Μαχητική Αγωγή

Resaldis

Δραστήριο μέλος

Ο Resaldis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 784 μηνύματα.
Ποια μαχητικά σύστηματα σας ενδιαφέρουν κυρίως; Σημειωτέον ότι με τον όρο «μαχητικά συστήματα» αναφέρομαι συμπεριληπτικά στις πολεμικές τέχνες, στα μαχητικά αθλήματα και στα συστήματα αυτοάμυνας.

BeatrixKiddo

Περιβόητο μέλος

Η BeatrixKiddo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.460 μηνύματα.
Kick Boxing.

Η καλύτερη γυμναστική και μαθαίνεις αρκετές τεχνικές αυτοάμυνας.

Λίνα_1

Νεοφερμένο μέλος

Η Λίνα_1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 119 μηνύματα.
Με kick boxing που έχω ασχοληθεί αλλά και το krav maga θεωρώ ότι είναι η καλύτερη τεχνική αυτοάμυνας κυρίως για τις γυναίκες..

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.021 μηνύματα.
Κάθε πολεμική τέχνη έχει κάτι ξεχωριστό. Η ανώτερη όλων για self-defense και street fight είναι το krav maga. Καμμία δεν την ξεπερνάει είναι μακράν η πιο βίαιη πολεμική τέχνη για αυτό και κυρίως προσανατολίζεται σε καταστάσεις ζωής ή θανάτου. Είναι must εφόδιο για φύλαξη πλοίων, vip προσώπων κλπ.

Κάποια στιγμή, υγεία και λεφτά να έχουμε, θα τη μάθω, είναι στους στόχους μου να πάω krav maga.

Resaldis

Δραστήριο μέλος

Ο Resaldis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 784 μηνύματα.
Ενδιαφέρουσα είναι και η περίπτωση της γαλλικής πυγμαχίας, του λεγόμενου «σαβάτ». Επίσης το αϊκίντο είναι γενικά υποτιμημένο ως σύστημα αυτοάμυνας.

Τελευταία επεξεργασία:

Guest 207242

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Ποια μαχητικά σύστηματα σας ενδιαφέρουν κυρίως; Σημειωτέον ότι με τον όρο «μαχητικά συστήματα» αναφέρομαι συμπεριληπτικά στις πολεμικές τέχνες, στα μαχητικά αθλήματα και στα συστήματα αυτοάμυνας.

Resaldis αν και είμαι στην αρχή ακόμα, σε παιδικό στάδιο θα έλεγε κανείς έχω αρκετά μεγάλη εμπειρία από πολεμικές τέχνες. Τώρα θυμήθηκα ένα αστείο: Φαντάζεσαι να ερχόταν ένας εξωγήινος και να σε ρώταγε "ξέρεις πολεμικές τέχνες?" Και εσύ να του έλεγες: "Εγώ δεν ξέρω? Ξέρεις πόσα πλακάκια σπάω!" Να σου πω και κάτι ακόμα αν θες: Μπορείς να προστατεύεις τον αθλητή σου κάθε φορά που πάει να τον χτυπήσει βέλος ή τίποτα χειρότερο αλλά αν δε μάθει ο ίδιος να προστατεύεται είναι απλά χάσιμο χρόνου.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια