Johnnaousa
Επιφανές μέλος

λοιπόν έκλεψαν το ποδήλατο ενός γνωστού μου, αν πάρεις να το δηλώσεις στην αστυνομία ποια είναι η συνηθισμένη διαδικασία? Γνωρίζει κανείς το οτιδήποτε?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dias
Επιφανές μέλος

Μου έχουν κλέψει ως τώρα 2 ποδήλατα. Το ίδιο έχει συμβεί σε αρκετούς φίλους μου και γνωστούς. Το έχουμε δηλώσει στην αστυνομία, αλλά δεν έχω ποτέ ακούσει να βρήκε η αστυνομία κλεμμένο ποδήλατο. Έχω την υποψία ότι η αστυνομία ούτε καν ασχολείται με τις κλοπές ποδηλάτων. Απλά, κάνεις τη δήλωση απώλειας και αυτοί τη βάζουν στο αρχείο.Καλησπέρααααααααααα
λοιπόν έκλεψαν το ποδήλατο ενός γνωστού μου, αν πάρεις να το δηλώσεις στην αστυνομία ποια είναι η συνηθισμένη διαδικασία? Γνωρίζει κανείς το οτιδήποτε?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa
Επιφανές μέλος

όχι και πολύ ευχαριστα τα νέα λοιπόνΜου έχουν κλέψει ως τώρα 2 ποδήλατα. Το ίδιο έχει συμβεί σε αρκετούς φίλους μου και γνωστούς. Το έχουμε δηλώσει στην αστυνομία, αλλά δεν έχω ποτέ ακούσει να βρήκε η αστυνομία κλεμμένο ποδήλατο. Έχω την υποψία ότι η αστυνομία ούτε καν ασχολείται με τις κλοπές ποδηλάτων. Απλά, κάνεις τη δήλωση απώλειας και αυτοί τη βάζουν στο αρχείο.
![]()

Xaris SSSS
Διάσημο μέλος

Σε αυτές τις περιπτώσεις το δηλώνεις στην αστυνομία.
Επειδή κι εγώ αύριο θα το δηλώσω, η διαδικασία ποια είναι ακριβώς? Από ότι μου είπαν πρέπει να πας απόδειξη αγοράς?
Dias
Επιφανές μέλος

Κάνεις μια απλή δήλωση σε μια αστυφυλακίνα. Αν είσαι ανήλικος πρέπει να την κάνει ο πατέρας σου. Την απόδειξη την θέλουν για να σημειώσουν τύπο και μοντέλο. Σου ζητάνε αν έχεις και φωτογραφία. Αλλά μάλλον μην έχεις πολλές ελπίδες. . .Επειδή κι εγώ αύριο θα το δηλώσω, η διαδικασία ποια είναι ακριβώς? Από ότι μου είπαν πρέπει να πας απόδειξη αγοράς?

philimonas
Νεοφερμένο μέλος

DrHouse
Διάσημο μέλος

Το ειχα δηλωσει,και με ρωτησαν αμα ειχε πανω καποιο αναγνωριστικο,ωστε να και -αν- το βρουνε να το ταυτοποιησουνε.Μου ειχε κοψει,και γενικα,σε ολα τα φορητα μου αντικειμενα (φορητο υπολογιστη,ποδηλατο,τσαντα) κτλπ,γραφω-χαρασω σε καποιο εσωτερικο σημειο εναν κωδικο που εχω φτιαξει και γνωριζω μονο εγω,ωστε να το ταυτοποιω αμα γινει κατι.Για το ποδηλατο μου ζητησαν μια φωτο του για την περιγραφη του.Ουδεποτε βρεθηκε.Στην πολη,οταν εβλεπα ομοια ποδηλατα παντως,πηγαινα και τα κοιτουσα,με μια χαρα,μπας και ηταν το δικο μου

WITTMANN
Εκκολαπτόμενο μέλος

Οχι οτι αν εχεις και στο κλεψουνε,θα βρεθει,αλλα το σωστο ειναι ετσι.
Guest 990498
Επισκέπτης

Έχει αριθμό πλαισίου. Ποιός ο λόγος να έχει πινακίδα.Κανονικα πρεπει να εχει αριθμο κυκλοφοριας το ποδηλατο.
εντός θέματος: δύσκολα βγάζεις άκρη άμα έχει κλαπεί το όχημα, πρέπει να πας να δηλώσει κλοπή, να αποδείξεις ότι είναι δικό σου και έπειτα αν βρεθεί ποτέ να ψάξεις στο δήμο αθηναίων μπας και είναι εκεί. Αλλά η εμπειρία λέει πως ποτέ δε βρίσκεται. Κομματιάζεται και μοιράζεται σε ανταλλακτικά, ειδικά αν είναι "καλό ποδήλατο" δεν έχεις πολλές ελπίδες, μπορεί ήδη η σέλα να κυκλοφορεί σε ένα άλλο ποδήλατο ή η μεσαία τριβή να βρίσκεται κρεμασμένη κάπου στο Μοναστηράκι.
ΕΔΩ
Δυστυχώς.
Johnnaousa
Επιφανές μέλος

Guest 990498
Επισκέπτης

Ακριβό ποδήλατο ήταν;
Johnnaousa
Επιφανές μέλος

Δεν ήταν δικό μου, λίγο κάτω από 200 ευρώ νομίζω έκανε!Στηρίζεσαι στο ότι είναι μικρότερη η πόλη και μπορεί να το δεις κάπου να κινείται. Αν δεν είναι ήδη κομμάτια.
Ακριβό ποδήλατο ήταν;
Εντάξει δεν υπάρχουν πολλές ελπίδες προφανώς!
Guest 990498
Επισκέπτης

cha0s
Περιβόητο μέλος

Γράψε το στο facebook ή κάνε και κανένα group, βάλε φωτογραφίες και άλλα στοιχεία που έχεις

Και αν θες, βάλε πχ αμοιβή 20 ευρώ σε όποιον το βρει
Rempeskes
Επιφανές μέλος

Xaris SSSS
Διάσημο μέλος

Κανονικα πρεπει να εχει αριθμο κυκλοφοριας το ποδηλατο.
Οχι οτι αν εχεις και στο κλεψουνε,θα βρεθει,αλλα το σωστο ειναι ετσι.
Αν τα ποδήλατα είχαν πινακίδα, θα μας τα φορολογούσαν ως είδος πολυτελείας !

WITTMANN
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αν τα ποδήλατα είχαν πινακίδα, θα μας τα φορολογούσαν ως είδος πολυτελείας !![]()
Απλα δεν το γνωριζεις !!
Το λεει ο ΚΟΚ (Κωδικας Οδικης Κυκλοφοριας).
Αρθρα 88 & 90.
<<Άρθρο 88....Άδεια κυκλοφορίας οχημάτων
Δεν επιτρεπεται μηχανοκινητο οχημα,ρυμουλκουμενο,μοτοποδηλατο,ποδηλατο η ζωηλατο οχημα,να κυκλοφορει οπουδηποτε στη Χωρα,Αν δεν εχει εκδοθει γι' αυτο αδεια κυκλοφοριας.>>
<<'Αρθρο 90....Πανακίδες Αριθμού Κυκλοφορίας
Δεν επιτρεπεται μηχανοκινητο οχημα,ρυμουλκουμενο,μοτοποδηλατο,ποδηλατο η ζωηλατο οχημα,να κυκλοφορει οπουδηποτε στη Χωρα,αν δεν φερει τις πινακιδες Αριθμου Κυκλοφοριας,οι οποιες χορηγηθηκαν νομιμα.Οι χορηγουμενες πινακιδες πρεπει να ειναι αντανακλαστικες.>>
Αλλο οτι η Τροχαια δεν κανει ελεγχους και δεν σε σταματανε γιατι δεν εχεις αριθμο το ποδηλατο.
Τυπικα ομως πρεπει να εχουν τα ποδηλατα πινακιδες.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.