Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Το στέκι , κάποια μέλη του και κυρίως εσύ ήσουν η αφορμή για την έναρξη της πετυχημένης προσπάθειας μου!
με τιμάς!
αλλά με τη στάση σου, πιο πολύ τιμάς τον εαυτό σου και τις προσπάθειες σου

keep walking! (αυτό δε σημαίνει να το ρίξεις στο Johny walker

είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου λεύκανση δοντιών μετά τα δυο χρόνια χωρίς κάπνισμα...
σήμερα ξεκίνησα τη διαδικασία

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dooo
Διακεκριμένο μέλος

πρόσεξε μη καταντήσεις σαν τον Ρος στα φιλαράκια!!είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου λεύκανση δοντιών μετά τα δυο χρόνια χωρίς κάπνισμα...
σήμερα ξεκίνησα τη διαδικασία![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

πρόσεξε μη καταντήσεις σαν τον Ρος στα φιλαράκια!!
![]()

δυστυχώς δεν έχω τέτοια ποιότητα δοντιών ώστε να γίνουν ΤΟΣΟ λευκά

μου αρκεί που θα φύγει το κίτρινο τσιρλί του τσιγάρου

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

misslittledevil
Επιφανές μέλος

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Αν δεν εχεις ηδη λευκα δοντια, δεν κινδυνευεις να γινεις Ρος αφου δεν ανοιγουν πανω απο 2-3 τονους.
ε τότε δεν παίζει με τίποτα να γίνω Ρος

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

misslittledevil
Επιφανές μέλος

Κε, μονη σου την κανεις?

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Αυτο που λες δεν ειναι καν λευκανση [δεν ξερω αν την ονομαζουν ετσι δηλαδη]. Ουσιαστικα με αυτο, σου χρωματιζουν τα δοντια. Φανταζομαι δεν θα κανει κατι τετοιο η ΚΕ.
Κε, μονη σου την κανεις?![]()
όχι καλέ...
στον οδοντογιατρό με laser

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

οι υπόλοιποι τι γνώμη έχετε γενικώς για τη λεύκανση?
misslittledevil
Επιφανές μέλος

Τα δοντια μου παρολο που δεν εχω υπαρξει καπνιστρια, ειχαν σχεδον κιτρινο [μπλιαχ] χρωμα απο φυσικου τους. Εκανα λευκανση, κι ενω μου ειχαν πει οτι θα πρεπει να κανω καθε 1-2 χρονια, αλλα εχουν περασει 7 [

Επισης.. δεν θυμαμαι αν ηταν με λειζερ γμτ, αλλα θυμαμαι οτι μετα απο τις "θεραπειες" που μου εκανε ο γιατρος μου ειχε δωσει και ενα "μασελακι" και μια αλοιφη για να τα βαζω καθε βραδυ για Χ ωρα για ενα μικρο διαστημα.

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Εγω εχω κανει. Αλλα δεν θυμαμαι πως και τι.
Τα δοντια μου παρολο που δεν εχω υπαρξει καπνιστρια, ειχαν σχεδον κιτρινο [μπλιαχ] χρωμα απο φυσικου τους. Εκανα λευκανση, κι ενω μου ειχαν πει οτι θα πρεπει να κανω καθε 1-2 χρονια, αλλα εχουν περασει 7 [] και μια χαρα διατηρουν το χρωμα τους. Φυσικα, οπως ξανα ειπα δεν ανοιγουν πολυ μονο 2-3 τονους [αυτο που εκανα εγω τουλαχιστον, αυτο που λεει η kajira δεν το ξερω].
Επισης.. δεν θυμαμαι αν ηταν με λειζερ γμτ, αλλα θυμαμαι οτι μετα απο τις "θεραπειες" που μου εκανε ο γιατρος μου ειχε δωσει και ενα "μασελακι" και μια αλοιφη για να τα βαζω καθε βραδυ για Χ ωρα για ενα μικρο διαστημα.![]()
Αν σου έδωσε μασελάκι δεν ήταν Laser
7 χρόνια ε?

Μήπως όμως αν πήγαινες κάθε 1-2 χρόνια όπως σου είπε, τελικώς θα άνοιγε κι άλλο το χρώμα πέραν των 2-3 τόνων?
misslittledevil
Επιφανές μέλος

Αν σου έδωσε μασελάκι δεν ήταν Laser
7 χρόνια ε?πολύ καλό κι ενδιαφέρον! κι οκ δεν καπνίζεις... με άλλες ουσίες που χρωματίζουν τα δόντια πως πας? Δλδ, καφέ, κόκκινο κρασί κλπ
Μήπως όμως αν πήγαινες κάθε 1-2 χρόνια όπως σου είπε, τελικώς θα άνοιγε κι άλλο το χρώμα πέραν των 2-3 τόνων?
Και καφε πινω και κρασι.
Το χρωμα που εχω τωρα, ειναι φυσικο χρωμα δοντιων απ' οτι μου λεει ο γιατρος. Κι εκεινος μου ειπε οτι δεν χρειαζεται να κανω [ο ιδιος που αρχικα μου ειχε πει οτι θα πρεπει να κανω καθε δυο χρονια]. Αν εκανα καθε δυο χρονια, δεν θα ειχα γινει σαν τον Ρος?

qwertyuiop
Διάσημο μέλος

Γι' αυτό σ' εμάς τα παιδιά δεν κάνουν λεύκανση.
Neraida
Επιφανές μέλος

Ειχα αποτελεσματα, αλλα καπνιζω (ψιλοκαπνιζα και κατα τη διαρκεια της διαδικασιας) και θα γινουν παλι τα ιδια σκατα

Τωρα, τη μεθοδο με το λειζερ για να ειμαι ειλικρινης δεν τη γνωριζω, ισως και να ειναι πιο αποτελεσματικη. Δε μας λες λιγα πραγματα γι αυτη, ΚΕ? (αυτα που σου ειπαν τλχ)
Η τοτε οδοντιατρος μου παντως με ειχε διαβεβαιωσει, οτι ειναι μυθος, αυτο που λενε, οτι η λευκανση χαλαει το σμαλτο των δοντιων...(τλχ κατα τον τροπο, που εγω την εκανα)
Α...και αυτο το κατασπρο ολων αυτων, που ειναι στη σοου μπιζ κ.ο.κ, δεν ειναι τιποτα αλλο απο θηκες...

Neraida
Επιφανές μέλος

Σόρι που πετάγομαι, αλλά βρήκα αυτό, κι αναρωτιόμουν αν σας λέει
κάτι!
αμε μας λεει

εμενα τλχ...
αυτο εκανα:
"Αρχικά ο οδοντίατρος παίρνει αποτυπώματα από το στόμα του
ασθενή του με την βοήθεια των οποίων θα κατασκευασθούν από μαλακό πλαστικό οι ατομικοί νάρθηκες . Μέσα σε αυτούς - και σύμφωνα με τις υποδείξεις του - ο ασθενής θα τοποθετεί την λευκα - ντική ουσία. Επιπλέον ,ανάλογα με το ποιο σκεύασμα έχει επιλεγεί,ποικίλει ο χρόνος παραμονής του μέσα στο στόμα. Άλλα σκευάσματα χρησιμοποιούνται κατά την διάρκεια της νύχτας και ενώ ο ασθενείς κοιμάται , άλλα για 1 - 2 ώρες την ημέρα και άλλα μόνο στο ιατρείο. "
Και βασικα, οσα αναφερονται σε αυτο το αρθρο,μου τα ειχε πει η οδοντιατρος μου...(ουτε κοπυ πειστ να ηταν

misslittledevil
Επιφανές μέλος

Παντως, σχετικα με αυτο:
Έχει διάρκεια ή πετάω τα λεφτά μου ;
Τα αποτελέσματα είναι συνήθως θεαματικά ενώ με την σωστή συντήρηση (επανάληψη τμήματος της θεραπείας, κάτι που στοιχίζει λίγο τόσο σε κόστος όσο και σε κόπο) , μπορούν να ξεπεράσουν σε διάρκεια τα πέντε χρόνια
Εμενα [οπως ειπα και πιο πανω] κραταει ηδη 7 χρονα, χωρις να εχω επαναλαβει την διαδικασια ουτε μια φορα.
Neraida
Επιφανές μέλος

Αν διαβασα καλα, δεν καπνιζεις, οπου ειναι το α και το ω.....Εγω αυτην εκανα? Δεν θυμαμαι..
Παντως, σχετικα με αυτο:
Έχει διάρκεια ή πετάω τα λεφτά μου ;
Τα αποτελέσματα είναι συνήθως θεαματικά ενώ με την σωστή συντήρηση (επανάληψη τμήματος της θεραπείας, κάτι που στοιχίζει λίγο τόσο σε κόστος όσο και σε κόπο) , μπορούν να ξεπεράσουν σε διάρκεια τα πέντε χρόνια
Εμενα [οπως ειπα και πιο πανω] κραταει ηδη 7 χρονα, χωρις να εχω επαναλαβει την διαδικασια ουτε μια φορα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 38 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.