Υπάρχει πραγματική φιλία μεταξύ άνδρα-γυναίκας;

Μπορει να υπάρξει πραγματική φιλία μεταξύ άνδρα και γυναίκας;

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 491)
  • Ναι

Ψήφοι: 312 63,5%
  • Όχι

Ψήφοι: 179 36,5%

• Σύνολο ψηφοφόρων
    491
Καθίστε και κλάψτε πως δεν υπάρχουν σωστές κοπέλες πίσω από τις οθόνες σας. Σήμερα μία συνάδελφος μου με συγκίνησε. Αποφεύγει να είναι touchy και έτσι με εμάς τους άνδρες συναδέλφους επειδή το θεωρεί ασέβεια προς τον δικό της (σημειωτέον, εκείνος δεν απαιτεί κάτι). Αποφεύγει τα πολλά κολλητιλίκια ακόμα και με εμένα που είμαστε κολλητάρια στη δουλειά και μας λένε «τα αδέρφια» αφού είναι ξεκάθαρα η μικρή αδερφή που πάντα ήθελα και ο Θεός δεν με έδωσε δυστυχώς και το αντίστοιχο λέει και εκείνη. Σήμερα επιβεβαίωσα τις υποψίες μου για αυτή τη στάση της και εννοείται την συνεχάρηκα προσωπικά που κρατάει τέτοια στάση σε αυτή την εποχή.

Big W της νεολαίας το σημερινό. Υπάρχουν ελπίδες...

Αποφεύγει να είναι touchy και έτσι με εμάς τους άνδρες συναδέλφους επειδή το θεωρεί ασέβεια προς τον δικό της
Τωρα θα ακουστεί λίγο περίεργο αυτό που θα πω αλλά γιατί να είσαι touchy touchy με "ξένους" άνδρες ; Δεν το κατάλαβα ποτέ αυτό. Άντε καμία ελεύθερη που θέλει να φλερτάρει οκ. Αυτές σε σχέσεις τι ακριβώς θέλουν; Ας πάνε να χαζολογησουν με τον δικό τους.

(Και πριν πέσετε να με φάτε, δεν εννοώ να μην κάνεις ούτε μια απλή κουβέντα, προς Θεού, το καλημέρα τι κάνεις δεν σημαίνει σε θέλω κι όλας. Αλλά το touchy touchy νιαούρισμα στυλ wtf?)

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Τωρα θα ακουστεί λίγο περίεργο αυτό που θα πω αλλά γιατί να είσαι touchy touchy με "ξένους" άνδρες ;
Δεν είμαστε τελείως ξένοι. Έχουμε μια οικειότητα πια μετά από τόσους μήνες. Συχνά μας αγκαλιάζουν και έτσι χωρίς να έχουν πρόθεση για κάτι ερωτικό. Καθαρά φιλικό. Κυρίως τα μικρά το κάνουν αυτό (18-20).

Αυτές σε σχέσεις τι ακριβώς θέλουν;
Αυτή που έχει σχέση δεν μας αγγίζει. Για αυτό και με εξέπληξε θετικά. Δεν θέλει πολλά (πέρα από τον χαβαλέ που κάνουμε στην παραγωγή) με άτομα του ανδρικού φύλου από τότε που έχει σχέση. Ούτε θα έβγαινε με άνδρα φιλικά.

Δηλαδή ο μπρο εύχομαι να καταλάβει τι διαμάντι έχει και να μην κάνει μλκια. Τα αυτονόητα στην εποχή μας δυστυχώς ΔΕΝ είναι αυτονόητα.

Έχουμε μια οικειότητα πια μετά από τόσους μήνες. Συχνά μας αγκαλιάζουν και έτσι χωρίς να έχουν πρόθεση για κάτι ερωτικό. Καθαρά φιλικό. Κυρίως τα μικρά το κάνουν αυτό (18-20).
Δεν έχει σημασία. Δεν είσαι ούτε συγγενής της ούτε η σχέση της. Είσαι "ξένος", ναι μεν φίλος. Νταξει μια φιλική αγκαλιά είναι αθώα αν δεν υπάρχει φλερτ από πίσω (αλλά όχι μετά τις ηλικίες 18-20, είναι υπερβολικό), αλλά αν είναι σε σχέση, μια χαρά κάνει που τα έχει κόψει αυτά.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Ούτε θα έβγαινε με άνδρα φιλικά.
Ε πολύ καλά κάνει, αν χρειαστεί, φέρνεις και τον σύντροφο μαζί για τυπικούς λόγους.

Αυτή που έχει σχέση δεν μας αγγίζει
Πάντως μπορεί να είναι και στην κοπέλα, εγώ απορώ με τους ανθρώπους που αγκαλιάζουν έτσι. Εμένα με ενοχλεί απίστευτα προσωπικά. Ακόμη και από οικογενειακά πρόσωπα. Πολύ σπάνια. Από μη οικογένεια μόνο την καλύτερη μου φίλη που την ξέρω από τα 4.

Σωστήηηηη.
Απορώ με κάποιους και κάποιες σε αυτό το κομμάτι δηλαδή στην κοπέλα θα άρεσε να έβγαινε ο δικός της για καφέ "φιλικό" με φίλη; 9/10 όχι. Ενώ κάποιες από αυτές θα τον πούνε τον άλλον υπερβολικό αν δεν αισθάνεται άνετα να πάει για καφέ με φίλο της.

Η μόνη εξαίρεση, τα εταιρικά γεύματα που γίνονται για ξεκάθαρα επαγγελματικούς σκοπούς σε συνέδρια μεταξύ ξένων. Αλλά δεν μιλάμε γι'αυτη την περίπτωση, σαφώς.

Απορώ με κάποιους και κάποιες σε αυτό το κομμάτι δηλαδή στην κοπέλα θα άρεσε να έβγαινε ο δικός της για καφέ "φιλικό" με φίλη; 9/10 όχι. Ενώ κάποιες από αυτές θα τον πούνε τον άλλον υπερβολικό αν δεν αισθάνεται άνετα να πάει για καφέ με φίλο της.

Η μόνη εξαίρεση, τα εταιρικά γεύματα που γίνονται για ξεκάθαρα επαγγελματικούς σκοπούς σε συνέδρια μεταξύ ξένων. Αλλά δεν μιλάμε γι'αυτη την περίπτωση, σαφώς.
Κοίταξε να δεις, ο καθένας και η καθεμία κάνει όπως αισθάνεται και κρίνει.
Ομως να έχουμε στο μυαλό μας πως όταν κάποιοι άνθρωποι λειτουργούν διαφορετικά δεν σημαίνει πως είναι χαλαρότερων ηθών ή πως τρέχει κάτι στο μυαλό τους.

Στον δικό μου περίγυρο πολλά άτομα, συμπεριλαμβανομένων κι εμένα, έχουμε φιλικές σχέσεις με άτομα του αντίθετου φίλου. Και φίλο που ήξερα χρόνια και καινούργιο. Αν και πια καινούργιους φίλους δύσκολα κάνω λόγω χρόνου και λόγω του ότι τρέχουν άλλες προτεραιότητες.
Πίστεψέ με, δεν με ενδιαφέρει κανένας από τους τρεις τους ερωτικά και δεν τρέχει τίποτα. Κι αν κάποιος ενοχληθεί για ένα δίωρο καφέ, θα κοιτάξω απορημένη. Αλλά γενικά δεν ξενοκοιτάω και είμαι και ευθύς επίσης. Πάντως και μετά από χωρισμό παλιότερα, δεν έχω σκεφτεί κανένα φίλο ερωτικά- ποτέ. Κι όσο να το κάνεις, συνήθως τότε κάποιοι μπαίνουν στο τρυπακι.
Δεν ξέρω, για εμένα είναι πολύ ξεκάθαρο όλο αυτό και δεν πιστεύω στα «μπορεί να τον δεις αλλιώς». Δεν μου έχει τύχει ποτέ.
Αντίστοιχα δεν με ενοχλεί για τον άλλον. Και δε νιώθω και ανασφάλεια για το ότι «ααα αν βγαίνει με φίλη, τότε μπορεί να επιλέξει εκείνη». Και νομίζω πως όσο αγχώνεται κάποιος και περιορίζει ή περιορίζεται, τότε σπρώχνει τα πράγματα προς το σημείο που δεν θέλει.

Για μένα είναι αυτονόητο πως κάποιος μπορεί και μόνος του, μπαίνει σε σχέση όταν νιώθει κάτι σοβαρό και βλέπει πως ταιριάζει με τον άλλο και πως κάθε πλευρά, αν το θελήσει μπορεί να βρει άλλον άνθρωπο. Και το τελευταίο μπορεί να συμβεί ακόμη και να μην υπάρχουν φίλοι του αντίθετου φύλου.
Οπότε δεν υπάρχει λόγος να παίξω το κυνήγι του χαμένου θησαυρού, να υπάρχει άγχος και να σπάμε τα νεύρα μας.

Αντιλαμβάνομαι ότι άλλοι μπορεί να μην το βλέπουν έτσι είτε γιατί δεν το κατανοούν είτε γιατί υπάρχει καχυποψία λόγω κακών εμπειριών. Αλλά ας αφήνουμε χώρο για διαφορετικές στάσεις χωρίς να καταλογίζουμε πως «κάτι υπάρχει».

κάποιοι άνθρωποι λειτουργούν διαφορετικά δεν σημαίνει πως είναι χαλαρότερων ηθών ή πως τρέχει κάτι στο μυαλό τους
Εννοείται απλά μου φαίνεται λίγο κουλό. Αρκετά δηλαδή. Εκτός αν ξέρεις τον άλλο/η μια ζωή.
Στον δικό μου περίγυρο πολλά άτομα, συμπεριλαμβανομένων κι εμένα, έχουμε φιλικές σχέσεις με άτομα του αντίθετου φίλου. Και φίλο που ήξερα χρόνια και καινούργιο. Αν και πια καινούργιους φίλους δύσκολα κάνω λόγω χρόνου και λόγω του ότι τρέχουν άλλες προτεραιότητες.
Δεν λέμε όμως αυτο, yorkie. Να έχεις φιλικές σχέσεις σαφώς. Ειδικά παλιές φιλίες. Εδώ μιλάμε όμως για το αν θα βγαίνατε μόνοι σας για καφέ, εφόσον είστε σε σχέσεις ή ο ένας από τους δύο είναι σε σχέση.
Δεν ξέρω, για εμένα είναι πολύ ξεκάθαρο όλο αυτό και δεν πιστεύω στα «μπορεί να τον δεις αλλιώς».
Εδώ πολύ σωστή η νοοτροπία σου, αν σου αρέσει κάποιος ερωτικά ή όχι το ξέρεις από την αρχή είτε το παραδέχεσαι ή όχι. Το ότι πολλοί αρχίζουν ως "φίλοι" με την ελπίδα της προαγωγής όταν "αδειάσει η θέση" είναι δικό τους θέμα.

Αλλά θεωρώ ότι και σε τέτοια περίπτωση, δηλαδή που εσύ ξέρεις 100% ότι δεν τον βλέπεις έτσι, επειδή δεν μπορείς να ξέρεις η άλλη πλευρά στο 100% τι αισθάνεται για σένα, και επειδή ο σύντροφος δεν μπορεί να ξέρει 100% τι κάνει η άλλη πλευρά, για την "ησυχία" του κεφαλιού, ας έρθει και αυτός στον καφέ.
Εξάλλου υποτίθεται ο σύντροφος σου πέρα από ερωτικός σύντροφος είναι και φίλος σου. Γιατί να με ενδιαφέρει να βγω για καφέ μονο με φίλο εφόσον έχω τον δικό μου; Αν θέλουμε να γελασουμε ας γελάσει και ο σύντροφος, όλοι οι καλοί χωρανε.
Εκτός αν είναι στα πλαίσια επαγγελματικού λόγου.

Προσωπικά δεν είναι του στυλ μου και ούτε έχω δει ζευγάρια που είναι πολλά χρόνια μαζί να είναι αυτού του στυλ. Πάντα κάτι γίνεται και σπάνε.

Δεν λέμε όμως αυτο, yorkie. Να έχεις φιλικές σχέσεις σαφώς. Ειδικά παλιές φιλίες. Εδώ μιλάμε όμως για το αν θα βγαίνατε μόνοι σας για καφέ, εφόσον είστε σε σχέσεις ή ο ένας από τους δύο είναι σε σχέση.
Αν ξαναδιαβάσεις το μήνυμα μου, γι αυτό μιλάω.
Για παλιές και για νέες φιλίες ( απλά με τα χρόνια γενικά είναι δύσκολο, λόγω χρόνου και προτεραιοτήτων και του ότι ήδη έχει φτιάξει κάποιος τον περίγυρο που θέλει - είτε είναι νέες φίλες με άντρες είτε γυναίκες).
Οι φίλοι βγαίνουν και περνούν χρόνο μαζί κτλ.

Εξάλλου υποτίθεται ο σύντροφος σου πέρα από ερωτικός σύντροφος είναι και φίλος σου. Γιατί να με ενδιαφέρει να βγω για καφέ μονο με φίλο εφόσον έχω τον δικό μου; Αν θέλουμε να γελασουμε ας γελάσει και ο σύντροφος, όλοι οι καλοί χωρανε.
Εκτός αν είναι στα πλαίσια επαγγελματικού λόγου.
Οπως δεν θέλω να είμαι σε κάθε έξοδο με τους φίλους και τις φίλες του γιατί μπορεί να θέλω να κάτσω σπίτι ή να μην μπορώ, έτσι κι από την αντίθετη πλευρά.
Επίσης, δεν ταιριάζουν όλοι και όλες με όλους. Οπως και στις παρέες του άλλου δεν θα ταιριάζεις το ίδιο με κάθε παρέα του. Τέλος το αυτονόητο: οι άνθρωποι θέλουν να μοιράζονται πράγματα πολύ ευαίσθητα ορισμένες φορές που δεν θέλουν άλλους μπροστά. Οχι μόνο τον σύντροφο σου αλλά ούτε καν άλλους φίλους ή φίλες από την παρέα.

Με τον σύντροφο σου κάνετε παρέα μαζί και χωρια, έχετε κοινές παρέες και όχι.
Οπως αντιμετωπίζω μια φίλη, έτσι θα αντιμετωπίσω κι ένα φίλο.

δηλαδή που εσύ ξέρεις 100% ότι δεν τον βλέπεις έτσι, επειδή δεν μπορείς να ξέρεις η άλλη πλευρά στο 100% τι αισθάνεται για σένα, και επειδή ο σύντροφος δεν μπορεί να ξέρει 100% τι κάνει η άλλη πλευρά,
Δεν ζω την ζωή μου πια με υποθετικά σενάρια. Έφτασα 27 και θέλω ευτυχία και ολοκλήρωση. ΑΝ ο άλλος με δει αλλιώς, που δεν έχει γίνει και αυτό έχει να κάνει με την πολύ σαφή δική μου τοποθέτηση και με το ότι έχω κάποια χ αντίληψη να τον αποκόψω αν δω κάτι τέτοιο, θα το αντιμετωπίσω τότε. Δεν έγινε και κάτι τρομερό.

Για μένα δεν τίθενται τέτοια ζητήματα, αλλά ξαναλέω πως έχει να κάνει με τις εμπειριες μου και με το πως δεν αισθάνομαι καθόλου ανασφαλής.

Εκτός αν ξέρεις τον άλλο/η μια ζωή
Είμαστε με ανθρώπους βάσει ελεύθερης επιλογής.
Αν είναι να βρίσκεται ο άλλος κάπου γιατί δεν «μπαίνει» σε πειρασμό, άστο.
Οπως και να έχει, έχει ή δεν έχει φίλες, θα στην κάνει αν θέλει.
Το ζήτημα δεν είναι να άγχεται ο άλλος μήπως βρεθεί κάποια ή κάποιος που να του αρέσει περισσότερο, αλλά να ξέρει πως αν ω μη γενοιτο συμβεί, τότε θα έχει την ντομπροσυνη να μην παίξει κάτι ταυτόχρονα και να αποχωρήσει από την σχέση. Ε και εμένα αυτό μου αρκεί.
Κι αν κάποιος σου παίξει στραβή, δεν ήταν για σένα.
Δεν παίζει να κάθομαι να κάνω τον βερβεναγα. Απλώς αυτό θα καθυστερήσει κάτι που θα ερχόταν, άρα θα μου φαει χρόνο, όντας σε ποιότητες ανθρώπων που δεν μου ταιριάζουν.
Και η εμπιστοσύνη δεν χτίζεται πάντα με τα χρόνια αλλά με το ποιος είσαι εσύ, ποιον έχεις απεναντι και πως τρέχει η σχέση. Και πια αν δεν τρέχει σε ποιότητες που θέλω, έτσι κι αλλιώς δεν θα γίνει το βήμα για την σχέση.

Κανεις δεν ξέρει ποτέ κανέναν 100% και δεν θα τον μάθει ποτέ. Η μόνιμη ανασφάλεια και η καχυποψία όμως κάνουν την ζωή πιο βαρετή και σου στερούν πράγματα. Και δεύτερη ζωή δεν έχει.

Αυτά από εμένα. Καταλαβαίνω πάντως πως το νιώθεις και όντως αν δεν μπορείς να δεις αλλιώς μια συνθήκη, κάνεις αντίστοιχες επιλογές ανθρώπων.

Αν ξαναδιαβάσεις το μήνυμα μου, γι αυτό μιλάω
Ναι όντως το είπες στην συνέχεια, my bad
Οπως και στις παρέες του άλλου δεν θα ταιριάζεις το ίδιο με κάθε παρέα του
Σίγουρα!
Αυτά από εμένα. Καταλαβαίνω πάντως πως το νιώθεις και όντως αν δεν μπορείς να δεις αλλιώς μια συνθήκη, κάνεις αντίστοιχες επιλογές ανθρώπων.
Σωστά.
Είναι στα γούστα του καθενός όπως είπες. Όπως εμένα μου φαίνεται περίεργο να βγει δεσμευμένος μόνος για καφέ με φίλη (και όχι με γκρουπ της παρέας του), το θεωρω οκ και από την άλλη πλευρά να είναι της ίδιας άποψης.

να τον αποκόψω αν δω κάτι τέτοιο, θα το αντιμετωπίσω τότε. Δεν έγινε και κάτι τρομερό.
Εδω βέβαια συνήθως ισχύει περισσότερο για τις κοπέλες παρά για τους άνδρες. Πχ μια γυναίκα σε σχεση για να είναι φίλοι με έναν άνδρα τότε όντως δεν της αρέσει. Ο φίλος και να την θέλει δεν πρόκειται να κάνει σκηνικά (τις περισσότερες φορές).
Δεν ισχύει όμως το αντίθετο. Δηλαδή πολλές φορές βλέπεις άνδρες με "κολλητες", οι κολλητές να κάνουν ολόκληρο σαμποτάζ και να είναι ασεβεις. Εκεί βέβαια αν ο σύντροφος είναι σωστός την ξεκόβει. Αν είναι κανενας γκαβός, όχι. Εκεί τότε τον ξεκόβεις εσύ. Αλλά έχεις χάσει ήδη χρόνο με εκείνον και είναι κρίμα να χάνεται χρόνος ειδικά στην γυναίκα.

Οπότε άνδρες με κολλητες (και ελάχιστες φιλίες με άνδρες), για μένα είναι κακό σημάδι. Δεν ξέρω. Μου φαίνεται πολύ περίεργο. Και ποτέ δεν καταλήγει σε καλό.

Όπως εμένα μου φαίνεται περίεργο να βγει δεσμευμένος μόνος για καφέ με φίλη (και όχι με γκρουπ της παρέας του), το θεωρω οκ και από την άλλη πλευρά να είναι της ίδιας άποψης
Γιατί όμως; Ποια είναι η σκέψη πίσω από αυτό;
Θέλεις ο σύντροφος σου να μην σε απατήσει επειδή δεν έχει άλλες επιλογές ή επειδή ανάμεσα στις επιλογές διάλεξε εσένα και σε επιλέγει επειδή σε γουστάρει;

Οι πιο προβληματικές περιπτώσεις αντρών που έχω γνωρίσει πάντως και φυσικά δεν είχα μαζί τους καμία ερωτική ανάμειξη ποτέ ήταν όσοι έλεγαν «δεν πιστεύω σε φιλίες μεταξύ αντρών γυναικών», «δεν έχω φίλες», «βλέπω τις γυναίκες μόνο ερωτικά».

Δεν μπορώ να φανταστώ εναν άντρα που δεν έχει πολύ κοντινές φίλες. Για μένα αυτό είναι major red flag.

ταν όσοι έλεγαν «δεν πιστεύω σε φιλίες μεταξύ αντρών γυναικών», «δεν έχω φίλες», «βλέπω τις γυναίκες μόνο ερωτικά».

Δεν μπορώ να φανταστώ εναν άντρα που δεν έχει πολύ κοντινές φίλες. Για μένα αυτό είναι major red flag.
2 κοντινες φιλες(οντως φιλες οχι απλα παρεα) που ειχα παντως αμαρελια μου , η μια μου επαιξε μεγαλη πουστια με λεφτα και η αλλη μου εκανε ερωτικη εξομολογηση και κοψαμε για ευνοητους λογους.

2 κοντινες φιλες(οντως φιλες οχι απλα παρεα) που ειχα παντως αμαρελια μου , η μια μου επαιξε μεγαλη πουστια με λεφτα και η αλλη μου εκανε ερωτικη εξομολογηση και κοψαμε για ευνοητους λογους.
Μπράβο είσαι ένας μεταξύ δισεκατομμυρίων, μόλις απέδειξες το τίποτα.

Μπράβο είσαι ένας μεταξύ δισεκατομμυρίων, μόλις απέδειξες το τίποτα.
Ειμαι major red flag δηλαδη τωρα που δεν εχω καμια κοντινη πραγματικη φιλη?

Εγώ έχω πολλες κοντινές φίλες .Είναι Ρεντ φλαγκ αυτό ?
Για να δουμε τι θα πει.Τι θα επελεγε αναμεσα στα δυο ακρα!

Οπότε άνδρες με κολλητες (και ελάχιστες φιλίες με άνδρες), για μένα είναι κακό σημάδι. Δεν ξέρω. Μου φαίνεται πολύ περίεργο. Και ποτέ δεν καταλήγει σε καλό.
Καλά όχι και έτσι. Και εγώ διαχρονικά περισσότερες φίλες παρά φίλους είχα.

Κάπου το έχετε χάσει στη συζήτηση σας και βγήκατε έξω από το νόημα. Εσείς μιλάτε για απαιτήσεις, τι κρίνετε πως το άλλο άτομο θα έπρεπε να κάνει. Η συνάδελφος μίλησε για το τι η ίδια ανέφερε ως σωστό να κάνει από τη δική της μεριά και ίσα ίσα που τόνισε πως ΔΕΝ θα της αρεζε αν αυτό ήταν απαίτηση του δικού της ούτε πως έχει αντίστοιχες απαιτήσεις από τον άλλον. Αυτό είναι που με εξέπληξε προσωπικά.

Γιατί όμως; Ποια είναι η σκέψη πίσω από αυτό;
Θέλεις ο σύντροφος σου να μην σε απατήσει επειδή δεν έχει άλλες επιλογές ή επειδή ανάμεσα στις επιλογές διάλεξε εσένα και σε επιλέγει επειδή σε γουστάρει;
Δεν είναι φόβος του κερατου. Αν ο άλλος θέλει να σε κερατωσει θα το κάνει και στο σπίτι να είναι όλη μέρα που λέει ο λόγος.

Γιατί θεωρώ ότι ένας άνδρας και μια γυναίκα δεν μπορούν να είναι κολλητοί. Φίλοι ναι. Αλλά όχι κολλητοί. Διότι δεν μπορούν να έρθουν τόσο κοντά φιλικά όπως και με το ίδιο φύλο. Με τον καλύτερο σου φίλο θα μοιραστείς και πράγματα και θα ζητήσεις και συμβουλές που δεν θέλεις να ακούσουν άλλοι (ακόμη και σύντροφοι). Όπως εγώ δεν μπορώ να είμαι "στα παπούτσια" του άνδρα, έτσι και αυτός δεν μπορεί να παπούτσια μιας γυναίκας.

Θα με προβλημάτιζε ιδιαίτερα αν δεν είχε κανέναν κοντινό άνδρα φίλο, και αυτόν τον ρόλο τον κάλυπτε γυναίκα, για τον ίδιο λόγο που είπα και παραπάνω.

Πόσο μάλλον όταν έχουν ΜΟΝΟ φίλες και όχι φίλους, ως άνδρας. Εκεί δηλαδή πάει και το μυαλό άλλου.
Οι άνδρες χρειάζονται την φιλία ανδρών και οι γυναίκες την φιλία των γυναικών, για πιο βαθιές φιλίες. Και άτομα που δεν έχουν κανένα φίλο του ίδιου φύλου έχουν συχνά θέματα.
Εν ολίγης θεωρώ ότι σε φιλίες ανάμεσα σε διαφορετικά φύλα υπάρχει ένα "όριο" μέχρι τι μπορείτε να συζητήσετε.

Τώρα για τους καφέδες:
Θεωρώ ότι από την στιγμή πού δεν υπάρχουν πράγματα που θέλεις να τα μοιραστείς μόνο σε αυτόν τον φίλο/η, γιατί τέτοιες κουβεντες δεν λέγονται σε απλούς φίλους (από την στιγμή που κολλητοί δεν μπορείτε να είστε), τότε δεν έχεις λόγο για μυστικοπάθεια μόνοι στα καφέ κτλ.
Αν υπάρχει κάποιο θέμα με την σχέση και θες συμβουλή γυναίκας, ως άνδρας, κάτσε μίλα με την την δική σου να δεις τι θα κάνετε και όχι να πάρεις άποψη μιας άλλης.

Δεν ξέρω αν το εξήγησα σωστα αλλά ελπίζω να περασα το νόημα.

της μεριά και ίσα ίσα που τόνισε πως ΔΕΝ θα της αρεζε αν αυτό ήταν απαίτηση του δικού της ούτε πως έχει αντίστοιχες απαιτήσεις από τον άλλον.
Ακριβώς έτσι είναι Γιάννη, αν σε καλύπτει ο/η σύντροφος ΔΕΝ έχεις καμία ανάγκη για ξένη αγκαλιά κτλ. Σου φτάνει μια χαρά του δικού σου.

Και εγώ διαχρονικά περισσότερες φίλες
Μου κάνει εντύπωση αυτό πάντως και ίσως έχει να κάνει το ότι ανήκεις σε subculture που εκεί λίγο δεν σε νοιάζει πολύ αν είναι άνδρας ή γυναίκα αρκεί να ανήκει στο ίδιο subculture.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back