mamoskriti74
Νεοφερμένο μέλος
Ο mamoskriti74 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα.

Καλησπερα σε ολους . ο γιος μου θα χρειαστει να βαλει κηδεμονα για κυφωση με εντολη ορθοπαιδικου με ειδικευση στις παθησεις κορμου. εχω επισκευθει 2 μεγαλες εταιριες που κατασκευασζουν κηδεμονες. Η μια εινα η IDL και η αλλη h scoliosis slc . Eαν καποιος εχει καποια εμπειρια γι αυτες τις εταιριες θα το εκτιμουσα αν μου ελεγε συν πλην
touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.386 μηνύματα.

ο ίδιος ο γιατρός θα σου πει. Εμπιστέψου τονΚαλησπερα σε ολους . ο γιος μου θα χρειαστει να βαλει κηδεμονα για κυφωση με εντολη ορθοπαιδικου με ειδικευση στις παθησεις κορμου. εχω επισκευθει 2 μεγαλες εταιριες που κατασκευασζουν κηδεμονες. Η μια εινα η IDL και η αλλη h scoliosis slc . Eαν καποιος εχει καποια εμπειρια γι αυτες τις εταιριες θα το εκτιμουσα αν μου ελεγε συν πλην
mamoskriti74
Νεοφερμένο μέλος
Ο mamoskriti74 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα.

Ο γιατρός επειδή είναι από δημόσιο νοσοκομείο δεν επιτρέπεται να έχει καμία άποψη σ αυτό. Απλά μας είπε να βρούμε έναν σωστό κατασκευαστή.
touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.386 μηνύματα.

περίεργο... Μάλλον άλλαξαν τα πράματα. Εμάς τον Ιανουάριο 2022, όταν χρειάστηκε, από το ΓΚΝ μας έφεραν αυτοί τον πωλητή, να πάρει μέτρα και τα ανέλαβε όλα. Ήταν μεν πανάκριβος, τότε η συμμετοχή ήταν περίπου 300, αλλά τα έφεραν όλα εκεί. Δυστυχώς δε θυμάμαι την εταιρεία και δεν έχω τηλέφωνο. Θα κοιτάξω, επειδή είχε εγγύηση, αλλά νομίζω τα έχω πετάξει όλα, γιατί πέρασε καιρόςΟ γιατρός επειδή είναι από δημόσιο νοσοκομείο δεν επιτρέπεται να έχει καμία άποψη σ αυτό. Απλά μας είπε να βρούμε έναν σωστό κατασκευαστή.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...