Δεσμώτης
Περιβόητο μέλος


Την έφτιαξα, μαζί με ταλιατέλες, φοβερή.
(και με πένες θαυμάσια).
Γίνεται αμέσως.
Για πιο κολασμένη φάση,
τσιγαρίζεις σε ένα άλλο μικρό τηγανάκι
λίγο ZWAN χοιρινό
(λάντσιον μητ)
και το ενσωματώνεις στο τέλος στην σάλτσα.
Κ
Ο
Λ
Α
Σ
Η
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
klara!!
Νεοφερμένο μέλος


Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δεσμώτης
Περιβόητο μέλος


πρεπει να εξηγησεις οτι το αλευρι πρεπει να το διαλυσεις πρωτα σε κρυο νερακι γτ αν το ριξεις ετσι πιθανοτατα να μεινει κοκους αλευριου και να μη πηξει. ειναι σαν παραλαγη κρεμα γαλακτος αυτο ετσι?
ακολουθείς το βιντεο κατά γράμμα.
Αυτό ήταν και το νόημα του γιουτουμποσύνδεσμου.
Εγώ δεν το έκανα αυτό που λες με νερό κι ούτε χρειάζεται,
θέλει όμως συνεχές ανακάτεμα και το γάλα να είναι κρύο.
(το αναφέρει αυτό ο Ράμσεϊ στο βίνδεο)
Είναι ουσιαστικά μια παραλλαγή της μπεσαμέλ,
αλλά ως φλεγματικοί άγγλοι δεν την αναφέρουν μπεσαμέλ
αλλά white sauce. lol
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
klara!!
Νεοφερμένο μέλος



Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος



Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δεσμώτης
Περιβόητο μέλος


To κονσερβοκρέας πως το τρως ρε άνθρωπε?![]()
τσιγαρισμένο, αποκτάει τύπο και είναι φοβερό ενισχυτικό γεύσης,
πολύ πιο έντονο κ γευστικό από το κοινό ζαμπόν ή μπέηκον, πχ.
(κομμένο σε μικρά μικρά κυβάκια)

αν δε θες το γκονζίλα μη το βάζεις ρε ανθρώπισσα.

βάλε κομμάτια από βραστό κοτόπουλο, εναλλακτικά.
Αλλά θα πρέπει να βράσεις σε ξεχωριστή κατσαρόλα,
λίγο κοτόπουλο (μπούτι, στήθος κλπ.) πράγμα που
ανεβάζει το χρόνο παρασκευής κατά μια ωρίτσα
και τα σκεύη προς πλύση κατά μια κατσαρόλα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
parafernalia
Περιβόητο μέλος


τςτςτς...πότε θα απογαλακτιστείς ρε δεσμώτα;


I want to live!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος
Επιφανές μέλος


εγω προτιμω


μια καλη εναλλακτικη για ευκολο κρεας χωρις αλλαντικα (και το μυρια συντηρητικα)αν δε θες το γκονζίλα μη το βάζεις ρε ανθρώπισσα.
βάλε κομμάτια από βραστό κοτόπουλο, εναλλακτικά.
Αλλά θα πρέπει να βράσεις σε ξεχωριστή κατσαρόλα,
λίγο κοτόπουλο (μπούτι, στήθος κλπ.) πράγμα που
που ανακαλυψα τωρα
ειναι να ψησεις απλα ή βρασεις κρεας,,χοιρινο πχ
και μετα να κοψεις φετες ή κομματακια και να το βαλεις στην καταψυξη
και οταν θελεις κρεας σπας το κομματι που θελεις,,και το μαγειρευεις..
το εκανα με χοιρινο ρολο μεγαλο,,και για μερικες βδομαδες ειχα κρεαςευκολο..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος


Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δεσμώτης
Περιβόητο μέλος


η άλλη χαλιέται με το ζαμπονάκι της ζβαν λες
κι έχει πάει στρατό και το'χει φάει 4 φορές τη βδομάδα σε νυχτερινή,
ξυνίζει και τα μούτρα της (ταμπόν για την περίοδο, μανταμίτσα)
το βρήκα:
ΠΑΩ ΤΑΙΡΙΑΣΤΆ ΖΕΥΓΑΡΙΑ.





τι διάολο ολο σε ζαβούς πέφτω?

και η συμβουλή της εβδομάδας για να μη καρκινιάσετε απο το ΖΒΑΝ:
Αν πάρεις το κρέας και το κόψεις μικρά κομματάκια μετά γίνεται σε 5 λεπτά στο τηγάνι. Σε όλα τα ασιάτικα έτσι το κάνουν, επειδή είναι μικρά τα κομμάτια μαγειρεύεται πολύ γρήγορα. Το υπόλοιπο στην κατάψυξη και βγάζεις όταν ξαναθέλεις.
δηλ τώρα καλοκαιριάτικα το τσιγαρισμένο σε λάδι κρέας στο τηγάνι
είναι πιο υγιεινό από βρασμένο ζαμπονάκι κονσέρβας?
Λόγω συντηρητικών και μόνο?




















Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος



Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δεσμώτης
Περιβόητο μέλος


Οχι, λόγω αηδίας κονσερβοποιημένου κρέατος και μόνο. Δεν είναι ανάγκη να το κάνεις με λάδι, μπορείς να βάλεις σάλτσα (πχ σόγιας) ή και νερό. Δεν με αφορά το υγιεινό, να μην μου φαίνεται μπλιεξ το φαί μου με νοιάζει. Βέβαια αφού σου αρέσει το μαμούθ, φάτο και πες κι ενα τραγούδι.![]()
αηδίας???

γιατι?
τα σπάει από γεύση το ζβαν, ελαφρώς τσιγαρισμένο, ίσα να βγάλει λίγο άρωμα
και να ροδίσει ελάχιστα.
ενιγουει, το ζβαν η το κρεας η το πουλερικό είναι κάτι εξτρα,
η σάλτσα στέκεται άνετα από μόνη της
(μπορείς να την βάλεις και σε ένα ταψί με μακαρούνες,
να στρώσεις και κάποιο τριμμένο τυρί από πάνω και να κάνεις
κι ένα ψευτοπαστίτσιο το οποίο γαμοσπέρνει),
απλώς ανέφερα ζβαν γιατί το έκανα με ζβαν και ήταν υπέροχο.
επίσης μερικοί φτιάχνουν λευκή σάλτσα με γάλα βούτυρο και κορν φλάουερ
αντί για αλεύρι, νομίζω είναι λιγότερο επίφοβη παρασκευή
και πήζει πιο άκοπα σε σχέση με αλεύρι που θέλει συνεχή ανακάτα.
αυτιά.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.