Μάτιασμα και μαγεία

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.192 μηνύματα.

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.059 μηνύματα.
Ποιος μου λεει εμενα δηλαδη αυριο οταν θα ερμηνευτει επιστημονικα το πνευματικο πεδιο οτι δεν θα καταληγουμε σε μια μορφή technomancers, μάγοι της τεχνολογίας.
Η ψυχιατρική μας έχει φάρμακα για τα ψυχωσικά συμπτώματα, όπως τα λένε.
Μπορεί να μην γνωρίζουμε πολλά για τον ανθρώπινο εγκέφαλο, όμως έχουμε αυτές τις ουσίες που ομαλοποιουν τη λειτουργία του εγκεφάλου και κλείνουν αυτές τις πύλες που θα λέγανε όσοι ασχολούνται με τα πνευματικά. Ουσίες δηλαδή, ούτε προσευχές ούτε τελετές πάνω σε τελετές για αναίρεση κακων ενεργειών.

Πολλοί λένε για τις ψυχικές παθήσεις "ολα στο μυαλο σου είναι". Δεν διαφωνώ και λέω ότι αν αλλάξει η χημεία του εγκεφάλου σου... τρεχα!

chester20080

Επιφανές μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.058 μηνύματα.
Κατι μου θυμιζει ο Πουτοφ, μιλάμε για το Gateway process ή για τα πειραματα του πειραματος 8200?

Εγω στο 1ο αναφερόμουν ψάξτο!
stargate project?
δεν ξερω εχω χασει τον μπουσουλα, τι διαφορά εχουν
remote viewing, stargate, gateway χαμοος
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Πολλοί λένε για τις ψυχικές παθήσεις "ολα στο μυαλο σου είναι". Δεν διαφωνώ και λέω ότι αν αλλάξει η χημεία του εγκεφάλου σου... τρεχα!
1737225279930.png

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.192 μηνύματα.
Η ψυχιατρική μας έχει φάρμακα για τα ψυχωσικά συμπτώματα, όπως τα λένε.
Μπορεί να μην γνωρίζουμε πολλά για τον ανθρώπινο εγκέφαλο, όμως έχουμε αυτές τις ουσίες που ομαλοποιουν τη λειτουργία του εγκεφάλου και κλείνουν αυτές τις πύλες που θα λέγανε όσοι ασχολούνται με τα πνευματικά. Ουσίες δηλαδή, ούτε προσευχές ούτε τελετές πάνω σε τελετές για αναίρεση κακων ενεργειών.

Δεν το ξέρουμε, κι ο έρωτας θεωρείτο οτι ειναι επηρεια απο τους Θεους (βελάκι) αλλά ειναι φερορμόνες, σε βλεπω στο φουρνο, σε ερωτευομαι γιατι "μυριζω" χωρις να μυριζω και καταλαβαινω οτι εισαι ο άνθρωπός μου ξερω γω. Χημεία.

Μένει να αποδειχθουν όλα. Αλλα καλο ειναι να τα ψάχνουμε. Στη χειροτερη ειναι συναρπαστικό, τουλάχιστον για μένα.

Ακόμα και θεμα χημειας να ειναι και να αποτελουν ψυχωσικα φαινομενα αυτα με την άλλη πλευρα, ουσιαστικα κανουμε giant leap forward επιστημονικα στην κατανοηση του ανθρωπινου εγκεφάλου.

stargate project?
δεν ξερω εχω χασει τον μπουσουλα, τι διαφορά εχουν
remote viewing, stargate, gateway χαμοος

Χαμός δε λες τιποτα, ασε τωρα με πόρωσες πάλι!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια