο Skiyo έγραψε: #3 10-06-25 17:45 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: ️Τέλος στη λειτουργία του βάζει από σήμερα 10 Ιουνίου το Allou Fun Park, ενώ την ερχόμενη Δευτέρα 16 Ιουνίου κλείνει και το Kidom. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του πάρκου, στο τρίμηνο κλείσιμο του Allou Fun Park από τον Δήμο Ρέντη αποτέλεσε καθοριστικό πλήγμα για τη συνέχιση της λειτουργίας του σε μια κρίσιμη χρονική περίοδο αιχμής και κορύφωσης της επισκεψιμότητας. Πηγή: protothema.gr Click για ανάπτυξη... Έχω πάει φέτος το Μάρτιο και παλια πριν το κοβιντ το 2016 με το σχολείο μου, το 2016 προφανώς είχε παραπάνω κίνηση, όλα τα παιχνίδια άνοικτα, δοκίμασα όσα περισσότερα μπορούσα και καταλαβαίνες ότι είχε ζωντάνια. Φέτος το Μάρτιο πήγα με ένα παλιο συμμαθητή μου που πήγαμε μαζί και το 2016, καταλαβαίναμε ότι είναι ψιλονέκρο, τα μισά παιχνίδια κλείστα και απογοητεύτηκαμε. Οπότε δε μου έκανε εντύπωση η είδηση όταν έμαθα ότι κλείνει το Allou. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.701 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2025 στις 17:48 Ο Scandal έγραψε: #4 10-06-25 17:48 Κι εγώ μέχρι Λύκειο πήγαινα τακτικά. Και σποραδικά ως ενήλικας. Είναι μεγάλο πλήγμα στον τομέα της Αθηναϊκής ψυχαγωγίας καθώς δεν υπάρχει εφάμιλλο. Αλλά για να λέτε ότι δεν ανανεωνοταν και ότι είχε νεκρώσει... Ίσως να ήταν αφορμή οι 3 μήνες εκτός για να το πάρουν απόφαση. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.029 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2025 στις 17:56 Η Πουπουλίνα: #5 10-06-25 17:56 Να πουμε και την αληθεια τωρα που δεν λεει το αλλου..ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΤΙΓΚΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧ ΕΚΑΝΟΝΙΚΗ ΑΔΕΙΑ.Θυμαστε που πριν μερικους μηνες ειχε ειπωθει στος ειδησεις ναι; Ή δεν μπορσε να παρεια δεια η τον εφτυσαν οι πελατες. ΠΑΝΤΩΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ. ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ.Τι να λυπηθω; ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΑΡΑΒΑΤΕΣ ΠΟΥ ΡΙΣΚΑΡΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΠΑΙΔΙΩΝ; Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala thenutritionist Paragontas7000 fockos Natsuko Scandal taketrance Wonderkid A350 souli2002 charmander American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Scandal: ️Τέλος στη λειτουργία του βάζει από σήμερα 10 Ιουνίου το Allou Fun Park, ενώ την ερχόμενη Δευτέρα 16 Ιουνίου κλείνει και το Kidom. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του πάρκου, στο τρίμηνο κλείσιμο του Allou Fun Park από τον Δήμο Ρέντη αποτέλεσε καθοριστικό πλήγμα για τη συνέχιση της λειτουργίας του σε μια κρίσιμη χρονική περίοδο αιχμής και κορύφωσης της επισκεψιμότητας. Πηγή: protothema.gr Click για ανάπτυξη... Έχω πάει φέτος το Μάρτιο και παλια πριν το κοβιντ το 2016 με το σχολείο μου, το 2016 προφανώς είχε παραπάνω κίνηση, όλα τα παιχνίδια άνοικτα, δοκίμασα όσα περισσότερα μπορούσα και καταλαβαίνες ότι είχε ζωντάνια. Φέτος το Μάρτιο πήγα με ένα παλιο συμμαθητή μου που πήγαμε μαζί και το 2016, καταλαβαίναμε ότι είναι ψιλονέκρο, τα μισά παιχνίδια κλείστα και απογοητεύτηκαμε. Οπότε δε μου έκανε εντύπωση η είδηση όταν έμαθα ότι κλείνει το Allou.
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.701 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2025 στις 17:48 Ο Scandal έγραψε: #4 10-06-25 17:48 Κι εγώ μέχρι Λύκειο πήγαινα τακτικά. Και σποραδικά ως ενήλικας. Είναι μεγάλο πλήγμα στον τομέα της Αθηναϊκής ψυχαγωγίας καθώς δεν υπάρχει εφάμιλλο. Αλλά για να λέτε ότι δεν ανανεωνοταν και ότι είχε νεκρώσει... Ίσως να ήταν αφορμή οι 3 μήνες εκτός για να το πάρουν απόφαση. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.029 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2025 στις 17:56 Η Πουπουλίνα: #5 10-06-25 17:56 Να πουμε και την αληθεια τωρα που δεν λεει το αλλου..ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΤΙΓΚΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧ ΕΚΑΝΟΝΙΚΗ ΑΔΕΙΑ.Θυμαστε που πριν μερικους μηνες ειχε ειπωθει στος ειδησεις ναι; Ή δεν μπορσε να παρεια δεια η τον εφτυσαν οι πελατες. ΠΑΝΤΩΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ. ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ.Τι να λυπηθω; ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΑΡΑΒΑΤΕΣ ΠΟΥ ΡΙΣΚΑΡΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΠΑΙΔΙΩΝ; Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Κι εγώ μέχρι Λύκειο πήγαινα τακτικά. Και σποραδικά ως ενήλικας. Είναι μεγάλο πλήγμα στον τομέα της Αθηναϊκής ψυχαγωγίας καθώς δεν υπάρχει εφάμιλλο. Αλλά για να λέτε ότι δεν ανανεωνοταν και ότι είχε νεκρώσει... Ίσως να ήταν αφορμή οι 3 μήνες εκτός για να το πάρουν απόφαση.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.029 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2025 στις 17:56 Η Πουπουλίνα: #5 10-06-25 17:56 Να πουμε και την αληθεια τωρα που δεν λεει το αλλου..ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΤΙΓΚΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧ ΕΚΑΝΟΝΙΚΗ ΑΔΕΙΑ.Θυμαστε που πριν μερικους μηνες ειχε ειπωθει στος ειδησεις ναι; Ή δεν μπορσε να παρεια δεια η τον εφτυσαν οι πελατες. ΠΑΝΤΩΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ. ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ.Τι να λυπηθω; ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΑΡΑΒΑΤΕΣ ΠΟΥ ΡΙΣΚΑΡΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΠΑΙΔΙΩΝ;
Να πουμε και την αληθεια τωρα που δεν λεει το αλλου..ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΤΙΓΚΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧ ΕΚΑΝΟΝΙΚΗ ΑΔΕΙΑ.Θυμαστε που πριν μερικους μηνες ειχε ειπωθει στος ειδησεις ναι; Ή δεν μπορσε να παρεια δεια η τον εφτυσαν οι πελατες. ΠΑΝΤΩΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ. ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ.Τι να λυπηθω; ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΑΡΑΒΑΤΕΣ ΠΟΥ ΡΙΣΚΑΡΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΠΑΙΔΙΩΝ;