Kostas_Athens
Νεοφερμένο μέλος
Ο Kostas_Athens αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 99 μηνύματα.

23-06-23

00:56
Δύο πόλεις με 30.000+ κατοίκους και σε υψόμετρο 600+ μέτρα.
Πείτε μας τις διαφορές τους, ειδικά όσοι έχετε ζήσει και στις 2 πόλεις. Πάντα ήμουν της "αντι-θάλασσας" και τέτοιου είδους πόλεις είναι η αδυναμία μου.
Πείτε μας τις διαφορές τους, ειδικά όσοι έχετε ζήσει και στις 2 πόλεις. Πάντα ήμουν της "αντι-θάλασσας" και τέτοιου είδους πόλεις είναι η αδυναμία μου.
Panzerkampfwagen
Διάσημο μέλος
Ο Panzerkampfwagen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δικηγόρος. Έχει γράψει 3.225 μηνύματα.

23-06-23

01:02
Έχω περάσει και από τις δύο.
Αν θες να πάθεις κατάθλιψη, καλές είναι
Πλάκα κάνω. Η Τρίπολη είναι πολύ ωραία πόλη. Γενικότερα η Πελοπόννησος είναι καταπληκτική.
Η Κοζάνη, από την άλλη, είναι η επιτομή του ΤΙΠΟΤΑ. Κάθε φορά που περνάω με πιάνει κατάθλιψη και θέλω να φύγω.
Αν θες να πάθεις κατάθλιψη, καλές είναι

Πλάκα κάνω. Η Τρίπολη είναι πολύ ωραία πόλη. Γενικότερα η Πελοπόννησος είναι καταπληκτική.
Η Κοζάνη, από την άλλη, είναι η επιτομή του ΤΙΠΟΤΑ. Κάθε φορά που περνάω με πιάνει κατάθλιψη και θέλω να φύγω.
Nelliel
Περιβόητο μέλος
Η Nelliel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.061 μηνύματα.

23-06-23

01:14
Η Κοζάνη έχει και καθαρό αέρα δίπλα από την Πτολεμαΐδα
Προσωπικά καμιά δεν μου αρέσει από τις 2.

BeatrixKiddo
Περιβόητο μέλος
Η BeatrixKiddo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.460 μηνύματα.

23-06-23

01:20
Και αυτά είναι τα μόνα χαρακτηριστικά των πόλεων που είναι κάπως σημαντικά να κρατήσεις.
Η Κοζάνη ειδικά αν μείνεις εκεί κακό του κεφαλιού σου με το εργοστάσιο της ΔΕΗ εκει δίπλα και τα θέματα υγείας να πέφτουν βροχή.
Η Τρίπολη εντάξει δεν έχει κάτι το φοβερό και το συγκλο για να μείνεις.
Η Κοζάνη ειδικά αν μείνεις εκεί κακό του κεφαλιού σου με το εργοστάσιο της ΔΕΗ εκει δίπλα και τα θέματα υγείας να πέφτουν βροχή.
Η Τρίπολη εντάξει δεν έχει κάτι το φοβερό και το συγκλο για να μείνεις.
Δύο πόλεις με 30.000+ κατοίκους και σε υψόμετρο 600+ μέτρα.
Nikoleta_Giann
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Nikoleta_Giann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και μας γράφει από Τρίπολη (Αρκαδία). Έχει γράψει 202 μηνύματα.

07-08-23

15:06
Είμαι από Τρίπολη ..τίποτα συγκλονιστικο ούτε καλοκαίρι ούτε χειμώνα και τον χειμώνα πολύ κρύο με υγρασία...το καλό είναι ότι χιονίζει κάθε χρονο
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

07-08-23

15:13
Θα προτιμήσω την Κοζάνη. Ωραία πλατεία. Και καταπληκτικό καρναβάλι. Ωραίο και το χιόνι τον χειμώνα. Τα σουρδικα μου την σπάνε λίγο αλλά ο.κ. Προτιμώ βέβαια πάντα μεγαλύτερες πόλεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 45 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...