Νίκος Π.
Νεοφερμένο μέλος

Έχω ένα πρόβλημα, δυστυχώς! Ενώ ανέβαζα φωτογραφίες των γατών μου κανονικά, μετά από ένα σημείο εμφανίζονταν μαύρες... Επίσης δεν μπορώ να τις σβήσω κιόλας.
Θα ήθελα την βοήθειά σας να λύσω το πρόβλημα αυτό καθώς και να σβήσω τις άχρηστες πια κατάμαυρες φωτογραφίες που γέμισαν το άλμπουμ μου!
Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Isiliel
Επιφανές μέλος

Σύντομα θα σε ενημερώσουμε πώς να αποφύγεις το ίδιο πρόβλημα στο μέλλον και θα σβήσουμε φυσικά τις άχρηστες φωτογραφίες.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drf
Νεοφερμένο μέλος

για τις φωτογραφίες σου πάντως με ανάλυση 1280 x 960 και με 19κβ μάλλον κάτι άλλο έχει γίνει..
Οι φωτογραφίες που έχεις κατεβάσει από το κινητό σου στο pc σου τις βλέπεις κανονικά; είναι και εκεί 19κβ;

Νίκος Π.
Νεοφερμένο μέλος

Τις φωτογραφίες κανονικά τις βλέπω, εδώ όταν τις ανεβάζω φαίνονται μαύρες.
Ίσως τελικά να υπάρχει πρόβλημα με τις αναλύσεις...Ποιος ξέρει!
drf
Νεοφερμένο μέλος

Ευχαριστώ για την ανταπόκριση!
Τις φωτογραφίες κανονικά τις βλέπω, εδώ όταν τις ανεβάζω φαίνονται μαύρες.
Ίσως τελικά να υπάρχει πρόβλημα με τις αναλύσεις...Ποιος ξέρει!
χμμ δοκιμασε το εξής λοιπόν.. άνοιξέ τες με κάποιο πρόγραμμα και κάντες save as .jpg και ξαναδοκίμασε .. πιστεύω είναι κάτι με το αρχείο που στέλνεις πάντως..
Νίκος Π.
Νεοφερμένο μέλος

drf
Νεοφερμένο μέλος

Jpg είναι οι φώτος έτσι κι αλλιώς!![]()
προφανώς αλλά μπορεί να έχει γίνει κάτι με το encoding .jpg από το κινητό και έτσι όταν ανεβαίνει το αντίστοιχο λογισμικό του φορουμ που κάνει process όσες φωτογραφίες ανεβαίνουν, να συμβαίνει κάτι να αφαιρεί όλα τα χρώματα -> μαύρο . ίσως έαν τις ξανακάνεις save as να αλλάξει , απλά δοκίμασε και αυτή τη περίπτωση

Νίκος Π.
Νεοφερμένο μέλος

Αν γίνεται, μπορούμε να σβήσουμε τις μαύρες εικόνες? Μπορώ να το κάνω εγώ ή μόνο οι διαχειριστές?
drf
Νεοφερμένο μέλος

Χεχε, μα δεν τις ανεβάζω από το κινητό! Στο PC τις έχω!![]()
ναι βρε από το pc κάντο.. άντε να δούμε και το γατόνι που κρύβεται

Νίκος Π.
Νεοφερμένο μέλος

ναι βρε από το pc κάντο.. άντε να δούμε και το γατόνι που κρύβεται![]()
Να'ταν 1 μόνο...σύνολο είναι 14 γατόνια... χώρια τις υπόλοιπες φώτο από δαφορετικές καταστάσεις..!
ruko
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αν γίνεται, μπορούμε να σβήσουμε τις μαύρες εικόνες? Μπορώ να το κάνω εγώ ή μόνο οι διαχειριστές?
Απ' όσο θυμάμαι, έχουν και οι χρήστες αυτή τη δυνατότητα από τα Εργαλεία εικόνας.

Δυστυχώς, δεν μπορώ να σε βοηθήσω στα υπόλοιπα, θα πρέπει να περιμένεις την απάντηση της Isiliel.
Οι γατούλες σου είναι πολύ χαριτωμένες!

Isiliel
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.