Kostas_Athens Νεοφερμένο μέλος Ο Kostas_Athens αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2023 στις 00:56 Ο Kostas_Athens: #1 23-06-23 00:56 Δύο πόλεις με 30.000+ κατοίκους και σε υψόμετρο 600+ μέτρα. Πείτε μας τις διαφορές τους, ειδικά όσοι έχετε ζήσει και στις 2 πόλεις. Πάντα ήμουν της "αντι-θάλασσας" και τέτοιου είδους πόλεις είναι η αδυναμία μου. Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Ιουνίου 2023 στις 01:02 Ο Guest 765889: #2 23-06-23 01:02 Έχω περάσει και από τις δύο. Αν θες να πάθεις κατάθλιψη, καλές είναι Πλάκα κάνω. Η Τρίπολη είναι πολύ ωραία πόλη. Γενικότερα η Πελοπόννησος είναι καταπληκτική. Η Κοζάνη, από την άλλη, είναι η επιτομή του ΤΙΠΟΤΑ. Κάθε φορά που περνάω με πιάνει κατάθλιψη και θέλω να φύγω. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2023 στις 01:14 Η Nelliel έγραψε: #3 23-06-23 01:14 Η Κοζάνη έχει και καθαρό αέρα δίπλα από την Πτολεμαΐδα Προσωπικά καμιά δεν μου αρέσει από τις 2. BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2023 στις 01:20 Η BeatrixKiddo: #4 23-06-23 01:20 Και αυτά είναι τα μόνα χαρακτηριστικά των πόλεων που είναι κάπως σημαντικά να κρατήσεις. Η Κοζάνη ειδικά αν μείνεις εκεί κακό του κεφαλιού σου με το εργοστάσιο της ΔΕΗ εκει δίπλα και τα θέματα υγείας να πέφτουν βροχή. Η Τρίπολη εντάξει δεν έχει κάτι το φοβερό και το συγκλο για να μείνεις. Αρχική Δημοσίευση από Kostas_Athens: Δύο πόλεις με 30.000+ κατοίκους και σε υψόμετρο 600+ μέτρα. Click για ανάπτυξη... Nikoleta_Giann Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nikoleta_Giann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και μας γράφει από Τρίπολη (Αρκαδία). Έχει γράψει 206 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2023 στις 15:06 Η Nikoleta_Giann: #5 07-08-23 15:06 Είμαι από Τρίπολη ..τίποτα συγκλονιστικο ούτε καλοκαίρι ούτε χειμώνα και τον χειμώνα πολύ κρύο με υγρασία...το καλό είναι ότι χιονίζει κάθε χρονο juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.914 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2023 στις 15:13 Ο juste un instant: #6 07-08-23 15:13 Θα προτιμήσω την Κοζάνη. Ωραία πλατεία. Και καταπληκτικό καρναβάλι. Ωραίο και το χιόνι τον χειμώνα. Τα σουρδικα μου την σπάνε λίγο αλλά ο.κ. Προτιμώ βέβαια πάντα μεγαλύτερες πόλεις. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 44 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Unboxholics Scandal Nikoleta_Giann plus i bo? camil hirasawayui Wonderkid jj! Lathy taketrance charmander giannhs2001 Kostas_Athens Δροσουλίτης Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δύο πόλεις με 30.000+ κατοίκους και σε υψόμετρο 600+ μέτρα. Πείτε μας τις διαφορές τους, ειδικά όσοι έχετε ζήσει και στις 2 πόλεις. Πάντα ήμουν της "αντι-θάλασσας" και τέτοιου είδους πόλεις είναι η αδυναμία μου.
Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Ιουνίου 2023 στις 01:02 Ο Guest 765889: #2 23-06-23 01:02 Έχω περάσει και από τις δύο. Αν θες να πάθεις κατάθλιψη, καλές είναι Πλάκα κάνω. Η Τρίπολη είναι πολύ ωραία πόλη. Γενικότερα η Πελοπόννησος είναι καταπληκτική. Η Κοζάνη, από την άλλη, είναι η επιτομή του ΤΙΠΟΤΑ. Κάθε φορά που περνάω με πιάνει κατάθλιψη και θέλω να φύγω. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2023 στις 01:14 Η Nelliel έγραψε: #3 23-06-23 01:14 Η Κοζάνη έχει και καθαρό αέρα δίπλα από την Πτολεμαΐδα Προσωπικά καμιά δεν μου αρέσει από τις 2. BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2023 στις 01:20 Η BeatrixKiddo: #4 23-06-23 01:20 Και αυτά είναι τα μόνα χαρακτηριστικά των πόλεων που είναι κάπως σημαντικά να κρατήσεις. Η Κοζάνη ειδικά αν μείνεις εκεί κακό του κεφαλιού σου με το εργοστάσιο της ΔΕΗ εκει δίπλα και τα θέματα υγείας να πέφτουν βροχή. Η Τρίπολη εντάξει δεν έχει κάτι το φοβερό και το συγκλο για να μείνεις. Αρχική Δημοσίευση από Kostas_Athens: Δύο πόλεις με 30.000+ κατοίκους και σε υψόμετρο 600+ μέτρα. Click για ανάπτυξη... Nikoleta_Giann Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nikoleta_Giann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και μας γράφει από Τρίπολη (Αρκαδία). Έχει γράψει 206 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2023 στις 15:06 Η Nikoleta_Giann: #5 07-08-23 15:06 Είμαι από Τρίπολη ..τίποτα συγκλονιστικο ούτε καλοκαίρι ούτε χειμώνα και τον χειμώνα πολύ κρύο με υγρασία...το καλό είναι ότι χιονίζει κάθε χρονο juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.914 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2023 στις 15:13 Ο juste un instant: #6 07-08-23 15:13 Θα προτιμήσω την Κοζάνη. Ωραία πλατεία. Και καταπληκτικό καρναβάλι. Ωραίο και το χιόνι τον χειμώνα. Τα σουρδικα μου την σπάνε λίγο αλλά ο.κ. Προτιμώ βέβαια πάντα μεγαλύτερες πόλεις. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 44 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Unboxholics Scandal Nikoleta_Giann plus i bo? camil hirasawayui Wonderkid jj! Lathy taketrance charmander giannhs2001 Kostas_Athens Δροσουλίτης Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Έχω περάσει και από τις δύο. Αν θες να πάθεις κατάθλιψη, καλές είναι Πλάκα κάνω. Η Τρίπολη είναι πολύ ωραία πόλη. Γενικότερα η Πελοπόννησος είναι καταπληκτική. Η Κοζάνη, από την άλλη, είναι η επιτομή του ΤΙΠΟΤΑ. Κάθε φορά που περνάω με πιάνει κατάθλιψη και θέλω να φύγω.
Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2023 στις 01:14 Η Nelliel έγραψε: #3 23-06-23 01:14 Η Κοζάνη έχει και καθαρό αέρα δίπλα από την Πτολεμαΐδα Προσωπικά καμιά δεν μου αρέσει από τις 2. BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2023 στις 01:20 Η BeatrixKiddo: #4 23-06-23 01:20 Και αυτά είναι τα μόνα χαρακτηριστικά των πόλεων που είναι κάπως σημαντικά να κρατήσεις. Η Κοζάνη ειδικά αν μείνεις εκεί κακό του κεφαλιού σου με το εργοστάσιο της ΔΕΗ εκει δίπλα και τα θέματα υγείας να πέφτουν βροχή. Η Τρίπολη εντάξει δεν έχει κάτι το φοβερό και το συγκλο για να μείνεις. Αρχική Δημοσίευση από Kostas_Athens: Δύο πόλεις με 30.000+ κατοίκους και σε υψόμετρο 600+ μέτρα. Click για ανάπτυξη... Nikoleta_Giann Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nikoleta_Giann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και μας γράφει από Τρίπολη (Αρκαδία). Έχει γράψει 206 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2023 στις 15:06 Η Nikoleta_Giann: #5 07-08-23 15:06 Είμαι από Τρίπολη ..τίποτα συγκλονιστικο ούτε καλοκαίρι ούτε χειμώνα και τον χειμώνα πολύ κρύο με υγρασία...το καλό είναι ότι χιονίζει κάθε χρονο juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.914 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2023 στις 15:13 Ο juste un instant: #6 07-08-23 15:13 Θα προτιμήσω την Κοζάνη. Ωραία πλατεία. Και καταπληκτικό καρναβάλι. Ωραίο και το χιόνι τον χειμώνα. Τα σουρδικα μου την σπάνε λίγο αλλά ο.κ. Προτιμώ βέβαια πάντα μεγαλύτερες πόλεις. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 44 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Unboxholics Scandal Nikoleta_Giann plus i bo? camil hirasawayui Wonderkid jj! Lathy taketrance charmander giannhs2001 Kostas_Athens Δροσουλίτης Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2023 στις 01:20 Η BeatrixKiddo: #4 23-06-23 01:20 Και αυτά είναι τα μόνα χαρακτηριστικά των πόλεων που είναι κάπως σημαντικά να κρατήσεις. Η Κοζάνη ειδικά αν μείνεις εκεί κακό του κεφαλιού σου με το εργοστάσιο της ΔΕΗ εκει δίπλα και τα θέματα υγείας να πέφτουν βροχή. Η Τρίπολη εντάξει δεν έχει κάτι το φοβερό και το συγκλο για να μείνεις. Αρχική Δημοσίευση από Kostas_Athens: Δύο πόλεις με 30.000+ κατοίκους και σε υψόμετρο 600+ μέτρα. Click για ανάπτυξη... Nikoleta_Giann Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nikoleta_Giann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και μας γράφει από Τρίπολη (Αρκαδία). Έχει γράψει 206 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2023 στις 15:06 Η Nikoleta_Giann: #5 07-08-23 15:06 Είμαι από Τρίπολη ..τίποτα συγκλονιστικο ούτε καλοκαίρι ούτε χειμώνα και τον χειμώνα πολύ κρύο με υγρασία...το καλό είναι ότι χιονίζει κάθε χρονο juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.914 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2023 στις 15:13 Ο juste un instant: #6 07-08-23 15:13 Θα προτιμήσω την Κοζάνη. Ωραία πλατεία. Και καταπληκτικό καρναβάλι. Ωραίο και το χιόνι τον χειμώνα. Τα σουρδικα μου την σπάνε λίγο αλλά ο.κ. Προτιμώ βέβαια πάντα μεγαλύτερες πόλεις. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 44 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Unboxholics Scandal Nikoleta_Giann plus i bo? camil hirasawayui Wonderkid jj! Lathy taketrance charmander giannhs2001 Kostas_Athens Δροσουλίτης Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Και αυτά είναι τα μόνα χαρακτηριστικά των πόλεων που είναι κάπως σημαντικά να κρατήσεις. Η Κοζάνη ειδικά αν μείνεις εκεί κακό του κεφαλιού σου με το εργοστάσιο της ΔΕΗ εκει δίπλα και τα θέματα υγείας να πέφτουν βροχή. Η Τρίπολη εντάξει δεν έχει κάτι το φοβερό και το συγκλο για να μείνεις. Αρχική Δημοσίευση από Kostas_Athens: Δύο πόλεις με 30.000+ κατοίκους και σε υψόμετρο 600+ μέτρα. Click για ανάπτυξη...
Nikoleta_Giann Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nikoleta_Giann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και μας γράφει από Τρίπολη (Αρκαδία). Έχει γράψει 206 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2023 στις 15:06 Η Nikoleta_Giann: #5 07-08-23 15:06 Είμαι από Τρίπολη ..τίποτα συγκλονιστικο ούτε καλοκαίρι ούτε χειμώνα και τον χειμώνα πολύ κρύο με υγρασία...το καλό είναι ότι χιονίζει κάθε χρονο juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.914 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2023 στις 15:13 Ο juste un instant: #6 07-08-23 15:13 Θα προτιμήσω την Κοζάνη. Ωραία πλατεία. Και καταπληκτικό καρναβάλι. Ωραίο και το χιόνι τον χειμώνα. Τα σουρδικα μου την σπάνε λίγο αλλά ο.κ. Προτιμώ βέβαια πάντα μεγαλύτερες πόλεις. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Είμαι από Τρίπολη ..τίποτα συγκλονιστικο ούτε καλοκαίρι ούτε χειμώνα και τον χειμώνα πολύ κρύο με υγρασία...το καλό είναι ότι χιονίζει κάθε χρονο
juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.914 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2023 στις 15:13 Ο juste un instant: #6 07-08-23 15:13 Θα προτιμήσω την Κοζάνη. Ωραία πλατεία. Και καταπληκτικό καρναβάλι. Ωραίο και το χιόνι τον χειμώνα. Τα σουρδικα μου την σπάνε λίγο αλλά ο.κ. Προτιμώ βέβαια πάντα μεγαλύτερες πόλεις.
Θα προτιμήσω την Κοζάνη. Ωραία πλατεία. Και καταπληκτικό καρναβάλι. Ωραίο και το χιόνι τον χειμώνα. Τα σουρδικα μου την σπάνε λίγο αλλά ο.κ. Προτιμώ βέβαια πάντα μεγαλύτερες πόλεις.