Κόστος φωτογράφισης και βιντεοσκόπησης βάπτισης

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.063 μηνύματα.
Γειά σας παιδιά. Η αδερφή μου βαπτίζει τα διδυμά της και θέλω να ρωτήσω, επειδή θα της κάνω δώρο τη φωτογράφιση και βιντεοσκοπηση με συνεργείο, τι να προσέξω στην έρευνα αγοράς για φωτογραφείο. Δηλαδή πόσο κοστίζει περίπου, ένας ΜΟ, τι παροχές να ζητήσω πχ 4k ή full HD video; άλμπουμ κτλ. Δεν έχει προκύψει ποτέ να ψάξω κάτι τέτοιο και τα αποτελέσματα google δε βοηθάνε.

Gaspar

Περιβόητο μέλος

Ο Gaspar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.261 μηνύματα.
Θα σου πω τι έκανα εγώ.
Κατά αρχήν επικοινώνησε με όσους φωτογράφους μπορείς είτε με email είτε facebook Instagram κτλ και ζήτησε τους προσφορά.
Θα σου στείλουν αναλυτικά τιμή, τι περιλαμβάνει το πακέτο τους και τι επιλογές έχεις.
Στα social έχουν και δείγματα που βλέπεις πάνω κάτω το στυλ της δουλειάς τους.

Οι τιμές έχουν μεγάλη διαφορά. Ενδεικτικά για φωτογράφιση + βίντεο οι προσφορές ήταν από 300€ έως και 2000€
Στα ακριβά πακέτα περιλαμβάνει και drone το οποίο εγώ θεωρώ περιττό.
Δώσε προσοχή και στα δείγματα βίντεο και πόσο καλό μοντάζ κάνει αν βάζει μουσική κτλ. Ο κάθε φωτογράφος έχει διαφορετική αισθητική.

Τέλος στην επαρχία οι τιμές είναι χαμηλότερες σε σχέση με Αθήνα θεσσ.

fmarulezkd

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο fmarulezkd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.833 μηνύματα.
ένας ΜΟ, τι παροχές να ζητήσω πχ 4k ή full HD video; άλμπουμ κτλ.
Η αδερφή να υποθέσω οτι το ξέρει πως αυτό θα είναι το δωρο; Αυτές τις λεπτομέρειες είναι κατι που ιδανικά θα το αποφασίσουν οι γονείς, αφου ειναι ιδιαίτερη ημερα για αυτους.

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.063 μηνύματα.
Η αδερφή να υποθέσω οτι το ξέρει πως αυτό θα είναι το δωρο; Αυτές τις λεπτομέρειες είναι κατι που ιδανικά θα το αποφασίσουν οι γονείς, αφου ειναι ιδιαίτερη ημερα για αυτους.
Ναι το ξέρει το ζευγάρι ότι είναι δώρο, αλλά σαν τι είδους λεπτομέρειες πρέπει να εμπλακεί το ζευγάρι; Δεν είναι αντικειμενικά κάποια από τα κριτήρια;

πχ1 η επιλογή του σχεδίου του άλμπουμ, του dvd κτλ ασφαλώς είναι κάτι που θα αποφασίσει το ζευγάρι.
πχ2 η επιλογή του φωτογραφείου μπορεί να γίνει από εμένα, αλλά έχεις δίκιο κακώς το πήρα όλο πάνω μου. Ίσως είναι πιο λογικό να τους πω να ψάξουν αυτοί και να μου πουν τελικά την τιμή και να πάω να πληρώσω. :hmm:

Grand Duchess

Περιβόητο μέλος

Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.417 μηνύματα.
Ίσως είναι πιο λογικό να τους πω να ψάξουν αυτοί και να μου πουν τελικά την τιμή και να πάω να πληρώσω
Το πιο λογικό. Άσε που αν δεν θα τους αρέσει κάτι, δεν θα φας εσύ την γκρίνια, αφού θα είσαι καλυμμένος.
Για κλασσική υπηρεσία: φωτογράφηση την ώρα της δεξίωσης, άλμπουμ μεγάλο + βιντεοσκόπηση, σε μια ξαδέρφη μου πήγε 800€ στην Αθήνα απ'ότι άκουσα τριγύρω μου.

Scandal

Διαχειριστής

Το πιο λογικό. Άσε που αν δεν θα τους αρέσει κάτι, δεν θα φας εσύ την γκρίνια, αφού θα είσαι καλυμμένος.
Για κλασσική υπηρεσία: φωτογράφηση την ώρα της δεξίωσης, άλμπουμ μεγάλο + βιντεοσκόπηση, σε μια ξαδέρφη μου πήγε 800€ στην Αθήνα απ'ότι άκουσα τριγύρω μου.
Εννοείς ότι στα 800 την ώρα της δεξίωσης, βιντεοσκοπήσανε και την δεξίωση;
Εμάς μας ενδιαφέρει μόνο το μυστήριο βιντεο + φωτο.

Grand Duchess

Περιβόητο μέλος

Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.417 μηνύματα.
Εννοείς ότι στα 800 την ώρα της δεξίωσης, βιντεοσκοπήσανε και την δεξίωση;
Εμάς μας ενδιαφέρει μόνο το μυστήριο βιντεο + φωτο.
ναι εκανε βιντεο ολα, απο την εκκλησια μεχρι το γλεντι. Αυτα ομως το μακρινο 2015, δεν ξερω τι γινεται τωρα με τις τιμες. Το μυστηριο σκεψου κρατα μαξ 1 ωρα, αρα δεν θα σας παει πολυ αν δεν θελετε και βιντεο απο το γλεντι

Χρήστες Βρείτε παρόμοια