Κοζάνη vs Τρίπολη

Kostas_Athens

Νεοφερμένο μέλος

Ο Kostas_Athens αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 99 μηνύματα.
Δύο πόλεις με 30.000+ κατοίκους και σε υψόμετρο 600+ μέτρα.

Πείτε μας τις διαφορές τους, ειδικά όσοι έχετε ζήσει και στις 2 πόλεις. Πάντα ήμουν της "αντι-θάλασσας" και τέτοιου είδους πόλεις είναι η αδυναμία μου.

Panzerkampfwagen

Διάσημο μέλος

Ο Panzerkampfwagen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δικηγόρος. Έχει γράψει 3.225 μηνύματα.
Έχω περάσει και από τις δύο.

Αν θες να πάθεις κατάθλιψη, καλές είναι:loltooth:

Πλάκα κάνω. Η Τρίπολη είναι πολύ ωραία πόλη. Γενικότερα η Πελοπόννησος είναι καταπληκτική.

Η Κοζάνη, από την άλλη, είναι η επιτομή του ΤΙΠΟΤΑ. Κάθε φορά που περνάω με πιάνει κατάθλιψη και θέλω να φύγω.

Nelliel

Περιβόητο μέλος

Η Nelliel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.061 μηνύματα.
Η Κοζάνη έχει και καθαρό αέρα δίπλα από την Πτολεμαΐδα 😆 Προσωπικά καμιά δεν μου αρέσει από τις 2.

BeatrixKiddo

Περιβόητο μέλος

Η BeatrixKiddo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.460 μηνύματα.
Και αυτά είναι τα μόνα χαρακτηριστικά των πόλεων που είναι κάπως σημαντικά να κρατήσεις.
Η Κοζάνη ειδικά αν μείνεις εκεί κακό του κεφαλιού σου με το εργοστάσιο της ΔΕΗ εκει δίπλα και τα θέματα υγείας να πέφτουν βροχή.
Η Τρίπολη εντάξει δεν έχει κάτι το φοβερό και το συγκλο για να μείνεις.
Δύο πόλεις με 30.000+ κατοίκους και σε υψόμετρο 600+ μέτρα.

Nikoleta_Giann

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Nikoleta_Giann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και μας γράφει από Τρίπολη (Αρκαδία). Έχει γράψει 202 μηνύματα.
Είμαι από Τρίπολη ..τίποτα συγκλονιστικο ούτε καλοκαίρι ούτε χειμώνα και τον χειμώνα πολύ κρύο με υγρασία...το καλό είναι ότι χιονίζει κάθε χρονο

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.
Θα προτιμήσω την Κοζάνη. Ωραία πλατεία. Και καταπληκτικό καρναβάλι. Ωραίο και το χιόνι τον χειμώνα. Τα σουρδικα μου την σπάνε λίγο αλλά ο.κ. Προτιμώ βέβαια πάντα μεγαλύτερες πόλεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια