rita12
Νεοφερμένο μέλος

Πέρα από την αλήθεια που ακούς,
που διαβάζεις,που αισθάνεσαι.
Πέρα από την αλήθεια του θύτη και του θύματος,
υπάρχει και μία άλλη αλήθεια.
Όταν ο άνθρωπος ξεπερνά τα όρια του και ο χρόνος χάνει την σημασία του.
Όταν η στιγμή γίνεται μια ολόκληρη ζωή,
μια λεπτή κόκκινη γραμμή όπου τα πάντα ενώνονται και το τέλος συναντά την αρχή...
Αυτός είναι ο Κόκκινος Κύκλος
Ξέρετε αν έχει κάποια σχέση με τον Πυθαγόρα το παραπάνω χωρίο ??
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mindcircus
Περιβόητο μέλος

δεν ξερω για τον Πυθαγορα, το μονο που ξερω ειναι πως το να κανεις φονο ειναι το πιο ευκολο πραγμα στη ζωη απο ολα.
θεμα δευτερολεπτων, το μυαλο στριφογυρναει καλωδια στο λεπτο.
Φιλος μου εγκληματολογος μου χει τονισει πως οι εγκληματιες ειναι βαθια σκεπτικοι ανθρωποι, με τασεις αυτοκαταστροφης, υπερευαισθητοι και δικαιοι.

παααντως οχι, δε θα λερωσω τα χερια μου με αιμα, θελω ναναι καθαρα τσαμπα το μανικιουρ???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rita12
Νεοφερμένο μέλος

gademis
Τιμώμενο Μέλος

Micro η Space oddysey. Λογικά εκεί το άκουσες και προσπαθείς να βρείς πού αναφέρεται ε;
rita12
Νεοφερμένο μέλος

Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Τωρα πως το συσχετισες με πυθαγορα και τα σχετικα, δεν ξερω..
rita12
Νεοφερμένο μέλος

korinetor
Νεοφερμένο μέλος

deathpale
Νεοφερμένο μέλος

Πληρώ όλα τα παραπάνω! Λες να είμαι μια μελλοντική δολοφόνος?Φιλος μου εγκληματολογος μου χει τονισει πως οι εγκληματιες ειναι βαθια σκεπτικοι ανθρωποι, με τασεις αυτοκαταστροφης, υπερευαισθητοι και δικαιοι.

_Σταύρος_
Δραστήριο μέλος

Κι όμως, η mind αν και υπερευαίσθητη, βαθιά σκεπτόμενη και δικαίως αυτάρεσκη μιας και είναι κουκλάρα (σοβαρά) το έκανε και σκότωσε τον ίδιο της τον εαυτόΠώς γίνεται ένα άτομο που είναι σκεπτόμενο, ευαίσθητο και δίκαιο να διαπράξει φόνο?![]()

Υγ στο e-steki εννοώ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 209912
Επισκέπτης

Πληρώ όλα τα παραπάνω! Λες να είμαι μια μελλοντική δολοφόνος?Beware κόσμε!
Πέρα από την πλάκα όμως μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση αυτό που λες. Πώς γίνεται ένα άτομο που είναι σκεπτόμενο, ευαίσθητο και δίκαιο να διαπράξει φόνο?
![]()
Οι περισσότεροι serial killers δεν θεωρούν πως είναι κακοί άνθρωποι. Αντίθετα θεωρούν πως αυτό που κάνουν είναι δίκαιο και σωστό σύμφωνα με τον προσωπικό κώδικα ηθικής τους. Μία από τις συνέπειες του να έχεις έναν πανίσχυρο εγκέφαλο είναι πως μπορείς να κάνει rationalize τα πάντα αν το θέλεις.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.