Isiliel
Επιφανές μέλος
Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 13.852 μηνύματα.

06-03-12

21:48
Μήπως όταν ακούτε τη λέξη κουνουπίδι, ξινίζετε τη μούρη σας; Ήρθε η ώρα η φήμη του κουνουπιδιού ν' αποκατασταθεί! 
Θα χρειαστείτε:
1 κουνουπίδι (ή λιγότερο) πλυμένο και κομμένο σε φουντίτσες
2 κ.γ. κάρυ
2 κ.γ. σκόρδο σε σκόνη
Λίγο λάδι και το χυμό από ένα λεμόνι
αλάτι & πιπέρι
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς
Βάζουμε τις φουντίτσες σε ένα ταψάκι
Σε ένα μπωλ ανακατεύουμε το χυμό λεμονιού, το κάρυ, το σκόρδο και περιχύνουμε με το μίγμα το κουνουπίδι.
Βάζουμε στο φούρνο και ψήνουμε μέχρι να ροδίσει και να μαλακώσει. (Περίπου 30 λεπτά).


Θα χρειαστείτε:
1 κουνουπίδι (ή λιγότερο) πλυμένο και κομμένο σε φουντίτσες
2 κ.γ. κάρυ
2 κ.γ. σκόρδο σε σκόνη
Λίγο λάδι και το χυμό από ένα λεμόνι
αλάτι & πιπέρι
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς
Βάζουμε τις φουντίτσες σε ένα ταψάκι
Σε ένα μπωλ ανακατεύουμε το χυμό λεμονιού, το κάρυ, το σκόρδο και περιχύνουμε με το μίγμα το κουνουπίδι.
Βάζουμε στο φούρνο και ψήνουμε μέχρι να ροδίσει και να μαλακώσει. (Περίπου 30 λεπτά).
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.