Isiliel
Επιφανές μέλος



Ιδανική για δίαιτα χαμηλή σε άμυλο, αυτή η εναλλακτική μακαρονάδα θα σας ενθουσιάσει!
Θα χρειαστείτε:
1 μεγάλο κολοκυθάκι
1-2 σκελίδες σκόρδο
1-2 κ.σ. ελαιόλαδο
Σάλτσα για μακαρόνια της αρεσκείας σας
Τριμμένο τυρί
Εκτέλεση:
Πλένουμε καλά το κολοκύθι και με έναν αποφλοιωτή ή έναν τρίφτη λαχανικών κόβουμε λεπτές λωρίδες σαν ταλιατέλες ή σπαγγέτι.

Ξεφλουδίζουμε το σκόρδο, αφαιρούμε το φύτρο του -για να μην μυρίζουμε αργότερα- και το λιώνουμε με μια πρέσα σκόρδου.
Ρίχνουμε το λάδι στο τηγάνι και σωτάρουμε πολύ ελαφρά το σκόρδο. Προσθέτουμε τα κολοκυθομακάρονα και ψήνουμε μέχρι να μαλακώσουν.

Η μακαρονάδα μας είναι έτοιμη. Τη συνοδεύουμε με ό,τι σάλτσα θέλουμε και τριμμένο τυράκι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος


Καλέ τι εργαλείο μιαμάτο είναι αυτό;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Isiliel
Επιφανές μέλος


Η μακαρονάδα άρεσε ακόμη και στην κόρη μου που δεν είναι φίλος των λαχανικών.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Isiliel
Επιφανές μέλος


Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prinCess.
Επιφανές μέλος


Θα το δοκιμάσω κάποια στιγμή σίγουρα.

[πριν δω τη συνταγή νόμιζα ότι ήταν σπιτικά ζυμαρικά με λαχανικά μέσα στη ζύμη δλδ, και όταν το είδα αργότερα έμεινα λίγο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Isiliel
Επιφανές μέλος


Εγώ τα έφαγα με σάλτσα του Μεγάλου Χάους και μοτσαρέλα και ήθελα κι άλλο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
love_angel
Επιφανές μέλος



Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee
Τιμώμενο Μέλος



Την έφτιαξα και βγήκε απίστευτα γευστική! Εγώ έβαλα και κρεμμύδι μαζί με σκόρδο στα κολοκυθάκια και πρόσθεσα και αποξηραμένο δυόσμο (που τον έχω αποξηράνει εγώ, οπότε έχει έντονη γεύση) και η σάλτσα ήταν ντομάτα βρασμένη ελαφρά με πολύ λίγα μανιτάρια πλευρώτους σχεδόν ωμά, ενώ το τυρί είναι ανθότυρο. Πραγματικά τέλεια γεύση και την έφτιαξα σε λιγότερο από δέκα λεπτά!

YΓ: Τα κολοκυθάκια τα έτριψα στον τρίφτη στην χοντρή πλευρά που τρίβουμε τις ντομάτες!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...