Κυβέρνηση Μητσοτάκη

Υδροχόος

Διάσημο μέλος

Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2,822 μηνύματα.
Ρωτάω τι χειρότερο θα πάθεις από αυτά που ανέφερα. Τι έχεις τώρα το τόσο καλό που φοβάσαι μην στο στερήσει ένας Κασιδιάρης και προστατεύετε μάλιστα την Πατρίδα από αυτόν.
Δεινόν οι πολλοί, κακούργους όταν έχωσι προστάτας...
 

Wonderkid

Περιβόητο μέλος

Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6,233 μηνύματα.
Πάντως λίγο πολύ εδώ που τα λέμε όλοι οι πολιτικοί παράγοντες, χρησιμοποιούν άλλοι λιγότερο και άλλοι περισσότερο λαϊκιστικές ρητορικές και γενικεύσεις, όσο και δημαγωγία. Είναι μέσα προπαγάνδας, που φέρνουν ψήφους.
 

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αφρική. Έχει γράψει 30,272 μηνύματα.
Γι' αυτό επιλέγω τους πιο μετριοπαθείς. Και ευτυχώς υπάρχουν αρκετοί στην κυβέρνηση. Θα τους επιλέξω πάλι αν παραμείνουν μετριοπαθείς.

Δυστυχώς υπάρχουν κόμματα που στο σύνολό τους υπάρχει αμετροεπεια.
 

parafernalia

Περιβόητο μέλος

Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4,968 μηνύματα.
Για να τελειώνουμε με τη βλακεία. Κακός ο Κασιδιάρης αλλά δεν θα ξεπλύνουμε και τη ΔΕΞΙΑ μαφία τώρα. Ο Μητσοτάκης και η οικογένειά του είναι κατά πολύ χειρότεροι.

Οι 41τακατό είναι ηθικοί αυτουργοί.
 

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλεται Ιστορικός και μας γράφει απο Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 18,482 μηνύματα.
Δεινόν οι πολλοί, κακούργους όταν έχωσι προστάτας...
Το θέμα είναι πως και τώρα δεινοπαθούμε. Αυτό θέλω να σε πω. Εγώ δεν μπορώ να σε πείσω πως ο Κασιδιάρης θα βελτιώσει την κατάσταση (ούτε εγώ δεν το πιστεύω μιας που δεν πιστεύω στα κόμματα). Όμως ούτε και εσύ μπορείς να με πείσεις πως υπάρχει κάτι χειρότερο από την δυστοπία που βιώνουμε τώρα. Σε έναν κόσμο που μόνος αυτοσκοπός είναι το χρήμα, σε έναν κόσμο που ήθη, έθιμα, παραδόσεις, λαϊκές ιδιαιτερότητες εξουδετερώνονται και οι άνθρωποι όλου του κόσμου γίνονται και κυριολεκτικά απλά αριθμοί. Σε έναν κόσμο που τα εργατικά δικαιώματα/κεκτημένα αναστέλλονται, η δικαιοσύνη πλήρως ελεγχόμενη....

Δηλαδή πραγματικά να πω πως όλα λειτουργούσαν καλά να πω Οκέι έχουμε κεκτημένα και μπορεί ένας Κασιδιάρης να μας τα στερήσει. Όταν έχεις φτάσει στην παρακμή και στον πάτο σε όλα, δεν ξέρω τι χειρότερο μπορεί να συμβεί.
 

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αφρική. Έχει γράψει 30,272 μηνύματα.
Όσο οι άλλοι είναι αμετροεπεις, τόσο το 41% θα παραμένει ακλόνητο.

Το 41% δείχνει πως η αντιπολίτευση πρέπει να αλλάξει αν θέλει να παίξει ρόλο στα τεκταινόμενα.
 

Volkswagen Fan

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 27,918 μηνύματα.
Για να τελειώνουμε με τη βλακεία. Κακός ο Κασιδιάρης αλλά δεν θα ξεπλύνουμε και τη ΔΕΞΙΑ μαφία τώρα. Ο Μητσοτάκης και η οικογένειά του είναι κατά πολύ χειρότεροι.

Οι 41τακατό είναι ηθικοί αυτουργοί.
Μου θυμίζει ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ ή τα φυλλάδια που μοιράζει το ΚΚΕ στο Σύνταγμα.
 

chester20080

Περιβόητο μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 5,640 μηνύματα.

Απίστευτο άρθρο. Σύνοψη των τελευταίων 3 μηνών. Μόνο των 3 μηνών.
Τη ΝΔ αδειάζει και η ίδια της η εφημερίδα πλέον, ακόμα και εκεί έχουν αγανακτήσει.

Φέτος το καλοκαίρι ένα πλοίο γεμάτο μετανάστες βούλιαξε στα ανοιχτά της Πύλου με αποτέλεσμα να πνιγούν εκατοντάδες άνθρωποι. Εκατοντάδες Κροάτες χούλιγκαν, αψηφώντας απαγορεύσεις, διέσχισαν ολόκληρη την Ελλάδα ανενόχλητοι και έφτασαν στην Αθήνα, όπου συνεπλάκησαν με οπαδούς της ΑΕΚ. Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων δολοφονήθηκε ένας 29χρονος Έλληνας οπαδός. Στη Θεσσαλονίκη ένας 50χρονος πολίτης έκανε παρατήρηση σε νεαρό διανομέα που περνούσε με το μηχανάκι του από πεζόδρομο, και ο διανομέας τον ξυλοκόπησε και τον σκότωσε. Τέσσερις νεαροί Έλληνες συνελήφθησαν για τη δολοφονία 23χρονου Πακιστανού μετανάστη την ώρα που πήγαινε στη δουλειά του σε λαϊκή αγορά στον Περισσό. Στη Νέα Φιλαδέλφεια πέντε άτομα ξυλοκόπησαν 16χρονο σε προαύλιο σχολείου, στο Καματερό 15χρονος έπεσε θύμα ξυλοδαρμού, στην Θεσσαλονίκη (στην οδό Άλκη Καμπανού, αν έχει σημασία) 14χρονος ξυλοκοπήθηκε από συμμορία 7 ανηλίκων. Στη Χαλκιδική, ο φερόμενος ως αρχηγός της “μαφίας των λουκουμάδων” αφέθηκε ελεύθερος, επειδή πέρασαν οι 18 μήνες της κράτησής του χωρίς να έχει εκδικαστεί ακόμα η υπόθεσή του. Ένας 20χρονος που είχε παρασύρει και σκοτώσει ένα ζευγάρι νεαρών φοιτητών και το σκυλί τους στην Κρήτη, τρέχοντας με 125 χιλιόμετρα την ώρα σε δρόμο με όριο ταχύτητας τα 40, καταδικάστηκε τελικά φέτος, έξι χρόνια αργότερα, σε εξαγοράσιμη ποινή, χωρίς να μπει ούτε μία ημέρα στη φυλακή.

Φέτος το καλοκαίρι ξέσπασαν καταστροφικές πυρκαγιές στην Αττική, τη Μαγνησία, τη Φθιώτιδα, το Λουτράκι, την Κέρκυρα και την Εύβοια. Στη Ρόδο οργανώθηκε η μεγαλύτερη επιχείρηση εκκένωσης της σύγχρονης ιστορίας στη χώρα μας. Στον Έβρο συνέβη η μεγαλύτερη δασική πυρκαγιά στη σύγχρονη ιστορία της χώρας μας, ξεπερνώντας το ρεκόρ της βόρειας Εύβοιας από πρόπερσι. Από τις πυρκαγιές σκοτώθηκαν 28 άνθρωποι, από τους δύο πιλότους του Καναντέρ στην Κάρυστο μέχρι 20 μετανάστες στον Έβρο. Στη Νέα Αγχίαλο η πυρκαγιά έφτασε στις αποθήκες πυρομαχικών της πολεμικής αεροπορίας προκαλώντας μια τεράστια έκρηξη. Και μετά ήρθαν οι καταρρακτώδεις βροχές και οι πλημμύρες, ο Daniel, η καταστροφή του Πηλίου, του Βόλου και της Θεσσαλίας. Αυτοκίνητα, περιουσίες και κτίρια τα πήρε το νερό και τα πήγε αλλού. Γέφυρες που σαρώθηκαν και κατέρρευσαν πριν από τρία χρόνια από τον “Ιανό”, και που μετά ξαναχτίστηκαν, φέτος ξανασαρώθηκαν και ξανακατέρρευσαν. Κι ακόμα ο Πηνειός φουσκώνει. Η καταγραφή των ζημιών και των απωλειών συνεχίζεται και θα συνεχιστεί μέχρι να υποχωρήσουν τα νερά.

Φέτος το καλοκαίρι στον Έβρο, κατά τη διάρκεια της μεγάλης πυρκαγιάς, συνελήφθησαν πολίτες που είχαν κλειδωμένους 13 μετανάστες σε τρέιλερ. Άλλα βίντεο που ανέβηκαν στα social media έδειχναν παραστρατιωτικές ομάδες στον Έβρο που μαζεύονται και να συντονίζονται για να εξαπολύσουν πογκρόμ μεταναστών. Διακινητές ανέβασαν βίντεο στο ΤικΤοκ που τους δείχνουν να φορτώνουν μετανάστες σε κλεμμένο αυτοκίνητο του οποίου οι πινακίδες φαίνονταν. Από ό,τι αποδείχτηκε, το αυτοκίνητο είχε κλαπεί στην άλλη άκρη της Ελλάδας, και τη διέσχισε χωρίς να τους ενοχλήσει κανείς.

Φέτος το καλοκαίρι πολίτες έκαναν ουρές για να ανανεώσουν τις παλιές τους ταυτότητες με νέες (που ούτως ή άλλως σε τρία χρόνια δεν θα ισχύουν) πριν αρχίσουν να εκδίδονται οι νέου τύπου, οι οποίες νομίζουν ότι έχουν τσιπάκι για να τους παρακολουθεί. Σχετικές διαδηλώσεις παραχριστιανικών οργανώσεων άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους ανά την Ελλάδα. Στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου ένα βυτιοφόρο ακινητοποιήθηκε και έπιασε φωτιά, κι αυτό είχε σαν αποτέλεσμα εκατοντάδες οδηγοί να μείνουν εγκλωβισμένοι στο δρόμο για 8 ώρες. Στην Πρέβεζα σημειώθηκαν μέσα στον Αύγουστο δύο περιστατικά υπερχείλισης βοθρολυμάτων. Σε προστατευμένη περιοχή Natura στη Λέσβο έσκαψαν με γκρέιντερ δρόμο και έβαλαν κατασκευές για τη διεξαγωγή παράνομων ιπποδρομιών. Στην τελετή απονομής παρευρέθηκε και ο περιφερειάρχης. Σε σχεδόν 3500 ελέγχους που έγιναν σε παραλίες της Ελλάδας μέσα στον Αύγουστο διαπιστώθηκαν παραβάσεις από σχεδόν 1 στις 3 επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται εκεί. Σε πολλές περιπτώσεις, όταν οι ελεγκτές έφευγαν οι επιχειρηματίες επανέφεραν τις ξαπλώστρες.

Φέτος το καλοκαίρι μάθαμε ακόμα ότι η χωματερή της Άνδρου που κατάρρευσε στη θάλασσα το 2011 συνεχίζει να μεγαλώνει στον βυθό, έχοντας φτάσει σε έκταση τα 157 στρέμματα. Η χαρτογράφηση του προβλήματος έγινε μόλις φέτος, χάρη στη χρηματοδότηση μιας γερμανίδας ιδιώτη. Μάθαμε ακόμα ότι λούνα παρκ λειτουργούσε στην Αθήνα για 17 χρόνια χωρίς άδεια. Ότι κάποιος χτίζει ένα συγκρότημα με λυόμενα μέσα στο Εθνικό Πάρκο Σχοινιά. Ότι ο δήμαρχος Ναυπλίου πέταγε κακά σκύλου και σκουπίδια έξω από το εξοχικό αντιπάλου του. Είχε, μάλιστα, επαναλάβει την πράξη 22 φορές.

Και, βέβαια, τις προάλλες υπάλληλος του επιβατικού πλοίου Blue Horizon που έφευγε με ανοιχτό τον καταπέλτη, πέταξε στη θάλασσα τον 36χρονο Αντώνη Καρυώτη που προσπάθησε να μπει στο πλοίο καθώς αυτό απέπλεε, με αποτέλεσμα ο άνθρωπος να πνιγεί. Το πλοίο απέπλευσε κανονικά, και πήγαινε στο δρόμο του για 40 λεπτά, σαν να μη συνέβη τίποτε.

Όλα αυτά, μαζί με πολλά άλλα που δεν χωράνε εδώ αλλά μπορεί να τα θυμάστε, συνέβησαν μέσα στο περασμένο τρίμηνο. Είναι πολλά. Είναι πάρα πολλά. Όλες οι κοινωνίες του κόσμου έχουν προβλήματα. Κάποιες έχουν και χειρότερα από εμάς. Αλλά και τα δικά μας είναι πάρα πολλά. Κι όταν μας πέφτουν έτσι, μαζεμένα, δεν αντέχονται. Ακόμα και για τους ανθρώπους που δεν βίωσαν καμία από τις καταστροφές ή τα εγκλήματα αυτού του καλοκαιριού στο πετσί τους, η διαχείρισή τους είναι πολύ δύσκολη. Το μήνυμα που μας στέλνει η πραγματικότητα ολόκληρο το καλοκαίρι, σχεδόν κάθε μέρα, είναι ότι δεν λειτουργεί σχεδόν τίποτε σωστά. Υπάρχουμε από τύχη. Το μίσος, το αντικοινωνικό μένος και η ατιμωρησία είναι κυρίαρχα φαινόμενα. Κι αν συμβεί η στραβή, κανείς δεν θα έρθει να μας σώσει. Οι ειδήσεις κάθε μέρα μας θυμίζουν οι θεσμοί μας είναι ανέτοιμοι, δυσλειτουργικοί και διαβρωμένοι. Ότι η ίδια η κοινωνία μας, κάτω από την διακοσμητική επιφάνεια του δυτικού τύπου κράτους-μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, είναι σάπια.

Κι είναι ακόμα πιο δύσκολο να το διαχειριστεί κανείς επειδή όλο αυτό το σκηνικό ανικανότητας και ανεπάρκειας εκτυλίσσεται σε ένα περιβάλλον που χειροτερεύει από μόνο του. Ξέρουμε ότι αυτό το καλοκαίρι θα αποδειχτεί ένα από τα πιο δροσερά της υπόλοιπης ζωής μας. Τα επόμενα θα είναι ολοένα και πιο δύσκολα. 900.000 στρέμματα στον Έβρο κάηκαν φέτος, 720.000 στρέμματα στη Θεσσαλία πλημμύρισαν. Ξέρουμε ότι περισσότερα στρέμματα θα καούν του χρόνου ή του παραχρόνου, ότι ακόμα πιο “πρωτοφανείς” πλημμύρες θα ζήσουμε τα επόμενα χρόνια. Πώς θα αντιμετωπίσουμε έναν κόσμο που γίνεται πιο αφιλόξενος; Πώς θα ανταπεξέλθουμε στα χειρότερα που θα έρθουν; Με αυτό το κράτος; Με αυτό το πολιτικό προσωπικό; Με αυτούς τους πολίτες; Με αυτή την κοινωνία;

+ Το στρατόπεδο Αεροπορίας Στρατού στο Στεφανοβίκειο πλημμύρισε ολοσχερώς και τα ελικόπτερα φυγαδεύτηκαν στην 111 Ν. Αγχιάλου. Στο ίδιο έργο θεατές για δεύτερη φορά σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις λόγω υπερφυσικών καταστροφών.
 

Volkswagen Fan

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 27,918 μηνύματα.

Απίστευτο άρθρο. Σύνοψη των τελευταίων 3 μηνών. Μόνο των 3 μηνών.
Τη ΝΔ αδειάζει και η ίδια της η εφημερίδα πλέον, ακόμα και εκεί έχουν αγανακτήσει.



+ Το στρατόπεδο Αεροπορίας Στρατού στο Στεφανοβίκειο πλημμύρισε ολοσχερώς και τα ελικόπτερα φυγαδεύτηκαν στην 111 Ν. Αγχιάλου. Στο ίδιο έργο θεατές για δεύτερη φορά σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις λόγω υπερφυσικών καταστροφών.

Μιλάμε τα κυκλωμένα έχουν να κάνουν 100% με την κυβέρνηση. Θα βάλω λοιπόν και εγώ ότι μου κάηκαν τα μακαρόνια σήμερα άρα ευθύνεται ο Κουλης :whatever: :whatever:

IMG_0957.jpeg
 

Wonderkid

Περιβόητο μέλος

Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6,233 μηνύματα.
Σίγουρα δεν είναι τυχαία όλα αυτά τα περιστατικά που συμβαίνουν τους τελευταίους δύο μήνες σε κοινωνικό επίπεδο. Πέρα από τα φυσικά φαινόμενα, που και εκεί υπάρχουν διαχρονικές ευθύνες, παρατηρείται μια γενική αποδιοργάνωση και σύγχυση στις τάξεις της κυβέρνησης, η οποία μοιάζει να έχει επαναπαυτεί πλήρως από το αποτέλεσμα των εκλογών, το οποίο όμως δε σημαίνει αυτόματα ανοχή και ατέρμονη υπομονή από μεγάλη μερίδα των ψηφοφόρων της, αν συνεχιστούν καταστάσεις, όπως αυτές της Ν. Αγχιάλου, επιδρομές χούλιγκανς κλπ. Δεν είναι δα και τόσο δύσκολο δεκάδες χιλιάδες εξ'αυτών των ψηφοφόρων να καταφύγουν αλλού ή ακόμη, για αρχή, και σε τοπικό-περιφερειακό επίπεδο να αρχίζουν να μαυρίζουν υποψηφίους, στηριζόμενους από τη ΝΔ, σαν προειδοποίηση.
 
Τελευταία επεξεργασία:

Υδροχόος

Διάσημο μέλος

Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2,822 μηνύματα.
Όταν έχεις φτάσει στην παρακμή και στον πάτο σε όλα, δεν ξέρω τι χειρότερο μπορεί να συμβεί.
Υπάρχει και παρακάτω, Γιάννη. Υπάρχει και χειρότερο. Υπάρχει και περισσότερη κατρακύλα...

Επτά πρώην βουλευτές της Χ.Α. κρίθηκαν ένοχοι για σύσταση / διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης. Μεταξύ των οποίων είναι και αυτός που, ξανά και ξανά, αναφέρεις και υποστηρίζεις...

Τί άλλο να πούμε ; ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ : δολοφονίες, επιθέσεις, οπλοκατοχές...

Παραβατικά στοιχεία, με τη βούλα. Τί άλλο να πω ; Πώς κάποιος παραβατικός θα βοηθήσει στην πάταξη της παραβατικότητας ; Δεν υπάρχουν λόγια...
 

parafernalia

Περιβόητο μέλος

Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4,968 μηνύματα.

Volkswagen Fan

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 27,918 μηνύματα.

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλεται Ιστορικός και μας γράφει απο Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 18,482 μηνύματα.
Υπάρχει και παρακάτω, Γιάννη. Υπάρχει και χειρότερο. Υπάρχει και περισσότερη κατρακύλα...

Επτά πρώην βουλευτές της Χ.Α. κρίθηκαν ένοχοι για σύσταση / διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης. Μεταξύ των οποίων είναι και αυτός που, ξανά και ξανά, αναφέρεις και υποστηρίζεις...

Τί άλλο να πούμε ; ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ : δολοφονίες, επιθέσεις, οπλοκατοχές...

Παραβατικά στοιχεία, με τη βούλα. Τί άλλο να πω ; Δεν υπάρχουν λόγια...
Μα και τώρα μια εγκληματική οργάνωση σε κυβερνάει :/. Να θυμίσουμε την δολοφονία Τεμπονέρα από τάγμα εφόδου της Νέας Δημοκρατίας; ο Σαμαράς που κυβέρνησε ήταν αρχηγός των Rangers στην Πελοπόννησο. Rangers, Κενταυροι, ΜΟΚ. Λέξεις που οι γονείς μας τις έζησαν και τις ξέρουν καλά. Τα τάγματα εφόδου της Νέας Δημοκρατίας που ορμούσαν με αλυσίδες και σιδερολοστούς και έσπαγαν στο ξύλο καταληψίες μαθητές και δολοφόνησαν και τον καθηγητή Τεμπονέρα. Όπου ο δολοφόνος του έμεινε λιγότερο από 8 χρόνια στην φυλακή. Τίποτα.

Φόρεσαν όμως τα πουκάμισα και έγιναν ανφάν γκατε. Αυτοί άλλαξαν, ο Κασιδιάρης όχι. Σωστά;
 

Volkswagen Fan

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 27,918 μηνύματα.
Υπάρχει και παρακάτω, Γιάννη. Υπάρχει και χειρότερο. Υπάρχει και περισσότερη κατρακύλα...

Επτά πρώην βουλευτές της Χ.Α. κρίθηκαν ένοχοι για σύσταση / διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης. Μεταξύ των οποίων είναι και αυτός που, ξανά και ξανά, αναφέρεις και υποστηρίζεις...

Τί άλλο να πούμε ; ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ : δολοφονίες, επιθέσεις, οπλοκατοχές...

Παραβατικά στοιχεία, με τη βούλα. Τί άλλο να πω ; Δεν υπάρχουν λόγια...
Δυστυχώς η χρυσή Αυγή έφτασε να έχει ποσοστά κοντά στο 9% πριν λίγα χρόνια, το λες και κατάντια για την χώρα που γέννησε την δημοκρατία και πολέμησε τον Ναζισμο.
 

Υδροχόος

Διάσημο μέλος

Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2,822 μηνύματα.
Μα και τώρα μια εγκληματική οργάνωση σε κυβερνάει :/. Να θυμίσουμε την δολοφονία Τεμπονέρα από τάγμα εφόδου της Νέας Δημοκρατίας; ο Σαμαράς που κυβέρνησε ήταν αρχηγός των Rangers στην Πελοπόννησο. Rangers, Κενταυροι, ΜΟΚ. Λέξεις που οι γονείς μας τις έζησαν και τις ξέρουν καλά. Τα τάγματα εφόδου της Νέας Δημοκρατίας που ορμούσαν με αλυσίδες και σιδερολοστούς και έσπαγαν στο ξύλο καταληψίες μαθητές και δολοφόνησαν και τον καθηγητή Τεμπονέρα. Όπου ο δολοφόνος του έμεινε λιγότερο από 8 χρόνια στην φυλακή. Τίποτα.

Φόρεσαν όμως τα πουκάμισα και έγιναν ανφάν γκατε. Αυτοί άλλαξαν, ο Κασιδιάρης όχι. Σωστά;
Όπου άρχοντες και...λύκοι, συμφορά και καταδίκη...

Δε θα κρύψω τη λύπη μου, γι΄ αυτές σου τις απόψεις, μ΄ αυτό είναι δικό μου πρόβλημα.

Και όπως συνηθίζω να λέω : Καλή συνέχεια να έχουμε...
 

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλεται Ιστορικός και μας γράφει απο Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 18,482 μηνύματα.
Όπου άρχοντες και...λύκοι, συμφορά και καταδίκη...

Δε θα κρύψω τη λύπη μου, γι΄ αυτές σου τις απόψεις, μ΄ αυτό είναι δικό μου πρόβλημα.

Και όπως συνηθίζω να λέω : Καλή συνέχεια να έχουμε...
Βασικά δεν περίμενα ποτέ πως είσαι ενάντια στο τρίπτυχο Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια. Δεν μας καθοδηγεί κανένας Κασιδιάρης. Αυτές οι τρεις λέξεις είναι ο μόνος μας οδηγός σε αυτή τη ζωή.
 

Υδροχόος

Διάσημο μέλος

Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2,822 μηνύματα.
Βασικά δεν περίμενα ποτέ πως είσαι ενάντια στο τρίπτυχο Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια. Δεν μας καθοδηγεί κανένας Κασιδιάρης. Αυτές οι τρεις λέξεις είναι ο μόνος μας οδηγός σε αυτή τη ζωή.
Γιάννη μου, όποιος είναι εναντίον όλων αυτών των μορφωμάτων, δε σημαίνει ότι είναι ενάντια στο τρίπτυχο που αναφέρεις. Και γιατί να είναι άλλωστε ; Μόνο εσύ αγαπάς την πατρίδα σου και το θεσμό της οικογένειας ;

Δεν περίμενα ποτέ ότι θ΄ άκουγα κάτι τέτοιο από σένα. Ότι θα έκανες αυτό τον παραλληλισμό...

Έξυπνο παιδί είσαι, ιστορικός είσαι, μα άσε κι εμένα που έχω δει πολλάααα πράγματα παραπάνω (από όλους αυτούς που υπερασπίζεσαι...), να έχω την άποψή μου. Η οποία δεν είναι στη θεωρία μόνο. Έχω δει, με τα ίδια μου τα μάτια, τί όλα αυτά τα καθάρματα κάνουν, έχουν κάνει και θα κάνουν...με "σημαία" τους / άλλοθι το τρίπτυχο που αναφέρεις, και όχι μόνο...
 

Dias

Επιφανές μέλος

Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10,063 μηνύματα.
Αυτό το "ΠΑΤΡΙΣ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ" έχει τόσο καπηλευτεί από προδότες και εγκληματίες που το άκουσμά του δημιουργεί αποστροφή.

1694352448513.png
1694352512373.png
1694352608087.png
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top