Jim175
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Jim175 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα.

15-04-22

15:17
Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι?έχω ένα κριθαράκι στο μάτι και ενώ έχω βάλει αλοιφή έχει μεγαλώσει κι άλλο. Μπορεί να μου πει κάποιος τι συμβαίνει γιατί ανησυχώ
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.106 μηνύματα.

15-04-22

20:30
Καταρχην δεν ξερεις αν ειναι κριθαρακι,αυτο θα στο πει ο οφθαλμιατρος.Κατι αναλογο Το ειχα βγαλει και εγω.Κια εβγαζα συνεχως.Εφευγαν και μετα παλι τα ιδια.Τωρα δεν θυμαμαι πως το λενε.Να πας σε οφθαλμιατρο να σιγουρευτεις και θα σου πει τι θα κανεις.Μην αγχωνεσαι.Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι?έχω ένα κριθαράκι στο μάτι και ενώ έχω βάλει αλοιφή έχει μεγαλώσει κι άλλο. Μπορεί να μου πει κάποιος τι συμβαίνει γιατί ανησυχώ

Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.513 μηνύματα.

15-04-22

20:45
Αν πονάει και φουσκώνει είναι χαλάζιο. Καλό θα ήταν να επισκεφτείς οφθαλμίατρο αν δεις οτι συνεχίζει να επιδεινώνεται, για να σου δώσει και κάποια κατάλληλη αλοιφή (ίσως και κορτικοστεροειδή, αν χρειαστεί).Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι?έχω ένα κριθαράκι στο μάτι και ενώ έχω βάλει αλοιφή έχει μεγαλώσει κι άλλο. Μπορεί να μου πει κάποιος τι συμβαίνει γιατί ανησυχώ
Προς το παρόν, βάζε 3 φορές τη μέρα επιθέματα ζεστού νερού(όσο αντέχεις πιο ζεστή θερμοκρασία) όπου θα έχεις βράσει χαμομήλι, για να μαλακώσει και να απορροφηθεί.
Δεν φεύγει από τη μια μέρα στην άλλη.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.106 μηνύματα.

15-04-22

20:51
Γεια Αλξ μου.Χαλαζιο ειχα!Αν πονάει και φουσκώνει είναι χαλάζιο. Καλό θα ήταν να επισκεφτείς οφθαλμίατρο αν δεις οτι συνεχίζει να επιδεινώνεται, για να σου δώσει και κάποια κατάλληλη αλοιφή (ίσως και κορτικοστεροειδή, αν χρειαστεί).
Προς το παρόν, βάζε 3 φορές τη μέρα επιθέματα ζεστού νερού(όσο αντέχεις πιο ζεστή θερμοκρασία) όπου θα έχεις βράσει χαμομήλι, για να μαλακώσει και να απορροφηθεί.
Δεν φεύγει από τη μια μέρα στην άλλη.

Κια οταν πηγα στην οφθαλμιατρο για ενα τσεκ απ...το ειδε και μου ειπε εχ3ι σχεδον φυγει.δεν χρειαζεσαι τιποτα....συνεχισε τις ζεστες κομπρεσες και θα φυγει..διοτι ειχε σχεδον φυγει!
Η θεραπεία έχει καλύτερα αποτελέσματα εάν ζητήσουμε από τους ασθενείς να κάνουν χρήση ζεστών επιθεμάτων (κομπρέσες) τα οποία μαλακώνουν το λιπώδες έκκριμα των αδένων και βοηθάνε στην διάνοιξη τους με φυσικό τρόπο.
![]()
Χαλάζιο Ματιού Τι Είναι, Αίτια & Θεραπεία | Δρ. Σκουτέρης
Χαλάζιο στο μάτι: Τι είναι, αίτια & θεραπεία. Μάθετε πως φεύγει το χαλάζιο ματιού και ποιο το κόστος για την επέμβαση. Άμεση αντιμετώπιση & αφαίρεση.skouteris.gr
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.513 μηνύματα.

15-04-22

20:57
Έχω κάνει επέμβαση για χαλάζιο, επειδή τότε δεν ήξερα για τα ζεστά επιθέματα και το άφησα για μήνες, οπότε σκλήρυνε κι έγινε αρκετά συμπαγές, τόσο που χρειάστηκε να ανοιχτεί χειρουργικά.
Ήταν ένα διάστημα μετά, 1-2 χρόνων, που για κάποιο λόγο έβγαζα διαρκώς χαλάζια, πότε στο ένα βλέφαρο και πότε στο άλλο. Αλλά δεν χρειάστηκε κάτι ιδιαίτερο πέρα από τις κομπρέσσες και μια αλοιφή ειδική.
Ήταν ένα διάστημα μετά, 1-2 χρόνων, που για κάποιο λόγο έβγαζα διαρκώς χαλάζια, πότε στο ένα βλέφαρο και πότε στο άλλο. Αλλά δεν χρειάστηκε κάτι ιδιαίτερο πέρα από τις κομπρέσσες και μια αλοιφή ειδική.
Jim175
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Jim175 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα.

16-04-22

23:33
Παιδιά τα νέα δεν ξέρω αν θεωρούνται καλά η κακά αλλά έχει φουσκώσει λίγο περισσότερο και έχει γίνει κάπως άσπρο, αυτό σημαίνει ότι είναι έτοιμο να σκάσει? Επίσης μια ερώτηση ακόμα, στη πλάτη μου είχα βγάλει δυο σπυράκια τα οποία τα είχα σκάσει και τώρα έχουν μείνει κάτι κοκκινακια τα οποία ακόμα φαίνονται και δεν ξέρω πως φεύγουν. Αχχχ όλα τώρα έπρεπε να συμβούν!
Ariana2018
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Ariana2018 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 1.491 μηνύματα.

17-04-22

00:29
Εγώ βγάζω κάθε χρόνο και... Τα σπαω. Δε σου λέω να κάνεις το ίδιο. Αλλά το ποσο ανακουφίζομαι δε λέγεται. Υπάρχει περίπτωση να μην έχει πυον μαζέψει και σε αυτή την περιπτωση βάζω κολλύριο τομπρεξ η τομπρατεξ. Το ένα έχει κορτιζόνη το άλλο όχι. Ανάλογα τι μου βρίσκεται στο φαρμακείο. Για αλοιφή δεν ξέρω δεν έχω βάλει ποτε...
Κοίτα μη βγάλεις το μάτι σου μόνο
Πραγματικά το φαντάζομαι... Εγώ εκεί μιλάμε κάνω μια τσαφ και τέλος ! Είναι πολτ χάλια αυτός ο ενοχλητικός πόνος, τον ξέρω καλά. Το χω παρει κληρονομιά εγώ. Έβγαζε η γιαγιά μου λέει παντα και τα σπαγε κι αυτή.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Δώστου μια ρε συ. Με μια μπατονετα. Η με το δάχτυλο σου. Θα ηρεμήσεις!Παιδιά τα νέα δεν ξέρω αν θεωρούνται καλά η κακά αλλά έχει φουσκώσει λίγο περισσότερο και έχει γίνει κάπως άσπρο, αυτό σημαίνει ότι είναι έτοιμο να σκάσει? Επίσης μια ερώτηση ακόμα, στη πλάτη μου είχα βγάλει δυο σπυράκια τα οποία τα είχα σκάσει και τώρα έχουν μείνει κάτι κοκκινακια τα οποία ακόμα φαίνονται και δεν ξέρω πως φεύγουν. Αχχχ όλα τώρα έπρεπε να συμβούν!

Πραγματικά το φαντάζομαι... Εγώ εκεί μιλάμε κάνω μια τσαφ και τέλος ! Είναι πολτ χάλια αυτός ο ενοχλητικός πόνος, τον ξέρω καλά. Το χω παρει κληρονομιά εγώ. Έβγαζε η γιαγιά μου λέει παντα και τα σπαγε κι αυτή.
Για τα σπυρακια αστα ξέρω γω. Θα φυγουν οι κοκκινίλες. Δεν είναι κάτι αυτό. Γενικά τα σπυρακια δε θέλουν υγρασία. Εγώ οπότε βγαζω τα σπαω κι αυτά αν έχουν πυον όμως και βάζω μετά πουδρα μπόλικη η ταλκ να πάρει την υγρασία.Παιδιά τα νέα δεν ξέρω αν θεωρούνται καλά η κακά αλλά έχει φουσκώσει λίγο περισσότερο και έχει γίνει κάπως άσπρο, αυτό σημαίνει ότι είναι έτοιμο να σκάσει? Επίσης μια ερώτηση ακόμα, στη πλάτη μου είχα βγάλει δυο σπυράκια τα οποία τα είχα σκάσει και τώρα έχουν μείνει κάτι κοκκινακια τα οποία ακόμα φαίνονται και δεν ξέρω πως φεύγουν. Αχχχ όλα τώρα έπρεπε να συμβούν!
Jim175
Πολύ δραστήριο μέλος

17-04-22

00:43
Φοβάμαι να το βγάλω με το χέρι μου! Μήπως αν το αφήσω θα σκάσει μόνο του ? Οι κοκκινίλες με ανησυχούν γιατί αργούν λίγο να φύγουν δε ξέρω γιατίΕγώ βγάζω κάθε χρόνο και... Τα σπαω. Δε σου λέω να κάνεις το ίδιο. Αλλά το ποσο ανακουφίζομαι δε λέγεται. Υπάρχει περίπτωση να μην έχει πυον μαζέψει και σε αυτή την περιπτωση βάζω κολλύριο τομπρεξ η τομπρατεξ. Το ένα έχει κορτιζόνη το άλλο όχι. Ανάλογα τι μου βρίσκεται στο φαρμακείο. Για αλοιφή δεν ξέρω δεν έχω βάλει ποτε...
Δώστου μια ρε συ. Με μια μπατονετα. Η με το δάχτυλο σου. Θα ηρεμήσεις!
Για τα σπυρακια αστα ξέρω γω. Θα φυγουν οι κοκκινίλες. Δεν είναι κάτι αυτό. Γενικά τα σπυρακια δε θέλουν υγρασία. Εγώ οπότε βγαζω τα σπαω κι αυτά αν έχουν πυον όμως και βάζω μετά πουδρα μπόλικη η ταλκ να πάρει την υγρασία.

Ariana2018
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Ariana2018 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 1.491 μηνύματα.

17-04-22

00:45
Δε θα φυγει μόνο του. Είναι πανω η κάτω;Φοβάμαι να το βγάλω με το χέρι μου! Μήπως αν το αφήσω θα σκάσει μόνο του ? Οι κοκκινίλες με ανησυχούν γιατί αργούν λίγο να φύγουν δε ξέρω γιατί![]()
Σχετικά με τις κοκκινίλες. Κανα σημαδακι θα σου μείνε αλλά θα φυγει με το καιρό. Με τη θάλασσα όλα αυτά περνανε λίγο υπομονή ακόμα να μπεις στο αλάτι, καίει τα πάντα και τα διορθώνει επίσης!!
Jim175
Πολύ δραστήριο μέλος

17-04-22

00:52
Οκ μη μείνει για πάντα φοβάμαι, όσο για το κριθαράκι είναι πάνωΔε θα φυγει μόνο του. Είναι πανω η κάτω;
Σχετικά με τις κοκκινίλες. Κανα σημαδακι θα σου μείνε αλλά θα φυγει με το καιρό. Με τη θάλασσα όλα αυτά περνανε λίγο υπομονή ακόμα να μπεις στο αλάτι, καίει τα πάντα και τα διορθώνει επίσης!!
Ariana2018
Πολύ δραστήριο μέλος

17-04-22

00:55
Οχι καλε δε θα μείνει για πανταΟκ μη μείνει για πάντα φοβάμαι, όσο για το κριθαράκι είναι πάνω

Μμ πανω είναι πιο δυσκολο... Κάτω είναι ευκολο.
Ε αμα φοβάσαι αστο πηγαινε αυριο και ζητά ένα κολλύριο θα σου πουν αυτοί. Ρωτα και για αυτά που σου έγραψα.
Αμα ήμουνα εκεί θα σου κανα μια τσαφ

Ο άντρας μου κάθεται κ του τα σπαω τα σπυρακια κ πεταγεται. Κάθεται όμως και τσιριζει. Μα πως κάνετε ετσι εσείς οι άντρες;;; έλεος! Φοβιτσιαρηδες

Jim175
Πολύ δραστήριο μέλος

17-04-22

00:57
Είχε πάει το πρωί να μου το βγάλει η μάνα μου και λέει ο μπαμπάς " τι κάνεις είσαι με τα καλά σου ?"Οχι καλε δε θα μείνει για παντα
Μμ πανω είναι πιο δυσκολο... Κάτω είναι ευκολο.
Ε αμα φοβάσαι αστο πηγαινε αυριο και ζητά ένα κολλύριο θα σου πουν αυτοί. Ρωτα και για αυτά που σου έγραψα.
Αμα ήμουνα εκεί θα σου κανα μια τσαφ
Ο άντρας μου κάθεται κ του τα σπαω τα σπυρακια κ πεταγεται. Κάθεται όμως και τσιριζει. Μα πως κάνετε ετσι εσείς οι άντρες;;; έλεος! Φοβιτσιαρηδες![]()

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

17-04-22

07:35
@Dimitrigood
φιλε,δεν καταλαβαινω,Φοβασαι αλλα για οφθαλμιατρο ουτε κουβεντα.Δεν ειναι τοσο δυσκολο ,αν το προσπαθησεις θα βρεις εναν.
Jim175
Πολύ δραστήριο μέλος

17-04-22

10:36
Το θέμα είναι ότι δε θα πάω στον οφθαλμίατρο αυτή τη βδομάδα, θα πάω σε την επόμενη@Dimitrigood
φιλε,δεν καταλαβαινω,Φοβασαι αλλα για οφθαλμιατρο ουτε κουβεντα.Δεν ειναι τοσο δυσκολο ,αν το προσπαθησεις θα βρεις εναν.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

17-04-22

10:40
Μη κάνεις το λάθος και το σπάσεις! Γιατί και κινδυνεύεις με επαναμόλυνση και δεν είναι σπυράκι: όσο και να προσέξεις, κάτι υπόλειμμα θα παραμείνει μέσα, με αποτέλεσμα να μεγαλώσει πάλι και να αρχίσει φαύλος κύκλος.Φοβάμαι να το βγάλω με το χέρι μου! Μήπως αν το αφήσω θα σκάσει μόνο του ? Οι κοκκινίλες με ανησυχούν γιατί αργούν λίγο να φύγουν δε ξέρω γιατί![]()
Το ότι έχει αρχίσει και φαίνεται λευκό, είναι καλό σημάδι πως "μαλακώνει" και σιγά σιγά θα φύγει.
Βάζε ζεστά επιθέματα!
Jim175
Πολύ δραστήριο μέλος

17-04-22

10:45
Μήπως να ριχνω ζεστό νερό όταν κάνω ντουζ?Μη κάνεις το λάθος και το σπάσεις! Γιατί και κινδυνεύεις με επαναμόλυνση και δεν είναι σπυράκι: όσο και να προσέξεις, κάτι υπόλειμμα θα παραμείνει μέσα, με αποτέλεσμα να μεγαλώσει πάλι και να αρχίσει φαύλος κύκλος.
Το ότι έχει αρχίσει και φαίνεται λευκό, είναι καλό σημάδι πως "μαλακώνει" και σιγά σιγά θα φύγει.
Βάζε ζεστά επιθέματα!
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

17-04-22

15:55
Και αυτό. Αλλά όχι μόνο αυτό. Γιατί πρέπει να παραμείνει για κάποια δευτερόλεπτα το επίθεμα στο προσβεβλημένο μάτι και το ντουζ δεν αρκεί.Μήπως να ριχνω ζεστό νερό όταν κάνω ντουζ?
Jim175
Πολύ δραστήριο μέλος

17-04-22

19:39
Μου βγήκε το πύον και τώρα είναι σε μια περίεργη φάσηΚαι αυτό. Αλλά όχι μόνο αυτό. Γιατί πρέπει να παραμείνει για κάποια δευτερόλεπτα το επίθεμα στο προσβεβλημένο μάτι και το ντουζ δεν αρκεί.
Ariana2018
Πολύ δραστήριο μέλος

17-04-22

21:25
Δόξα τον υψίστοΜου βγήκε το πύον και τώρα είναι σε μια περίεργη φάση
Βγήκε το πυον
Άστο τώρα θα περασει

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 36 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.